Zlín vs. Prostějov živě dnes: Chance liga play off online

Pro obhájce titulu čtvrtfinále vyvíjí nad očekávání dobře. Berani se na Zimní stadion Luďka Čajky vracejí s postupovými mečboly, už dnes mohou na úkor Jestřábů projít do semifinále. Třetí zápas série Zlín vs. Prostějov sledujte živě ve středu 13. března od 17:30.

VÝSLEDEK: Zlínští Berani díky výhře 6:2 využili hned první mečbol a jako první prvoligový tým si tak zajistili místenku v semifinále. Další zápasy play off 1. hokejové ligy 2024 sledujte online v přímých přenosech na Chance TV.

Živý přenosInformace, kurzy
Zlín Prostějov Statistiky Tip

Brankář Daniel Huf a obránce Aleksi Salonen patří k ústředním postavám Beranů ve čtvrtfinále play off Chance ligy 2024 Zlín - Prostějov Foto: Profimedia

Play off Chance liga 2024 dnes: Kde sledovat Berani Zlín vs. LHK Jestřábi Prostějov živě online v live streamu zdarma?

Před startem čtvrtfinále play off Chance ligy 2024 byly šance obou týmů vyrovnané, díky výhrám 5:3 a 3:2 po prodloužení na vevkovním ledě jsou však Berani Zlín jediný krůček od postupu. LHK Jestřábi Prostějov v dalším utkání bezpodmínečně potřebují zvítězit, podaří se jim to? Třetí zápas čtvrtfinále Zlín vs. Prostějov sledujte živě v online live streamu zdarma u Chance ve středu 13. března od 17:30.

sipka Klikněte ZDE a sledujte play off zápas Zlín vs. Prostějov živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Zlín - Prostějov dnes, informace o zápase (čtvrtfinále play-off Chance ligy 2024, 3. a 4. utkání)

Základní část vyšla lépe Prostějovu, do play off Chance ligy vstupoval z třetí příčky. Nyní se ovšem ambiciózní hanácký klub ocitá na pokraji vyřazení, původně šestý Zlín má k dispozici postupové mečboly.

Jestřábi tak musejí napodobit výkon Beranů, bezpodmínečně potřebují dvakrát zvítězit na kluzišti soupeře. Zlín ovšem v domovské Trinity Bank Areně Luďka Čajky v dlouhodobé soutěži vyhrál 16 z 26 domácích zápasů, Berani jsou favoritem také dnes.

Například bookmakeři Chance na vítězství domácích do rozhodnutí – a tedy i ukončení série – vypsali kurz 1,56. Očekáváte-li výhru hostů, pak vás jistě potěší kurz 2,27. Sluší se podotknout, že oba duely z úvodu čtvrtfinálové série byly vyrovnané, jeden dospěl do prodloužení. Na další remízu po 60 minutách si můžete vsadit v kurzu 4,22.

Nejzajímavější kurzy na 3. zápas Zlín vs. Prostějov

  • 1/0/2: Zlín 1,98 | remíza 4,22 | Prostějov 3,00
  • Vítěz do rozhodnutí: Zlín 1,56 | Prostějov 2,27
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,18 | více 1,60
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,57 | více 2,26
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Hokej Zlín vs. Prostějov: informace o zápase
🕒Kdy: 13. 3. 2024 od 17:30 (3. zápas)
14. 3. 2024 (případný 4. zápas)
🌎Kde: Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín
🏆Soutěž: Chance liga play off 2023/24, čtvrtfinále
🏒Stav série: 2:0 pro Zlín
Kurzy Chance (3. z.): 1,98 - 4,22 - 3,00
📺Živý přenos: Chance TV, Tipsport TV

Zlín v Prostějově dvakrát otočil, Berani soupeře deptají hrou v hrou v oslabení

Zasloužené, ale stále překvapivé – takové je vedení Beranů ve čtvrtfinálové sérii. Zlín sice dvakrát inkasoval jako první, pokaždé si ale s touto situací i případnými dalšími problémy spolehlivě poradil.

V sobotním prvním zápase úřadující šampioni a účastníci loňské baráže o extraligu předvedli ukázkový obrat ve třetí třetině.

Do ní vstupovali za stavu 1:3, ovšem přesilovkové trefy Martina Langa a Zdeňka Sedláka do 53. minuty skóre srovnaly – a druhý jmenovaný záhy, už při vyrovnaném počtu hráčů na ledě, poprvé strhnul vedení na zlínskou stranu. Mikuláš Zbořil v závěru přidal pojistku do odkryté klece.

Nedělní odveta se zprvu vyvíjela podobně. Zlínský Daniel Huf poprvé inkasoval v 10. minutě, mladý obránce Vojtěch Riedl ovšem ještě do první sirény – a navíc ve vlastním oslabení – vyrovnal. Ve druhém dějství hosty poslal do vedení Jakub Šlahař, prostějovská odpověď přišla do minuty. Na další gól si diváci museli počkat až do prodloužení, již po 57 sekundách se po souhře s Langem prosadil Mikko Salmio.

sipka Pokračuje také série Přerov vs. Vsetín, preview najdete zde

Dva zápasy, osm gólů. Oproti základní části Berani vylepšili koncovku, v dlouhodobé soutěži se každý večer v průměru trefili 2,5krát.

Zatím vůbec nevadí, že nejproduktivnější týmoví hráči Martin Novák (0+1) či Jan Süss (0+0) v sérii bodově paběrkují. Důležité branky se rozložily napříč sestavou, na soupeřově ledě se do statistik play off zapsalo 13 zlínských hokejistů.

Znamenitě si počíná i 24letý brankář Huf, jeden ze strůjců loňského mistrovského tažení v úvodu čtvrtfinále pochytal na 93 % střel. V obou duelech si připsal přes 30 úspěšných zákroků, pro svůj tým je jednoznačně oporou.

Klíčovým faktorem je nicméně zatím bezchybná hra v oslabení. Ševci soupeři nedovolili využít ani jednu z šesti přesilových her, sami dokonce při početní výhodě Jestřábů jednou skórovali. S takovou mohou Berani již dnes sérii uzavřít – a o krok se přiblížit kýženému návratu do extraligy.

Týmová produktivita Zlína v play off 2024

  • Zdeněk Sedlák (F) – 2 body (2+0)
  • Jakub Šlahař (F) – 2 body (1+1)
  • Martin Lang (F) – 2 body (1+1)
  • Jesse Paukku (F) – 2 body (1+1)
  • Aleksi Salonen (D) – 2 body (0+2)
SÉRIE ČTVRTFINÁLE PLAY OFF CHANCE LIGY 2024

Prostějov je střelecky aktivní, s úspěšností už je to slabší

V posledních dvou letech Prostějov vždy dokráčel do semifinále, aby v něm narazil do rozjetého Vsetína. Že by letos Hanákům vystavil stopku jiný valašský soupeř již o kolo dřív? Tato reálná možnost je po vynikající základní části navýsost mrzutá, bez zlepšení 7% střelecké úspěšnosti ji ale Jestřábi odvrátí jen těžko.

Prostějov byl přitom v obou duelech před vlastními fanoušky střelecky aktivnějším týmem, v sobotu na pokusy zvítězil 37:33 a v neděli pak 34:28. Kotouč do sítě však dopravilo jen pět jeho hokejistů – například jihlavský Tomáš Harkabus dal v play off víc gólů než všichni Jestřábi dohromady.

Kanonýr Zdeněk Doležal drží vysoký standard ze základní části, druhý nejlepší střelec Chance ligy se zatím prosadil dvakrát.

Z široké skupiny forvardů ovšem dále dokázali skórovat už jen Jiří Fronk s Tomášem Jáchymem – a jednou se trefil i nejproduktivnější prvoligový obránce Tomáš Hanousek, jenž s bilancí 1+2 aktuálně vede bodování zadáků také ve vyřazovací části.

sipka Hanousek a spol. – Podívejte se All-Star tým Chance ligy 2023/2024

Jestřáby zdobí dobré vstupy do utkání, útočníci navíc vyhráli 56 % vhazování a obránci zase v průměru pokaždé zblokovali po devíti střelách. Po dlouhé herní úseky obou duelů měl Prostějov ze hry víc.

To ostatně po sobotní odvetě potvrdil i trenér Martin Janeček: „Myslím si, že z naší strany to byl výborný zápas. Šedesát minut jsme ovládali hru, na druhou stranu ale kredit soupeři, který byl trpělivý, čekal si na to svoje. Troufnu si říct, že dnes jsme si zasloužili vyhrát, ale na zásluhy a na to, kdo je lepší, se nehraje.“

Ano, bez vstřelených gólů vyhrát nelze – a Hanáci nutně potřebují odmazat nulu na kontě přesilovkových tref. V základní části Prostějov s 19% úspěšností patřil k prvoligovému nadprůměru, oproti svému dnešnímu soupeři měl v této disciplíně navrch o skoro tři procentní body. Vzpomenou si speciální formace Jestřábů na svou dřívější formu? Tato otázka je přímo existenciální.

Týmová produktivita Prostějova v play off 2024

  • Tomáš Hanousek (D) – 3 body (1+2)
  • Zdeněk Doležal (F) – 2 body (2+0)
  • Tomáš Jiránek (F) – 2 body (0+2)
  • Jiří Fronk (F) – 1 bod (1+0)
  • Tomáš Jáchym (F) – 1 bod (1+0)

Sleduj hokejovou Chance ligu na TV Chance

Hokej Zlín vs Prostějov dnes v playoff, 1. hokejová Chance liga 2024: statistiky, přesilové hry, góly

Podívejte se na podrobný přehled statistik Zlína a Prostějova v play off 1. hokejové Chance ligy 2024. Jde o údaje z prvních dvou zápasů na prostějovském ledě, jak je prezentuje oficiální web soutěže.

sipka Dnešní utkání Zlín vs. Prostějov sledujte živě ZDE

Zlín - Prostějov v play off Chance ligy: statistiky
Zlín Prostějov
Skóre 8:5 5:8
Střely 61:71 71:61
Bilance 1-1-0-0 0-0-1-1
Přesilové hry 2/5 (40,00 %) 0/6 (0 %)
Oslabení 6/6 (100 %) 3/5 (60,00 %)
Trestné minuty 16 14

Tip na výsledek: dnešní zápas Berani Zlín - Jestřábi Prostějov online (3. zápas), čtvrtfinále play off Chance ligy 2024

Zimní stadion Luďka Čajky v minulosti pravidelně hostil extraligové play off, nyní se ve slavné aréně soutěží o úroveň níž. Zlín zatím všechny své série v prvoligové vyřazovací části vyhrál, příležitost ukončit čtvrtfinále Chance ligy 2024 na vlastním ledě bude mít ve středu 13. března, případně o den později, vybojuje-li si Prostějov čtvrtý zápas. K pátému duelu by se série v případě potřeby stěhovala zpět na Hanou.

  • Datum a čas 3. zápasu: 13.3. od 17:30

Bude tomu tak? Takovou možnost nelze vyloučit, ostatně v redakci očekáváme vítězství Prostějova ve třetím duelu. Až na kolaps v koncovce úvodního mače byli Jestřábi Ševcům více než vyrovnaným soupeřem, minimálně jeden bod by v sérii uhrát mohli.

Vše samozřejmě komplikuje skutečnost, že klíčové utkání probíhá na ledě soupeře. Zhruba hodinová cesta ale není ničím, co by mělo jestřábí letku nějak výrazně rozhodit – Prostějov navíc v Baťově městě už letos jednou vyhrál, když koncem ledna ve 44. kole zvítězil 2:1 po nájezdech.

Co do počtu získaných bodů z venkovních kluzišť byl Prostějov v dlouhodobé soutěži druhým nejúspěšnějším celkem, lépe si vedla jen Poruba. Ačkoli je jeho situace nahnutá, není bezvýchodná. Myslíme si, že třetí mač bude patřit hostům – tuto příležitosti v nabídce Chance doprovází velmi zajímavý kurz.

TIP (3. Z.): Výhra Prostějova v zákl. hrací době sipka vsadit a sledovat živě u Chance

Tip na hokej - Chance liga play off 2024 - Zlín vs. Prostějov (3. zápas, 13. 3. 2024)

Online live stream, přímý přenos v TV: Kde dnes sledovat hokej 1. liga Zlín vs. Prostějov živě?

Třetí zápas čtvrtfinálové série 1. ligy mezi Zlínem a Prostějovem se na televizních obrazovkách neobjeví, klíčové klání však můžete sledovat v přímém přenosu na TV Chance ZDE. Online live stream si pustíte odkudkoli s připojením k internetu, sledovat můžete i další utkání vyřazovací fáze.

Chance, titulární partner naší druhé nejvyšší hokejové soutěže, totiž na svém webu a přes mobilní aplikaci vysílá kompletní play off – od již skončeného předkola až po samotné finále. Bavit se můžete také u bohaté nabídky kurzů na každé utkání, nechybí ani pravidelně aktualizované live sázky v průběhu zápasu.

Uživatelský účet si založíte pohodlně online, Chance novým hráčům dává bonus 200 Kč k registraci. Pak už je jen na vás, který zápas budete chtít zrovna sledovat – v programu TV Chance jsou i všechna utkání extraligy, zámořské NHL a dalších předních sportovních soutěží z celého světa. A že vaše volba padla právě na čtvrtfinálový souboj Zlína s Prostějovem? Pak vám přejeme příjemnou zábavu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kapitán Košic Michal Chovan s Pohárem Vladimíra Dzurilly pro vítěze play off slovenské hokejové extraligy

Slovenská Tipos extraliga play off 2024: program, výsledky

Deset týmů, jeden 🏆 Pohár Vladimíra Dzurilly. V článku najdete program, výsledky a další informace o play off slovenské extraligy.

Tomáš Hertl v úniku, stíhá ho David Pastrňák

Kde sledovat hokej živě?

V článku nabízíme jednoduchý přehled o tom, které televizní stanice a sázkové kanceláře poskytují živé přenosy zápasů NHL, MS nebo české...

I tento gól do prázdné branky ve čtvrtfinále se počítal do statistik play off Tipsport extraligy ledního hokeje

Bodování play off extraliga 2024: statistiky, střelci, brankáři

Góly, kanadské bodování i úspěšné zákroky brankářů. Podívejte se na všechny 📈 statistiky hráčů v play off hokejové extraligy 2024.