NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Máte slabost pro lední hokej? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Všechny zápasy NHL můžete sledovat živě a zdarma na Fortuna TV. Online live streamy z nejlepší hokejové soutěže světa si u Fortuny pustíte jak na počítači, tak na mobilním zařízení. Jak na to?

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma Foto: Fortuna

Hodnocení NHL live streamů na Fortuna TV: 9,7/10

  • Program: Fortuna vysílá kompletní základní část i play off NHL
  • Dostupnost: Přímé přenosy si pustíte na počítači i mobilu či tabletu
  • Cena: Po registraci u Fortuny jsou NHL streamy zdarma

Kde sledovat NHL online zdarma? Vyzkoušejte live streamy u Fortuny

V listopadu 1917 vznikla soutěž, která i po více než sto letech zvedá sportovní fanoušky ze sedaček. Nechte se kouzlem dravé National Hockey League pohltit i vy, všechny zápasy NHL můžete sledovat živě v live streamech na Fortuna TV. Sledovat NHL online zdarma můžete klidně již dnes, vysílání je dostupné všem registrovaným uživatelům oblíbené značky.

sipka Klikněte ZDE a sledujte NHL živě a online zdarma, s bonusem za registraci

Sleduj průběh zápasu ZDE

Fortuna, služebně nejstarší sázková kancelář v České republice, získala vysílací práva pro sezonu NHL 2023/2024.

To znamená, že všichni registrovaní klienti Fortuny si budou moci vychutnat live streamy kompletní základní části i play off.

Každý takový online live stream doprovází bohatá nabídka live sázek i podrobný statistický servis. Samozřejmostí jsou i výsledky, tabulky a další informace, díky nimž máte o dění ve slavné kanadsko-americké soutěži dokonalý přehled. Bavit se můžete také u různých dlouhodobých sázek na vítěze individuálních i týmových trofejí a další, klidně i neobvyklé scénáře.

Jak sledovat NHL živě a zdarma?

  1. Nejprve klikněte ZDE a registrujte se u Fortuny.
  2. Založte si trvalý sázkařský účet, s dokončením registrace online vám pomůže tento návod.
  3. Užijte si štědrý bonus zdarma k registraci.
  4. Přihlaste se ke svému účtu a navštivte sekci „LIVE“.
  5. Z nabídky sportů zvolte „HOKEJ“ a vyberte si live stream, který zrovna chcete sledovat.
  6. Dobře se bavte.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Hokej live NHL: Sledujte NHL živě na mobilu, tabletu i počítači

Všichni jsme si vědomi, že live streamy NHL obvykle začínají hluboko v noci. U Fortuny jde ovšem o jediné omezení, se kterým se setkáte. Hokejovou NHL můžete sledovat živě na mobilních zařízeních i počítači, zkrátka odkudkoli s internetovým připojením.

Pro co nejlepší zážitek ze sledování doporučujeme vyzkoušet mobilní aplikaci Fortuny. V té najdete všechny funkce z webového rozhraní, od kompletní kurzové nabídky přes  možnost bavit se u live sázek až po přehledný výpis všech aktuálních bonusů a promo akcí.

Jednoznačnou výhodou je ale kompaktnost mobilní appky. Všechny užitečné funkce – a samozřejmě také sportovní live streamy – máte vždy po ruce. Sledovat NHL živě tak můžete skutečně odkudkoli, stačí si vybrat zápas a bavit se.

Sleduj přímé přenosy živě na Fortuna TV

Zápasy NHL živě: Sledujte livestreamy Pastrňáka, Bedarda, McDavida a dalších hvězd

Zatímco při sledování NHL v TV jste omezeni nabídkou konkrétní stanice, u Fortuny jste programovým tvůrcem vy. K dispozici jsou vám živé přenosy všech zápasů NHL. Který si vyberete?

Fortuna živě vysílá všechna utkání zámořské sezony – od úvodního večera a debutu Connora Bedarda v NHL přes důležité souboje uprostřed ročníku až po dubnové vyvrcholení základní části. Na tu navazuje play off o Stanley Cup, i to vám Fortuna živě zprostředkuje od první do poslední minuty.

Na vlastní oči si tak můžete vychutnat všechny akce těch největších hokejových hvězd, Davida Pastrňáka a Connora McDavida nevyjímaje.

sipka NHL a další přední sportovní soutěže sledujte živě ZDE

Live stream NHL: Výhody NHL vysíláni na Fortuna TV

Na závěr si shrňme všechny výhody vysílání live streamů z NHL na Fortuna TV.

Tím zásadním je dostupnost a cena – sportovní přenosy u Fortuny si mohou zdarma pustit všichni registrovaní uživatelé s libovolným kladným zůstatkem na sázkařském kontě. Podmínky pro jednotlivé soutěže se mohou změnit, aktuální informace najdete přímo na stránkách Fortuny.

Ba co více, noví hráči od Fortuny dostávají bonus zdarma k registraci. Založení účtu je otázkou několika málo minut, celý proces včetně ověření dokončíte online, bez návštěvy pobočky.

Nesmíme zapomenout ani na to, že vy sami si vybíráte, který zápas NHL zrovna chcete sledovat – Fortuny vysílá live streamy všech utkání základní i vyřazovací části. Díky mobilní aplikaci navíc můžete online vysílání sledovat odkudkoli. Z naší vlastní zkušenosti můžete NHL live streamy na Fortuna TV jednoznačně doporučit, přejeme vám příjemnou zábavu.

Výhody NHL live streamů u Fortuny
Klady Zápory
✔️ Cena – live streamy zdarma ❌ Nepříznivé vysílací časy
✔️ Bonus zdarma k registraci ❌ Chybí český komentář
✔️ Výběr ze všech utkání NHL
✔️ Sledování NHL na mobilu
✔️ Bohatý statistický a výsledkový servis
✔️ Možnost bavit se u live sázek
▶️ Sledujte NHL živě a zdarma u Fortuny ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokejista Erik Karlsson v přípravném utkání po přestupu do Pittsburgh Penguins před startem NHL 2023-2024

Největší přestupy a podpisy před NHL 2023/2024 - hvězdy, Češi

Kdo, kam, za kolik? Podívejte se na přehled nejdůležitějších změn před startem NHL 2023/24 – od top trejdů před podpisy až po stěhování...

Hokejista David Pastrňák oslavuje gól v NHL v dresu Bostonu - podívejte se na kanadské bodování, tabulku střelců a statistiky NHL

Kanadské bodování NHL 2023/2024: statistiky, střelci, brankáři

Podívejte se na podrobné ✔️ statistiky NHL 2023/2024. Jak vypadá kanadské bodování NHL, kdo vede 🧨 tabulku střelců, jakou formu mají...

Fortuna - zaregistrujte se u sázkové kanceláře a získejte bonus zdarma

Sázková kancelář Fortuna: Recenze, bonusy, registrace online

Sázková kancelář Fortuna má v České republice dlouhou tradici. Podívejte se na vše o této sázkovce: bonusy, rozhraní, aplikace i další...