Hokej Jihlava vs. Vsetín: Chance liga play off dnes živě

Po osmi vzájemných prohrách v řadě dokázala Jihlava ve druhém semifinále najít na Vsetín recept, čímž srovnala stav série na 1:1. Vsetín se ale po přesunu na Vysočinu vrátil do vedení výhrou v třetím zápase. Čtvrté utkání sledujte živě na Chance TV.

Živý přenosInformace, kurzy
Jihlava VsetínStatistiky Tip

Momentka ze čtvrtfinálového zápasu Chance ligy 2023 mezi Jihlavou a Vsetínem Foto: Tomas Blazek / MAFRA / Profimedia

Play off Chance liga 2024 dnes: Kde sledovat HC Dukla Jihlava vs. VHK ROBE Vsetín živě online v live streamu zdarma?

Loni ve čtvrtfinále zvládli Valaši svého tradičního rivala vyřadit ve třech zápasech. Letos ovládli všechna střetnutí v základní části i první semifinálový duel. První prohra po dlouhé šňůře úspěchů tak přišla v nejméně vhodnou dobu. Jihlavané byli až do včerejška v play off na téméř už domácím pelhřimovském ledě stoprocentní.

Čtvrté utkání se uskuteční v neděli 24. března 2024, úvodní buly bude vhozeno v 16:30. Buďte u toho a sledujte tento důležitý mač v online livestreamu na Chance TV.

sipka Klikněte ZDE a sledujte zápas Jihlava vs. Vsetín živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Jihlava - Vsetín dnes, informace o zápase (semifinále play-off Chance ligy 2024, 4. utkání)

Úvodní dva duely semifinálové série v play off Chance ligy 2024 mezi Vsetínem a Jihlavou jsou za námi.

V tom prvním si Valaši vybudovali až tříbrankový náskok, o který však na začátku posledního dějství přišli. Vedení na stranu domácích pak vrátil vítězným gólem Teper a při hře Dukly bez brankáře pak upravil konečné skóre na 5:3 pro Vsetín Jonák.

V odvetě držela Jihlava po téměř celou druhou polovinu základní hrací doby vedení 2:1. 17 vteřin před třetí sirénou ale srovnal Klhůfek a utkání dospělo přes prodloužení do samostatných nájezdů. Při dovednostní disciplíně se prosadil pouze forvard hostí Havránek a Jihlava si tak z Lapače odvezla výhru 3:2 po nájezdech.

Ve třetím zápase sice Jihlava doma otáčela na 2:1 a posléze pro změnu srovnávala na 3:3, ale nakonec tři a půl minuty před koncem Rob vystřelil Vsetínu výhru 4:3.

Průběžný stav série je tedy 1:2 z pohledu Jihlavy, která sice bude i dnes doma, ale sázkoví bookmakeři více favorizují Vsetín.

Níže si pak můžete prohlédnout základní kurzovou nabídku od Chance pro čtvrté semifinále. Na tento důležitý duel lze poté sázet i v jeho průběhu, a to formou LIVE sázek.

Nejzajímavější kurzy na 4. zápas Jihlava vs. Vsetín

  • 1/0/2: Jihlava 2,88 | remíza 4,21 | Vsetín 2,10
  • Vítěz do rozhodnutí: Jihlava 2,21 | Vsetín 1,67
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,84 | více 1,42
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,66 | více 2,22
  • Kdo postoupí: Jihlava 7,74 | Vsetín 1,07
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Hokej Jihlava vs. Vsetín: informace o zápase
🕒Kdy: 24. 3. 2024 od 16:30 (4. zápas)
🌎Kde: Zimní stadion Pelhřimov
🏆Soutěž: Chance liga play off 2023/24, čtvrtfinále
🏒Stav série: 1:2
Kurzy Chance (4. z.): 2,88 - 4,21 - 2,10
📺Živý přenos: Chance TV, TV Tipsport, ČT sport Plus

Jihlavě pomohly k první výhře speciální týmy. Budou doma Harkabus a další opory více produktivní?

Jedním z klíčových faktorů středečního utkání bylo výrazné zlepšení hry speciálních týmů Dukly. Na efektivní přesilovky v provedení Jihlavanů během letošního play off jsme si už zvykli, takže bylo jen otázkou času, kdy je začnou zase využívat. Naposledy ale fungovalo na výbornou i oslabení.

Zatímco v úterý svěřenci Viktora Ujčíka nevyužili ani jednu příležitost, ve středu dali oba góly ze hry při početní výhodě. Ve vyřazovací části se pak jednalo o přesilovkové trefy s pořadovým číslem 16 a 17! A to ještě nepotrestali situaci 5 na 3, která trvala 98 vteřin.

Důležitou váhu má však také všech pět ubráněných oslabení, kde to Jihlavě v prvním utkání na valašské půdě skřípalo. Na úvod semifinálové série totiž nepřežila ani jednu ze dvou početních nevýhod.

Speciální týmy Jihlavy v 1. a 2. zápase SF
Zápas Přesilovky Oslabení
1. zápas 0/2 (0,00 %) 0/2 (0,00 %)
2. zápas 2/5 (40,00 %) 5/5 (100,00 %)

Po individuální stránce má za sebou povedné dvojutkání Marcel Štefančík. Slovenský útočník v obou kláních skóroval, v tom prvním dokonce násazel v rozmezí přibližně čtyř minut hned dvě branky, čímž dostal Duklu zpět do hry.

Talentovaný jednadvacetiletý forvard se tak evidentně nezalekl šance v podobě posunu do druhé formace po bok Tomášů Havránka a Harkabuse. Na této pozici obvykle nastupuje Otakar Šik, ten však předešlé dva duely vynechal kvůli nemoci. Bude na domácí půdě už trenéru Viktoru Ujčíkovi k dispozici?

sipkaMůže vás také zajímat: Play off Tipsport ELH 2024

Naopak bodově vyšel naprázdno centr elitního útoku Dukly Radim Toman, který vstupoval do semifinálové série s bilancí 3+7 ze sedmi klání. Ve středečním zápase ale hýřil velkou aktivitou, na vsetínského gólmana vyslal rovnou šest střel. Dařilo se mu i na vhazování, kde uspěl v 15 z 26 případů.

Slabší chvilku co se produktivity týče měli i další dvě opory Tomáš Harkabus s Tomášem Čachotským, kteří jinak vévodí statistikám play off 1. hokejové ligy. Pokud to tito tahouni v Pelhřimově opět rozjedou, Dukla může být v dalším dvojzápase znovu úspěšná.

Hokejisté Jihlavy v play off 2024

  • Tomáš Harkabus (F) – 14 bodů (11+3), čas na ledě 16:46
  • Tomáš Havránek (F) – 13 bodů (3+10), čas na ledě 16:51
  • Tomáš Čachotský (F) – 13 bodů (1+12), čas na ledě 20:18
  • Radim Toman (F) – 10 bodů (3+7), čas na ledě 19:37
  • Matouš Menšík (F) – 7 bodů (2+5), čas na ledě 17:44
  • Adam Beran (G) – úspěšnost zákroků 91,15 %, GAA 2,43
SÉRIE PLAY OFF CHANCE LIGY 2024

Vsetín v semifinále táhne elitní útok. Rob a spol. ale chyběli při penaltách v minulém duelu

V obou zápasech byl loňský prvoligový vicemistr střelecky aktivnější týmem, jihlavský gólman Adam Beran musel pokaždé čelit více než 30 ranám.

Zatímco ale po úvodním semifinále mohli být Valaši se zakončením spokojeni, na středeční tiskové konferenci už asistent kouče Luboš Rob st. žehral na slabou produktivitu.

Na stejný problém narážel v rozhovoru pro klubový web i autor vyrovnávací trefy v čase 59:37 Pavel Klhůfek. „Měli jsme šance, ale ty jsme neproměnili. To nás stálo zápas,“ komentoval první domácí prohru v play off centr elitní vsetínské formace.

Kromě něj se v minulém utkání gólově prosadil už jen Luboš Rob ml., který zaznamenal svou třetí trefu během letošních vyřazovacích soubojů. Z předešlých tří duelů pak má člen All-Star výběru Chance ligy 2023/24 bilanci 1+3.

Ještě větší formu vykazuje další z tahounů Valašského hokejového klubu Vít Jonák. Odchovanec plzeňské Škodovky se v prvním vyhraném semifinále blýskl hat trickem, za poslední tři zápasy pak nasázel už čtyři góly a na další dva přihrál.

O to větší záhadou je, proč ani jeden ze tří členů první vsetínské útočné lajny nejel v předešlém zápase samostatný nájezd. Chyběl i další technicky vybavený hráč Miroslav Holec, který se může pochlubit více než 500 extraligovými starty. Složení pětice nájezdníků VHK při penaltovém rozstřelu pak vypadalo následovně:

  1. Mads Larsen (D) – bilance 0+2 v play off
  2. Erik Hrňa (F) – bilance 1+1 v play off
  3. Patriks Zabusovs (F) – bilance 0+2 v play off
  4. Štěpán Matějček (F) – bilance 2+2 v play off
  5. Jakub Teper (D) – bilance 1+3 v play off

Trenéři se tedy poněkud překvapivě rozhodli pro výběr dvou obránců, dvou členů čtvrté formace a Erika Hrni.

Zkušený křídelník se však po zranění stále nemůže dostat do své obvyklé herní pohody. Pokud budeme počítat i poslední kola základní části, tak z posledních 11 utkání má bilanci 1+1.

Majitel pěti extraligových titulů sice v prvním semifinálovém zápase prolomil déle než měsíc trvající střelecký půst, ani on však při penaltách během odvety nedokázal přelstít jihlavského brankáře Berana.

Hokejisté Vsetína v play off 2024

  • Vít Jonák (F) – 8 bodů (4+4), čas na ledě 18:55
  • Luboš Rob (F) – 7 bodů (3+4), čas na ledě 17:34
  • Ondřej Machala (F) – 5 bodů (4+1), čas na ledě 12:36
  • Šimon Jenáček (D) – 5 bodů (0+5), čas na ledě 23:22
  • Štěpán Matějček (F) – 4 body (2+2), čas na ledě 18:55
  • Maxim Zhukov (G) – úspěšnost zákroků 92,70 %, GAA 1,57

Sleduj hokejovou Chance ligu na TV Chance

Hokej Jihlava vs. Vsetín dnes v playoff Chance ligy 2024: statistiky, přesilové hry, góly

Níže se můžete podívat na vybrané týmové statistiky Dukly Jihlavy a Vsetína v play off Chance ligy 2024. Tým s 12 československými tituly musel nejprve do předkola, takže oproti šestinásobnému mistrovi ELH odehrál ve vyřazovací fázi už o tři zápasy více. I proto jsou v některých statistikách natolik rozdílné údaje. Zdrojem těchto čísel je oficiální web soutěže.

sipka Dnešní utkání Jihlava vs. Vsetín sledujte živě ZDE

Jihlava - Vsetín v play off Chance ligy 2024: statistiky
Jihlava Vsetín
Skóre 34:24 24:11
Střely 263:261 201:138
Bilance 5-1-1-2 3-1-1-1
Přesilové hry 17/43 (39,53 %) 5/20 (25,00 %)
Oslabení 26/33 (78,79 %) 15/18 (83,33 %)
Trestné minuty 137 40

Tip na výsledek: dnešní zápas HC Dukla Jihlava vs. VHK ROBE Vsetín online (3. zápas), semifinále play off Chance ligy 2024

Ve třetím zápase bude větší tlak na Vsetín, který je jakožto jeden z hlavních kandidátů na postup do extraligové baráže jasným favoritem této série. Pod tlakem ale bude i Dukla. Ta jestli chce pomýšlet na další překvapivý postup, tak potřebuje během víkendu urvat alespoň jednu výhru.

  • Datum a čas 3. zápasu: 23.3. od 16:30

Třetí čtvrtfinále bude velice důležité i z toho důvodu, že jeho vítěz se ujme průběžného vedení v sérii. Dost možná se tedy bude už od úvodních minut hodně taktizovat.

My proto zkusíme zariskovat a tipneme si na to, že v první třetině nepadne ani jeden gól.

TIP (3. Z.): Méně než 0,5 gólů v 1. třetině sipka vsadit a sledovat živě u Chance

TIP

Online live stream, přímý přenos v TV: Kde dnes sledovat hokej Jihlava vs. Vsetín živě?

Zápasy semifinálové série mezi jihlavskou Duklou a Vsetínem můžete sledovat online v livestreamu na Chance TV ZDE.

Podmínkou pro sledování streamu je vlastnictví platného účtu u sázkové společnosti Chance a provedení sázky v hodnotě alespoň 30 Kč během posledního měsíce. Pokud jste si účet ještě nezaložili, tak vás můžeme ujistit, že samotný registrační proces je velice jednoduchý a zabere vám jen zlomek času. Po dokončení registrace navíc obdržíte výhodný bonus v hodnotě 200 Kč.

Online platforma titulárního partnera druhé nejvyšší soutěže ale nenabízí pouze přímé přenosy z českých hokejových lig. Těšit se můžete i na livestreamy ze zámořské NHL, švédské Elitserien či finské Liigy.

Živý přenos ze třetího semifinále pak poběží také na platformě ČT sport Plus. Pokud však chcete sledovat živě každé utkání v play off Chance ligy, doporučujeme využít streamy od Chance TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Trofej pro vítěze MS v ledním hokeji IIHF - MS hokej online program, výsledky, rozpis, tabulka a český tým

Mistrovství světa v hokeji 2024: tabulka, program, výsledky

Zpět v ČR. ⭐ MS v hokeji 2024 hostí 🧨 Praha a Ostrava. Program, výsledky, tabulka, vstupenky i výlet do historie? V článku toho najdete...

Čeští reprezentanti se radují z vítězství na mistrovství světa v para hokeji

MS v para hokeji 2024: program, výsledky, tabulka, Češi

Obhájí čeští reprezentanti medaili? MS v para hokeji 2024 hostí Calgary, podívejte se na ✔️ program, výsledky, tabulku a další info.

Nástup na led a poslech hymny před zápasem NHL v Praze v O2 Areně

NHL v Praze 2024: vstupenky, cena, týmy, rozpis zápasů

NHL v Praze 2024, to jsou dva zápasy Buffala s New Jersey. Kolik stojí 🎟️ vstupenky, kde je koupit, kdy startuje předprodej?