Extraliga předkolo play off živě: Plzeň vs. Litvínov livestream

Litvínov potvrzuje, že o místenku v TOP 4 extraligové tabulky nebojoval do poslední chvíle náhodou. Po 2 zápasech má mečbol, na ledě Plzně dnes může završit postup z předkola play off. Sledujte zápas živě v online live streamu na TV Tipsport.

VÝSLEDEK: Lítvínov v 16. minutě prodloužení vstřelil gól na 2:1, a díky tomu vítězí v sérii 3:0 na zápasy. Ve čtvrtfinále play off se Cheza střetne s Kometou Brno.

Živý přenosInformace, kurzy
PlzeňLitvínovStatistikyTip

Litvínov oba své domácí zápasy vyhrál, zvládne na ledě Plzně postoupit z předkola? Sledujte extraligu živě na TV Tipsport. Foto: Profimedia

Play off extraliga 2024 dnes: Kde sledovat HC Škoda Plzeň vs. HC Verva Litvínov živě - online live stream zdarma?

Litvínov sprintuje za postupem, ale navzdory vedení 2:0 na zápasy to pro něj není úplně snadná práce. Plzeň vzdoruje, hraje tvrdě a Verva se musí mít neustále na pozoru. Dusna nad plzeňským ledem se ale litvínovští bát nemusí, v posledním vzájemném střetnutí základní části tu vyhráli 5:3. Jak to dopadne dnes? Užijte si napínavou podívanou od 16:30 v online live streamu na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a sledujte předkolo Plzeň vs. Litvínov živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Plzeň - Litvínov dnes (osmifinále play-off ELH 2024, 3. zápas)

Litvínov už setřásl zklamání z neúspěšné snahy o přímý postup do čtvrtfinále play off ELH 2024. Aktuálně plní roli největšího favorita předkola a trpělivě si jde za postupem. Nejsou to sice žádné velkolepé triumfy, ale to se ani nečekalo, protože s Plzní má ze základní části vyrovnanou bilanci.

Verva zatím vždy dokázala dát víc gólů než soupeř, i proto jí sázkaři a bookmakeři Tipsportu nadále věří. Vybrané kurzy si prohlédněte níže.

  • Kurzy na 3. zápas: PLZ 2,69 | remíza 4,05 | LIT 2,35
  • Vítěz do rozhodnutí: PLZ 2,02 | LIT 1,80
  • Počet gólů 5,5: méně 1,78 | více 2,04
  • Kurzy na postup: PLZ 12,00 | LIT 1,03
  • Kurzy na titul: PLZ 400,00 | LIT 27,00
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete zde

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Plzeň - Litvínov: informace o zápase
🕒Kdy: 9. 3. 2024 od 16:30
🌍Kde: LOGSPEED CZ Aréna, Plzeň
🏆Soutěž: Tipsport ELH play off 2023/24, předkolo
🏒Stav série: 2:0 pro Litvínov
✅Kurzy Tipsportu: 2,69 - 4,05 - 2,35
📺Živý přenos: TV Tipsport, TV Chance, O2 TV Sport

Plzeň přišla o Lva, pro 3. zápas je to velká ztráta

Hokejisté Plzně chtěl v předkola play off zapomenout na nepovedenou základní část, jenže místo toho pokračují tam, kde skončili. Což v jejich podání znamená, že k pěti prohrám v řadě už stihli přidat další dvě.

Celkově odcházeli z ledu poraženi v 15 z posledních 18 utkání. Taková bilance zamává s psychikou i mnohem zkušenějšího mužstva, než je to plzeňské. Přesto se musí nechat, že favorizovanému Litvínovu vzdoruje statečně a z výsledků i průběhů utkání by se ani nezdálo, že oba týmy v tabulce dělilo 25 bodů.

sipka Souhrn všech sérií předkola najdete zde

Plzeňské šance na úspěch ničí především mizerná koncovka. Indiáni sice střílí jak na válečné stezce, ale cíl často nezasáhnou buď vůbec, nebo v situaci, která je pro litvínovského gólmana snadno řešitelná.

Nejaktivnějším Plzeňanem je v tomto směru obránce Petr Zámorský, hlavní hvězda týmu, která vyslala na branku Chemiků 12 puků. Nikdo v předkole play off nepálí častěji, jenže bodově zůstává na nule.

Plzeň přišla o zkušeného útočníka Jakuba Lva, který za zbytečný faul na Janise Jakse putoval předčasně do šaten. Více prostoru by tak mohl dostat devatenáctiletý Marek Soukup, jenž byl v minulém utkání autorem jediné trefy svého mužstva.

Plzeň, statistiky hráčů v prvních dvou zápasech:

  • Aleksi Laakso (F) – 1 bod (1+0), čas na ledě 17:58
  • Tim Söderlund (F) – 1 bod (1+0), čas na ledě 19:11
  • Marek Soukup (F) – 1 bod (1+0), čas na ledě 12:34
  • Miroslav Indrák (F) – 1 bod (0+1), čas na ledě 16:07
  • Petr Straka (F) – 1 bod (0+1), čas na ledě 9:00
  • Samuel Hlavaj (G) – 57 zákroků (87,6 %), GAA 4,07

Litvínov míří za postupem do čtvrtfinále, září Kirk

Hokejisté Litvínova mohou být spokojeni, zatím všechno šlape podle plánu. Tedy skoro, protože lotyšský bek Janis Jaks si let hlavou na mantinel předem určitě nepromýšlel... Vyfauloval se na něm Jakub Lev a trestem do konce utkání vzal Plzni jakoukoliv šanci na zdramatizování výsledku.

Litvínov vs. Plzeň předkolo, výsledky:

  • Litvínov vs. Plzeň 4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
  • Litvínov vs. Plzeň 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Kdo naopak své šance nezahazuje je britský útočník Liam Kirk, pravidelný reprezentant Albionu a účastník několika mistrovství světa. Kirkovi se fantasticky povedl už závěr základní části, kdy skóroval 5× ve 4 zápasech. V nastoleném tempu nepolevuje ani nyní a Plzeň během 2 duelů předkola vytrestal 3 góly.

Vědět o sobě dávají i další opory ze sezóny, která byla pro Litvínov nejlepší za posledních 7 let. Po 3 bodech nasbírali Nicolas Hlava, Marek Baránek a David Kaše. Kaše se navíc prezentoval chytrou trefou, jíž v úvodní třetině minulého utkání poslal Vervu do vedení – z téměř nulového úhlu nachytal rozhozeného Samuela Hlavaje.

sipka Předkolo play off: Největší hvězdy všech týmů

Jeden gól už má na kontě také Petr Koblasa, který jich v základní části dal 24 a patřil k elitním kanonýrům extraligy. Naopak bez bodu zůstává letní posila z NHL, útočník Ondřej Kaše. Starší z bratrské dvojice přitom hraje skvěle, dostává se do příležitostí, jen ty body se mu zatím vyhýbají.

Velkým otazníkem bylo litvínovské brankoviště. Fanoušci Vervy si oddychli, Slovák Matej Tomek má o několik tříd lepší statistiky než v základní části, takže pokud mu forma vydrží, neměl by Severočechům postup uniknout.

Litvínov, statistiky hráčů v prvních dvou zápasech:

  • Liam Kirk (F) – 3 body (3+0), čas na ledě 18:12
  • Nicolas Hlava (F) – 3 body (1+2), čas na ledě 19:57
  • Marek Baránek (D) – 3 body (1+2), čas na ledě 19:03
  • David Kaše (F) – 3 body (1+2), čas na ledě 20:54
  • Petr Koblasa (F) – 2 body (1+1), čas na ledě 19:55
  • Matej Tomek (G) – 66 zákroků (95,6 %), GAA 1,50

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Hokej Plzeň vs. Litvínov dnes v playoff: statistiky, přesilové hry, góly

Níže se podívejte na statistiky Plzně a Litvínova po úvodních dvou zápasech předkola. To se hraje na tři vítězná utkání. Zdrojem statistik je oficiální web extraligy.

sipka Dnešní zápas Plzeň - Litvínov sledujte živě ZDE

PLZEŇ VS. LITVÍNOV V PLAY OFF 2024: STATISTIKY
Škoda Plzeň Verva Litvínov
Skóre 3:8 8:3
Střely 66:62 62:66
Bilance 0-0-0-2 2-0-0-0
Přesilové hry 1/5 (20 %) 2/8 (25 %)
Oslabení 6/8 (75 %) 4/5 (80 %)
Trestné minuty 61 32

Tip na výsledek: dnešní zápas Plzeň vs. Litvínov online, předkolo play off Tipsport extraligy 2024

Série předkola play off Tipsport extraligy 2024 mezi Litvínovem a Plzní pokračuje v LOGSPEED CZ Aréně, kde jsou doma Západočeši. Zde proběhne třetí a případně i čtvrté utkání.

  • Datum a čas třetího zápasu: 9. 3. od 16:30

Litvínov do série nastoupil v roli favorita a nic jiného než postup pro něj neexistuje. Vyřazení s Plzní by vymazalo veškeré pozitivní dojmy z jinak skvělé sezóny. Což si uvědomuje i Ondřej Kaše, možná nejužitečnější hráč ELH. Jeho výkony jsou zásadní, od něj se čeká, že vymyslí rozhodující akci nebo sám skóruje. Už dva zápasy vyšel naprázdno, věříme tedy, že dnes se prosadí – Ondřej Kaše dá gól.

TIP (3. zápas): Ondřej Kaše dá gól sipka sledovat živě u Tipsportu

Tip na hokej: Play off extraliga 2024 - Plzeň vs. Litvínov (předkolo, série osmifinále)

Online live stream, přímý přenos v TV: Kde sledovat Plzeň vs. Litvínov hokej živě?

Všechny zápasy předkola Litvínov vs. Plzeň i další utkání play off 2024 můžete sledovat živě v online live streamu u Tipsportu ZDE.

Pro spuštění přímého přenosu stačí dokončit online registraci, Tipsport novým členům největší sázkařské komunity v Česku dává bonus k založení účtu. Bavit se pak můžete nejen u pravidelné nálože sportovních live streamů z celého světa, ale také u předzápasových či live sázek. Díky mobilní aplikaci navíc máte všechny výsledky, statistiky i přenosy vždy po ruce.

Televizní vysílací práva na play off vlastní placená stanice O2 TV, v omezené míře pak i veřejnoprávní Česká televize.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Hertl v zápase San Jose Sharks proti Vegas Golden Knights, jejichž dres bude v NHL nově oblékat

Tomáš Hertl v NHL mění dres, ze San Jose jde do Vegas

Bez ⚠️ varování. Tak fanoušky a možná i samotného Tomáše Hertla zasáhla zpráva o jeho výměně. Hvězdný forvard přestupuje do Vegas.

Martin Dočekal z Třebíče znovu vyhrál kanadské bodování Chance ligy

All-Star tým Chance ligy 2023/24 podle HokejZpravy.cz

Přečtěte si, kteří hokejisté byli naší redakcí zvoleni do All-Star týmu základní části Chance ligy v sezoně 2023/24.

Brankář Adin Hill vychytal v roce 2023 vítězství v play off NHL pro Vegas Golden Knights.

NHL play off 2024: program, výsledky, zápasy livestream

Play off NHL nabízí fanouškům tu nejlepší hokejovou podívanou. 16 týmů, 1 cíl: Stanley Cup. Vše o play off 2024 se dozvíte v našem článku.