Kde sledovat hokej živě?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zajímá vás, kde a jak sledovat hokej v živých přenosech? V článku se dozvíte, které sázkové kanceláře a televizní stanice vlastní vysílací práva na jednotlivé soutěže. Přečtěte si, kde všude můžete sledovat NHL, světový šampionát nebo českou extraligu.

O2 TV SportČT Sport
Nova Sport Sport 1
Tipsport TVChance TVFortuna TV

Tomáš Hertl v úniku, stíhá ho David Pastrňák Foto: Profimedia

Živé přenosy hokejových zápasů v TV nebo na internetu?

Běžným způsobem, jak sledovat lední hokej živě, jsou TV přenosy na sportovních stanicích. Abyste ale mohli sledovat například NHL na Nova Sport, budete muset mít od vašeho poskytovatele TV služeb rozšířenou nabídku kanálů, která je pochopitelně dražší.

Druhou variantou jsou online livestreamy na stránkách sázkových kanceláří. Stačí provést registraci, ke které navíc obdržíte výhodný bonus a ihned můžete sledovat hokejová utkání, aniž byste cokoliv platili. Na livestreamy u sázkových společností se navíc můžete dívat i na mobilu.

sipkaZaregistrujte se u Tipsportu a sledujte hokejové zápasy v Livestreamech zdarma!

Sleduj průběh zápasu ZDE

Hokej živě: kanál O2 TV Sport získal majoritní práva na vysílání české extraligy

Sezona 2023/24 přinese pro fanoušky Tipsport extraligy radikální změnu. Stanice O2 TV Sport totiž bude nově vlastnit většinová práva na vysílání zápasů české nejvyšší hokejové soutěže, a to až do sezony 2027/28.

Hokejoví fanoušci se mohou těšit na stejný model vysílání jako u fotbalové Fortuna ligy na O2 TV Sport. Moderní technologie tak umožní divákům přepínat mezi jednotlivými zápasy hokejové extraligy v průběhu daného hracího dne. Během základní část ELH pak stanice O2 TV Sport odvysílá až 341 duelů.

Nutno podotknout, že tato novinka je nesmírně výhodná jak pro Český svaz ledního hokeje, tak pro všechny kluby působící v Tipsport extralize. Díky téměř kompletní nabídce živých přenosů od O2 TV se ELH stane dostupnější pro diváky, čímž by mělo dojít k ještě větší popularitě této soutěže.

Hokej živě na O2 TV Sport –⁠ základní informace
Soutěže: Tipsport extraliga
Počet živých přenosů základní části ELH: až 341
Měsíční cena za tarif Sport Plus od O2 TV: 299 Kč

Živé přenosy hokejových zápasů v TV na ČT Sport a iVysílání: mistrovství světa, Tipsport extraliga, Chance liga

Česká televize bude i nadále živě přenášet zápasy extraligy ledního hokeje, nicméně objem odvysílaných zápasů klesne. Veřejnoprávní stanice poskytne v základní části sezony 2023/24 přenosy nanejvýš 23 utkání. V jakém poměru budou mezi ČT Sport a O2 TV Sport rozloženy živé přenosy duelů play off extraligy ledního hokeje, zatím není známo.

Co ale programu ČT Sport zůstane, jsou práva na vysílání všech zápasů české hokejové reprezentace. ČT Sport tedy opět nabídne živé přenosy ze zápasů Euro Hockey Tour, Mistrovství světa juniorů do 20 let a především domácího hokejového šampionátu v květnu 2024.

V minulosti Česká televize zařazovala do svého hokejového programu také vybraná utkání Chance ligy. Dá se očekávat, že ČT Sport bude vysílat ty nejzajímavější klání 1. hokejové ligy i v sezoně 2023/24.

Hokej živě na ČT Sport –⁠ základní informace
Soutěže: Tipsport ELH, Chance liga
Počet živých přenosů základní části ELH: maximálně 23
Turnaje: MS v hokeji, MS v hokeji juniorů do 20 let, MS v hokeji žen, MS parahokejistů, turnaje EHT, Spengler Cup
Jak sledovat ČT Sport? Většina poskytovatelů TV služeb nabízí ČT Sport v základní nabídce

Živé přenosy hokejových zápasů v TV na Nova Sport, Nova Action a Voyo: NHL

Mediální společnost Nova Group nabízí bohatý program televizních přenosů zápasů NHL. Utkání nejprestižnější hokejové ligy světa můžete sledovat na stanicích Nova Sport 1, Nova Sport 2, Nova Action, případně na placené platformě Voyo.

Kanál Nova Sport 1 zařazuje během hokejové sezony do svého programu živé přenosy duelů NHL prakticky každý den. Vzhledem k časovému posunu se většina zápasů vysílá v nočních hodinách středoevropského času.

Pokud se budete chtít podívat na hokej té nejvyšší kvality v přijatelný čas, doporučujeme sledovat TV přenosy zápasů NHL během víkendu. Kvůli vysokému počtu evropských hráčů v zámořské lize se totiž hrají některé sobotní a nedělní duely hned zkraje odpoledne, takže český fanoušek může tato utkání sledovat ve večerních hodinách středoevropského času.

Hokej živě na Nova Sport/Nova Action –⁠ základní informace
Soutěže: NHL
Jak sledovat Nova Sport/Nova Action? Poskytovatelé TV služeb nabízejí Nova Sport/Nova Action ve sportovních a rozšířených balíčcích.

Hokej živě na Sport 1 a Sport 2: Liga mistrů v hokeji, Tipos extraliga, švýcarská NLA

Sport 1 a Sport 2 spadají mezi méně známější sportovní kanály, neboť pouze někteří poskytovatelé TV služeb je zařazují do svých nabídek. Na stanicích Sport 1 a Sport 2 si ale užijete poměrně bohatou nabídku hokejových živých přenosů.

Tyto kanály vysílají živé přenosy z Hokejové ligy mistrů, které se účastní i kluby z české Tipsport extraligy. Nechybí ani solidní porce zápasů švýcarské NLA, kde působí několik českých hokejistů v čele s kapitánem národní reprezentace Romanem Červenkou.

Stanice Sport 1 a Sport 2 dále doplňují svůj hokejový program zápasy slovenské Tipos extraligy a švédské Elitserien. Rovněž v těchto ligách hraje několik Čechů.

Hokej živě na Sport 1 a Sport 2 –⁠ základní informace
Soutěže: LM v hokeji, slovenská Tipos extraliga, švýcarská NLA, švédská Elitserien
Kteří poskytovatelé TV služeb nabízejí Sport 1/2? Skylink, Telly, freeSAT, T-Mobile, Vodafone, Kuki

Hokej živě v online livestreamech na Tipsport TV

Jednou z nejpohodlnějších variant, jak sledovat hokej živě, je platforma TV Tipsport. K sledování hokejových livestreamů vám stačí, když provedete rychlou registraci u sázkové kanceláře Tipsport, která je zdarma. Po dokončení registrace obdržíte jako bonus 500 Kč.

Sleduj průběh zápasu ZDE

TV Tipsport vysílá v livestreamech všechny zápasy zámořské NHL a české extraligy. Právě sázková společnost Tipsport je hrdým generálním partnerem české nejvyšší hokejové soutěže.

Platforma TV Tipsport dále nabízí živé přenosy veškerých duelů Chance ligy, švédské Elitserien a jako jedna z mála také finské Liigy.

Už tak nabitý hokejový program doplňují samozřejmě také online livestreamy zápasů hokejového šampionátu, který je obvzlášt v ČR velmi vyhledávanou událostí.

Hokej živě na TV Tipsport –⁠ základní informace
Soutěže: NHL, Tipsport Extraliga, Chance liga, švédská Elitserien, finská Liiga
Turnaje: MS v hokeji

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Hokej živě v online livestreamech na Chance TV

Živé přenosy hokejových zápasů dále můžete sledovat pomocí platoformy Chance TV, kterou provozuje sázková společnost Chance. Princip je obdobný jako u Tipsport TV. Po provedení registrace získáte jako bonus pro nové hráče 200 Kč a poté budete moci se dívat na utkání vašeho oblíbeného hokejového klubu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Sázková kancelář Chance je hlavním sponzorem druhé nejvyšší české hokejové ligy, díky čemuž nese název Chance liga. Všechny zápasy Chance ligy tedy můžete samozřejmě sledovat právě na Chance TV. Nechybí ani kompletní nabídka livestreamů nejvyšší soutěže v ČR –⁠ Tipsport extraligy.

Díky přístupu k platformě Chance TV dále můžete počítat s živými přenosy utkání kanadsko-americké NHL, švédské Elitserien či německé DEL.

Do vašeho smartphonu si navíc můžete stáhnout aplikaci Chance, díky které lze sledovat online livestreamy hokejových duelů prakticky kdekoliv.

Hokej živě na TV Chance –⁠ základní informace
Soutěže: NHL, Tipsport Extraliga, Chance liga, švédská Elitserien, německá DEL
Turnaje: MS v hokeji

Sleduj hokejovou Chance ligu na TV Chance

Živé přenosy ze zápasů NHL na Fortuna TV

Od sezony 2023/24 poskytuje livestream každého zápasu zámořské NHL také online platforma Fortuna TV. Opět budete potřebovat provést registraci u sázkové kanceláře Fortuna. Jakmile vyplníte registrační formulář, na herní konto obdržíte vstupní bonus 300 Kč.

Hokej živě na Fortuna TV –⁠ základní informace
Soutěže: NHL

Vsaď si na hokej u online sázkové kanceláře Fortuna a proměň svůj rituál ve výhru

1️⃣ Na kterých programech se vysílá hokej?

Živé přenosy hokejových zápasů vysílají sportovní programy ČT Sport, O2 TV Sport, Nova Sport 1, Nova Sport 2, Sport 1 nebo Sport 2. Několik zápasů vysílá také program Nova Action.

2️⃣ Kde sledovat Extraligu zdarma?

Českou hokejovou Extraligu můžete sledovat zdarma v online streamech například na platformě TV Tipsport. Podívejte se také, které další soutěže živě vysílá TV Tipsport ZDE.

3️⃣ Kde se dívat na NHL zdarma?

Nezpoplatněné živé přenosy zámořské NHL můžete sledovat v livestreamech na TV Tipsport nebo TV Chance.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Pastrňák oslavuje gól

Profil hokejisty: David Pastrňák

V profilu Davida Pastrňáka se dozvíte, kolik si ročně vydělá, jaké měl statistiky v jednotlivých sezonách, nebo na které úspěchy dosáhl. 🏒

Jaromír Jágr patří mezi nejlepší hokejisty všech dob. Velké úspěchy slavil v NHL i za národní tým.

Jaromír Jágr, kariéra a statistiky: NHL, Kladno, reprezentace

Jaromír Jágr bude už navždy patřit k nejlepším hokejovým útočníkům historie. Vše o jeho kariéře a úspěších najdete v našem článku.

Connor McDavid v souboji s Nathanem MacKinnonem

Žebříček 10 nejlépe placených hokejistů v NHL

Přečtěte si, jakých částek dosahují největší smlouvy hráčů v NHL. 💲 Připravili jsme pro vás seznam nejlépe placených hráčů v NHL včetně...