Vyhrajte lístky na hokej Sparta vs. Litvínov v O2 Areně zdarma

Také v roce 2024 se do nejslavnější české hokejové haly můžete vypravit zcela zdarma. Náš seriál soutěží o vstupenky na domácí zápasy HC Sparta Praha v O2 Areně pokračuje až do konce základní části, tentokrát pro vás máme čtyři lístky na utkání proti Litvínovu. Co udělat pro to, abyste duel dvou odvěkých rivalů mohli sledovat na vlastní oči a zdarma? Je to jednoduché, čtěte dále.

Soutěž o vstupenky na zápas hokejové extraligy HC Sparta Praha vs HC Verva Litvínov Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na extraligový zápas Sparty s Litvínovem

I díky bronzovému úspěchu české dvacítky na MS juniorů byl přelom let plný hokeje. Toto krásné období pokračuje na domácích kolbištích – a vy můžete být u toho. Ve spolupráci s Fortuna jsme pro vás připravili soutěž o vstupenky na hokejovou Spartu, tentokrát na její zápas proti Litvínovu. Ten se v O2 Areně uskuteční v neděli 14. ledna 2024 od 16:00, oba celky se střetnou už potřetí v základní části 2023/24.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. HC Verva Litvínov

Samotný duel HC Sparta Praha vs. HC Verva Litvínov je tou nejzajímavější položkou programu 36. kola hokejové extraligy. Utkají se v něm celky z vrchních pater soutěže, které své fanoušky baví útočným hokejem – na první stovku vstřelených gólů už se Pražané i Severočeši dívají ve zpětném zrcátku.

Dvě vzájemná střetnutí už mají oba týmy za sebou, tři body pokaždé brali domácí. Litvínov v říjnu vyhrál 4:2, Sparta v listopadu zvítězila 3:1. V obou zápasech bylo dohromady k vidění 118 střel – ideální to pozvánka na nedělní zápas.

Jak se na něj podívat zdarma? Soutěž o lístky probíhá na facebookové stránce Hokej zprávy a vaším úkolem je do komentářů pod příspěvkem uvést, jak dlouho už Litvínov hraje v naší nejvyšší hokejové soutěži.

Sparťanští fanoušci tak mají příležitost poznat svého soupeře, ti litvínovští pak budou správnou odpověď znát jistě i po půlnočním probuzení. Tak i tak, čas na zaslání komentáře máte do čtvrtka 11. ledna do 18:00.

Z autorů správných odpovědí pak vylosujeme dva vítěze, kteří si rozdělí celkem čtyři vstupenky a rozšíří řady těch, kteří už v soutěžích HokejZpravy.cz a Fortuny uspěli.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s odpovědí na následující otázku: Jak dlouho hraje Litvínov v nejvyšší hokejové soutěži?
  • Na odeslání odpovědi máte čas do čtvrtka 11. ledna 2024 do 18:00.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání Sparta vs. Litvínov (14. ledna 2024 od 16:00).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

HC Sparta v O2 Areně v lednu 2024 přivítá další hvězdné soupeře

Na konci roku 2023 Sparta po šestizápasové domácí vítězné šňůře padla s Olomoucí, hned při první příležitosti v roce 2024 se ale vrátila na vítěznou vlnu a k radosti více než 10 tisíc diváků přehrála Vítkovice. Další parádní zápasy v O2 Areně na HCS čekají i ve zbytku ledna.

Tým, který se s podporou sázkové kanceláře Fortuna coby generálního partnera minimálně dočasně vyšvihl až na čelo soutěže, po Litvínovu na svém ledě přivítá i Pardubice – podle všeho půjde o přímý souboj o první místo.

Tento atraktivní duel byl na leden přeložen z prosince, soutěž o lístky na Dynamo tak zná svého výherce. Jinak vás ale čekají soutěže o čtyři vstupenky na všechna domácí utkání Sparty – a to až do konce základní části 2023/2024.

Naši čtenáři se tak díky soutěžím o lístky na Spartu jen v lednu zdarma podívají i na zápasy proti Karlovým Varům, Třinci a Liberci.

V únoru bude libeňská hala svědkem duelů s Kladnem, Plzní, Kometou a Hradcem Králové, v březnu se pak Pražané se základní části rozloučí utkáním s Mladou Boleslaví – a vy můžete být u toho. Přejeme vám hodně štěstí, dobrou zábavu i pevnou ruku při vypisování správné odpovědi.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - LEDEN 2024
📅 Termín 🏒Zápas
14. 1. od 16:00 Sparta - Litvínov
17. 1. od 18:30 Sparta - Pardubice
21. 1. od 16:00 Sparta - Karlovy Vary
28. 1. od 16:00 Sparta - Třinec
31. 1. od 18:30 Sparta - Liberec

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gólman Jakub Kovář byl loni oporou Sparťanů. Bude se i v nové sezóně často radovat z vítězství? Sledujte hokejovou Spartu v akci živě na TV Tipsport.

Hokej Sparta Praha - soupiska, posily, přestupy, stadion

Sparta Praha bude v sezóně 2023/24 patřit k hlavním favoritům na titul v TELH. 🏆 Přečtěte si vše o týmu, jeho soupisce, programu i slavné...

Brankář HC Sparta Praha Josef Kořenář v domácím utkání v O2 Areně proti Litvínovu

Soutěžte s Fortunou a HokejZpravy.cz o lístky na Spartu

Zajít si do O2 Areny na Spartu zcela zdarma? Připravte se, díky spolupráci HokejZpravy.cz a Fortuny vás čekají soutěže o parádní ceny.

Fortuna - zaregistrujte se u sázkové kanceláře a získejte bonus zdarma

Sázková kancelář Fortuna: Recenze, bonusy, registrace online

Sázková kancelář Fortuna má v České republice dlouhou tradici. Podívejte se na vše o této sázkovce: bonusy, rozhraní, aplikace i další...