Olomouc - Liberec: Extraliga play off živě dnes

První překvapení Play off Tipsport extraligy 2024 je na spadnutí. Olomouc překvapivě dvakrát zvítězila v Liberci a dnes může stvrdit postup přes favorita. Bílí Tygři už nesmí v předkole zaváhat, jinak jim skončí sezona. Sledujte 4. zápas živě od 17:00.

AKTUALIZACE: Bílí Tygři ve čtvrtém zápase zvítězili 5:3 a srovnali stav série na 2:2, rozhodující páté utkání Liberec - Olomouc sledujte zde v úterý 12. března od 18:00.

Živý přenosInformace, kurzy
Olomouc LiberecStatistiky Tip

Jakub Orsava rozhodl oba zápasy v Liberci a zařídil Olomouci vedení v sérii předkola play off ELH 2024 Foto: Profimedia

Play off extraliga 2024 dnes: Kde sledovat HC Olomouc vs. HC Bílí Tygři Liberec živě - online live stream zdarma?

Před začátkem série byl sice Liberec velkým favoritem, ale Olomouc smetla všechny předpoklady ze stolu. Dvěma vítěznými prodlouženími zcela otočila kurzy ve svůj prospěch. Vedení 2:1 v sérii dnes může dotáhnout k postupu do čtvrtfinále, navíc poprvé na vlastním stadionu. Sledujte čtvrtý zápas čtvrtfinále 10. 3. od 17:00 v online live streamu.

sipka Klikněte ZDE a sledujte předkolo Olomouc vs. Liberec živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Olomouc - Liberec dnes, informace o zápase (předkolo play off ELH 2024, 3. a 4. utkání)

V základní části vyhrál tři ze čtyř vzájemných utkání Liberec, jenže v předkole play off Tipsport ELH se dvakrát radovala Olomouc. Oba zápasy v Liberci byly vyrovnané, v dresu Kohoutů ale znovu úřadoval Jakub Orsava, který vsítil dvě vítězné branky.

  • První zápas rozhodl Orsava jediným gólem v čase 62:23.
  • Druhý zápas ukončil Orsava po 49 sekundách prodloužení, Olomouc vyhrála 3:2.

Před třetím utkáním tuší bookmakeři další velmi vyrovnaný souboj. Tipsport vypsal výhru Olomouce i Liberce naprosto rovnocenně, vítěze jednoho či druhého celku po 60 minutách si můžete vsadit v kurzu 2,53. Pokud tušíte, že i dnes dojde na prodloužení, přijde vám vhod kurz 3,95 na remízu.

Pokud uspěje Olomouc, postoupí do čtvrtfinále play off, v němž by pravděpodobně vyzvala Pardubice (pokud K. Vary nebo Plzeň neotočí své série). Jestliže konečně zvítězí Liberec, pak budou mít diváci v Olomouci šanci navštívit čtvrtý zápas hned v neděli od 17:00.

Nejzajímavější kurzy na 4. zápas Olomouc vs. Liberec

  • 1/0/2: Olomouc 2,60 | remíza 4,06 | Liberec 2,43
  • Vítěz do rozhodnutí: Olomouc 1,96 | Liberec 1,85
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,76 | více 2,07
  • Kurzy na postup: Olomouc 1,40 | Liberec 2,88
  • Kurzy na titul: Olomouc 60,00 | Liberec 75,00
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Olomouc - Liberec: informace o zápase
🕒Kdy: 9. 3. 2024 od 17:00 (3. zápas)
10. 3. 2024 od 17:00 (4. zápas)
🌎Kde: Zimní stadión Olomouc
🏆Soutěž: Tipsport ELH play off 2023/24, předkolo
🏒Stav série: 2:1 pro Olomouc
Kurzy Tipsportu (4. z.): 2,60 - 4,06 - 2,43
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV Sport

Konrád zavřel bránu, Olomouc se v předkole opět spoléhá na góly Orsavy

Před začátkem této série předkola jsme psali o tom, že Olomouci chybí produktivní hokejisti. Žádný hráč Mory nedosáhl v základní části na 40 bodů, mezi střelci se vyjímal pouze 17gólový Jakub Navrátil.

Ale pokud jde o předkolo, pak má trenér Jan Tomajko na soupisce parádní trumf. Jakub Orsava si už loni schoval nejlepší momenty právě na tuto část sezony a vypadá to, že i letos bude olomouckým hrdinou play off.

Jeho dva góly v zápasech v Liberci posunuly Olomouc velmi blízko postupu do čtvrtfinále. Ve středu Orsava proměnil přesilovku, když využil clony před brankovištěm. Byla to jediná platná trefa v utkání.

sipka Souhrn všech sérií předkola najdete zde

Už jedna výhra na libereckém ledě jistě znamenala splněný plán, ale olomoucký vstup do předkola dostal ještě větší grády. Ve čtvrtek sice Bílí Tygři vedli už 2:0, Bambula ale v poslední minutě při power play překonal Krále a zajistil další prodloužení.

V něm opět zazářil Orsava, jehož střela zpoza obránce zaskočila nepřipraveného brankáře Krále. Tomu puk pouze škrtl o lapačku, načež zapadl do brány. Olomouc v poloprázdné Home Credit Areně získala i druhý bod.

Není to ale zdaleka jen Orsava, kdo zařídil Olomouci výsostný vstup do série. Snad ještě větší podíl má na stavu 2:0 gólman Branislav Konrád. Ten v prvním utkání vychytal 32 střel a udržel nulu. Bez jeho výtečného výkonu by Mora určitě nezískala první výhru.

Šestatřicetiletá jednička Olomouce sice v druhém zápase sice nezopakovala perfektní statistiky (zákroky jen 81,82 %), ale Konráda to nejspíš nijak nerozhodí. Účastník čtyř MS v hokeji bude nepochybně klíčovou postavou Mory i v dalším průběhu play off.

Důležité je, že Konrádovi pomáhají skvělou týmovou hrou spoluhráči v poli. Olomouc dobře bruslí, a dokonce v úvodních dvou duelech přestřílela Liberec 80:50. Pokud bude i nadále předvádět takové výkony, bude pro Liberec nesmírně složité otočit sérii.

Hokejisté Olomouce v prvních dvou zápasech

  • Jakub Orsava (F) – 2 body (2+0), čas na ledě 17:14
  • Jakub Navrátil (F) – 2 body (1+1), čas na ledě 14:32
  • Jan Bambula (F) – 1 bod (1+0), čas na ledě 15:55
  • Jakub Sirota (D) – 1 bod (0+1), čas na ledě 23:06
  • Branislav Konrád (G) – 41 zákroků (95,35 %), GAA 1,17

Bílí Tygři dvakrát selhali. Ofenzivní hvězdy musí přidat, jinak se hokej do Liberce vrátí až v září

Tým Filipa Pešána jsme před začátkem předkola považovali za černého koně celého play off. Jenže Bílí Tygři Liberec možná budou mít po sezoně ještě dříve, než by je pavouk svedl do boje s jedním z favoritů na titul.

První dva zápasy proti Olomouci ukázaly, že ofenzivní smršť v základní části nemusí automaticky znamenat, že stejně produktivní budou útočné formace i v play off.

Liberec se vytrápil hlavně v prvním utkání, kdy nevsítil ani jeden regulérní gól. Nejblíže byl při únicích Zachara – po jednom z nich jel Flynn trestné střílení, po druhém došlo ke zvláštní situaci, kdy puk sice skončil v bráně, ale po nedovoleném bránění gólmanovi.

sipka Předkolo play off: Největší hvězdy všech týmů

Prohra v prodloužení prvního zápasu ještě nebyla alarmující. Liberec sice potřeboval oživit svou nejsilnější herní činnost, ale otáčet stav 0:1 je poměrně běžné. O to horší je však způsob, kterým Severočeši utrpěli druhou porážku.

Dvě hlavní individuální hvězdy se ve čtvrtek skutečně probudily, nejlepší střelec extraligy Rychlovský skóroval, absolutní lídr bodování Filippi se blýskl dvěma asistencemi.

Liberec přesto neudržel vedení o dva góly. Ještě na začátku poslední minuty přitom stále držel náskok 2:1, Olomouc už tou dobou minutu zkoušela hru v šesti.

Gól na 2:2 určitě Pešán svým svěřencům pořádně vyčetl. Mora se z vlastního pásma rychle dostala až před bránu, kde byl nepochopitelně úplně volný Bambula. Vyrovnání a následné K.O. od Orsavy v prodloužení možná stálo Liberec celou sérii.

Místo stavu 1:1 tak vyjedou Bílí Tygři na Hanou s tím, že už nemají kam couvnout. Tři vítězství v řadě určitě jsou v možnostech týmu, který má v kádru několik reprezentačních hráčů. K Rychlovskému a Filippimu se ovšem musí rychle přidat i hokejisti jako Flynn, Melancon či Bulíř, kteří v předkole ještě nebodovali.

Hokejisté Liberce v prvních dvou zápasech

  • Martin Faško-Rudáš (F) – 2 body (1+1), čas na ledě 19:09
  • Tomáš Filippi (F) – 2 body (0+2), čas na ledě 22:38
  • Jakub Rychlovský (F) – 1 bod (1+0), čas na ledě 20:50
  • Ronald Knot (D) – 0 bodů (0+0), čas na ledě 23:08
  • Daniel Král (G) – 76 zákroků (95,00 %), GAA 1,94

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Hokej Olomouc vs. Liberec dnes v playoff: statistiky, přesilové hry, góly

Níže se podívejte na dosavadní statistiky Olomouce a Liberce v předkole play off extraligy 2024. Zdrojem statistik je oficiální web extraligy.

sipka Dnešní zápas Olomouc vs. Liberec sledujte živě ZDE

MORA - BÍLÍ TYGŘI V PLAY OFF 2024: STATISTIKY
Olomouc Liberec
Skóre 4:2 2:4
Střely 80:50 50:80
Bilance 2-0-0-0 0-0-0-2
Přesilové hry 2/6 (33,33 %) 1/9 (11,11 %)
Oslabení 8/9 (88,89 %) 4/6 (66,67 %)
Trestné minuty 22 16

Tip na výsledek: dnešní zápas Olomouc vs. Liberec online (3. zápas), předkolo play off Tipsport extraligy 2024

Tyto týmy se letos potkávají v play off poprvé v historii extraligy. Zatím byla obě utkání velmi vyrovnaná, ale stav série je momentálně překvapivě jednoznačný. Olomouci už chybí jediná výhra k postupu do čtvrtfinále, zatímco Liberec je blízko vyřazení.

  • Datum a čas 3. zápasu: 9. 3. od 17:00

Pořád je ale v silách Bílých Tygrů tuto sérii otočit. K tomu ale musí sehrát vynikající duel na ledě soupeře, aby si ještě vynutili další pokračování. Olomouc je navíc doma obvykle mnohem silnější než venku.

Očekáváme, že i ve třetím zápase bude rozdíl ve skóre velmi těsný a vzhledem k vypsaným kurzům zkusíme vsadit na remízu po 60 minutách.

TIP (3. Z.): Bude prodloužení sipka sledovat živě u Tipsportu

Tip na Olomouc vs. Liberec ve 3. zápase předkola play off Tipsport extraligy 2024

Online live stream, přímý přenos v TV: Kde dnes sledovat Olomouc vs. Liberec hokej živě?

Dnešní zápas Olomouc vs. Liberec vám opět přinese zdarma a živě online live stream na TV Tipsport ZDE.

Pro nově registrované zákazníky má Tipsport přichystán skvělý vstupní bonus 300 Kč. Založení a ověření účtu zvládnete online za pár minut, vše z domova. A pak už si můžete užít hokejové streamy z extraligy, ale také z NHL či Chance ligy a dalších hokejových soutěží.

Televizní přenos si můžete naladit na stanici O2 TV Sport, která je ovšem placená. Proto doporučujeme využít parádní nabídky live streamů TV Tipsport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Martin Růžička z Třince s Masarykovým pohárem po vítězství v play off české hokejové extraligy

Extraliga play off živě: Dnešní hokej v televizi, program

Od úvodního buly po korunovaci šampionů, všechny zápasy play off extraligy můžete sledovat živě. Kde, kdy? Odpoví vám TV program.

Finále Chance ligy 2022/23 mezi Zlínem a Vsetínem

Chance liga 2023/2024: program, tabulka a výsledky

V článku vám přinášíme přehled o dění v hokejové Chance lize. 🏒 Podívejte se na výsledky aktuálního kola, průběžnou tabulku a další...

Libor Hudáček jede nájezd na Romana Willa, Třinec i Pardubice řadíme k favoritům na titul z play off 2024

Extraliga play off 2024 predikce, tipy: Kdo vyhraje titul?

Deset týmů, jeden 🏅 titul. Podívejte se, jak podle nás dopadne play off hokejové extraligy 2024. Kdo a s kým se utká, kdo získá titul?