Sledujte NHL online: NHL live stream na TV Tipsport

Každé střídání, každý gól – každý zápas. Kompletní sezonu NHL 2023/2024 můžete sledovat živě v online live streamech na TV Tipsport, k dispozici jsou přímé přenosy celé základní části i následného play off. Co pro jejich spuštění udělat? Čtěte dále.

Brankář Sergei Bobrovsky se rozcvičuje před prvním zápasem finále Východní konference NHL - sledujte NHL živě na TV Tipsport
Foto: Profimedia

Hodnocení živých přenosů z NHL na TV Tipsport: 9,7/10

  • Program: Tipsport živě vysílá všechna utkání základní části NHL i play off o Stanley Cup.
  • Dostupnost: Live streamy si pustíte jak na počítači, tak na mobilních zařízeních.
  • Cena: Pro registrované uživatele jsou live streamy z NHL zdarma.

Kde sledovat NHL online zdarma? Tipsport živě vysílá všechny zápasy NHL 2023/2024

Jedním ze způsobů, jak sledovat NHL online zdarma, jsou přímé přenosy u Tipsportu. Oblíbená sázková kancelář živě vysílá všechny zápasy nejprestižnější hokejové ligy světa, live streamy z NHL 2023/2024 si můžete pustit jak na počítači, tak na mobilu nebo tabletu. Noví zákazníci navíc dostávají příjemný bonus zdarma k registraci.

sipka Klikněte ZDE a sledujte NHL živě, s bonusem za registraci

Sleduj průběh zápasu ZDE

Aktuální, v pořadí již 107. ročník základní části NHL probíhá v termínu od 10. října 2023 do 18. dubna 2024. Na programu je celkem 1 312 jednotlivých zápasů, to je ovšem jediná jistota, se kterou lze počítat. Kdo ovládne individuální statistiky, jak dopadne postupová hádanka, co se zkrátka stane mezi mantinely? To vše je zahaleno rouškou vzrušujícího tajemství.

Vy ji můžete poodhalit, a to klidně večer co večer. Tipsport pro své klienty jako již každoročně připravil živé přenosy všech duelů nejprestižnější hokejové soutěže světa. Je jen na vás, které utkání si zrovna budete chtít pustit.

Těšit se můžete na všechny akce českých krajánků, dechberoucí zákroky brankářských kouzelníků, finesy prověřených hvězd typu McDavid, Thackuk či MacKinnon a samozřejmě i první krůčky nastupující generace v čele s talentovaným Connorem Bedardem.

Kde sledovat NHL 2023/2024 živě: NHL live stream u Tipsportu
🕒 Kdy: 10. října 2023 až 18. dubna 2024
🌎 Kde: USA, Kanada, Švédsko
🏒 Počet zápasů: 1 312
📺 Live stream zdarma: TV Tipsport

NHL stream free na TV Tipsport: Základní část, utkání hvězd i Stanley Cup 2024

Také letošní základní část NHL je řadou zajímavých událostí rozdělena do několika etap. Všechny vám přiblíží live streamy u Tipsportu.

Prvním zpestřením je Heritage Classic, říjnové utkání pod širým nebem, v němž Calgary a Edmonton svedou tradiční hokejovou bitvu o Albertu na stadionu pro kanadský fotbal. Další venkovní zápasy jsou na programu na Nový rok (Seattle vs. Vegas) a v únoru (New Jersey vs. Philadelphia, derby Islanders a Rangers).

NHL zavítá i na starý kontinent, během listopadové Global Series ve Stockholmu čtyři týmy během čtyř dnů sehrají čtyři ostrá utkání. V akci se představí Detroit, Minnesota, Ottawa a Toronto a spolu s nimi i řada evropských i českých hvězd.

V únoru diváky potěší další vydání tradiční NHL All-Star Game, tedy utkání hvězd NHL. To už ale základní část bude nezadržitelně spět ke svému vyvrcholení. V druhé polovině dubna na ni naváže play off, které potrvá čtyři kola a na jehož konci kapitán nejúspěšnějšího týmu pozvedne nad hlavu ikonický Stanley Cup. Buďte u toho, Tipsport živě vysílá všechny výše popisované události.

NHL 2023/2024 live na TV Tipsport: Program vysílání

  • Základní část NHL (1 312 utkání)
  • NHL All-Star Game (utkání hvězd 3. února hostí Toronto)
  • Play off NHL (včetně finále o Stanley Cup)

sipka Všechny zápasy nejlepší hokejové ligy světa sledujte živě ZDE

Vsaďte si a sledujte NHL na Tipsport TV

NHL livestream: NHL živě na internetu zdarma a s bonusem

Zatímco jiné služby jsou placené, livestream na TV Tipsport umožňuje sledovat NHL živě na internetu zdarma, navíc ještě s bonusem za založení účtu.

Pro sledování live streamů vám postačí:

To si založíte snadno online, není třeba navštěvovat pobočku. Za ověření konta – celý proces zabere jen několik minut – Tipsport novým hráčům dává bonus zdarma k registraci.

Je jen na vás, jak s touto příjemnou částku v řádu stovek korun naložíte. Mimo jiné se můžete bavit u pravidelně aktualizovaných LIVE sázek v průběhu utkání, vybírat můžete také z bohaté nabídky předzápasových a dlouhodobých příležitostí. Kdo vyhraje Stanley Cup, kdo získá individuální trofeje, kdo se trefí v dnešním zápase? Všechny tyto i další možnosti jsou vám k dispozici.

Živé přenosy z NHL můžete sledovat ihned po založení dočasného konta, avšak jen po dobu 7 dnů. Pak je třeba dokončit registraci a založit si trvalé konto. I jeho majitelé sledují NHL zdarma, jedinou podmínkou pro zpřístupnění kompletní nabídky hokejových live streamů je prosázet 30 Kč během 30 dní. Věříme, že se při plnění této podmínky budete dobře bavit.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

NHL live stream: Jak sledovat NHL online zdarma na mobilu?

Sledovat NHL online zdarma na mobilu můžete prostřednictvím mobilní aplikace Tipsportu.

Pravidelně aktualizovaná a vylepšovaná Tipsport aplikace v sobě kromě tisíců sportovních přímých přenosů ukrývá i obsáhlý výsledkový a statistický servis. Všechna důležitá čísla máte vždy po ruce.

Tipsport app pro systémy Android a iOS navíc umožňuje sledování dalších špičkových hokejových soutěží. Největší sázková kancelář v Česku mimo jiné vysílá live streamy z:

sipka Mobilní aplikaci si stáhněte na stránkách Tipsportu ZDE

NHL hokej živě zdarma – návod: Jak si pustit přenosy z NHL na TV Tipsport?

Na závěr si přečtěte stručný návod, jak si pustit přenosy z NHL na TV Tipsport. Sledovat NHL a dalších hokejové zápasy živě a zdarma můžete na vašich počítačích i mobilních zařízeních, během sezony prakticky neexistuje den, kdy byste se u těchto live streamů nemohli bavit. Jak postupovat?

  1. Nejprve klikněte ZDE a založte si účet u Tipsportu.
  2. Noví hráči dostávají bonus zdarma k registraci.
  3. Dokončete registraci, pomůže vám tento návod.
  4. Přihlaste se ke svému účtu.
  5. V sekci „SPORTY“ zvolte záložku „TV“.
  6. Vyberte si z nespočtu hokejových live streamů.
  7. Dobře se bavte.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipsport - sledujte NHL a Extraligu živě

Sázková kancelář Tipsport: Recenze, bonusy, registrace online

Největší sázkařská komunita v ČR. ✔️ Tipsport, to je kurzové sázení po internetu, 🧨 live výsledky, bonusy i hokejové přímé přenosy. Co vše...

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2023-2024 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2023/24 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...