Sběratelské hokejové karty: extraliga, NHL, reprezentace

Podívejte se článek o sběratelských hokejových kartách. Společně si v něm povíme, jaké série aktuálně vychází a je možné si je pořídit, jaké ligy obsahují a které speciální karty můžete najít. Pokud jste fanouškem hokeje nebo sběratelem karet a chcete se dozvědět více o sběratelských hokejových kartách nebo je začít sbírat, tak je tento článek přímo pro Vás.

Sběratelské hokejové karty – česká extraliga, NHL, Chance liga, reprezentace ČR Foto: www.vesely-drak.cz

Přehled sběratelských hokejových lig

Aktuálně se ve sběratelském oboru stalo velkým trendem sbírání sportovních sběratelských karet. Jedním z nejoblíbenějších sportů v tomto odvětví jsou hokejové karty. Stejně jako existuje nespočet hokejových lig, tak existuje i velké množství hokejových karet, které se zaměřují na spoustu lig.

Na ty nejoblíbenější série se podíváme v dnešním článku. Konkrétně to budou karty z těchto soutěží:

sipka Širokou nabídku hokejových karet najdete ZDE

Sběratelské hokejové karty české Tipsport extraligy

Největším hitem pro fanoušky české extraligy jsou karty jejích hráčů. Firma SportZoo už několik let vydává dvě série z každého ročníku nejvyšší ligy. Kromě základní verze karet obsahují i speciální verze.

Podpisové karty, karty mladíků a karty se zajímavým designem jsou už každoroční jistotou, ale v každém ročníku naleznete i nové druhy speciálních karet. V posledním ročníku to jsou například karty s tkaničkami z bruslí hokejistů, karty s otázkami a odpověďmi u konkrétních hokejistů a další.

Sběratelské karty hokejové extraligy Foto: www.vesely-drak.cz

Sběratelské hokejové karty NHL

Karty hráčů z nejlepší a nejatraktivnější ligy na světě, zámořské NHL, jsou už naprostou klasikou na poli sběratelských hokejových karet. Firma Upper Deck má pod svými křídly karty americké NHL už více než 30 let. Vzhledem k její kvalitě a oblibě je i o karty jejích hráčů obrovský zájem.

Každoročně vychází hned několik sérií karet NHL. Konkrétně to jsou dvě základní verze, série mladých hráčů, MVP hráčů (hráči, kteří získali ocenění Most Valuable Player) a další série s originálním designem (Artifacts, O-Pee-Chee, atd.)

Sběratelské hokej karty NHL Foto: www.vesely-drak.cz

Sběratelské hokejové karty české Chance ligy

Pro fanoušky české první ligy si firma Goal připravila karty druhé nejvyšší soutěže Chance ligy. Karty Chance ligy jsou skvělým rozšířením spektra karet první ligy.

Tyto karty se pyšní větším počtem speciálních karet než karty extraligy. Lze v nich najít velké množství karet se zajímavým designem, jako jsou například duhové karty Rainbow, Silver a Gold karty, nebo karet s různými částmi herního vybavení potřebného k hokeji (hokejka, dres, jmenovka), ale také karty klubových znaků, koučů, Legend a spoustu dalšího.

Sběratelské hokejové karty Chance liga Foto: www.vesely-drak.cz

Sběratelské hokejové karty české reprezentace

Firma Moje kartičky si připravila karty českých reprezentantů pro všechny fanoušky národních soubojů a hráčů oblékajících české národní barvy na největších mezinárodních turnajích jako jsou mistrovství světa nebo olympijské hry.

Kromě základních verzí karet můžete najít i karty důležitých momentů nebo paralelní verze základních karet a inzertní sety s různorodým designem.

Sběratelské karty české hokejové reprezentace Foto: www.vesely-drak.cz

Chcete začít sbírat ještě teď? Podívejte se na eshop Veselý drak a vyberte tu správnou sérii pro Vás.

Nezapomeňte se s námi podělit o Vaše zkušenosti se sbíráním hokejových sběratelských karet a můžete klidně připojit Vaše největší úlovky.

Pokud by Vás zajímalo více informací k jednotlivým ligám, tak se neváhejte podívat na web CMUS.cz, kde naleznete jednotlivé články ke všem sériím.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česká reprezentace začíná slavit bronz z MS 2022

Česká hokejová reprezentace: program turnajů, soupiska, trenéři

Českou reprezentaci čeká v sezoně 2023/24 domácí šampionát. 🏒 Podívejte se na program turnajů, soupisku, statistiky a přehledy všech...

Kapitán Třince Petr Vrána s Masarykovým pohárem pro vítěze play off extraligy ledního hokeje

Hokej play off extraliga 2024: pavouk, program, výsledky

Od předkola po finále, vydejte se s námi na cestu play off hokejové extraligy 2024. Jaký je ✔️ program, výsledky, kde zápasy sledovat živě?

Hokejista Auston Matthews, jedna z největších hvězd NHL, slaví svůj gól v dresu Toronto Maple Leafs

Týden v NHL podle HokejZpravy.cz: seznam, hvězdy, události

Co přinesl minulý týden v NHL 2023/24? Podívejte se na přehled největších ⭐ hvězd, zásadních událostí i statistik českých hokejistů, pěkně...