Týden v NHL: 3 hvězdy, Češi a nejzajímavější události 26. týdne

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sidney Crosby vyrovnal jeden z úžasných rekordů Waynea Gretzkyho, dařilo se i jeho spoluhráčům Krisi Letangovi a Jevgeniji Malkinovi. Parádní bitvu o prvenství v divizi svedl Dallas s Coloradem, naopak totální kolaps prožívá Philadelphia Flyers.To vše jsou témata, o kterých se v 26. týdnu základní části NHL mluvilo nejvíce.

Kde sledovat NHL3 hvězdy týdne
Událost týdnePrůšvih týdneZápas týdne
Jak se dařilo ČechůmAktuality

Obránce Pittsburghu Penguins Kris Letang je naší 1. hvězdou týdne v NHL. Foto: ČTK / AP / Nick Wass

Týden v NHL: nejlepší hráči a nejzajímavější události podle redakce HokejZprávy.cz

V uplynulých sedmi dnech zaujal produktivní a spolehlivý zadák Kris Letang či jeho věčně mladý parťák Jevgenij Malkin. Hodně produktivní byl i Sidney Crosby, který díky tomu vyrovnal rekord Waynea Gretzkyho. Z Čechů se dařilo stálicím Davidu Pastrňákovi a Petru Mrázkovi.

V seriálu redakce HokejZprávy.cz se každý týden dočtete o všech důležitých událostech, skvělých výkonech i krásných gólech. Přidejte se k téhle jízdě a bavte se u NHL s námi.

sipka Sledujte livestreamy NHL živě a zdarma ZDE u Sazkabetu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Týden v NHL, top 3 hvězdy: nejlepší hráči NHL v 26. týdnu základní části (1. až 7. dubna 2024)

Sezóna NHL 2023/24 nám od začátku nabízí řadu výjimečných individuálních počinů. Z úspěšných kanonýrů, bezchybných obránců a famózních gólmanů jsme za 26. týden vybrali následující tři hráče, které považujeme za top hvězdy daného období.

1. hvězda týdne NHL: Kris Letang, Pittsburgh

Ještě nedávno byl Pittsburgh Penguins v krizi. Pozice pro play off mizely v nedohlednu, kanonýr Jake Guentzel odešel do Caroliny a média přetřásala jádro veteránů za zenitem, které už prý tým k žádným úspěchům nedotáhne. Jenže minulý týden ukázal, že na soumrak kariér těchhle legend je ještě brzy, o čemž svědčí i výkony obránce Krise Letanga.

Šestatřicetiletý Kanaďan byl se 6 body (1+5) nejproduktivnějším zadákem ligy, k tomu měl fantastickou +/- bilanci +7 a na ledě trávil přes 23 minut za zápas. Pittsburghu pomohl ke 4 vítězstvím v těžkých bitvách proti NY Rangers, New Jersey, Washingtonu a Tampě Bay. Bojovalo se pokaždé do posledních vteřin, soupeři svírali Tučňáky při power play, ale defenziva pod velením Letanga vždy odolala.

V době psaní článku ztrácí Pittsburgh pouze 1 bod na klíčové 8. místo ve Východní konferenci. Z posledních 10 utkání má bilanci 6-2-2 a s Letangem v takové formě mohou fanoušci věřit, že play off skutečně klapne.

1. hvězda týdne NHL: Kris Letang, D
Soupeř Výsledek G A B +/- S TOI/GP
NY Rangers V, 5:2 0 2 2 +2 1 25:28
New Jersey V, 6:3 0 1 1 +2 0 22:33
Washington V, 4:1 0 2 2 +2 4 22:22
Tampa Bay V, 5:4 1 0 1 +1 2 25:14
CELKEM: 4 zápasy 1 5 6 +7 7 23:24

2. hvězda týdne NHL: Jevgenij Malkin, Pittsburgh

Útočník Jevgenij Malkin sice bodoval „jen“ ve 2 zápasech ze 4, ale v obou ho po zásluze vyhlásili 1. hvězdou utkání. Byl to hlavně on, kdo 3 body rozhodl o výhrách nad New Jersey a Tampou Bay.

Sedmatřicetiletý Malkin má v sobě stejnou dravost jako o mnoho let mladší hráči, po každém ze svých gólů divoce slavil. Hokejovou genialitu nejvíc předvedl při teči, kterou proti Devils vyrovnával na 3:3. Natočený zády k bráně cíleně zasáhl puk, jenž mu zrovna prolétal mezi nohama, takovým způsobem, že byl Jake Allen byl bez šance.

To se stalo ve 3. třetině, nabuzený tým poté celý zápas otočil ve svůj prospěch. V duelu s Tampou Bay pak Malkin (2+1) zastínil i nejproduktivnějšího hráče ligy Nikitu Kučerova (0+3). Populární „Geno“ je tedy dalším pittsburghským pistolníkem, který ještě nehodlá odjet do západu slunce.

2. hvězda týdne NHL: Jevgenij Malkin, C
Soupeř Výsledek G A B +/- S TOI/GP
NY Rangers V, 5:2 0 0 0 0 1 17:34
New Jersey V, 6:3 2 1 3 +4 2 16:44
Washington V, 4:1 0 0 0 +1 0 17:36
Tampa Bay V, 5:4 2 1 3 +2 5 18:09
CELKEM: 4 zápasy 4 2 6 +7 8 17:31

3. hvězda týdne NHL: Steven Stamkos, Tampa Bay

Kapitán Tampy Bay Lightning Steven Stamkos terorizoval soupeře nechytatelnou dělovkou z levého kruhu. To je jeho místo na přesilovkách, odtud pálí na gólmany jako z kanónu. Skóroval takto 3× a s celkovými 18 trefami je v početní výhodě 3. nejlepším střelcem NHL za Samem Reinhartem (27) a Leonem Draisaitlem (20).

Žádný hráč nedal v uplynulém týdnu víc gólů než Stamkos (6). Prosazoval se nejen v přesilovkách. Přesně mířil ještě při úniku 2 na 1, kdy se rozhodl věřit své koncovce, dále završil rychlou kombinaci Anthonyho Cirelliho s Calvinem de Haanem a nenechal se zastavit ani hákováním při trefě do prázdné brány, jíž zlomil poslední odpor Montrealu (výhra 7:4, Stamkos 2+1).

3. hvězda týdne NHL: Steven Stamkos, C
Soupeř Výsledek G A B +/- S TOI/GP
Detroit P, 2:4 1 0 1 -2 8 18:17
Toronto V, 4:1 1 0 1 +2 2 16:38
Montreal V, 7:4 2 1 3 +2 3 17:08
Pittsburgh P, 4:5 2 0 2 -3 7 17:00
CELKEM: 4 zápasy 6 1 7 -1 20 17:16

Sledujte přímé přenosy NHL i dalších sportů živě na Sazkabetu.

Událost týdne v NHL: Crosby vyrovnal Gretzkyho

Každé překonání či vyrovnání rekordu Waynea Gretzkyho si zaslouží zvýšenou pozornost. O jeden takový poprask se během minulého týdne postaral kapitán Pittsburghu Sidney Crosby. V zápase proti NY Rangers si připsal 82. bod, což pro něj znamená už 19. sezónu kariéry s průměrem minimálně bod na zápas. To před ním dokázal pouze zmíněný The Great One.

Rekordního bodu dosáhl Crosby svým tak trochu typickým způsobem, v němž se snoubí ofenzivní i defenzivní mistrovství. V závěru duelu s Rangers nechyběl na ledě při power play soupeře, chytře vystoupil proti střele Artěmije Panarina, zblokoval ji, následně přebruslil o 10 let mladšího beka Adama Foxe a zavěsil do prázdné brány, čímž Tučňákům pojistil důležité vítězství. Prostě kapitán, jak má být.

Crosbyho příchod do NHL doprovázela obrovská očekávání. Dnes můžeme s klidem říct, že je trojnásobný šampion Stanley Cupu, dvojnásobný olympijský vítěz, držitel dvou Hart Trophy, dvou Conn Smythe Trophy, dvou Art Ross Trophy, dvou Maurice Richard Trophy, tří Ted Lindsay Award a jen tak mimochodem i majitel zlata z mistrovství světa a Světového poháru dalece překonal.

Známé jsou Crosbyho potíže kvůli otřesům mozku, které ho mezi lety 2010–2012 připravily o spoustu zápasů. I tak ale vždy platilo, že když nastoupil, tak bodoval. Můžete se vsadit, že se na tom nic nezmění ani přiští rok. A že bude jeden z mnoha úžasných Gretzkyho rekordů překonán hráčem, jenž je ho bez diskuze hoden.

NHL, nejvíc sezón s průměrem 1+ bodu za zápas:
Počet sezón Hráči
19 Wayne Gretzky, Sidney Crosby
17 Gordie Howe
15 Marcel Dionne, Mark Messier, Ron Francis, Mario Lemieux, Joe Sakic, Jevgenij Malkin
14 Jean Beliveau, Ray Bourque
13 Stan Mikita, Dale Hawerchuk, Paul Coffey, Steve Yzerman, Jaromír Jágr, Alexandr Ovečkin
11 Bryan Trottier, Bernie Federko, Jari Kurri, Bernie Nicholls, Pierre Turgeon, Brett Hull, Teemu Selänne, Peter Forsberg, Steven Stamkos, Patrick Kane

Průšvih týdne v NHL: propad Philadelphie v tabulce

Výsledky Philadelphie Flyers patřily po většinu času k nejpříjemnějším překvapením letošní sezóny. Původně odepisovaný mladý tým bez větších hvězd se pod vedením přísného Johna Tortorelly vybičoval ke skvělým výkonům.

Jenže závěr základní části přinesl nečekaný propad. Aktuálních 7 porážek v řadě znamená, že se Letci z pozic zaručujících play off zřítili až na 11. místo ve Východní konferenci. Jejich ztráta na druhý Wild Card slot sice činí jen 1 bod, ale oproti konkurentům mají odehráno o zápas víc.

Východní konference NHL, poslední místa pro play off:

  • 7. New York Islanders: 85 bodů (77 zápasů)
  • 8. Detroit Red Wings: 84 bodů (77 zápasů)
  • 9. Pittsburgh Penguins: 83 bodů (77 zápasů)
  • 10. Washington Capitals: 83 bodů (77 zápasů)
  • 11. Philadelphia Flyers: 83 bodů (78 zápasů)

Nutno podotknout, že nad týmem se stahovala mračna delší dobu a zdá se, že jel i vzhledem k dalším negativním okolnostem nad plán. Na konci ledna přišli Flyers o brankářskou jedničku Cartera Harta. Někdejší kanadský juniorský reprezentant byl spolu se čtyřmi spoluhráči z MSJ 2018 obviněn ze znásilnění mladé ženy. Dres Flyers ani jakéhokoliv jiného klubu NHL už nejspíš nikdy neoblékne.

Hart chytal velmi dobře a žádný z náhradníků na něj nedokázal navázat. Švédský nováček Samuel Ersson předvedl několik slibných momentů, ale celkově plnou zátěž zápasového kolotoče NHL nezvládl a jeho statistiky se postupně zhoršovaly. Ještě hůře si vede trojice dalších potenciálních spasitelů, jak můžete vyčíst z jejich bilance.

Philadelphia Flyers brankáři, statistiky 2023/24:

  • Carter Hart: 26 Z, 12 V, zákroky 90,6 %, průměr 2,80
  • Samuel Ersson: 47 Z, 21 V, zákroky 88,9 %, průměr 2,88
  • Cal Petersen: 5 Z, 2 V, zákroky 86,4 %, průměr 3,90
  • Ivan Fedotov: 2 Z, 0 V, zákroky 85,0 %, průměr 3,84
  • Felix Sandström: 5 Z, 1 V, zákroky 82,3 %, průměr 3,87

Ivan Fedotov dorazil do města teprve předminulý týden po dramatickém období v Rusku. Tam byl mimo jiné rok bez hokeje poté, co ho zadrželi za údajné vyhýbání se vojně. Felixe Sandströma Tortorella v bizarní reakci na jeho výkony skoro až ponížil a i když se později omluvil, mezi tři tyče ho znovu nepostavil. Jistotou není ani Cal Petersen, který zažívá druhou sezónu v řadě s úspěšnostní zákroků nižší než 87 %.

Tady se hodí připomenout známou přezdívku Flyers – pohřebiště brankářů. Skutečně jako kdyby byl klub na tomto postu prokletý. Dalším vyvoleným měl být Carter Hart, ale ani on už ze stínu Bernieho Parenta a Rona Hextalla, dvou zbožňovaných ikon, nevykročí. Přidá se tak do řady k Johnu Vanbiesbrouckovi, Romanu Čechmánkovi, Sergeji Bobrovskému, Iljovi Bryzgalovovi, Steveu Masonovi, Brianu Elliottovi a dalším, kteří zde dlouhodobě neuspěli.

Hrobařem nadějí se ale stává možná i sám kouč Tortorella. V poslední době se utrhl ze řetězu. Bez vysvětlení posadil kapitána Seana Couturiera, sám skončil na tribuně za nadávky rozhodčím a své svěřence opakovaně podrobuje tvrdé kritice osobně při zápasech i později na tiskových konferencích před novináři. Jeho tirády už fanoušky ani média nebaví a těžko věřit, že by to dotčení hráči vnímali jinak...

Tortorella má poslední hrstku utkání na to, aby završil zázrak, jenž byl celý rok na dosah. Dokonce se hovořilo o tom, že by mohl získat svoji třetí Jack Adams Award pro nejlepšího trenéra v NHL. Teď to ale vypadá, že bude mít blíž spíš k tomu, aby se z lavičky Flyers odporoučel. Zvládne vzniklý chaos ukočírovat, nebo se mu situace nezvratně vymkla z rukou?

Týmy NHL, nejhorší aktuální forma (posledních 10 zápasů)
Tým Bilance Body
Calgary Flames 2-8-0 4
San Jose Sharks 2-7-1 5
Anaheim Ducks 2-6-2 6
Philadelphia Flyers 2-5-3 7
Columbus Blue Jackets 3-6-1 7
Washington Capitals 3-5-2 8
Florida Panthers 3-5-2 8

Zápas týdne v NHL: Colorado Avalanche vs. Dallas Stars 4:7 (7. 4. 2024)

7. 4. se v Coloradu zrodil výsledek 7:4, ale tahle magie čísel se domácím fanouškům asi moc nelíbila, protože to byl jejich tým, který odjížděl z ledu s hlavou sklopenou. Radovali se hokejisté Dallasu, jejichž kouč Peter DeBoer předem vyhlásil, že pro ně půjde o zápas roku.

V sázce totiž bylo prvenství v Centrální divizi a tím pádem i hypoteticky slabší soupeř pro 1. kolo play off. To drželi před úvodním buly Stars s náskokem 3 bodů na Avalanche, takže případnou výhrou by svého pronásledovatele nejspíš definitivně setřásli.

Skóre otevřeli domácí, když Jake Oettinger pustil nepříliš zákeřný oblouček od modré čáry z hole Seana Walkera. Vyrovnání zařídila bývalá hvězda Colorada, útočník Matt Duchene. Ten se jako blesk vřítil do obranného pásma Avs a po pěkné kličce překonal Alexandara Georgieva.

V poslední minutě 1. třetiny pálil Wyatt Johnston, ale zlomil hokejku. K volnému kotouči se dostal Esa Lindell, také předvedl hrozivý napřáh, ale místo tvrdé střely pak mazaně nahrál volnému Jamie Bennovi – 2:1.

Ve 2. části využil Artturi Lehkonen přesilovku a srovnal na 2:2, jenže vítr z plachet Lavinám sebraly trefy Roopea Hintze, Tylera Seguina a Masona Marchmenta. Všechny padly rovněž v početní výhodě, když se předtím na kapitánovi Bennovi vyfaulovali Sean Walker (2+2 za vysokou hůl) a Cale Makar (2 minuty za sekání).

Oettingerovi dělaly i dál největší problémy puky letící od modré. Jeden takový za něj dorazil ještě před odchodem do šaten Brandon Duhaime, ve 3. třetině pak amerického gólmana zradila teč Jonathana Drouina. 5 minut před koncem ale obrana Avalanche úplně zapomněla na Logana Stankovena, který si bez jakékoliv nevítané pozornosti vybruslil z rohu až před bránu, kde jeho akci zakončil Johnston.

Poslední slovo si vzal opět Seguin, který přes celé hřiště trefil prázdnou branku Colorada během power play. Dallas tedy svůj „zápas roku“ zvládl a věří, že ještě důležitější výhry ho teprve čekají.

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Češi v NHL, 26. týden: zářily stálice z Bostonu a Chicaga

Už jsme si zvykli, že počty Čechů v NHL oproti éře zlatých medailí z MS či olympiády výrazně klesly. O to víc je potřeba si vážit každého krajana, který se v konkurenci nejlepších hráčů světa dokáže prosadit. Níže vám nabízíme přehled našich reprezentantů, kteří o sobě v minulém týdnu dali nejvíce vědět.

David Pastrňák nejproduktivnějším Čechem týdne v NHL

Vzhledem k většímu počtu vstřelených gólů se na 1. příčce české produktivity týdne umístil David Pastrňák, který jinak nasbíral stejně bodů jako jeho parťák z Bostonu Pavel Zacha.

Radek Faksa díky bilanci 1+2 dosáhl na svůj každoroční průměr z posledních let (19–20 bodů). Filip Hronek se 2 asistencemi přiblížil na dosah metě 50 bodů v sezóně (aktuálně jich má 48), kterou před ním z českých beků v NHL zdolalo pouze trio Roman Hamrlík, Tomáš Kaberle a Marek Židlický.

Po dvou bodech získali ještě Češi z New Jersey, Tomáš Nosek a Ondřej Palát.

Nejproduktivnější Češi v NHL 2023/24 - 26. týden
Hráč Tým Z G A B
David Pastrňák Boston 3 2 3 5
Pavel Zacha Boston 3 1 4 5
Radek Faksa Dallas 3 1 2 3
Ondřej Palát New Jersey 4 2 0 2
Filip Hronek Vancouver 3 0 2 2
Tomáš Nosek New Jersey 4 0 2 2

Čeští brankáři v NHL: všichni naši gólmani si užili vítězství

Z českých brankářů nejvíc zářil (dá se říct již tradičně) chicagský Petr Mrázek. Nejprve tedy ani jeho 27 zákroků a pouhé 2 inkasované góly nestačily Blackhawks k výhře nad Islanders (1:2).

Chuť si ale následně spravil proti Dallasu, jednomu z nejlepších týmů sezóny. Čelil 44 střelám, opět pustil jen 2 a tentokrát už toho bylo vítězství 3:2. Klobouk dolů, takové výkony u pravděpodobné jedničky pro hokejové MS 2024 v Praze a Ostravě potěší.

To David Rittich z Los Angeles měl proti San Jose, nejslabšímu celku ligy, výrazně snazší práci. Zasahoval 16×, ale vzhledem k těsnému výsledku 2:1 musel být pozorný až do poslední chvíle.

1 výhru z 1 zápasu si připsal „Kojot“ Karel Vejmelka, i když v přestřelce s Vegas (7:4) mu k ní hodně pomohli spoluhráči. Anaheimský Lukáš Dostál slavil proti marnému Calgary (5:3), na Seattle (1:3) a St. Louis (5:6 po nájezdech) jeho um nestačil.

Čeští brankáři NHL: statistiky (26. týden)
Brankář Tým Z V Zákroky Úspěšnost
Lukáš Dostál Anaheim 3 1 71 86,6 %
Petr Mrázek Chicago 2 1 69 94,5 %
David Rittich Los Angeles 1 1 15 93,8 %
Karel Vejmelka Arizona 1 1 20 83,3 %

Radek Faksa, Dallas Stars: 200. bod v NHL

Při výhře Dallasu nad Edmontonem 5:0 se blýskl 3 body (1+2) Radek Faksa. Nejprve svým gólem otevřel skóre utkání, takže byl nakonec vítězný, později 2× přihrával na trefy spoluhráčům. Druhá asistence byla jeho jubilejním 200. bodem kariéry v NHL.

Mezi aktivními českými hokejisty je Faksa na 9. místě, v historickém pořadí mu patří 56. příčka. Nejvíc se mu podařily sezóny 2016/17 a 2017/18 (v obou nasbíral 33 bodů). Poslední roky se z něj stal ultra defenzivní specialista, pro něhož bývá stropem 20 bodů.

Radek Faksa, Dallas Stars: statistiky v NHL - kariéra

Z G A B +/- TM
Základní část: 634 89 111 200 -9 352
Play off: 71 8 11 19 -6 26

David Jiříček, Columbus Blue Jackets: povolání do NHL

Poprvé od 9. ledna si v NHL zahrál talentovaný obránce David Jiříček. Ve 3 zápasech zaznamenal 1 asistenci, na ledě trávil v průměru 13 minut a +/- bilanci měl +1.

Minutáž českého beka mírně stoupala (12:49, 12:56, 13:21), snad si tedy do konce základní části za Blue Jackets, kteří jsou dávno bez šance na play off, ještě zahraje.

Jiříčkův jediný bod přišel v utkání proti Philadelphii, kde se zadákům Columbusu celkově dařilo. Dohromady vstřelili 6 gólů, čímž vyrovnali rekord Washingtonu ze 4. prosince 1992.

David Jiříček: statistiky v NHL a AHL, 2023/24
Liga Tým Z G A B +/- TM
NHL Columbus 39 1 9 10 0 20
AHL Cleveland 26 7 10 17 -17 19

Týden v NHL, aktuality: stručné novinky a zajímavosti z dění v National Hockey League

V této rubrice vám přinášíme stručný přehled dalších zajímavostí a aktualit týkajících se NHL, k nimž došlo v uplynulém týdnu.

  • Útočník Tampy Bay Nikita Kučerov nasbíral v této sezóně už 136 bodů. Minulý týden překonal dosavadní rekord Lightning, 128 bodů, který vytvořil také on během ročníku 2018/19.
  • Kapitán Bostonu Brad Marchand vstřelil při výhře nad Carolinou 4:1 svůj 400. gól kariéry. Všechny dal za Bruins, přičemž tuto metu před ním v klubu překonali pouze Johnny Bucyk (545), Phil Esposito (459), Patrice Bergeron (427) a Rick Middleton (402).
  • 1000. zápas odehrál útočník Buffala Jeff Skinner. Stal se prvním „tisícovkařem“ NHL, který se zároveň ani jednou neobjevil v play off. Na tom se zřejmě ještě dlouho nic nezmění, šance Sabres na postup mezi elitní osmičku jsou ve chvíli psaní tohoto článku mizivé. Snad ho potěšila aspoň speciální gratulace od herečky Lily Collins, známé ze seriálu Emily v Paříži.
  • Washington přichystal ceremoniál pro obránce Johna Carlsona, který také odehrál 1000. utkání kariéry. Na rozdíl od Skinnera jich ale přidal hodně i v play off, kde roku 2018 s Capitals dobyl Stanley Cup.
  • NHL odhalila seznam 32 jmen (za každý klub 1) nominovaných na Bill Masterton Trophy. Tu získává hráč, v jehož kariéře se snoubí herní mistrovství s oddaností hokeji. Finální trojice bude teprve oznámena, ale šanci letos mají i hvězdní veteráni jako Jonathan Quick (NY Rangers) či Sidney Crosby (Pittsburgh).
  • Scéna jak ze 70. let a časů Broad Street Bullies či Big Bad Bruins se odehrála v zápase New York Rangers vs. New Jersey Devils. Ihned po úvodním buly všichni hráči na ledě zahodili rukavice a pustili se do sebe. 8 z nich dostalo trest do konce utkání (do kabin odcházeli s ice timem 2 vteřiny) a nechyběl mezi nimi ani Matt Rempe. Nejaktivnější novodobý bitkař odehrál během své krátké kariéry proti New Jersey fragmenty 3 zápasů, ani jeden nedokončil a obdržel v nich celkem 47 trestných minut. Na video hromadné rvačky se můžete podívat níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

České reprezentantky zpívají hymnu po vítězném zápase o 3. místo na MS v hokeji žen 2023

Mistrovství světa v hokeji žen 2024: tabulka, program, výsledky

České hokejistky budou na MS 2024 útočit na třetí medaili v řadě. Podívejte se na program a výsledky hokejového šampionátu žen, který se...

Kapitán Třince Petr Vrána s Masarykovým pohárem pro vítěze play off extraligy ledního hokeje

Hokej play off extraliga 2024: pavouk, program, výsledky

Od předkola po finále, vydejte se s námi na cestu play off hokejové extraligy 2024. Jaký je ✔️ program, výsledky, kde zápasy sledovat živě?

Hokej, Euro Hockey Tour, EHT, utkání Česka a Finska na Českých hokejových hrách

České hokejové hry 2024: program, vstupenky, tabulka, výsledky

České hokejové hry 2024 jsou závěrečným 🏅 turnajem EHT, těsně před MS zde startují i hráči NHL. Přinášíme program, tabulku a další info.