Vsetín vs. Kladno livestream: Baráž o extraligu 2024 živě dnes

V azylu brněnského Ronda Valaši podali svůj nejlepší výkon v sérii, přesto se za stavu 0:3 na zápasy ocitli na pokraji vyřazení. Podaří se jim baráž o extraligu zdramatizovat, nebo Rytíři už dnes oslaví udržení mezi elitou? Čtvrtý zápas Vsetín vs. Kladno startuje v pondělí 22. dubna v 18:00, sledujte ho živě a zdarma.

Živý přenosInformace
Vsetín Kladno Statistiky Tip

Robin Staněk ze Vsetína a Jaromír Jágr z Kladna v druhém utkání baráže o extraligu 2024 Foto: ČTK / Deml Ondřej

Baráž o extraligu 2024 dnes: Kde sledovat hokej VHK ROBE Vsetín vs. Rytíři Kladno živě, online live stream zdarma?

Ve třetím duelu se do posledních sekund držel na dostřel, přesto tým z Valašska opět padl a v sérii ztrácí už 0:3 na zápasy. V brněnské Winning Group Areně se tak už dnes bude rozhodovat o tom, zda se baráž o extraligu 2024 ještě jednou vrátí do středních Čech, nebo zda se Rytíři udrží mezi elitou. Buďte u toho, čtvrté utkání Vsetín vs. Kladno můžete sledovat živě v online live streamu u Tipsportu v pondělí 22. dubna od 18:00.

sipka Klikněte ZDE a sledujte baráž Vsetín vs. Kladno živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Vsetín - Kladno dnes, informace o zápase (extraliga baráž 2024, 3. a 4. utkání)

Letošní baráž o extraligu načaly dva duely na vyprodaném kladenském ČEZ Stadionu. Po oba večery se diváci skvěle bavili, v součtu bylo k vidění hned 14 gólů – a většina kotoučů skončila v síti hostujícího Vsetína. Podobně, byť střelecký účet nebyl tak bohatý, tomu bylo i po přesunu série na Moravu.

  • Ve středečním prvním zápase Rytíři zvítězili 4:1, přičemž Vsetín se prosadil až v 58. minutě. Vítězná trefa jde za dvougólovým střelcem Richardem Jarůškem.
  • Ve čtvrteční odvetě Kladno zvítězilo vysoko 7:2. Za výhrou si domácí šli od úvodních minut, ostatně legendární Jaromír Jágr otevřel skóre již po 119 sekundách hry. I tentokrát autor vítězné branky vstřelil dva góly, kromě Antonína Melky se dvakrát prosadil i Martin Procházka.
  • Nedělní odpoledne znovu patřilo Středočechů, Rytíři výhrou 3:2 získali postupové mečboly. Autorem rozdílového gólu byl tentokrát Martin Procházka.

Výsledek třetího zápasu byl pro další průběh série klíčový. Vsetín se totiž propadl do stavu 0:3 – ten v českých podmínkách zatím otočila jen Opava proti Znojmu v baráži 1998 a posléze i Třinec v nedávném semifinále extraligového play off proti Spartě.

Valaši sice nemohou nastoupit na svém legendárním Lapači, který zatím nesplňuje extraligové regule. Svým způsobem ale VHK na přesunu série do Brna vydělal; do arény se zde vejde až 7700 fanoušků a Rondo hlásí vyprodáno – podpora z hlediště tak bude ještě početnější než na domácím ledě.

Bude to stačit? Kladenská herní převaha v úvodu série bookmakery přesvědčila o tom, že Rytíři jsou velkým favoritem i na hřišti soupeře. Například u Tipsportu si na jejich další vítězství v základní hrací době můžete vsadit v kurzu 1,75. U domácích jde o podstatně vyšších 4,01 – více vám prozradí následující informativní výpis.

Nejzajímavější kurzy na 4. zápas Vsetín vs. Kladno

  • 1/0/2: Vsetín 4,01 | remíza 4,48 | Kladno 1,75
  • Vítěz do rozhodnutí: Vsetín 2,88 | Kladno 1,41
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,49 | více 1,53
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,76 | více 2,07
  • Kurz na postup: Vsetín 30,00 | Kladno (nevypsáno)
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Vsetín vs. Kladno: informace o zápase
🕒Kdy: 21. 4. 2024 od 17:00 (3. zápas)
22. 4. 2024 od 18:00 (4. zápas)
🌎Kde: Winning Group Arena, Brno
🏆Soutěž: Baráž o extraligu 2023/24
🏒Stav série: 3:0 pro Kladno
Kurzy Tipsportu (4. z.): 4,01 - 4,48 - 1,75
📺Živý přenos: Tipsport TV, Chance TV

Valašskému hokejovému klubu se sen o extralize vzdaluje, klíčem mohou být přesilovky

Úvodních 20 minut série. To je zatím jediný časový úsek, ve kterém Vsetín s Kladnem výsledkově držel krok. Pak ovšem Rytíři soupeře zdecimovali třemi trefami ve druhé třetině, podobně razantně vstoupili i do druhého zápasu, v jeho druhé části se trefili dokonce čtyřikrát.

Úhrnné skóre 3:11 je pro Vsetín kruté, leč zhruba odpovídá herní převaze soupeře. V prvním duelu přitom Valaši byli střelecky aktivnější (43:26), leč kvalitních šancí si vytvořili jako šafránu. Ujala se až bekhendem zakončená kličkovaná Štěpána Matějčka v 58. minutě, tou dobou ovšem bylo o vítězi dávno rozhodnuto.

Ve druhém mači svěřenci Jiřího Weintritta střelecky polevili (30:36), už od prvních minut jim navíc Rytíři odskočili na rozdíl dvou branek. Kontaktní gól v 10. minutě v přesilové hře vstřelil Vít Jonák, leč Kladeňáci třemi góly během dvou a půl minut na rozmezí první a druhé třetiny rozhodli. Další přesilovková trefa produktivního Pavla Klhůfka z 27. minuty znamenala pouze snížení na 2:5 – naděje byly plané.

„Myslím, že za stavu 2:2 bychom s tím utkáním ještě mohli něco dělat, ale nepodařilo se,“ řekl trenér Weintritt po utkání novinářům. Je pravdou, že následující kladenské góly byly pro jeho mužstvo direktem, ze kterého se prakticky nešlo vzpamatovat.

sipka Nepřehlédněte: Soutěž o 2024 lístků na MS v hokeji a další ceny

Zároveň ovšem není důvod věšet hlavu. Odveta byla plná emocí, rozhodčí v ní na obou stranách rozdali celkem 19 trestů – a vsetínské přesilovky slavily úspěch. Oba góly v početní výhodě byly přímo výstavní a podaří-li se Valachům u soupeře vykoledovat další fauly, baráž ještě může nabrat zajímavý vývoj.

Zároveň je ale důležité kontrolovat vlastní emoce. Křídelník první formace Vít Jonák krátce po polovině odvety zmrazil vsetínské naděje faulem na Radka Smoleňáka, který rozhodčí po kontrole videa ocenili vyšším trestem – a Kladno v dlouhé přesilovce dvakrát udeřilo.

Do disciplinární komise pak Jonák dostal stopku na jeden zápas, což je v případě pátého nejproduktivnějšího účastníka vsetínského mistrovského tažení Chance ligou (6+4) citelný zásah do sestavy.

V té navíc na Kladně dvakrát chyběl brankář Maksim Zhukov, stabilní jednička se ovšem podle aktuálních informací doléčuje a v Brně už by svému týmu měla pomoct. Dobrá to zpráva; Patrik Romančík pochytal jen 52 z 63 kladenských střel (82,5 %), větší jistota v brankovišti by mohla Vsetínu zajistit další výlet do středních Čech.

Produktivita Vsetína v baráži 2024

  • Šimon Jenáček (D) – 2 body (0+2), čas na ledě 23:28
  • Jakub Teper (D) – 2 body (0+2), čas na ledě 17:53
  • Vít Jonák (F) – 1 bod (1+0), čas na ledě 12:26
  • Pavel Klhůfek (F) – 1 bod (1+0), čas na ledě 19:19
  • Štěpán Matějček (F) – 1 bod (1+0), čas na ledě 16:30

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Kladno v baráži probudilo spící ofenzivu, Jágr přepsal hokejovou historii

Ač k ostrému soutěžnímu utkání naskočili po dlouhých 45 dnech, Rytíři k zahřátí do provozního tempa potřebovali jen 20 minut. Po ploché úvodní třetině baráže už svého soupeře jednoznačně přehrávali – přesně podle papírových předpokladů, přesně jako v posledních dvou barážových sezonách (předloni 4:1 proti Jihlavě a vloni 4:0 proti Zlínu).

Tou bezesporu největší událostí byl gól Jaromíra Jágra při jeho prvním střídání v sérii, ba dokonce při prvním shiftu po jeho únorových narozeninách.

Jágrův hokejový životopis se tak rozrostl o další významnou položku, ve věku 52 let a 63 dní se kladenský patriot stal nejstarším střelcem v historii profesionálních soutěží. A to nejen českých; dosavadní rekord držel legendární Gordie Howe, jenž se v NHL naposledy trefil šest dní po 52. narozeninách.

První barážový duel přitom osmašedesátka vynechala, trenér Otakar Vejvoda ji do sestavy dopsal až před druhým kláním. Mohla za to i absence Jakuba Klepiše, kterého o večer dřív zasáhl puk do nechráněného zápěstí. Pouze v prvním utkání se fanouškům představil také Jake Dotchin, řízný kanadský bek nalogoval jen tři a půl minuty.

Ať už se ale kladenské šiky seřadily jakkoli, směrem dopředu se jim nadmíru dařilo. V základní části byli Rytíři s průměrem 2,31 branky na zápas druzí nejslabší v extralize, v baráži jsou zatím na 5,5 gólu za večer. Hned 17,7% střelecká úspěšnost jim souboj o udržení mezi elitou značně usnadňuje, ke kontrole hry přispívá i skoro 58 % vyhraných vhazování.

A pak mu máme maskovaného muže, jenž slaví triumfální návrat mezi kladenské tři tyče. Adam Brízgala v baráži chytá skvěle, právě on si za své zákroky v obou duelech vysloužil nejhlasitější ovace publika.

O nulu sice přišel v samém závěru prvního zápasu, o den později zase nestačil na dvě laserové střely v přesilovkách. I tak 25letý gólman při prvních dvou startech v kalendářním roce 2024 lapil 70 střel (95,9% úspěšnost) a potvrdil, že spolu s reprezentačním bekem Jiřím Ticháčkem je nejužitečnějším Rytířem sezony.

Produktivita Kladna v baráži 2024

  • Richard Jarůšek (F) – 4 body (2+2), čas na ledě 14:43
  • Eduards Tralmaks (F) – 4 body (2+2), čas na ledě 15:01
  • Antonín Melka (F) – 3 body (2+1), čas na ledě 15:28
  • Martin Procházka (F) – 3 body (2+1), čas na ledě 14:28
  • Matyáš Filip (F) – 3 body (1+2), čas na ledě 16:43

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Extraliga baráž hokej Kladno vs Vsetín dnes: statistiky, přesilové hry, góly (baráž o postup 2024)

Podívejte se na srovnání týmových statistik Vsetína a Kladna po úvodních dvou zápasech baráže o postup. Zdrojem je oficiální web ELH.

sipka Dnešní utkání Vsetín vs. Kladno sledujte živě ZDE

Vsetín - Kladno v baráži o ELH: statistiky po 2. zápase
Vsetín Kladno
Skóre 3:11 11:3
Střely 73:62 62:73
Bilance 0-0-0-2 2-0-0-0
Přesilové hry 2/11 (18,18 %) 2/7 (28,57 %)
Oslabení 5/7 (71,43 %) 9/11 (81,82 %)
Trestné minuty 43 32

Tip na výsledek: dnešní zápas HC Vsetín - Rytíři Kladno (3. utkání, termín 21. dubna), baráž o udržení v TELH 2024

Ať už si o současném formátu baráže o udržení myslíte cokoli, obhájce účasti v TELH si znovu vede podstatně lépe. Vsetín ze sebe bude muset vydat vše, aby se ve 3. utkání nedostal na okraj propasti. Podaří se mu to?

  • Termín 3. zápasu: 21. 4. od 17:00

Vyloučit to nelze, ostatně podpora z vyprodaného hlediště bude bouřlivá. I za stavu 2:7 ve druhém zápase vsetínský kotel na Kladně neúnavně povzbuzoval a skandoval, jako by jeho oblíbenci právě měli převzít Stanley Cup. Co teprve, když tuto podporu vynásobíme?

Předpokládáme však, že převaha ve vytvořených decibelech se do výsledku třetího barážového zápasu nakonec nepromítne. Disciplinární trest pro Jonáka značně oslabuje valašskou ofenzivu, góly podle nás budou padat především do domácí branky. Podle našeho názoru jich v podání Rytířů uvídíme čtyři a více.

TIP (3. Z.): Kladno dá +3,5 gólu zákl. době sipka Vsadit a sledovat živě u Tipsportu

Tip na hokej - baráž o extraligu 2024: Vsetín vs. Kladno živě (21. 4. 2024, online live stream zdarma)

Online live stream, přímý přenos v TV: Kde dnes sledovat hokej baráž Vsetín vs. Kladno živě?

Třetí i čtvrtý zápas hokejové baráže Vsetín vs. Kladno můžete sledovat živě v live streamu zdarma na TV Tipsport ZDE.

Přímý přenos v TV v neděli od 17:00 vysílá ČT Sport, pondělí utkání od 18:00 živě přenáší placená O2 TV Sport. Pokud nechcete listovat televizním program a mít jistotu, že zápas naladíte, doporučujeme vyzkoušet právě live streamy u Tipsportu – snadno si je pustíte i na mobilu díky vydařené aplikaci.

Nemáte-li zde ještě konto, za jeho rychlé online založení Tipsport novým hráčům dává bonus 500 Kč zdarma k registraci. Pak už se vám otevře bohatá nabídka sportovních přenosů z celého světa, bavit se můžete také u předzápasových i live kurzů. Přejeme vám příjemnou zábavu, u sledování barážového klání i sázek na něj.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Trofej pro vítěze MS v ledním hokeji IIHF - MS hokej online program, výsledky, rozpis, tabulka a český tým

Mistrovství světa v hokeji 2024: tabulka, program, výsledky

Zpět v ČR. ⭐ MS v hokeji 2024 hostí 🧨 Praha a Ostrava. Program, výsledky, tabulka, vstupenky i výlet do historie? V článku toho najdete...

David Pastrňák

Hokejový kalendář 2023/2024: termíny událostí a zápasů

Program hokejové sezony 2023/24 bude opět nabitý. ✔️ S naším přehledným kalendářem nezmeškáte žádný důležitý turnaj ani zápas!

Tomáš Hertl v úniku, stíhá ho David Pastrňák

Kde sledovat hokej živě?

V článku nabízíme jednoduchý přehled o tom, které televizní stanice a sázkové kanceláře poskytují živé přenosy zápasů NHL, MS nebo české...