Vyhrajte vstupenky na 7. zápas Sparta vs. Třinec (13. 4. 2024)

Tahle série zvedá diváky ze sedaček. Chcete si její rozhodující klání užít na vlastní oči? Pak čtěte dále, máme pro vás totiž soutěž o vstupenky na sedmý zápas semifinále play off 2024 mezi Spartou a Třincem. V O2 Areně se bude hrát v sobotu 13. dubna od 13:00, na zápas, který se zapíše do historie, můžete vyrazit zcela zdarma.

Soutěž o vstupenky na 7. zápas semifinále play off 2024: Sparta Praha vs. Ocelář Třinec (O2 arena, 13. dubna 2024) Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na hokej zdarma: HC Sparta Praha vs. HC Oceláři Třinec, 7. zápas semifinále ELH play off 2024 (termín: 13. dubna)

V O2 Areně se bude přepisovat historie. Buď se play off české extraligy vůbec poprvé dočká úspěšné otočky z 0:3 na 4:3, nebo nejslavnější český klub poprvé vyhraje sedmé utkání vyřazovacích bojů. Ať už nastane kterákoli varianta, vy můžete být u toho. Právě začíná soutěž o čtyři vstupenky na sedmý zápas HC Sparta Praha vs. HC Oceláři Třinec. Partnerem soutěže je sázková společnost Fortuna, generální partner HCS.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet, s bonusem k registraci zdarma

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Jak soutěžit o lístky na 7. semifinále Sparta - Třinec v play-off hokej ELH 2024? Pravidla a podmínky soutěže

V šestém utkání Spartu od postupu dělily jen dvě desetiny sekundy, šokující vyrovnávací gól z hole Daniela Voženílka a úspěšná teč Davida Ciencialy v prodloužení ovšem rozhodly jinak. Ač Pražané vedli už 0:3 na zápasy, strhující semifinále play off hokejové ELH čeká sedmé dějství.

To pro Spartu z historického pohledu nevěstí nic dobrého, v sedmých utkáních má pražský tým bilanci 0:5. Na druhou stranu se svěřenci Pavla Grosse mohou opřít o jinou historickou berli – ještě nikdy se nestalo, aby některý tým v sérii českého play off prohospodařil vedení 3:0.

Jak moc je tedy sedmé utkání neočekávané, tak blesková je naše soutěž o vstupenky. Co udělat pro to, abyste se do O2 Areny v sobotu vypravili i vy?

Je to snadné. Vaším úkolem je pod soutěžní příspěvek na Facebooku ZDE napsat, kolikátou společnou sérii play off spolu Sparta a Třinec v těchto dnech hrají.

Čas na odeslání komentáře máte do pátku 12. dubna do 20:00. Ihned poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží po dvou vstupenkách do sektorů ve spodním prstenci O2 Areny.

Sledovat přepisování hokejové historie můžete ze skutečně luxusních míst – navíc v doprovodu někoho blízkého. Připomínáme, že sobotní sedmé utkání startuje už ve 13:00, proto buďte v pátek večer ve střehu. Vítěze budeme obratem kontaktovat.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s odpovědí na následující otázku: Kolikátou společnou sérii play off aktuálně hrají Sparta a Třinec?
  • Na odeslání odpovědi máte čas do pátku 12. 4. do 20:00, kdy je uzávěrka soutěže.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce. Každý z nich obdrží po dvou vstupenkách na sedmé semifinále Sparta vs. Třinec (hraje se v sobotu 13. dubna od 13:00).
  • Výherce budeme v pátek večer kontaktovat přes Facebook.
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kancelář Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži. Návod na registraci najdete zde.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny, s bonusem za registraci

Vsaď si na hokej u online sázkové kanceláře Fortuna a proměň svůj rituál ve výhru

Sedmý zápas play off Sparta Praha vs. Oceláři Třinec: Domácí mírným favoritem

Z dosavadních šesti vzájemných sérií s Třincem Sparta vyhrála jedinou – tu úvodní, ve čtvrtfinále 2002 (4:2 na zápasy). Od té doby se čtyřikrát v řadě radovali Oceláři, ať už šlo o čtvrtfinále 2013 (4:3), semifinále 2015 (4:2), předloňské finále (4:2) nebo loňské čtvrtfinále (4:2).

Tentokrát série dopadne 4:3 – ovšem pro koho? Podle nabídky Fortuny jsou mírným favoritem sedmého utkání domácí sparťané. Ti před vlastním publikem zahájili sérii dvěma výhrami, až v úterním pátém utkání v O2 Areně padli 2:3.

Kurzy na 7. zápas jsou následující

  • Výhra Sparty sipka kurz 2,05
  • Remíza sipka kurz 3,90
  • Výhra Třincesipkakurz 3,35

sipka Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Výše uvedená čísla jsou informativní, doporučujeme zkontrolovat aktuální nabídku Fortuny – a to klidně i v průběhu utkání, kdy se můžete bavit u pohotových live sázek. Pokud zde ještě nemáte účet, za jeho založení – a díky online registraci to zvládnete během chvilky – od Fortuny dostanete registrační bonus 300 Kč.

Právě Fortuna vás nabízí zábavu v podobě sázek, online casina a nově i online pokeru. Nu a právě díky Fortuně teď máte výjimečnou možnost, jak se na sobotní sedmé utkání vypravit zcela zdarma.

Vítěz postoupí do finále, kde se utká s odpočatými Pardubicemi. Pokud to bude Sparta, pak se můžete těšit na další soutěže o vstupenky na domácí utkání HCS. A pokud to budou obhájci titulu z Třince? Pak může fanoušky pražského týmu utěšit, že jejich hokejisté prohráli s nejúspěšnějším týmem posledních let. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fortuna - zaregistrujte se u sázkové kanceláře a získejte bonus zdarma

Sázková kancelář Fortuna: Recenze, bonusy, registrace online

Sázková kancelář Fortuna má v České republice dlouhou tradici. Podívejte se na vše o této sázkovce: bonusy, rozhraní, aplikace i další...

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...