Vyhrajte zdarma vstupenky na Spartu v semifinále play off 2024

O2 Arena bude svědkem semifinále play off 2024. Přidáte se? Přinášíme vám soutěž o vstupenky na domácí utkání Sparty, nejdůležitější zápasy sezony si můžete užít přímo na místě – a navíc zdarma. Jak na to?

Soutěž o vstupenky do O2 Areny zdarma: Vyhrajte lístky na Spartu v semifinále play off ELH 2024 Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na hokej: Sparta Praha v semifinále play off extraligy 2024 (termín: 2. a 3. dubna)

Na vlastním ledě toho Sparta Praha zatím v play off 2024 mnoho neodehrála – mezi nejlepší čtyřku totiž proklouzla v nejkratším možném čase. O to zábavnější podívanou slibují domácí zápasy Sparty v semifinále, které bude O2 Arena hostit v úterý 3. a ve středu 4. dubna.

Jak už je v posledních měsících dobrým zvykem, také tentokrát našim čtenářům ve spolupráci se sázkovou společností Fortuna dáváme možnost vypravit se do největší české haly zcela zdarma. Máme pro vás vždy čtyři vstupenky na každý zápas, bitvy HCS v play off 2024 si můžete vychutnat z parádních míst ve spodních sektorech arény.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet, s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Co můžete vyhrát? Lístky zdarma na Spartu v 1. a 2. semifinále ELH play off 2024

V úvodu play off ELH 2024 byla O2 Arena svědkem dvou strhujících zápasů. V tom prvním Sparta porazila Liberec 3:2 po nájezdech, v tom druhém domácí o svém vítězství rozhodli v prodloužení. Pražané následně uspěli i ve dvou duelech pod Ještědem a hladce tak proklouzli do dalšího kola.

I to budou coby druhý tým základní části začínat na domácím ledě. Chcete se pobavit, zafandit si, užít si napínavé okamžiky? Máme pro vás lístky na 1. a 2. semifinále, přičemž pro každý z těchto duelů probíhá samostatná soutěž.

Celkem poznáme čtyři výherce, každý z nich díky štědrosti Fortuny obdrží po dvou vstupenkách na hokejovou Spartu.

  1. dva lístky na 1. semifinále (2. dubna 2024)
  2. dva lístky na 1. semifinále (2. dubna 2024)
  3. dva lístky na 2. semifinále (3. dubna 2024)
  4. dva lístky na 2. semifinále (3. dubna 2024)

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Jak soutěžit o lístky na hokejovou Spartu zdarma? Pravidla a podmínky soutěže (semifinále play-off ELH 2023/2024, duben)

O lístky na hokejovou Spartu si můžete zdarma zahrát pod soutěžním příspěvkem na Facebooku ZDE.

Jako další je na programu soutěž o celkem čtyři vstupenky na druhé semifinálové klání, které je na programu ve středu 3. dubna od 18:00. Ceny si rozdělí dva vítězové, na druhé utkání Sparty v dalším kole tak budete moci vyrazit i s někým blízkým – ve dvou se to přeci táhne líp.

Jako první ovšem bude pozornost hokejové veřejnosti směřovat k sérii mezi Pardubicemi a Litvínovem, která odstartuje v neděli 31. března v 17:00. A právě k jejímu úvodu se váže soutěžní úkol – tipněte si přesný výsledek tohoto zápasu a dostanete se do hry.

Favoritem je domácí Dynamo, ovšem na prahu nové série se samozřejmě může stát cokoli. O šancích jednotlivých týmů vám více napoví nabídka Fortuny, kde mimo jiné najdete i kurzy na konkrétní přesné výsledky.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Pardubice vs. Litvínov, tedy prvního semifinále play off 2024.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do neděle 31. 3. do 17:00, kdy toto utkání startuje.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce. Každý z nich obdrží po dvou vstupenkách na 2. semifinále Sparty proti Třinci (3. dubna 2024).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kancelář Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži. Návod na registraci najdete zde.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny, s bonusem za registraci

Vsaď si na hokej u online sázkové kanceláře Fortuna a proměň svůj rituál ve výhru

HC Sparta Praha je po roce zpět mezi nejlepší čtyřkou

Do O2 Areny, která již za necelé dva měsíce přivítá MS v hokeji, se Sparta přestěhovala před sezonou 2015/16. Hned v prvním ročníku si v novém domově zahrála finále – a ve vyřazovacích bojích od té doby nechyběla ani jednou.

Semifinále ovšem ani pro klub s takovým renomé není samozřejmostí, Sparta si ho v luxusním hokejovém svatostánku dále zahrála už jen v letech 2020/21 a 2021/22. Vloni vypadla ve čtvrtfinále, semifinále se do Prahy vrací po dvou letech.

Díky našim soutěžím o vstupenky zdarma může být přímo u toho. I kdyby se na vás ale štěstí neusmálo, průběh jednotlivých duelů vám přiblíží live rozhraní Fortuny, kde máte vždy po ruce mnoho užitečných informací a statistik. Ty vám mohou přijít vhod i tehdy, kdy budete hokejisty povzbuzovat přímo z hlediště O2 Areny – přejeme vám hodně štěstí a dobrou zábavu.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...

Nástup na led a poslech hymny před zápasem NHL v Praze v O2 Areně

NHL v Praze 2024: vstupenky, cena, týmy, rozpis zápasů

NHL v Praze 2024, to jsou dva zápasy Buffala s New Jersey. Kolik stojí 🎟️ vstupenky, kde je koupit, kdy startuje předprodej?