České hokejové hry 2024 budou v Brně, vstupenky jsou v prodeji

Stejné místo, avšak nový název a silný sponzor. Květnové České hokejové hry proběhnou v brněnské Winning Group Areně, Betano Hockey Games 2024 budou nejkvalitněji obsazeným turnajem letošní Euro Hockey Tour. Vstupenky už jsou v prodeji.

Obránce české hokejové reprezentace Petr Zámorský během zastávky EHT ve Švýcarsku, nadcházející Betano Hockey Games 2024 proběhnou v Brně Foto: Profimedia

České hokejové hry mají nového partnera, Betano Hockey Games 2024 proběhnou v Brně

Domácí mistrovství světa v ledním hokeji se kvapem blíží, česká reprezentace už zahájila přípravu. Jejím vrcholem budou Betano Hockey Games 2024, turnaj známý také jako České hokejové hry proběhne v termínu od 2. do 5. května. Dějištěm bude druhým rokem v řadě Winning Group Arena v Brně, novým titulárním partnerem akce je pak společnost Betano, která je zároveň sponzorem českého národního týmu.

sipka Klikněte ZDE a vsaďte si na hokej, s bonusem za registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

O novinkách spojených s letošním vydáním Českých hokejových her zástupci svazu informovali ve čtvrtek 4. dubna, kdy byl široké veřejnosti představen nový název turnaje. Betano Hockey Games završí letošní ročník Euro Hockey Tour – a to ve velkém stylu.

„Turnaj v České republice patří mezi nejprestižnější v rámci EHT, protože na něm jako jediném startují hráči z NHL,“ pronesl Ondřej Šnaidauf, marketingový a obchodní ředitel Českého hokeje.

„Přesto turnaj neměl od roku 2020 svého titulárního partnera. I proto jsme moc rádi, že naming rights turnaje má nově silný partner, kterým je právě společnost Betano. Vytvořili jsme mimo jiné zcela novou vizuální identitu turnaje, jíž je také Betano součástí.“

Zápasy Česka na Betano Hockey Games 2024

  • Česko vs. Finsko – čtvrtek 2. 5. od 18:00
  • Česko vs. Švédsko – sobota 4. 5. od 16:00
  • Česko vs. Švýcarsko – neděle 5. 5. od 16:00

Country manager Betana pro ČR Roman Maco k tomu dodal: „Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s národním týmem na nadcházejícím turnaji EHT, který má v ČR bohatou tradici a je ostře sledovanou prověrkou před nacházejícím šampionátem. Tato spolupráce je důkazem naší vášně pro hokej a společného závazku přinést fanouškům dokonalý zážitek při sledování zápasu.“

Jak bude takový zážitek vypadat? Maco už v dřívějším rozhovoru pro HokejZpravy.cz přiblížil, že se v souvislosti s Betano Hockey Games můžeme těšit na spoustu zákaznické aktivace – mohou to být soutěže o lístky, tipovačky, možnosti vyhrát dresy.

„Bude to hodně bohatá nabídka,“ naznačil Maco, že kromě bonusu zdarma k online registraci bude Betano k hokejovým fanouškům štědré i ve fyzickém prostředí.

sipka Nepřehlédněte: Jak založit účet a dokončit registraci u Betano CZ

Sleduj streamy nejoblíbenějších zápasů živě na Betano TV

Vstupenky na Betano Hockey Games v Brně jsou v prodeji

Betano Hockey Games vyvrcholí necelý týden před startem samotného mistrovství světa, česká reprezentace i ostatní výběry tak na led vyšlou soupisky velmi podobné těm pro samotný šampionát. Brněnský turnaj fanouškům nabídne parádní podívanou plnou hokejových hvězd.

Dobrou zprávou je, že vstupenky na Betano Hockey Games už jsou v prodeji.

Už nyní si tak můžete zajistit svá místa v hledišti Winning Group Areny, jejíž kapacita bude během zastávky EHT pravděpodobně zcela vyčerpána. Na ochozy se vejde 7 700 diváků, z toho 4 700 míst je k sezení.

Cena lístků na stání začíná na 450 Kč v případě úvodního duelu proti hokejistům Suomi, v případě balíčků na víkendové hrací dny jsou nejlevnější vstupenky k sehnání za 650 Kč.

V prodeji jsou tyto typy vstupenek:

  • Lístky na čtvrteční zápas proti Finsku (450 Kč až 690 Kč)
  • Balíčky na sobotní dvě utkání (650 Kč až 1 150 Kč)
  • Balíčky na nedělní dvě utkání (650 Kč až 1 150 Kč)
  • Lístky si můžete koupit na platformě Enigoo ZDE

sipka Sledujte hokej živě: Přímé přenosy zdarma na Betano TV ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

NHL live stream Betano - vsaďte si a sledujte NHL živě na TV Betano

Live stream NHL: Vsaďte si a sledujte NHL živě na Betano TV

Zajímá vás, jak si pustit NHL zdarma a přes celou obrazovku? Přinášíme vám návod. Bavte se – vsaďte si a sledujte NHL 2023/24 živě na TV...

Trofej pro vítěze MS v ledním hokeji IIHF - MS hokej online program, výsledky, rozpis, tabulka a český tým

Mistrovství světa v hokeji 2024: tabulka, program, výsledky

Zpět v ČR. ⭐ MS v hokeji 2024 hostí 🧨 Praha a Ostrava. Program, výsledky, tabulka, vstupenky i výlet do historie? V článku toho najdete...

Češi právě dávají gól finskému brankáři

Euro Hockey Tour 2023/2024: program, tabulka a výsledky

V sezoně 2023/24 se uskuteční 28. ročník EHT. 🏅 Podívejte se na program turnajů, aktuální tabulku, program zápasů ČR nebo historické...