Hokej Zlín - Litoměřice živě dnes: Chance liga play off online

V prvním duelu vyšli střelecky naprázdno, v tom druhém soupeři nasázeli osmičku. Berani Zlín srovnali stav série proti Stadionu Litoměřice na 1:1, poté ale poprvé prohráli doma a v semifinále play off Chance ligy 2024 znovu dotahují. Kdo uspěje v příštím klání?

Živý přenosInformace
Berani Zlín Stadion Litoměřice
Statistiky v play off Tip

Berani se před vlastním publikem radují z gólu ve čtvrtfinále play off Chance ligy 2024, nyní do Zlína míří série semifinále proti Litoměřicím Foto: Profimedia

Play off Chance liga 2024 dnes: Kde sledovat Berani Zlín vs. HC Stadion Litoměřice živě online v live streamu zdarma?

Čisté konto v jednom zápase, střídání po 17 minutách hned o večer později? I takové extrémy neodmyslitelně patří k play off Chance ligy 2024. Semifinálová série Berani Zlín vs. HC Stadion Litoměřice má zajímavý průběh, v sobotu Severočeši vyhráli na Zimním stadionu Luďka Čajky. Tam se bude hrát i čtvrtý zápas, můžete jej sledovat živě v online live streamu zdarma u Chance v neděli 24. března od 17:30.

sipka Klikněte ZDE a sledujte semifinále Zlín vs. Litoměřice živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Zlín - Litoměřice dnes, informace o zápase (semifinále play-off Chance ligy 2024, 4. utkání)

První dvě utkání semifinále play off Chance ligy 2024 hostily Litoměřice. Domácí hráči v úvodním měření sil v úterý zvítězili 2:0, ve středu jim však v odvetě Zlín uštědřil solidní debakl – hosté vyhráli 8:1. Ve třetím zápase ale pro změnu Berani prohráli doma 1:5 a Litoměřice znovu vedou.

Bookmakeři sice před čtvrtým zápasem více věří Zlínu, ale s kurzy na postup pochopitelně výsledek třetího duelu zamával. V nabídce Chance si můžete vsadit postup Zlína za 2,03, zatímco na Kalašníky v nižším kurzu 1,75. Další zajímavé kurzy si prohlédněte níže.

Nejzajímavější kurzy na 4. zápas Zlín vs. Litoměřice

  • 1/0/2: Zlín 1,75 | remíza 4,51 | Litoměřice 3,73
  • Vítěz do rozhodnutí: Zlín 1,44 | Litoměřice 2,78
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,82 | více 1,43
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,66 | více 2,22
  • Kurz na postup: Zlín 2,03 | Litoměřice 1,75
  • Kurz na titul: Zlín 4,50 | Litoměřice 5,50
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Hokej Zlín vs. Litoměřice: informace o zápase
🕒Kdy: 24. 3. 2024 od 17:30 (4. zápas)
🌎Kde: Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín
🏆Soutěž: Chance liga play off 2023/24, semifinále
🏒Stav série: 1:2
Kurzy Chance (4. z.): 1,75 - 4,51 - 3,73
📺Živý přenos: Chance TV, Tipsport TV

Berani vystrčili rohy, Zlín za sebou má nejproduktivnější zápas za čtyři roky

Po úvodních dvou zápasech v obou sériích semifinále Chance ligy platil stav 1:1. To v důsledku znamená, že kdo do konce play off vyhraje ještě sedmkrát, získá prvoligový titul – a spolu s ním i právo vyzvat kladenské Rytíři v baráži o extraligu.

Proč by to měl být právě Zlín? Zkušenosti šampionů či nedávnou extraligovou příslušnost nechme stranou, tím aktuálně nejpádnějším argumentem budiž přesvědčivé vítězství 8:1 ve druhém semifinále, navíc na ledě Litoměřic.

Jestliže v úvodním mači Berani i přes 41 střeleckých pokusů nenašli recept na skvěle chytajícího Oldřicha Cichoně, ve druhém dějství ho z klece vyhnali po 17 minutách – a třech gólech z holí Martina Nováka, Vojtěcha Riedla a Jesseho Paukkua.

Hlad po gólech tím nasycen zdaleka nebyl. Ve druhé třetině se znovu trefil Paukku, dvakrát se prosadil také Zdeněk Sedlák a Zlínu tak stačilo jen 32 minut na to, aby soupeři nasadil kanára jak ti nejlepší tenisté na aktuální tisícovce v Miami.

Zkraje třetí části sice Berani inkasovali v oslabení, Daniel Huf tak ani ve svém jubilejním 20. zápase v play off první čisté konto nevychytal.

Na druhé straně ovšem udeřili ještě Novák a v přesilovce také Mikko Salmio. Závěrečná bilance? Osm tref z 47 pokusů a celkově tedy i 12,9% střelecká úspěšnost ve vyřazovací části. Přesnější mušku s koncem úvodního dvojzápasu semifinále žádný jiný tým neměl.

sipka Pokračuje také semifinále Jihlava vs. Vsetín, preview zde

Osmkrát za jeden večer se Zlín naposledy prosadil v prosinci 2019, kdy ještě coby extraligový tým porazil Olomouc 8:6.

Pod ještě výraznější aktuální demolici Litoměřic se podepsali hned tři dvougóloví střelci – Paukku (2+0), Sedlák (2+1) a také Novák (2+2), jenž odehrál první čtyřbodové utkání od ledna 2020. Celá jeho druhá formace se Sedlákem na křídle a Denisem Kindlem na centru za jediný večer posbírala devět bodů. Jaká to vzpruha pro sebevědomí zlínských individualit.

Před přesunem série na Valašsko ale rozkvetla i týmová čísla. Berani soupeře přehrávají, na střely v úvodních dvou duelech zvítězili 88:68.

I nadále se jim výjimečně dobře daří bránit oslabení – inkasovali v něm až ve 43. minutě druhého semifinále, tedy po 14 kompletních třetinách vyřazovacích bojů. Právě 14 nevýhod svěřenci Jana Tomajka v uplynulých dvou týdnech zlikvidovali (93,33 %). Ve druhém semifinále navíc procitly i útočné speciální formace, díky dvěma využitým výhodám úspěšnost přesilovek stoupla na 18,18 %. Jsou to i tato čísla, díky kterým se Berani domů vracejí jako favorité.

Týmová produktivita Zlína v play off 2024

  • Martin Novák (F) – 7 bodů (2+5)
  • Mikko Salmio (F) – 6 bodů (4+2)
  • Jesse Paukku (F) – 6 bodů (3+3)
  • Zdeněk Sedlák (F) – 5 bodů (4+1)
  • Vojtěch Riedl (D) – 3 body (3+0)

Litoměřice do Zlína jedou s odhodláním, Stadionu však chybí góly

Svým způsobem je mise splněna, Kalich Aréna v minulých dnech poprvé ve své přes půl století trvající existenci hostila semifinále prvoligového play off. Posunutí klubového maxima lze považovat za úspěch, ovšem znáte to – s jídlem roste chuť.

První duel dokázal, že Litoměřice mohou být favoritovi série více než vyrovnaným soupeřem. Za důležitou výhrou 2:0, která Kališníky přiblížila na tři vítězství od postupu, z velké části stojí výborný výkon Oldřicha Cichoně. Ten pochytal 41 střel a shutoutem navázal na skvělá představení z předkola proti Třebíči.

Že stále teprve 22letému gólmanovi odveta nesedla? Může být, to se stává i nejlépe placeným brankářům NHL. Pro postupové šance ovšem bude zásadní, aby šlo o pokud možno jednorázový výpadek. Cichoň jinak na Zlín umí, v základní části proti němu kryl 64 z 67 střel.

Snad ještě podstatnější ovšem bude udržet své emoce na uzdě. To se Kališníkům v koncovce středečního druhého duelu hrubě nepodařilo, jen ve třetí třetině od rozhodčích vyfasovali osm menších trestů. Krosček, držení, zásah do hlavy a hned čtyřikrát sekání? Díky takovému menu Stadion z posledních 12 minut odehrál v plném počtu hráčů jen dvě minuty a 34 sekund.

Nechceme zbytečné fauly jakkoli obhajovat, frustrace nicméně byla pochopitelná. Jak pro klubový web připomněl kapitán Jiří Jebavý, v úvodu odvety se zdálo, že Stadion může v sérii nasadit do trháku: „Paradoxně jsme začali lépe než v tom prvním utkání, ale dostali jsme smolné góly a bylo to 0:3. Do druhé třetiny jsme šli s tím, že nic nevzdáváme. Pak jsme ale zase dvakrát zaspali a bylo to 0:5. To se špatně otáčí, ale snažili jsme se hrát až do konce.“

Člen první obranné dvojice jedním dechem dodává, že Zlín je hratelný soupeř. K zisku dalších bodů v sérii ovšem bude třeba zlepšit koncovku.

Litoměřice si sice pravidelně vytvářejí šance, ovšem před vlastním publikem z 68 střel proměnily jen tři. Ani ve čtvrtfinále to Severočechům nijak zvlášť „nelepilo“, s průměrem 2,29 gólu na zápas jsou nejméně produktivním ze čtyř semifinalistů. Přispívá k tomu i pouze 9% úspěšnost přesilovek, které Kališníci v celé vyřazovací části využili jen dvě.

O první tři góly Litoměřic v semifinále se postarali Petr Ton, Filip Kuťák a také 21letý Australan Kale Costa. Kdo další se zapíše do tabulky střelců, kdo další rozrazí beraní hradby?

Týmová produktivita Litoměřic v play off 2024

  • Petr Ton (F) – 5 bodů (3+2)
  • Přemysl Svoboda (F) – 5 bodů (2+3)
  • Filip Kuťák (F) – 5 bodů (1+4)
  • Jakub Černohorský (D) – 3 body (1+2)
  • Markus Korkiakoski (F) – 3 body (1+2)
  • Lukáš Plos (F) – 3 body (1+2)

Sleduj hokejovou Chance ligu na TV Chance

Hokej Zlín vs Litoměřice dnes v playoff, 1. hokejová Chance liga 2024: statistiky, přesilové hry, góly

Srovnání statistik Zlína a Litoměřic najdete níže. Z čísel na webu Chance ligy dobře vystupuje rozdíl mezi speciálními týmy obou družstev. Ve využitých přesilových hrách i ubráněných oslabeních mají v play off 1. hokejové Chance ligy navrch Berani, Stadion k dvojzápasu na Valašsku vyráží dokonce se záporným skóre. Je ale pravdou, že před středečním osmigólovým přídělem byla jeho bilance skrz naskrz kladná.

sipka Dnešní utkání Zlín vs. Litoměřice sledujte živě ZDE

Zlín - Litoměřice v play off Chance ligy: statistiky po 2. semifinále
Zlín Litoměřice
Skóre 22:10 16:18
Střely 170:157 206:248
Bilance 3-1-0-1 4-0-1-2
Přesilové hry 4/22 (18,18 %) 2/22 (9,09 %)
Oslabení 14/15 (93,33 %) 23/28 (82,14 %)
Trestné minuty 65 62

Tip na výsledek: dnešní zápas Berani Zlín - Stadion Litoměřice online (3. zápas), semifinále play off Chance ligy 2024

Druhá prvoligová sezona, druhé semifinále. Na Zimní stadion Luďka Čajky se po roce vracejí souboje o jednu ze dvou vstupenek do finále. Série zatím v mnohém připomíná tu loňskou proti Třebíči, ve které po úvodních dvou duelech také platil nerozhodný stav – a kterou posléze Berani před vlastním publikem zvrátili na svou stranu. Bude se historie opakovat i v semifinále play off Chance ligy 2024?

  • Datum a čas 3. zápasu: 23.3. od 17:30

Je to možné, Ševci doma naposledy prohráli 31. ledna proti Prostějovu, a to ještě po nájezdech. Od té doby vyhráli pětkrát v řadě, což jen přiživuje jejich roli favorita třetího semifinále.

Pozor však, Litoměřice v této základní části uspěly při obou výjezdech do Zlína – a v obou případech zvítězily 4:3 po nájezdech. Ani jednou se přitom nestalo, že by Stadion skóroval jako první.

To by se podle našeho názoru dnes mohlo změnit. I při středečním debaklu Kališníkům vstup do utkání vcelku vyšel, v úvodních minutách si vytvořili řadu slibných příležitostí. V tom by mohli – a v rámci přiživení postupových naději i měli – pokračovat také dnes. Podrží-li Cichoň své spoluhráče dalšími důležitými zákroky, pak by se jako první mohlo začervenat brankové světlo za domácí svatyní.

TIP (3. Z.): Litoměřice dají první gól sipka Vsadit a sledovat živě u Chance

Tip na hokej: Chance liga play off 2024 - semifinále Zlín vs. Litoměřice online

Online live stream, přímý přenos v TV: Kde dnes sledovat hokej 1. liga Zlín vs. Litoměřice živě?

Třetí semifinále play off Chance ligy Zlín vs. Litoměřice můžete v sobotu od 17:30 sledovat živě v live streamu u Chance ZDE.

Ve stejný čas si na TV Chance naladíte také nedělní čtvrté utkání. To bude vysílat i Česká televize, ovšem nikoli v přímém přenosu v TV, nýbrž na online platformě ČT sport Plus.

U Chance oproti tomu můžete sledovat všechny zápasy play off, a to dokonce i gradující extraligové boje o Masarykův pohár. Potěší i bonus k založení účtu pro nové zákazníky, stejně tak i možnost bavit se u předzápasových nebo live sázek. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Martin Růžička z Třince s Masarykovým pohárem po vítězství v play off české hokejové extraligy

Extraliga play off živě: Dnešní hokej v televizi, program

Od úvodního buly po korunovaci šampionů, všechny zápasy play off extraligy můžete sledovat živě. Kde, kdy? Odpoví vám TV program.

Šlégr, Ščerban a Hadamczik

Český svaz ledního hokeje - informace, složení ČSLH

Podívejte se, jakým způsobem funguje Český hokej. 🏒 V článku se dozvíte, kdo zodpovídá za jednotlivé oblasti, nebo které kluby provozují...

Čeští reprezentanti se radují z vítězství na mistrovství světa v para hokeji

MS v para hokeji 2024: program, výsledky, tabulka, Češi

Obhájí čeští reprezentanti medaili? MS v para hokeji 2024 hostí Calgary, podívejte se na ✔️ program, výsledky, tabulku a další info.