Vyhrajte lístky na hokej Sparta vs. Olomouc v O2 Areně zdarma

Pražská O2 Arena se chystá na poslední hokejový zápas v roce 2023, vy můžete být u toho. Připravili jsme pro vás soutěž o čtyři vstupenky na extraligové utkání mezi Spartou a Olomoucí. Co udělat pro to, abyste se mohli v sobotu 30. prosince bavit v nejluxusnější české hale? Je to jednoduché, čtěte dále.

Soutěž o vstupenky na zápas hokejové extraligy HC Sparta Praha vs HC Olomouc Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na extraligový zápas Sparty s Olomoucí

Jen těžko změníme to, co všechno jste našli pod stromečkem. Rozhodně vám ale můžeme zpříjemnit povánoční období. Znovu jsme pro vás ve spolupráci s Fortunou připravili soutěž o vstupenky na hokejovou Spartu, tentokrát na její utkání s Olomoucí. Duel dvou tradičních rivalů je na programu v sobotu 30. prosince od 16:00, oba celky se tímto zápasem rozloučí s kalendářním rokem 2023.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. HC Olomouc

Samotný zápas HC Sparta Praha vs. HC Olomouc je ozdobou 32. kola hokejové extraligy. Domácí do něj vstoupí jako velcí favorité, vždyť do tabulky až do Vánoc zapsali o 22 bodů více než soupeř, kterého letos navíc už dvakrát porazili – 4:0 doma a 3:1 venku.

Poslednímu domácímu utkání Sparty v roce 2023 předchází čtvrteční výjezd do Plzně, právě tento zápas je pro naši soutěž klíčový. Soutěž probíhá na facebookové stránce Hokej zprávy a vaším úkolem je v komentářích pod příspěvkem tipnout správný výsledek utkání v Plzni. To startuje 28. prosince v 17:30, v tu chvíli se uzavře i naše tipovačka.

Z autorů správných tipů pak vylosujeme dva vítěze, kteří si rozdělí celkem čtyři vstupenky a rozšíří tak řady těch, kteří už v našich hokejových soutěžích uspěli.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Plzeň vs. Sparta.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do čtvrtka 28. prosince do 17:30.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání Sparta vs. Olomouc (30. prosince od 16:00).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Jak dopadne zápas s Plzní? Sparta se dotahuje na čelo ELH a je favoritem

Ačkoli už v úterý 26. prosince Sparta doma přivítá Jágrovo Kladno, cesta ke vstupenkám vede přes tip na čtvrteční utkání s plzeňskou Škodovkou. Půjde o třetí vzájemné střetnutí v tomto ročníku, Pražané v obou předchozích duelech uspěli.

Na konci září na ledě Plzně Sparta vyhrála 3:2, když vyrovnaný stav ve 49. minutě zlomil kapitán Michal Řepík.

To v listopadu v O2 Areně hosté do poloviny zápasu dotáhli dvougólový náskok Pražanů, leč přesilovková trefa Aarona Irvinga v 35. minutě definitivně nasměrovala domácí ke třem bodům. Po pojistce Miroslava Formana do prázdné branky Sparta zvítězila 5:3.

V tabulce je rozdíl mezi oběma týmy přímo propastný. Druhá Sparta do Vánoc posbírala 59 bodů, Západočeši jsou s 35 body jedenáctí. I kvůli tomu bookmakeři Fortuny favorizují tým z hlavního města – kurzy platné v době psaní článku najdete níže.

V kurzové nabídce Fortuny najdete vypsané i příležitosti na konkrétní výsledek, právě ten v naší soutěži tipujete. K dispozici je vám také podrobný statistický servis. To vše vám může pomoci k určení správného výsledku, volba je ovšem čistě a jen na vás.

  • Výhra Plzně: kurz 3,05
  • Remíza: kurz 4,30
  • Výhra Sparty: kurz 1,95
  • Kompletní nabídku si prohlédněte ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

HC Sparta se v O2 Areně proti Olomouci rozloučí s rokem 2023

Sázková kancelář Fortuna je generálním partnerem HC Sparta Praha, i díky této podpoře libeňský celek rok 2023 zakončí s výstavní bilancí.

Sváteční svatoštěpánské derby proti Kladnu je v pořadí 16. domácím zápasem Sparty v sezoně 2023/24. Z dosavadních 15 střetnutí svěřenci Pavla Grosse vytěžili 32 bodů, tedy 71 % z 45 možných. Hned po dominantním Dynamu je tak Sparta druhým nejúspěšnějším celkem na domácím ledě.

Pražané své fanoušky potěšili 49 góly, což v průměru dává přes tři trefy na zápas. Čísla napovídají o tom, že obvykle se hraje především na branku hostí – zatímco Sparta průměrně vystřelí 31krát za večer, soupeři se stěží dostanou k 25 pokusům.

Krásný útočný hokej si díky spolupráci Fortuny s webem HokejZpravy.cz můžete vychutnat i vy, právě se totiž rozbíhá již třetí soutěž o lístky na Spartu. Přejeme vám hodně štěstí, dobrou zábavu – a co nejpřesnější úsudek v tipování.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - PROSINEC 2023
📅 Termín 🏒Zápas
10. 12. od 16:00 Sparta - České Budějovice
22. 12. od 18:30 Sparta - Pardubice (odloženo na 17. 1.)
26. 12. od 17:00 Sparta - Kladno
30. 12. od 16:00 Sparta - Olomouc

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gólman Jakub Kovář byl loni oporou Sparťanů. Bude se i v nové sezóně často radovat z vítězství? Sledujte hokejovou Spartu v akci živě na TV Tipsport.

Hokej Sparta Praha - soupiska, posily, přestupy, stadion

Sparta Praha bude v sezóně 2023/24 patřit k hlavním favoritům na titul v TELH. 🏆 Přečtěte si vše o týmu, jeho soupisce, programu i slavné...

Brankář HC Sparta Praha Josef Kořenář v domácím utkání v O2 Areně proti Litvínovu

Soutěžte s Fortunou a HokejZpravy.cz o lístky na Spartu

Zajít si do O2 Areny na Spartu zcela zdarma? Připravte se, díky spolupráci HokejZpravy.cz a Fortuny vás čekají soutěže o parádní ceny.

Fortuna - zaregistrujte se u sázkové kanceláře a získejte bonus zdarma

Sázková kancelář Fortuna: Recenze, bonusy, registrace online

Sázková kancelář Fortuna má v České republice dlouhou tradici. Podívejte se na vše o této sázkovce: bonusy, rozhraní, aplikace i další...