Sázková kancelář Sazkabet: Recenze, bonusy, registrace online

Nejen název Sazka má v Česku zvuk. Také sázková kancelář Sazkabet, která pod loterijního giganta spadá, svým zákazníkům nabízí širokou paletu služeb a funkcí. Hokejoví fanoušci ocení bohatou kurzovou nabídku, všem pak udělá radost štědrý vstupní bonus a další vychytávky. Co od Sazkabetu očekávat?

  1. Informace
  2. Bonusy
  3. Online registrace
  4. Vklady a výběry
  5. Kurzová nabídka na hokej
  6. Online live streamy
  7. Mobilní aplikace
  8. Kontakt

Sazkabet - bonus 10 000 Kč pro nové sázkaře Foto: Sazkabet

Hodnocení sázkové kanceláře Sazkabet: 9,5/10

  • Kurzy na hokej: V kurzové i live nabídce jsou přední české i zahraniční soutěže.
  • Sázkový bonus: Skvělých 10 000 Kč pro nové hráče.
SÁZKOVÁ KANCELÁŘ SAZKABET
Webové stránky: www.sazka.cz/kurzove-sazky
Licence v ČR: ANO
Vstupní bonus: - 500 Kč za plnou registraci
Bonus ke vkladu: - 9 500 Kč (po dokončení registrace)
Ověření účtu: -Online přes banku
-Na prodejním místě Sazky
Možnosti vkladu: -Platební karta
-Bankovní převod
-PayPal
-Na prodejním místě
Minimální vklad: 10 Kč
Možnosti výběru: -Bankovní převod
-Na prodejním místě
Živé přenosy: ANO, na Sazka TV
Mobilní aplikace: ANO (Android, iOS)
LIVE podpora: ANO
Adresa a kontakt: Sazka a.s.
Evropská 866/69, Vokovice
160 00, Praha 6
+420 266 12 12 12 
E-mail: info@sazka.cz

Sazkabet recenze: informace, licence, online sázky

Společnost Sazka byla založena v roce 1956 a už po celé generace je v našich končinách synonymem loterií, které provozuje dodnes. K průkopníkům ovšem patří i v oblasti kurzového sázení. Značka Sazkabet, dříve známá také jako Sazka Tip, na českém online trhu působí už od roku 2009 – samozřejmě v souladu se zákony a s platnou licencí.

Sazkabet v roce 2012 jako první sázková kancelář v ČR zrušila manipulační poplatek, trendy udává i v současnosti. I když po celém Česku najdeme tisíce prodejních míst, kurzové sázení se přesunulo především na internet a vy se tak snadno můžete bavit u online sázení na své oblíbené sportovce, týmy i soutěže.

Přes internet si u Sazkabetu samozřejmě můžete založit také sázkařské konto. Otevření účtu je zdarma, ba dokonce za dokončení registrace Sazkabet dává bonus 10 000 Kč pro nové hráče. Na českém trhu jde s přehledem o jeden z nejštědřejších uvítacích balíčků.

Samozřejmostí jsou LIVE sázky, možnost stáhnout si mobilní aplikaci či sledování vybraných sportovních přenosů zcela zdarma. Sazkabet můžeme díky vlastním zkušenostem vřele doporučit.

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Sazkabet bonus za registraci: Vstupní bonus, bonus ve vkladu, registrační bonus (Sazka bonus kód)

Jedna registrace, dva různé bonusy. Sazkabet připravil registrační bonus až 10 000 Kč pro nové hráče – tedy třeba i pro vás.

Jak už jsme naznačili, výjimečný Sazkabet bonus je rozdělen do dvou částí:

  1. Bonus 500 Kč za dokončení plné registrace
  2. Bonus až 9 500 Kč jako 100% bonus ke vkladu

Skvělou zprávou je, že Sazkabet bonusových 10 000 Kč nabízí novým hráčům sám od sebe, není třeba vyplňovat promo kód.

První z těchto bonusů Sazkabet připíše na vaše konto tehdy, když provedete plnou registraci – ověříte e-mail, platební metodu i osobní údaje prostřednictvím BankID nebo na prodejních místech. Následné nastavení herních limitů zvládnete pohodlně po přihlášení k účtu, první Sazkabet bonus má hodnotu 500 Kč.

Druhým do této party je pak 100% vkladový bonus ve výši až 9 500 Kč. Jak ho získat? Po dokončení registrace vyčkejte na zaslání bonusové nabídky a přijměte ji. Následně do 5 dnů na svůj účet vložte od 100 Kč do 9 500 Kč, výše vkladu určí hodnotu bonusu. Můžete vložit i více, maximální hodnota bonusu je ale pevně stanovena – stejně jako podmínky pro vyclearování bonusu.

Jak uvolnit bonus až 9 500 Kč v plné výši?

Sazkabet registrace online – návod: Konto, jak si založit účet online?

Pohodlně, z domova, během pár minut. Založte si účet u Sazkabetu online ZDE, díky jedné jediné registraci získáte přístup ke kurzovým sázkám, online casinu i loteriím Sazky. To znamená, že si přes internet klidně vsadíte i Sportku nebo setřete nějaký zábavný los.

Online registraci můžete provést přes počítač, ale i na mobilním zařízení. Vše je jednoduché, intuitivní a především odzkoušené dlouhou řadou zákazníků. Noví hráči navíc dostávají již zmiňované bonusy. Jak je získat, jak si založit účet online?

  1. Nejprve KLIKNĚTE ZDE a přejděte na web Sazkabetu.
  2. Vpravo nahoře klikněte na „VYTVOŘIT ÚČET“.
  3. Vyplňte vaši e-mailovou adresu, zvolte si silné heslo a pokračujte na další obrazovku.
  4. V dalším kroku si vyberte, zda vyplníte osobní údaje ručně, nebo s využitím Bankovní identity – v tom případě klikněte na „OVĚŘIT ONLINE“ a postupujte podle pokynů na obrazovce.
  5. Po ověření nebo ručním vyplnění si přečtěte a odsouhlaste obchodní podmínky.
  6. Navštivte svou e-mailovou schránku a klikněte na potvrzovací odkaz.

Sazkabet registrace online - založení účtu během pár minut po internetu
Foto: Sazkabet

Sazkabet přihlášení (login): Dokončení registrace na www.sazka.cz, ověření účtu a verifikace (Bank ID)

Pro otevření všech možností zábavy je třeba dokončit registraci. Ověřením účtu vám u Sazkabetu vznikne trvalé konto a zpřístupní se vám výše popisované bonusové nabídky.

Také verifikace probíhá online na www.sazka.cz, provést ji můžete ihned po založení dočasného konta. Pokud jste již při registraci zvolili možnost ověření přes Bank ID, máte už téměř splněno.

Ověření účtu sestává ze tří kroků:

  • ověření platební metody – prvním vkladem z metody vedené na vaše jméno
  • nastavení herních limitů – podle vašeho uvážení, dodržujte zásady zodpovědného hraní
  • ověření totožnosti – online prostřednictvím Bank ID (Bankovní identity) nebo osobně na provozovně Sazky

Je na vás, v jakém pořadí tyto kři kroky splníte. Proces verifikace spustíte snadno po přihlášení ke svému kontu a návštěvě sekce „Můj účet“. Jak se můžete přesvědčit v tomto návodu, ověření totožnosti a dokončení registrace opravdu není nic složitého.

Pro verifikaci totožnosti doporučujeme využít Bankovní identitu (Bank ID), oblíbenou a bezpečnou službu propojenou s vaším internetovým bankovnictvím.

V době psaní recenze lze přes Bank ID ověřit totožnost u Air Bank, České spořitelny, ČSOB, Equa bank, Komerční banky a Moneta Money Bank. Další bankovní domy se pravděpodobně přidají v dohledné budoucnosti.

Pokud vám ověření přes Bankovní identitu nevyhovuje, stále je tu možnost navštívit některého prodejního místa Sazky. Důvěrně známých terminálů jsou po celém Česku tisíce.

Po dokončení registrace pro login k účtu použijte přihlašovací údaje, které jste vyplnili při registraci. Heslo si pochopitelně můžete kdykoli změnit.

sipka Podívejte se na aktuální promo akce Sazkabetu

Sazka Bet vklad na účet a výběr peněz: Sazkabet platební metody, dotace konta, transakce

Pro vklad na účet lze u Sazkabetu využít nejčastější platební metody, tedy bankovní převod a platební kartu. Z online služeb lze vložit peníze i přes PayPal. Oproti jiným sázkovým kancelářím přibývá možnost vkladu přes terminál, limity pro tuto metodu ale nemusí všem uživatelům vyhovovat – jde o nanejvýš 5 000 Kč za den.

Při výběru peněz ze sázkařského konta můžete volit mezi bankovním převodem a výplatou na pobočce, resp. prodejním místě. Podrobné informace o platebních metodách u Sazkabetu najdete v následujícím infoboxu.

Sazkabet platební metody: Vklady na účet, dotace
Platební metoda Doba zpracování Minimální vklad
Bankovní převod až 48 hodin 10 Kč
Platební karta okamžitě 10 Kč
PayPal okamžitě 500 Kč
Prodejní místo okamžitě 10 Kč
Sazkabet platební metody: Výběry z konta
Platební metoda Doba zpracování Limity (min./max.)
Bankovní převod 1–2 pracovní dny 10 Kč / 500 000 Kč*
Prodejní místo okamžitě 100 Kč / 5 000 Kč za 24 hodin

*pro bezhotovostní výběry standardně platí limit 500 000 Kč na týden, vyšší částky lze řešit individuálně

Sazkabet sázky na hokej: Sazkabet kurzy, nabídka, live sázky (NHL, ELH, MS v hokeji)

K nejrychlejší kolektivní hře světa mají bookmakeři Sazkabetu evidentně blízko. U této české sázkové kanceláře najdete širokou nabídku kurzových příležitostí na ty nejdůležitější hokejové ligy a turnaje. Stejně tak ale Sazka vypisuje kurzy i na utkání nižších výkonnostních úrovní.

Bavit se samozřejmě můžete také u dlouhodobých sázek na vítěze a pořadí soutěží. V případě zámořské NHL jsou to například příležitosti na nejlepší tým základní části, vítěze divize, konference i stav sérií play off. Obdobně je tomu i u české ELH nebo u MS v hokeji.

Na opačném konci spektra stojí live sázky v průběhu utkání, obrovský fenomén poslední doby. Nabídka live příležitostí se liší soutěž od soutěže, u těch nejdůležitějších utkání si ale hokejoví sázkaři jistě přijdou na své.

Kurzová nabídka Sazkabetu obsahuje všechny obvyklé a oblíbené typy sázek. Klasika v podobě kurzů na výsledek nebo handicapů nesmí chybět, stejně tak se můžete bavit u sázek na individuální výkony či počty gólů (over/under).

Pestrá jsou i další zákoutí kurzové nabídky, od stálic jako fotbal a tenis přes méně obvyklé sporty až po společenské události. Bookmakeři se zaměřují také na eSporty, v tomto ohledu patří Sazkabet k české špičce.

Výhody kurzové nabídky Sazkabetu:

  • široké rozpětí sportů uspokojí i ty nejnáročnější fanoušky
  • velké množství kurzů v prematch i live sekci
  • speciální funkce jako cashout, kombinace předzápasových a live příležitostí na jednom tiketu nebo „nejvýhodnější akovky“ s navýšením výhry na delších tiketech až o 100 %

sipka Aktuální kurzovou nabídku si prohlédněte na webu Sazkabetu

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Sazkabet výsledky, statistiky a kontrola tiketu (Sazka Tip live výsledky)

Obrovskou výhodou online rozhraní Sazkabetu je automatická kontrola tiketu. Po přihlášení k sázkařskému účtu máte vždy dokonalý přehled o vašich uzavřených tiketech, v sekci „Historie sázek“ si je můžete podrobně filtrovat.

Sazkabet pochopitelně poskytuje také objemný výsledkový servis, v live sekci máte po ruce přehledné a v reálném čase aktualizované výsledky z celého světa.

Lze ovšem jít i do minulosti. Další ozdobou sekce Sportovní pravidla jsou rozsáhlé statistiky, neocenitelný to pomocník při zvažování jednotlivých kurzových příležitostí. Tabulky, bezprostřední forma, výsledky vzájemných zápasů? V užitečné sekci toho najdete mnohem víc.

Statistické okénko si tedy můžete otevřít i jen tak, budete-li chtít prohloubit své sportovní znalosti. Například MS v hokeji je u Sazkabetu pokryto dvě desetiletí dozadu.

Sazkabet kurzy, výsledky a statistiky - užitečné online funkce v nabídce Sazbaketu
Foto: Sazkabet

Sazkabet online live – sportovní živé přenosy (livestreamy) zdarma

Také Sazkabet svým uživatelům poskytuje živé sportovní live streamy, a to zcela zdarma. Stačí mít dokončenou trvalou registraci a aktivní zůstatek na účtu a můžete se bavit u pravidelné nálože online přenosů ve vysoké kvalitě – a rovnou si u nich, pokud budete chtít, i vsadit v live sázkách.

Sluší se poznamenat, že zrovna v případě hokeje nabídka živých přenosů útočí na ty nejvyšší mety, u Sazkabetu totiž můžete živě sledovat všechna utkání zámořské NHL. V akci tak večer co večer uvidíte nejlepší hokejisty světa.

V nabídce nechybí ani plejáda live streamů z dalších sportovních odvětví. Čeští fanoušci jistě ocení možnost sledovat naše elitní tenistky v přenosech z turnajů WTA Tour, další velkým tahákem jsou pravidelné live streamy předních fotbalových soutěží v čele s německou Bundesligou, španělskou La Ligou nebo italskou Serií A. Sazkabet také vysílá basketbalovou NBA.

Bude Sazkabet vysílat vámi vybraný zápas? U budoucích utkání tuto možnost označuje okénko přehrávače v kurzové nabídce, u již rozehraných akcí stačí v live sekci zvolit možnost „Sledovat“.

Jak spustit živé přenosy na Sazkabet?

Sleduj průběh zápasu ZDE

Sazkabet mobilní aplikace – Sazka app: Kde stáhnout Sazkabet apk pro Android a iOS (download zdarma)

Moderní, vydařená, příjemná. Taková je mobilní aplikace Sazkabetu, kterou si snadno mohou stáhnout a nainstalovat všichni majitelé zařízení s operačními systémy Android a iOS – tedy, přiznejme si, drtivá většina hráčské klientely.

V mobilní appce od Sazky máte vždy po ruce jak kompletní sekci kurzového sázení a live přenosů, tak online casino, loterie a další hry od této ikonické značky. Není tedy třeba sedět u počítače nebo snad navštěvovat kamennou pobočku. Aplikace Sazkabet je pochopitelně zdarma.

Instalce probíhá přes oficiální obchody Google Play a App Store, stažení a nainstalování Sazkabet apk je tedy skutečně otázkou jen několika málo sekund. Pro přihlášení použijte login ke svému uživatelskému účtu u Sazky.

Kde stáhnout a nainstalovat Sazkabet apk?

  • Systém Android: v obchodu Google Play vyhledejte aplikaci „Sazkabet“ od vývojáře SAZKA a.s.
  • Systém iOS: v App Store vyhledejte „Sazkabet“ od vývojáře SAZKA a.s.
  • Odkazy na stažení najdete také na webu Sazkabetu ZDE

Sazkabet online casino – Sazka hry: Losy, loterie (Sportka, Eurojackpot)

Přes mobilní aplikaci nebo web máte po registraci u Sazkabetu přístup také do do Sazka Her, což je licencované online casino s automaty a dalšímy typy casino zábavy všeho druhu

Na Sazka Hrách si můžete vybírat z téměř čtyř stovek hracích automatů od předních výrobců, retro automaty i moderní přístroje s jackpoty si můžete osahat zdarma v demo režimu. Nechybí ani online ruleta.

Prostřednictvím internetu si pak můžete vsadit i oblíbené loterie Sazky – flotile her vévodí vlajkové lodě SportkaEurojackpot. Online si pak můžete zakoupit i setřít také oblíbené stírací losy, další z produktů, který k Sazce neodmyslitelně patří.

sipka Další informace se dočtete v recenzi Sazka Her ZDE

Sazka Hry - online casino, losy, loterie Sazka (Sportka, Eurojackpot)
Foto: Sazkabet

Sazkabet kontakt a podpora + pobočky, prodejní místa

Přímo na webu Sazky (Sazkabetu) najdete rozsáhlé centrum podpory s odpověďmi na ty nejčastěji kladené otázky. Nápověda se týká jak sázkové kanceláře Sazkabet, tak dalších odvětví online rozhraní Sazky.

Využít ale pochopitelně můžete i další komunikační kanály, a sice:

  • chat: přímo na webu Sazky
  • e-mail: info@sazka.cz
  • telefon: +420 266 12 12 12

Ochotně vám jistě poradí i na tisícovkách prodejních míst po celé České republice. Sázení na pokladnách nabízí přes tři tisíce z těchto pomyslných poboček Sazkabetu, na online mapě si snadno vyberete tu svou. Věříme však, že po registraci do internetového sázení nebudete mít důvod prodejní místa navštěvovat. Veškerou zábavu budete mít vždy po ruce.

Hodnocení Sazkabet – výhody, klady a zápory, názory, diskuze a zkušenosti

Sázkovou kancelář Sazkabet hodnotíme pozitivně. Velkým kladem je silné zázemí, společnost Sazka za sebou má dlouhé desítky let působení v hazardním sektoru a bez sebemenších pochyb patří k legálním poskytovatelům této zábavy. Jiné není důvod vyhledávat.

Další velkou výhodou je pestrá paleta služeb. Stačí dokončit jediný rychlý registrační proces a otevře se vám široký svět zábavy. Kurzové sázky, online casino, loterie – jen málokterá společnost se může pochlubit podobným záběrem.

Oceňujeme i štědré vstupní bonusy s přímočarými podmínkami; z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že nás při jejich získání nic nezaskočilo a avizované sumy velmi rychle přistály na našem sázkařském kontě.

V diskuzích byla dříve kritizována chybějící mobilní aplikace, to ale Sazkabet již dávno napravil a celou sázkovou kancelář si teď můžete nosit v kapse.

Z pohledu fanouška ledního hokeje lze jako zápor vidět strohou nabídku hokejových live streamů, to ale bohatě vynahrazuje nabídka přímých přenosů z jiných sportovních odvětví. K jejich sledování navíc stačí pouhý kladný zůstatek na účtu, jiné sázkové kanceláře mají podmínky mnohem přísnější.

I kvůli výše zmíněnému proto doporučujeme registraci u Sazkabetu minimálně zvážit. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Recenze Sazkabet CZ – klady a zápory
Klady Zápory
✅ Licence pro ČR ❎ Úzký výběr platebních metod
✅ Online registrace ❎ Nízký limit pro výběr na pobočce
✅ Vstupní bonus
✅ Kurzová nabídka
✅ Široké spektrum služeb
✅ Mobilní aplikace
✅ Live streamy z NHL

1️⃣Co je to Sazkabet?

Sazkabet je online sázková kancelář, kterou provozuje ikonická společnost Sazka. Přečtěte si recenzi Sazkabetu ZDE.

2️⃣Jak získat bonus u Sazky?

Bonus u Sazky získáte během a po dokončení online registrace, pro nové hráče je připraven štědrý vstupní bonus. Další info o Sazkabet bonusech najdete TADY.

3️⃣Na jaké kurzy sázet u Sazkabetu?

U Sazkabetu můžete sázet na kurzy ze všech obvyklých sportovních oblastí, bookmakeři vypisují i řadu speciálních příležitostí. Kurzovou nabídku Sazkabetu vám přiblížíme ZDE.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.