Předkolo play off extraligy 2024: Největší hvězdy všech týmů

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Play off hokej začíná, 8 týmů se vydává na cestu za vysněným titulem. Rozdíl mezi favority a outsidery se maže, přichází čas hrdinů, kdy mohou jednotlivci svým výkonem strhnout celé mužstvo. Na koho budou letos v předkole kluby spoléhat nejvíce?

LivestreamInformace
KašeGulašFilippiOkuliar

KlimešKonrádFrodlZámorský

Ondřej Kaše (vlevo) bude spolu se svým bratrem Davidem hlavním tahounem Litvínova. Jaké další hvězdy uvidíme v předkole play off? Zjistíte v našem článku. Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Play off extraliga 2024 živě: všechny zápasy předkola play off ELH v online live streamu zdarma

Už v osmifinále play off se fanoušci extraligy mohou těšit na některé z největších hvězd základní části. Do akce půjde navrátilec z NHL Ondřej Kaše, nejproduktivnější hráč sezóny Tomáš Filippi, slovenský kanonýr Oliver Okuliar či brankáři Lukáš Klimeš s Dominikem Frodlem, patřící mezi naprostou špičku ve svém oboru. Sledujte jejich umění každý hrací den živě v online live streamech na TV Tipsport.

sipka Sledujte předkolo play off ELH živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Hokej, předkolo play off ELH 2024: informace

Předkolo play off extraligy je vstupní branou do čtvrtfinále. Tam už čeká na své soupeře TOP 4 týmů základní části: Pardubice, Sparta Praha, Třinec a Kometa Brno. Osmička adeptů na postup nyní musí v osmifinálových sériích (hrají se na 3 vítězná utkání) předvést, kdo z nich si místo mezi elitní společností zaslouží nejvíce. Představíme vám 8 lídrů, k nimž se budou upínat naděje fanoušků i spoluhráčů.

sipka Vsaďte si na předkolo play off ELH s bonusem za registraci

Předkolo play off ELH 2024
📅 Termín předkola: od 6. 3. do 12. 3. (nejpozději)
🏒 Série, týmy: Litvínov - Plzeň
České Budějovice - Karlovy Vary
Liberec - Olomouc
Mountfield HK - Vítkovice
Kurzy Tipsportu: všechny kurzy ZDE
💻 Livestream: TV Tipsport, Chance TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Předkolo play off ELH, top hvězda Litvínova: Ondřej Kaše, útočník

Dnes už můžeme říct, že Ondřej Kaše po návratu z NHL nejen naplnil očekávání – on je spíš ještě překonal. Osmadvacetiletý křídelník skončil s 54 body na 3. místě produktivity extraligy, přičemž kvůli zdravotním patáliím zmeškal 4 utkání.

Dále ho najdete v TOP 10 střelců i nahrávačů a s průměrným ice timem 22:15 za zápas byl nejvytíženějším útočníkem extraligy. Klubovou produktivitu Litvínova ovládl s náskokem 11 bodů před svým bratrem Davidem.

Ondřej Kaše, HC Verva Litvínov: statistiky 2023/24
Z G A B +/- TM TOI/GP
48 23 31 54 +7 25 22:15

Předkolo play off ELH, top hvězda Českých Budějovic: Milan Gulaš, útočník

Trojnásobný vítěz kanadského bodování ELH (2018–2020) Milan Gulaš ani v osmatřiceti letech nezpomaluje. V klubové produktivitě Českých Budějovic za sebou nechal všechny mladší konkurenty a díky 7 bodům v posledních 5 utkáních sezóny se vešel také do TOP 20 v rámci celé ligy.

Gulaš má s play off extraligy bohaté zkušenosti, dosud zde v 89 zápasech nasbíral 47 bodů (26+21). 4× slavil bronz a poznal i boje ve finále švédské nejvyšší soutěže, odkud si odvezl stříbrnou medaili.

Milan Gulaš, Motor České Budějovice: statistiky 2023/24
Z G A B +/- TM TOI/GP
47 16 24 40 -1 16 17:36

Předkolo play off ELH, top hvězda Liberce: Tomáš Filippi, útočník

Liberecký Tomáš Filippi má za sebou životní sezónu. S 62 body (25+37) vyhrál produktivitu extraligy, kde sváděl napínavý souboj s Martinem Růžičkou z Třince, jehož nakonec předčil až díky většímu počtu vstřelených gólů.

Reprezentačnímu centrovi k triumfu hodně pomohla únorová bodová exploze, kdy ve 2 utkáních nasbíral úžasných 11 bodů (5+6). Za to by se nezlobil ani Wayne Gretzky v nejlepších letech. Filippiho celkových 25 gólů překonal pouze jeho spoluhráč Jakub Rychlovský (26).

Tomáš Filippi, Bílí Tygři Liberec: statistiky 2023/24
Z G A B +/- TM TOI/GP
52 25 37 62 +4 62 20:29

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Předkolo play off ELH, top hvězda Hradce Králové: Oliver Okuliar, útočník

Slovenský útočník Oliver Okuliar patřil k objevům loňské sezóny. Už tehdy se v dresu Mountfieldu HK zvládal dostat soupeřům pod kůži. Deptal je nejen důraznou hrou na hranici pravidel, ale také šikovností a ofenzivními manévry.

Letos je o rok lepší a zkušenější, což bylo znát už v základní části, kdy byl dlouhou dobu ve hře o vítěze koruny střelců. Nakonec obsadil s 24 trefami dělené 4. místo, což je i tak skvělý výsledek.

O Okuliara se už minulý rok zajímaly kluby z NHL, je tedy možné, že letošní play off pro něj bude rozlučkou s Hradcem Králové i celou extraligou. Udělá maximum, aby s týmem došel co nejdál.

Oliver Okuliar, Mountfield HK: statistiky 2023/24
Z G A B +/- TM TOI/GP
52 24 21 45 +2 53 17:22

Předkolo play off ELH, top hvězda Vítkovic: Lukáš Klimeš, brankář

Gólman Lukáš Klimeš byl loni ve stínu Aleše Stezky, přitom kdykoliv naskočil, podával famózní výkony. Pro roli dvojky se s ním počítalo i letos, kdy měl krýt záda nově příchozímu Matěji Machovskému.

Jenže Machovskému se vůbec nedařilo, takže se do brány víc a víc dostával Klimeš. Ten svého kolegu přechytával takovým způsobem, že se brzy sám stal jedničkou. S ním šly nahoru výsledky celého mužstva, které v druhé polovině sezóny patřilo k těm lepším extraligovým účastníkům.

Devětadvacetiletý rodák z Brna je letos žhavým adeptem na ocenění pro nejlepšího gólmana ELH. Měl nejvyšší úspěšnost zákroků 92,9 %, výborný průměr 2,16 a navrch 7 čistých kont. Snad žádný jiný tým nebude v předkole tolik viset na výkonech jednotlivce, jako právě Vítkovice na Klimešovi.

Lukáš Klimeš, HC Vítkovice Ridera: statistiky 2023/24
Z V P GAA SV% ČK
40 19 21 2,16 92,9 7

Předkolo play off ELH, top hvězda Olomouce: Branislav Konrád, brankář

Šestatřicetiletý Branislav Konrád je zkušený borec, který mimo jiné pomohl Slovensku k zisku senzačních bronzových medailí na olympijských hrách 2018. Čtyřikrát byl povolán také na mistrovství světa a ve sbírce má i titul z play off slovenské extraligy (2010 se Slovanem Bratislava).

Konrád je 9. rokem oporou Olomouce a jedním z nezpochybnitelných lídrů týmu. Jeho úspěšnost zákroků 91,6 % patřila v základní části k nejlepším v extralize, stejně kvalitní výkony se od něj očekávají i nyní. Střílení gólů totiž dělá Kohoutům problém a dali jich nejméně ze všech osmifinalistů.

Branislav Konrád, HC Olomouc: statistiky 2023/24
Z V P GAA SV% ČK
35 18 17 2,35 91,6 1

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Předkolo play off ELH, top hvězda Karlových Varů: Dominik Frodl, brankář

Možná největší záhadou letošní sezóny zůstává skutečnost, že nebyl karlovarský Dominik Frodl ani jednou povolán do reprezentace. Přitom u přinejlepším průměrně hrající Energie plnil s trochou nadsázky roli Dominika Haška v Buffalu Sabres 90. let.

Frodl se nemohl opřít o žádné produktivní útočníky ani elitní beky, o to víc musíme ocenit 20 vychytaných vítězství i špičkovou úspěšnost zákroků 92 %. Jestli půjdou Vary z předkola dál, bude to díky němu.

Dominik Frodl, HC Energie Karlovy Vary: statistiky 2023/24
Z V P GAA SV% ČK
43 20 23 2,54 92,0 1

Předkolo play off ELH, top hvězda Plzně: Petr Zámorský, obránce

Nikdo nestrávil v letošní extraligové sezóně na ledě tolik minut jako obránce Petr Zámorský. Ice time 24:37 je suverénně nejvyšší a není divu – hra mladého týmu Plzně s jeho výkony už druhým rokem stojí i padá.

Zámorský se 40 body ovládl bodování Škodovky před všemi útočníky. V ELH byl 2. nejproduktivnějším obráncem a během předkola play off jeho důležitost stoupne. Majitel klubu Martin Straka nejspíš každý den navštěvuje plzeňské náměstí, kde si u pověstného andělíčka musí přát, aby Zámorský ještě dlouho nikam neodcházel...

Petr Zámorský, HC Škoda Plzeň: statistiky 2023/24
Z G A B +/- TM TOI/GP
52 11 29 40 -14 18 24:37

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Brankář Adin Hill vychytal v roce 2023 vítězství v play off NHL pro Vegas Golden Knights.

NHL play off 2024: program, výsledky, zápasy livestream

Play off NHL nabízí fanouškům tu nejlepší hokejovou podívanou. 16 týmů, 1 cíl: Stanley Cup. Vše o play off 2024 se dozvíte v našem článku.

Hokejisté Matej Tomek z Litvínova a Lukáš Sedlák z Pardubic, nejužitečnější hráč minulé sezony ELH, v utkání Tipsport extraligy ledního hokeje 2023-24

Hráč týdne extraligy podle HokejZpravy.cz - seznam, vítězové

Nejlepší hokejisté na jednom místě. Přinášíme vám seznam nejlepších hokejistů týdne v extralize, nechybí ani přehledy 3 hvězd a sestav...

Hokejisté týmu PSG Berani Zlín s trofejí pro vítěze Chance ligy v sezoně 2022/23

Playoff Chance ligy 2024: program, výsledky, stav sérií

Podívejte se na program zápasů, výsledky a stav sérií playoff Chance ligy 2024. ✔️ Výherce postupuje do extraligové baráže.