Litoměřice - Zlín živě: 7. semifinále play off Chance ligy 2024

Rozhodující sedmé semifinálové utkání mezi Litoměřicemi a Zlínem je tady! Výherce postoupí do finále play off Chance ligy, kde narazí na Vsetín. Zápas o vše začíná v sobotu 30. března 2024 od 17:00, dějištěm bude litoměřická Kalich Aréna.

Živý přenosKurzy, info
LitoměřiceZlín
StatistikyTip

Zlínský kapitán Bedřich Köhler a jeden z lídrů Litoměřic Filip Kuťák Foto: Profimedia

Play off hokej Chance liga 2024 dnes, 7. zápas: Kde sledovat HC Stadion Litoměřice vs. Berani Zlín živě, online live stream zdarma?

Výhodu domácího prostředí tedy mají Kališníci, kteří letos na jejich půdě porazili Berany už čtyřikrát. Ti v probíhající sezoně uspěli na severu Čech sice jen jednou, avšak v druhém semifinále svého soka deklasovali poměrem 8:1.

Zápas číslo 7 je na programu v sobotu 30. března 2024, úvodní buly bude vhozeno v 17:00. Napínavou bitvu sledujte online v živém přenose na TV Chance!

sipka Rozhodující 7. semifinále Litoměřice vs. Zlín sledujte živě ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Litoměřice - Zlín dnes, informace o zápase (7. semifinále play off 1. hokejové Chance ligy 2024)

Litoměřice měly v předešlém klání k dispozici postupový mečbol, ten ale nevyužily. Zlín si totiž domácí zápas pohlídal a zvítězil výsledkem 2:0. Teď se tedy bude znovu začínat od nuly.

Zajímavostí je, že zatím ani jednomu týmu se v této semifinálové sérii play off Chance ligy 2024 nepodařilo vyhrát ve dvou po sobě jdoucích duelech. Stadion se už třikrát dostal do vedení, Ševci ale pokaždé odpověděli stejnou mincí.

  1. Litoměřice vs. Zlín – 2:0 (vítězný gól Ton)
  2. Litoměřice vs. Zlín – 1:8 (vítězný gól Riedl)
  3. Zlín vs. Litoměřice – 1:5 (vítězný gól Plos)
  4. Zlín vs. Litoměřice – 3:2 p.p. (vítězný gól Sadovikov)
  5. Litoměřice vs. Zlín – 4:1 (vítězný gól Costa)
  6. Zlín vs. Litoměřice – 2:0 (vítězný gól Holík
  7. Litoměřice vs. Zlín – sledujte živě ZDE

Vzájemná bilance během letošní vyřazovací fáze napovídá, že by v sedmém utkání mohly uspět Litoměřice. Jedná se ale pouze o statistický údaj, který nebude mít na průběh rozhodujícího mače žádný vliv.

Dle kurzů sázkových kanceláří je mírným favoritem hostující Zlín, v jehož prospěch hovoří především zkušenosti a také o něco lepší hráčský kádr.

Například u Chance byl v době tvorby předzápasového preview na výhru Beranů do rozhodnutí vypsaný kurz 1,84. To vítězství Kališníků bylo ohodnoceno kruzem 1,96.

Nejzajímavější kurzy na 7. zápas Litoměřice vs. Zlín

  • 1/0/2: Litoměřice 2,55 | remíza 4,06 | Zlín 2,37
  • Vítěz do rozhodnutí: Litoměřice 1,96 | Zlín 1,84
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,13 | více 1,71
  • Kurzy na titul: Litoměřice 5,50 | Zlín 4,50
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Hokej Litoměřice - Zlín: 7. zápas semifinále Chance ligy 2024
🕒Kdy: 30. 3. 2024 od 17:00
🌎Kde: Kalich aréna, Litoměřice
🏆Soutěž: Chance liga play off 2024, semifinále
🏒Stav série: 3:3
Kurzy Chance (7. z.): 2,55 - 4,06 - 2,37
📺Živý přenos: Chance TV, Tipsport TV

Kališníci mají čerstvou zkušenost s rozhodujícím zápasem, potřebují ale zvýšít intenzitu střelby

Svěřenci někdejšího vynikajícího extraligového beka Františka Ptáčka už letos jedno rozhodující utkání zvládli. A nutno podotknout, že si parta talentovaných hokejistů v pátém čtvrtfinále proti Třebíči počínala bravůrně. Po 40 odehraných minutách dokonce vedla 3:0.

V závěrečném dějství sice Horáci předvedli drtivý tlak, když Kališníky přestříleli poměrem 22:5. Nicméně skvěle čapající Cichoň, který v zápase dohromady zaznamenal 42 zákroků (!), inkasoval poprvé až v čase 56:34. Litoměřice vzápětí ještě přidaly jeden gól do odkryté klece a po výhře 4:1 tak mohly začít slavit svůj premiérový postup do semifinále play off 1. hokejové ligy.

Tento faktor samozřejmě může hrát velkou roli, vždyť Horácká Slavia má taktéž oproti Stadionu ve svých řadách vyšší počet zkušenějších hráčů.

Za 14 let působení v druhé nejvyšší soutěži pak Litoměřice odehrály pouze dva rozhodující duely. Tím druhým bylo sedmé čtvrtfinále v roce 2021, ve kterém nestačily na Jihlavu.

Litoměřice v rozhodujících zápasech play off

  • 5. čtvrtfinále Chance ligy 2024: Litoměřice vs. Třebíč – 4:1
  • 7. čtvrtfinále Chance ligy 2021: Jihlava vs. Litoměřice – 3:1

Pokud chtějí Kališníci uspět v rozhodujícím seminálovém klání proti Zlínu, budou muset přidat na aktivitě v útočném pásmu. Ve čtvrtek totiž vyslali na soupeřovu branku pouhých 13 ran.

Všechny střelecké pokusy pak kryl zlínský brankář Daniel Huf. Poprvé od 10. ledna 2024 tak Kališníci vyšli gólově naprázdno. Tehdy shodou okolností prohráli s Kolínem totožným výsledkem 0:2.

Bude zajímavé sledovat, zdali klíčoví forvardi Litoměřic jako Filip Kuťák, Petr Ton ml., Přemysl Svoboda či Pavel Kordule v následujícím duelu na sebe převezmou odpovědnost. Podaří se některému z nich skórovat? Například Kuťák nasázel v této sérii už šest branek, ve třetím klání si dokonce vystřílel hat trick.

Hráči Litoměřic v play off Chance ligy 2024

  • Filip Kuťák (F) – 10 bodů (6+4), 29 střel na branku
  • Přemysl Svoboda (F) – 9 bodů (2+7), 8 trestných minut
  • Petr Ton ml. (F) – 5 bodů (3+2), úspěšnost střelby 37,27 %
  • Lukáš Plos (F) – 5 bodů (3+2), 2 vítězné góly
  • Oldřich Cichoň (G) – 314 zákroků (94,29 %), GAA 1,81

Sleduj hokejovou Chance ligu na TV Chance

X-faktor Holík režíroval čtvrteční výhru. Ukáže, že je rozdílovým hráčem i v utkání číslo 7?

Hokejisté z Baťova města si rozhodující zápas naposledy zahráli v sezoně 2018/19, kdy ještě byli stabilními účastníky nejvyšší soutěže.

V pátém utkání série předkola play off Tipsport ELH prohráli s Mladou Boleslaví poměrem 1:4. Po první dvacetiminutovce sice drželi hubené jednogólové vedení, Středočeši ale v obou zbývajících třetinách nastříleli po dvou brankách a do čtvrtfinále tak postoupili oni.

Zlínské mužstvo se ale za tu dobu pochopitelně výrazně obměnilo. Tehdejší sérii proti Bruslařům si pamatují ze současné kádru pouze forvardi Jakub Šlahař s Pavlem Sedláčkem a obránce Martin Novotný.

Níže si pak můžete připomenout výsledky posledních pěti rozhodujících zápasů zlínských Beranů.

Zlín v rozhodujících zápasech play off

  • 5. předkolo ELH 2019: Mladá Boleslav vs. Zlín – 4:1
  • 5. předkolo ELH 2016: Zlín vs. Třinec – 3:2
  • 7. čtvrtfinále ELH 2015: Kometa Brno vs. Zlín – 5:0
  • 7. finále ELH 2013: Zlín vs. Plzeň – 3:4 pp.
  • 7. čtvrtfinále ELH 2012: Plzeň vs. Zlín – 4:2

Ačkoliv Zlín jakožto klub nehrál rozhodující klání už více než pět let, výhoda v tomto ohledu je bezpochyby na jeho straně. Zatímco v případě větší části mladého mančaftu Kališníků se před dvěma týdny jednalo o první zážitek s takto psychologicky náročným duelem, zlínští harcovníci v čele s Petrem Holík jich odehráli už několik.

A kdo jiný než zrovna hokejista se 45 starty za seniorskou reprezentaci byl hlavním strůjcem vyrovnání série na 3:3. Nejprve zkraje druhé dvacetiminutovky vstítil branku na 1:0, která byla také vítěznou.

Na konci téže třetiny pak našel ve slotu Mikka Salmia, který přesně načasovanou nabídku neomylně zakončil. Finský útočník se tak sedmým gólem v letošním play off osamostatnil na druhé příčce mezi střelci.

Právě ostřílení hráči jako Holík, Köhler, Novák, Šlahař, Kindl či taktéž zkušení Finové Salmio a Paukku mohou být klíčovou ingrediencí pro dokonání zlínského obratu ze 2:3 na 4:3.

Hráči Zlína v play off Chance ligy 2024

  • Mikko Salmio (F) – 9 bodů (7+2), úspěšnost střelby 46,67 %
  • Martin Novák (F) – 8 bodů (2+6), čas na ledě 15:08
  • Jesse Paukku (F) – 7 bodů (3+4), 29 trestných minut
  • Zdeněk Sedlák (F) – 6 bodů (4+2), 4 záporné body v bilanci +/-
  • Daniel Huf (G) – 238 zákroků (92,25 %), GAA 2,17

Sleduj průběh zápasu ZDE

Hokej Stadion Litoměřice vs. Berani Zlín dnes v playoff: statistiky, přesilové hry, góly

V této sekci se můžete podívat na některé týmové statistiky Litoměřic a Zlína ve vyřazovací fázi Chance ligy 2024. Jako zdroj těchto údajů jsme použili oficiální server soutěže.

sipka Dnešní 7. zápas Litoměřice vs. Zlín sledujte živě ZDE

STADION - BERANI V PLAY OFF 2024: STATISTIKY
Stadion Litoměřice Berani Zlín
Skóre 27:25 29:21
Střely 308:367 289:259
Bilance 6-0-2-3 4-2-0-3
Přesilové hry 4/33 (12,12 %) 6/33 (18,18 %)
Oslabení 32/39 (82,05 %) 23/26 (88,46 %)
Trestné minuty 88 91

Tip na výsledek: dnešní zápas Litoměřice vs. Zlín online (7. utkání, termín), semifinále Chance liga play off hokej 2024

Dá se očekávat, že sedmé utkání bude hodně svázané taktikou. Současně mají oba týmy na poměry Chance ligy výborné gólmany. Daniel Huf má i extraligové zkušenosti, Oldřich Cichoň je zase objevem letošního play off.

Proto se domníváme, že v rozhodujícím klání se gólové hody konat nebudou a v základní hrací době padnou v součtu maximálně tři branky.

TIP: Méně 3,5 gólů v zápase sipka Sledujte živě u Chance

TIP: max 3 goly

Online live stream, přímý přenos v TV: Kde dnes sledovat Litoměřice vs Zlín hokej živě?

Rozhodující sedmé utkání semifinálové série mezi Litoměřicemi a Zlínem bude vysílat v živém přenosu Chance TV ZDE.

Podmínkou pro sledovaní je vlastnictví platného účtu u Chance a provedení sázky v hodnotě 30 Kč během posledních 30 dní. Pokud jste se ještě u této populární české sázkovky nezaregistrovali, vězte, že registrační proces je jednoduchou záležitostí. Po jeho dokončení navíc obdržíte výhodný bonus.

Pokud chcete sledovat přímý přenos na televizních obrazovkách, můžete tak učinit pomocí online platformy ČT sport Plus. Dobře se bavte!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokejisté Kladna se radují poté, co udrželi extraligovou příslušnost v baráži se Zlínem v roce 2023

Baráž o extraligu 2024: program, zápasy, výsledky

Jak vypadá herní formát a kdy se uskuteční baráž o extraligu? ☝ Přečtěte si všechny informace ✔️ o extraligové baráži v sezoně 2023/24.

Univerzitní liga ledního hokeje - ULLH Česko - program, zápasy, výsledky, tabulka a online live stream

Univerzitní liga ledního hokeje 2023/2024: zápasy, tabulka

Kdo pozvedne Pohár Jana Palacha? Univerzitní liga ledního hokeje 2023/2024 nabízí 18 kol a následné play off. Jak vypadá program, výsledky...

Čeští reprezentanti se radují z vítězství na mistrovství světa v para hokeji

MS v para hokeji 2024: program, výsledky, tabulka, Češi

Obhájí čeští reprezentanti medaili? MS v para hokeji 2024 hostí Calgary, podívejte se na ✔️ program, výsledky, tabulku a další info.