Třinec vs. České Budějovice: 5. čtvrtfinále play off živě dnes

České Budějovice setnuly první hlavu třineckého draka, ale ještě jim tři další zbývají. Série se za pro ně nepříznivého stavu 1:3 na zápasy vrací zpátky do Werk Areny, kde budou domácí Oceláři usilovat o postup. Sledujte 5. čtvrtfinále play off dnes živě na TV Tipsport.

Živý přenosInformace, kurzy
Třinec – České Budějovice
Statistiky Tip

Za stavu 3:1 na zápasy má Třinec druhý mečbol v sérii. Porazí doma České Budějovice? Sledujte 5. čtvrtfinále play off živě na TV Tipsport. Foto: Profimedia

Play off extraliga 2024 dnes: Kde sledovat HC Oceláři Třinec vs. Banes Motor České Budějovice živě - online live stream zdarma?

Po 3 prohrách v řadě hokejisté Českých Budějovic zabrali. Na domácím ledě si dokázali, že i dlouhé roky nezranitelní šampioni z Třince mohou krvácet. Pořád ale vězí v hluboké propasti a cesta ven bude nesmírně náročná. Ovšem nikoliv nemožná, protože Oceláři už v sezóně jednou zažili tři porážky za sebou. Užijte si atraktivní souboj play off v online live streamu zdarma a sledujte 5. utkání série v neděli 24. března od 17:00 na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a sledujte čtvrtfinále Třinec vs. České Budějovice živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Třinec - České Budějovice dnes, informace o zápase (čtvrtfinále play-off ELH 2024, 5. utkání)

Ve čtvrtfinále play off ELH 2024 třinecký kolos poprvé zaváhal. Po dvojici dokonalých představení na vlastním ledě se mu v Českých Budějovicích vedlo o dost hůře. Rekapitulace dosavadního průběhu série vypadá následovně:

  • V prvním čtvrtfinále Třinec doma vyhrál 2:0 díky dvěma gólům v závěrečné třetině.
  • Druhé čtvrtfinále přineslo stejný výsledek 2:0, jen trochu jiný průběh. Oceláři tentokrát skórovali v úvodních dvou třetinách, poté už si výhru pohlídali.
  • Ve třetím čtvrtfinále Třinec na hřišti soupeře zvítězil 4:3 a přiblížil se k postupu. Domácí sice smazali dvougólovou ztrátu, v 51. minutě ale jejich naděje na snížení v sérii zhatil Libor Hudáček.
  • Ve čtvrtém čtvrtfinále navázali Jihočeši na zlepšený výkon z předchozího duelu a tentokrát své fanoušky potěšili výhrou 4:1.

Série pokračuje v třinecké Werk Areně. Oceláři vedou 3:1 na zápasy a podle bookmakerů Tipsportu by je zmíněná porážka měla nabudit – dnes jsou výrazným favoritem s kurzem na vítězství 1,68. Na České Budějovice můžete sázet s kurzem 4,52. Remíze po 60 minutách náleží kurz 4,37.

Nejzajímavější kurzy na 5. zápas Třinec vs. České Budějovice

  • 1/0/2: Třinec 1,68 | remíza 4,37 | Budějovice 4,52
  • Vítěz do rozhodnutí: Třinec 1,35 | Budějovice 3,17
  • 5 gólů v zápase: méně 1,94 | více 1,86
  • Kurzy na postup: Třinec 1,01 | Budějovice 16,00
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Třinec - České Budějovice: informace o zápase
🕒Kdy: 24. 3. 2024 od 17:00 (5. zápas)
🌎Kde: Werk Aréna, Třinec
🏆Soutěž: Tipsport ELH play off 2023/24, čtvrtfinále
🏒Stav série: 3:1 pro Třinec
Kurzy Tipsportu (4. z.): 1,68 - 4,37 - 4,52
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV Sport

Oceláři už se nechtějí vracet do Českých Budějovic

Hokejisté Třince napsali ve dvojici venkovních utkání dva zcela odlišné příběhy. Ten první pro ně měl šťastný konec a jeho hlavním hrdinou byl slovenský útočník Libor Hudáček, který se na výhře 4:3 podílel 3 body (2+1).

sipka Čtvrtfinále play off: Největší hvězdy všech týmů

Hudáček v 1. třetině otevřel skóre hodně neobvyklým způsobem. Při přechodu do pásma si nahodil puk tak šikovně, že se k němu odrazil od mantinelu zpátky a okamžitě jej napálil za záda překvapeného Dominika Hrachoviny.

Další Hudáčkův hvězdný moment přišel o necelých 10 minut později v přesilovce, kdy ve střelecké pozici ještě přihrál na volného Davida Ciencialu. V tu chvíli Třinci vrátil vedení, bylo to 2:1. Dotřetice Hudáček zazářil v závěru duelu, když bekhendem zařídil vítěznou trefu na 4:3.

Libor Hudáček, statistiky za Třinec:

  • Základní část: 77 zápasů, 56 bodů (32+24)
  • Play off: 23 zápasů, 16 bodů (8+8)

Druhý zápas na ledě Budějovic byl pro Hudáčka jubilejním 100. v dresu Třince, ale vzpomínat na něj rád nebude. Do statistik se zapsal pouze jedním vyloučením, jinak musel skousnout porážku 1:4.

Čeká se na probuzení tradičních ofenzivních opor Třince. Martin Růžička (0+1), Daniel Voženílek (0+1) i Andrej Nestrašil (1+0) zatím marně vyhlížejí formu ze základní části, kde se všichni umístili v top 5 ligové produktivity.

Také kouzlo brankáře Marka Mazance se zdá být definitivně odčarováno – po dvou domácích čistých kontech inkasoval v Budvar Aréně celkem šestkrát. Především zápas č. 4 si za rámeček nedá, měl v něm pouze 15 úspěšných zákroků. Povede si dnes lépe, nebo se blíží čas Ondřeje Kacetla?

Hokejisté Třince v play off 2024

  • Libor Hudáček (F) – 5 bodů (2+3), čas na ledě 12:02
  • Marko Daňo (F) – 4 body (1+3), čas na ledě 14:29
  • Richard Nedomlel (D) – 3 body (2+1), čas na ledě 18:46
  • David Cienciala (F) – 3 body (2+1), čas na ledě 13:00
  • Andrej Nestrašil (F) – 1 bod (1+0), čas na ledě 19:56
  • Marek Mazanec (G) – 97 zákroků (94,1 %), GAA 1,51

Motor konečně chytnul, nastartovaný tým nemá co ztratit

Hokejisté Českých Budějovic nasázeli v předkole play off 12 gólů ve 3 zápasech. Po dvou odehraných utkáních čtvrtfinále proti Třinci zůstával jejich počet vstřelených branek na stejné hodnotě, Werk Arena byla pro Motor zakletá.

Až doma se konečně radovali, kletbu zlomil Adam Kubík, do té doby nejpilnější ostřelovač týmu. Po něm se dvakrát prosadil Milan Gulaš – jenže jednou to bylo do vlastní sítě. Divoká úvodní třetina nabídla víc branek než první dva zápasy dohromady, do šaten se šlo za stavu 3:2 pro Oceláře.

Ve druhém dějství srovnal na 3:3 znovu Kubík, ovšem na Hudáčkovu další trefu už nikdo z Jihočechů odpověď nenašel. Vítězství mohlo být ještě vyšší, ale Dominik Hrachovina v závěru lapil trestné střílení Marka Daňa.

sipka Souhrn všech sérií čtvrtfinále najdete zde

Daňo i Hrachovina byli výraznými postavami také ve 4. čtvrtfinále. Slovenský útočník hlavně kvůli filmování při dvou situacích, kdy byl soupeři zasažen mnohem slaběji, než se snažil v reakci prezentovat.

Také Hrachovina byl zpočátku pro Budvar Arénu spíše padouchem. Budějovice šly do vedení, jenže euforie vydržela pouhých 16 vteřin. Domácí gólman pustil propagační pokus z hole Richarda Nedomlela, svátečního střelce, který v základní části nedal ani jeden gól, ale proti Motoru už zvládnul dva

Po zbytek utkání se Hrachovina snažil svoji minelu odčinit a to se mu dařilo. Předvedl několik výborných zákroků, víckrát Třinci skórovat nedovolil. Pokud se vyvaruje hrubek a zůstane stejně bojovně naladěn, může se v 5. čtvrtfinále stát cokoliv.

Hokejisté Českých Budějovic v play off 2024

  • Milan Gulaš (F) – 7 bodů (5+2), čas na ledě 19:04
  • Lukáš Pech (F) – 7 bodů (1+6), čas na ledě 17:47
  • Brant Harris (F) – 6 bodů (4+2), čas na ledě 19:17
  • Jáchym Kondelík (F) – 6 bodů (2+4), čas na ledě 21:05
  • Jan Štencel (D) – 6 bodů (0+6), čas na ledě 20:46
  • Dominik Hrachovina (G) – 169 zákroků (91,8 %), GAA 2,16

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Hokej Třinec vs. České Budějovice dnes v playoff: statistiky, přesilové hry, góly

Níže si prohlédněte týmové statistiky Třince a Českých Budějovic ve vyřazovacích bojích Tipsport extraligy. Čísla pochází z oficiálního webu ELH.

sipka Dnešní zápas Třince a Českých Budějovic sledujte živě ZDE

TŘINEC - ČESKÉ BUDĚJOVICE V PLAY OFF 2024: STATISTIKY
Třinec České Budějovice
Skóre 9:7 19:16
Střely 112:104 204:185
Bilance 3-0-0-1 3-1-0-3
Přesilové hry 1/3 (33,33 %) 8/25 (32 %)
Oslabení 6/7 (85,71 %) 12/15 (80 %)
Trestné minuty 22 90

Tip na výsledek: dnešní zápas Oceláři Třinec vs České Budějovice online, 5. čtvrtfinále play off Tipsport extraligy 2024

Páté čtvrtfinále může odtajnit dalšího postupujícího. Pokud Třinec vyhraje, jde na Spartu. České Budějovice si ale posledním vítězstvím zvedly sebevědomí a teď už zase věří, že se s favoritem dá hrát.

Čeká nás napínavá bitva, kde se o skvělou atmosféru postará našlapaná Werk Aréna. Užijte si její sledování i vy na TV Tipsport.

  • Datum a čas 5. zápasu: 24. 3. od 17:00

Třinec sice minulé utkání prohrál, ovšem vyprodukoval téměř dvakrát tolik střel na branku (36 vs. 19). Z toho je patrné, že Budějovice držel ve hře hlavně skvělý Hrachovina. Dnes od Ocelářů očekáváme podobný výkon, tím spíš, když je za postupem poženou vlastní fanoušci. Tipujeme u nich počet střel na branku vyšší než 28,5.

TIP (5. z.): Počet střel Třince 28,5+ sipka sledovat živě u Tipsportu

Tip na hokej: Play off extraligy 2024 - Třinec vs. České Budějovice (čtvrtfinále ELH)

Online live stream, přímý přenos v TV: Kde dnes sledovat Třinec vs. České Budějovice hokej živě?

Nejen atraktivní čtvrtfinálové klání mezi Třincem a Českými Budějovicemi, ale také všechny další zápasy play off 2024 můžete sledovat živě v online live streamu na TV Tipsport ZDE.

V televizi přímý přenos vysílá placená stanice O2 TV Sport. U Tipsportu oproti tomu můžete zdarma sledovat všechny duely vyřazovací části – je jen na vás, které utkání si zrovna přes web nebo mobilní aplikaci pustíte.

Online live streamy zdarma jsou dostupné všem registrovaným uživatelům Tipsportu. Pokud zde ještě nemáte účet, Tipsport vám coby novému klientů dá vstupní bonus 300 Kč k registraci. Následně se můžete bavit také u předzápasových či live sázek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miroslav Forman ve 4. čtvrtfinále play off extraligy 2024, ve kterém třemi body přispěl k postupu Sparty přes Liberec

Hráč týdne ELH HokejZpravy.cz (1. až 4. čtvrtfinále 2024)

Osm dní, 16 zápasů – a také tři hvězdy nebo ideální šestka. Podívejte se, co zajímavého přineslo 1. až 4. čtvrtfinále play off ELH 2024.

I tento gól do prázdné branky ve čtvrtfinále se počítal do statistik play off Tipsport extraligy ledního hokeje

Bodování play off extraliga 2024: statistiky, střelci, brankáři

Góly, kanadské bodování i úspěšné zákroky brankářů. Podívejte se na všechny 📈 statistiky hráčů v play off hokejové extraligy 2024.

Hokejista Auston Matthews, jedna z největších hvězd NHL, slaví svůj gól v dresu Toronto Maple Leafs

Týden v NHL podle HokejZpravy.cz: seznam, hvězdy, události

Co přinesl minulý týden v NHL 2023/24? Podívejte se na přehled největších ⭐ hvězd, zásadních událostí i statistik českých hokejistů, pěkně...