Česko vs. Švýcarsko dnes živě: Švédské hokejové hry 2024 live

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Česká reprezentace završí své působení na Švédských hokejových hrách zápasem proti Švýcarsku. Oba týmy své úvodní dva duely nezvládly a zatím jsou bez bodu. Přímý souboj o 3. místo na Beijer Hockey Games 2024 začíná ve 12:00.

Živý přenos Informace, kurzy
Česko
Švýcarsko H2H Tip

Útočník David Kaše v zápase Česka proti Finsku na Beijer Hockey Games 2024 Foto: Profimedia

Hokej Švédské hry 2024: Kde sledovat Česko - Švýcarsko dnes živě v TV i online live stream zdarma

Po sobotním utkání s Finskem má národní tým na svém kontě už tři porážky v řadě, Švýcaři jsou na tom ale ještě hůře. Země helvétského kříže totiž letos nevyhrála ani jeden z 8 duelů na EHT. Které mužstvo dnes ukončí sérii neúspěchů? Zápas mezi Českem a Švýcarskem můžete sledovat živě v neděli 11. února od 12:00 na stanici ČT2.

sipka Vyzvedněte si bonus zdarma ZDE a vsaďte si na EHT

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Švýcarsko vs. Česko, informace o zápase (Euro Hockey Tour, Beijer Hockey Games 2024)

Zatímco třetí česká prohra za sebou je zdviženým prstem pro trenérský štáb Radima Rulíka, v případě družiny Patrika Fischera se už dá hovořit o krizi. Vždyť v letošním ročníku Euro Hockey Tour Švýcaři nasbírali během osmi zápasů pouhopouhé 2 body!

To Češi začali sezonu parádně, když v prvních pěti utkáních nastřádali 14 bodů. Kvůli hluchému období se ale v průběžné tabulce EHT propadli na 2. místo. Za vedoucími Švédy pak momentálně zaostávají o 7 bodů.

Průběžné pořadí EHT 2023/2024 po 8 zápasech

  1. Švédsko – 21 bodů (7-0-0-1, skóre 31:20)
  2. Česko – 14 bodů (4-1-0-3, skóre 24:21)
  3. Finsko – 11 bodů (3-1-0-4, skóre 24:23)
  4. Švýcarsko – 2 body (0-0-2-6, skóre 14:29)

V dnešním zápase pak bookmakeři více favorizují Česko, které svého oponenta už letos dvakrát porazilo. V obou případech ale nejtěsnějším možným rozdílem.

Například u sázkové kanceláře Fortuna si můžete vsadit na vítězství našich reprezentantů v základní hrací době s kurzem 1,90. Na souboj mezi Českem a Švýcarskem si pak můžete u Fortuny vsadit také formou live sázek v průběhu utkání.

Kurzy Fortuny na hokej Švýcarsko - Česko na Beijer Hockey Games:

  • 1/0/2: Švýcarsko 3,35 | remíza 4,00 | Česko 1,90
  • Vítěz do rozhodnutí: Švýcarsko 2,42 | Česko 1,51
  • 5,5 gólu: méně 1,71 | více 2,04
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Švýcarsko vs. Česko na Beijer Hockey Games 2024
🕒Kdy: 11. 2. 2024, 12:00
🌍Kde: Löfbergs Arena, Karlstad, Švédsko
🏆Turnaj: EHT, Švédské hokejové hry 2024
Kurzy Fortuna: 3,35 - 4,00 - 1,90
📺Živý přenos: ČT2, ČT sport Plus

Národní tým nestačil ani na Finsko a na Švédských hokejových hrách podruhé prohrál

Oproti čtvrtečnímu zápasu se Švédy šlo včera vidět ze strany národního mužstva zlepšení. I tak ale svěřenci Radima Rulíka za Finskem herně zaostávali a po zásluze tak prohráli výsledkem 2:4.

V zápase ani jednou nevedli, na kontaktní branky pak dokázali hokejisté Suomi vždy odpovědět stejnou mincí. Pro českou reprezentaci se tak jednalo o druhou porážku na Švédských hokejových hrách a vůbec první od Finů v této sezoně.

Zatímco ve čtvrtek nás Tre Kronor jednoznačně přestříleli poměrem 26:13, v sobotním klání byli střelecky aktivnějším mančaftem Češi (27:24). Jenže Finsko se stejně jako v úvodním break-out game proti Švýcarům přehouplo přes parádní 15% hranici úspěšnosti střelby (16,67 %). To náš tým pálil s úspěšností 7,41 %.

Finsko vs. Česko 4:2 (1:0, 2:1, 1:1)

  • Góly: 03:18 Hyry (Erholtz, Jaaska), 24:01 Erholtz (Luoto, Hyry), 38:02 Nurmi (PPG, Kaski, Borgstrom), 50:30 Bjorninen – 29:50 Kovář (Rychlovský, Radil), 48:23 D. Kaše (PPG, Horák)
  • Střely na branku: 24:27
  • Vyloučení: 3:3
  • Využití: 1:1
  • Brankáři: Lassi Lehtinen (25/27) – Šimon Zajíček (20/24)
  • Hráči utkání CZE: Mikuláš Hovorka

Jako první se z Čechů prosadil centr první útočné formace Jan Kovář, který přibližně v polovině utkání snížil na 1:2. Šestinásobnému účastníkovi mistrovství světa v hokeji asistovali jeho křídla Jakub Rychlovský a Lukáš Radil.

O druhou branku se pak postarala jedna z největších hvězd domácí extraligy – David Kaše. Mladší z bratrské dvojice Kašových po přesném pasu od Romana Horáka potrestal dvouminutový faul Markuse Nurmiho, který se provinil proti pravidlům hákováním. V pořadí sedmá přesilová hra na letošních Beijer Hockey Games tedy už českému týmu konečně vyšla, ani to ale na výhru nestačilo.

Nepříliš povedený reprezentační debut pak prožil Šimon Zajíček. Brankář Litvínova sice předvedl několik povedených zákroků, celkově ale obdržel čtyři góly z 24 finských střel směřujících mezi tři tyče.

Naopak další povedený duel v dresu s národním znakem na hrudi má za sebou Mikuláš Hovorka. Přestože dvaadvacetiletý českobudějovický zadák svou chybou zapříčinil druhou finskou trefu, po většinu utkání vynikal nebojácností, podporou útoku i tvrdou hrou. Za jeho přínos pro tým tak byl vyhlášen nejlepším českým hráčem zápasu.

Pro nedělní klání se Švýcary pak visí otazník nad startem reprezentační stálice Jana Kováře a libereckých Bílých Tygrů Oscara Flynna s Jakubem Rychlovským. Všichni tři si z duelu proti Finsku totiž odnesli drobná zranění.

Do hry by se naopak měla vrátit pětice absentujících bruslařů z posledního zápasu. V akci tak nejspíše opět uvidíme "třineckou" lajnu ve složení Lukáš Jašek – Daniel Voženílek – Martin Růžička. Dále by měli nastoupit i beci Martin Jandus s Michalem Kempným.

sipka Soutěžte o vstupenky na hokejovou Spartu ZDARMA

Sestava Česka proti Finsku na Švédských hokejových hrách
Brankáři: Zajíček (Málek)
Obránci: Zámorský (C) Král, Hájek, Košťálek, Galvas, Hovorka, Pyrochta, Gazda
Útočníci: Rychlovský, Kovář (A), Radil – Stránský, Kaše, Najman – Beránek, Horák (A), Flynn – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Bambula

Vsaď si na hokej u online sázkové kanceláře Fortuna a proměň svůj rituál ve výhru

Švýcarské trápení na letošní Euro Hockey Tour nebere konce

Z listopadového Karjala Cupu odjížděla země helvétského kříže s prázdnou, na prosincových domácích Swiss Ice Hockey Games pak získala pouze dva body za dvě porážky v prodloužení. A Švýcaři pokračují v nevýrazných výkonech i na třetím turnaji EHT v sezoně 2023/24.

Nejprve v break-out game Švédských hokejových her 2024 podlehli Finsku poměrem 2:4 a naposledy v sobotu prohráli i s výběrem Tre Kronor. Domácí mužstvo mělo po dvou odehraných třetinách už pětibrankový náskok, alpská země ale dvěma zásahy v posledním dějství korigovala na konečných 2:5.

Švýcary může těšit alespoň solidní efektivita v přesilovkách, když využili dvě ze 3 nabídek od švédského mužstva. Jejich druhý speciální tým už ale tolik úspěšný nebyl. Během oslabení totiž svěřenci kouče Patrika Fischera inkasovali třikrát.

Švédsko vs. Švýcarsko 5:2 (3:0, 2:0, 0:2)

  • Góly: 05:10 Nygard (Heed), 13:32 Hardegard (Ejdsell), 19:45 Lindberg (PPG, Ejdsell, Heed), 24:45 Stromwall (PPG, Lindberg), 29:15 Froden (PPG, Tommernes, De La Rose) – 43:49 Senteler (PPG, Moy, Scherway), 59:30 Kessler (PPG, Schmutz, Kreis)
  • Střely: 24:19
  • Vyloučení: 3:5
  • Využití: 3:2
  • Brankáři: Filip Larsson (17/19) – Stephane Charlin (19/24)

Na straně švýcarského týmu skórovali útočníci Sven Senteler a Tino Kessler. Pro Kesslera se jednalo o druhý kanadský bod v druhém startu za seniorskou reprezentaci, když se do produktivity zapsal i ve čtvrtečním zápase jednou asistencí.

Mezi hlavní ofenzivní esa švýcarské nominace na Beijer Hockey Games 2024 se pak řadí hráči jako Tristan Scherwey, Tyler Moy či Gregory Hofmann. Zmíněné trio ale na turnaji nijak nezáří. První dva jmenovaní přispěli jednou gólovou příhrou, křídelník elitní útočné formace Hofmann zatím nebodoval vůbec.

Na soupice Švýcarů najdeme i další zvučná jména jako Denis Malgin nebo Enzo Corvi. Ani jeden ze dvou známých forvardů ale do úvodních dvou duelů na Švédských hokejových hrách nezasáhnul.

Z obranných řad pak můžeme vypíchnout Michaela Foru s Lukasem Frickem. Tito dva stříbrní medailisté z MS 2018 tvořili v obou zápasech na švédském turnaji defenzivní pár.

Sestava Švýcarska proti Švédsku na Švédských hokejových hrách
Brankář: Charlin (Hughes)
Obránci: Glauser (C), Kreis, Fora, Frick, Jung, Jecker, Stadler, Wuthrich
Útočníci: Biasca, Senteler, Hofmann (A) – Kessler, Rochette, Bader – Marchon, Heim, Schereay (A) – Schmutz, Schmid, Zehnder – Moy

Švýcarsko vs. Česko dnes, Švédské hokejové hry 2024: H2H, statistiky, srovnání a vzájemná bilance SUI - CZE

V minulé sezoně Euro Hockey Tour 2022/23 jsme měli se Švýcary vyrovnanou bilanci 2:2. V letošním ročníku tradiční série mezinárodních hokejových turnajů pak Češi nad zemí helvétského kříže v obou případech zvítězili.

Na turnaji Karjala stačil družině Radima Rulíka k tříbodové výhře pouze jeden gól, o nějž se postaral Radan Lenc. První čisté konto za seniorský národní tým si tehdy přispal jeden z nejlepších extraligových gólmanů Dominik Pavlát, který v minulém týdnu přestoupil z Plzně do ambiciózních Pardubic.

Rovněž v druhém měření sil, které se uskutečnilo na švýcarské půdě v rámci Swiss Ice Hockey Games, bylo Česko úspěšnějším mužstvem. Na dvoubrankový náskok po trefách Jakuba Rychlovského a Davida Tomáška ještě dokázal domácí výběr odpovědět a zápas tak dospěl do prodloužení. V něm ale rozhodnul ostřílený bek a vítěz Stanley Cupu z roku 2018 Michal Kempný.

Česko vs. Švýcarsko na EHT: výsledky

  • Česko vs. Švýcarsko – 2:3 pp. (EHT Finsko, listopad 2022)
  • Švýcarsko vs. Česko – 1:2 (EHT Švýcarsko, prosinec 2022)
  • Švýcarsko vs. Česko – 1:2 pp. (EHT Švédsko, únor 2023)
  • Česko vs. Švýcarsko – 2:3 (EHT Česko, květen 2023)
  • Česko vs. Švýcarsko – 1:0 (EHT Finsko, listopad 2023)
  • Švýcarsko vs. Česko – 2:3 pp. (EHT Švýcarsko, prosinec 2023)

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Hokej Česko dnes vs. Švýcarsko na Euro Hockey Tour, tip na výsledek (11. 2. 2024)

Česká reprezentace toho na letošních Švédských hokejových hrách zatím moc nepředvedla. To samé však platí i o švýcarském týmu, který je rovněž bez zisku jediného bodu.

Švýcaři navíc dlouhodobě platí za nejslabší celek v letošním ročníku Euro Hockey Tour. Po osmi odehraných utkáních mají na svém kontě pouze 2 body!

Proti komu jinému by se tedy Češi měli chytit, než proti trápícímu se Švýcarsku. V naší redakci si tedy myslíme, že Česko dnes zvítězí a ukončí tak černou sérií tří proher v řadě.

TIP: Česko vyhraje sipka Vsadit u Fortuny

TIP: Česko vyhraje

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Betano je od sezony 2023-2024 partnerem českého národního hokejového týmu

S hokejovou reprezentací jsme strašně rádi, říká šéf Betano v ČR

S Romanem Macem jsme hovořili o partnerství Betana s českou reprezentací, květnových Českých hokejových hrách i streamech na NHL.

Hokej, Euro Hockey Tour, EHT, utkání Česka a Finska na Českých hokejových hrách

České hokejové hry 2024: program, vstupenky, tabulka, výsledky

České hokejové hry 2024 jsou závěrečným 🏅 turnajem EHT, těsně před MS zde startují i hráči NHL. Přinášíme program, tabulku a další info.

Nástup týmu Sparta Praha na led k utkání hokejové extraligy proti Dynamu Pardubice

Týmy hokejové extraligy: seznam, sezony, zkratky, tituly

Přehled současných i bývalých týmů hokejové extraligy na jednom místě? 🔍 Najdete ho zde, včetně zkratek klubů a délky působení v ELH.