Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2023/2024 živě a online vysílá TV Tipsport. Live streamy si pustíte jak na počítači, tak na mobilních zařízeních. Jak na to? Čtěte dále.

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Tipsport extraliga online stream zdarma: Jak sledovat ELH 2023/2024 živě?

Tipsport extraliga v ledním hokeji v sezoně 2023/2024 slibuje skvělou podívanou. Mužstva vydatně posilovala, odborníci české nejvyšší hokejové soutěži předpovídají největší kvalitu za poslední roky. Vy můžete být u toho, od úvodního buly ročníku až po korunovaci šampionů. Sledovat zápasy ELH 2023/2024 živě můžete díky online live streamům zdarma na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Tipsport ELH živě, s bonusem za registraci

Základní část hokejové extraligy trvá 52 kol, v termínu od 14. září 2023 do 3. března 2024 je na programu 364 špičkových utkání. Plynule na ně naváží souboje play off, které i letos trvá čtyři kola – předkolo pro týmy na 5. až 12. místě a následně čtvrtfinále, semifinále a finále.

Není v silách hokejového fanouška, aby všechny tyto zápasy navštívil. Rozhodně je ale můžete sledovat v online live streamech zdarma.

Tipsport kromě toho živě vysílá také další vrcholové soutěže a akce. Titulární partner extraligy sportovním fanouškům servíruje i kompletní porci zápasů Chance ligy, zámořské NHL či MS v hokeji – a samozřejmě i dalších lig z celého světa. Je jen na vás, které utkání si na svém počítači či mobilním zařízení pustíte.

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tipsport extraliga v ledním hokeji live stream: Kde sledovat ELH zdarma?

Již několikátým rokem v řadě lze ELH sledovat zdarma u Tipsportu, případně u partnerské sázkové kanceláře Chance. Exkluzivní vysílací práva pro online live streamy zdarma tyto dvě oblíbené společnosti vlastní na několik dalších let.

Každý zápas pochopitelně doprovází pestrá nabídka kurzových příležitostí. Bavit se dokonce můžete také u LIVE sázek, které pružně reagují na dění na ledě. Právě tento druh sázek nabývá na popularitě, zajímavě totiž doplňuje zážitek ze sledování přímého přenosu.

sipka Který zápas si pustíte dnes? Live streamy na TV Tipsport sledujte ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Jednou z podmínek spuštění hokejových live streamů je založení konta u Tipsportu. Je to snadné, online registrace z domova trvá pár minut a zvládnete ji i bez návštěvy pobočky. Všechny potřebné údaje lze ověřit přes internet.

Novým hráčům Tipsport dává bonus zdarma k registraci, který je na účet připsán bezprostředně po založení trvalého sázkařského konta.

Je čistě na vás, jak s tímto štědrým bonusem naložíte. Jednou z možností je splnit s jeho pomocí podmínky pro spuštění živých přenosů – online live streamy z Tipsport extraligy lze sledovat tehdy, kdy jste:

  • v den zápasu nebo předchozí den vsadili v libovolné výši,
  • anebo pokud máte na kontě zůstatek alespoň 100 Kč.

Samotné sledování nejvyšší české hokejové soutěže je pak zdarma, od úvodního kola až po poslední finále play off.

Mohlo by vás zajímat: recenze Tipsport Vegas casina

Hokej živě extraliga 2023/2024: Návod, jak si pustit online live stream zdarma

Sledujte extraligu 2023/2024 živě, pomůže vám tento návod:

  1. Nejprve klikněte ZDE a přejděte na stránky Tipsportu.
  2. Klikněte na tlačítko „REGISTROVAT“.
  3. Postupujte podle instrukcí na obrazovce a založte si dočasné konto.
  4. Dokončete registraci online, pomůže vám tento návod.
  5. Za ověření účtu Tipsport novým zákazníkům dává bonus zdarma k registraci.
  6. Přihlaste se k účtu a přejděte do sekce „LIVE“.
  7. Z nespočtu sportovních přenosů si vyberte ten svůj, zápasy s live streamy označuje ikona přehrávače.
  8. Hokejovou extraligu můžete sledovat také u Chance.
  9. Dobře se bavte.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Extraliga hokej živě přenos – hokej extraliga dnes v TV: Program vysílání, kde sledovat Tipsport extraligu v televizi

V sezoně 2023/24 naše hokejová extraliga prochází revolucí – nově se všechna utkání objeví také na televizních obrazovkách. Sledovat Tipsport extraligu v televizi můžete na stanicích O2 TV Sport a ČT Sport.

Má to však své nevýhody; stanice skupiny O2 TV jsou placené, jejich předplatné vyjde na nemalou částku. Veřejnoprávní Česká televize pro změnu vysílá jen omezené množství zápasů, v základní části je jich 23.

Sledovat hokej živě na TV Tipsport ZDE je tedy vhodnou alternativou, online live streamy jsou pro registrované uživatele zdarma. Jaká utkání nabízí hokejová extraliga dnes? Níže najdete podrobná preview všech důležitých zápasů Tipsport ELH 2023/24.

Česká extraliga live stream – zápasy, info, statistiky

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2023-2024 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma Foto: Tipsport

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

https://www.hokejzpravy.cz/rubriky/extraliga/hokej-ceske-budejovice-vs-trinec-extraliga-play-off-zive-dnes_1536.html

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Finále Chance ligy 2022/23 mezi Zlínem a Vsetínem

Chance liga 2023/2024: program, tabulka a výsledky

V článku vám přinášíme přehled o dění v hokejové Chance lize. 🏒 Podívejte se na výsledky aktuálního kola, průběžnou tabulku a další...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...

Viktor Hübl

Individuální rekordy v extralize ledního hokeje

Kdo vlastní extraligové rekordy v počtu kanadských bodů, gólů nebo odehraných utkání? ✔️ Pojďte si připomenout slavná jména hokejové...