Betano je oficiálním partnerem české reprezentace v hokeji

Skvělá zpráva pro všechny fanoušky i pro sport jako takový. To je oznámení spolupráce mezi sázkovou společností Betano a českou reprezentací v ledním hokeji. Logo Betana zdobí i dresy, ve kterých bude náš národní tým nastupovat v sezoně zakončené domácím MS v hokeji.

Petr Nedvěd, Radim Rulík a Alois Hadamczik představují nový dres české hokejové reprezentace, kterou sponzoruje Betano
Foto: Profimedia

Sázková kancelář Betano je novým partnerem české hokejové reprezentace

Nová sezona, nový dres, nový sponzor. V ročníku 2023/24 se Betano stává oficiálním partnerem českého národního týmu. Český hokej a oblíbená sázková kancelář svou spolupráci široké veřejnosti oznámily během nominační tiskové konference před prvním letošním reprezentačním srazem.

sipka Klikněte ZDE a vsaďte si na hokej u Betana, s bonusem za registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Betano, které na českém sázkařském trhu na základě platné licence působí od roku 2022, neustále vylepšuje svůj hokejový produkt – nově fanouškům mimo jiné nabízí pravidelné live streamy z NHL.

Stejně tak se ale prohlubuje podpora hokejových týmů jako takových. Betano v tomto ročníku sponzoruje extraligové Dynamo s Kometou, dva z nejsilnějších celků tuzemské nejvyšší soutěže. Nyní spolupráce přechází i na reprezentační scénu, navíc v sezoně završené světovým šampionátem v Praze a v Ostravě.

„Pro naši společnost je velkou ctí stát se partnerem českého národního týmu. Bohatá historie národního hokejového týmu a zvláštní místo, které zaujímá v srdcích českých fanoušků, je něco jedinečného,“ pronesl Julio Inglesias Hernando, člen představenstva Kaizen Gaming. Právě ta značku Betano v ČR i dalších evropských zemích úspěšně provozuje.

Generální svazový sekretář Jan Černý k tomu dodal: „Jsme pyšní na to, že naše partnerské portfolio doplňuje právě společnost Betano. Její zástupci přináší nejen další finanční posílení Českého hokeje, ale také neocenitelné mezinárodní zkušenosti na poli sportovního marketingu.“

Český hokej představil nové reprezentační dresy pro sezonu 2023/24, je na nich státní znak i logo Betano

Zástupci Českého hokeje na nominační tiskové konferenci představili také nový dres hokejové reprezentace, kterému na přání veřejnosti i oslovených hráčů znovu dominuje státní znak.

Nedílnou součástí nové podoby trikotů je ovšem také logo sázkové kanceláře Betano, které se objevuje na pravé straně límce – hned vedle znázornění české vlajky.

  • státní znak je hlavním prvkem dresu
  • bývalé logo se lví hlavou se přesouvá na jiné místo, kde bude plnit roli ochranné známky
  • logo Betano je k vidění na límečku
  • čeští reprezentanti budou hrát v červených a bílých dresech

Hráčské trikoty tak zdobí hned několik symbolů úspěchu, vždyť právě se lvem na prsou se naši hokejisté stali olympijskými šampiony či šestinásobnými mistry světa v hokeji. Betano a společnost Kaizen Gaming pro změnu patří k nejvýznamnějším hráčům na poli kurzového sázení a online zábavy v celoevropském měřítku.

„Partnerstvím s národním týmem jsme posílili vstup naší společnosti do českého hokeje. Plně si uvědomujeme význam hokejové reprezentace pro české fanoušky a věřím, že jim společně s týmem přineseme spoustu zajímavých akcí a také úspěchů.“

-Roman Maco, country manager Betano pro ČR

Už při letošním květnovém mistrovství světa Betano pro své zákazníky přichystalo řadu doprovodných akcí, které ještě podpořily již tak atraktivní nabídku vstupních bonusových odměn a dalších zábavných aktivit. I v roce 2024 tak Betano díky čerstvě oznámené spolupráci s národním týmem jistě bude v tomto trendu pokračovat.

Sezona 2023/24 tak pro české hokejové fanoušky bude obzvlášť výjimečná. Reprezentaci v pozici hlavního trenéra nově vede Radim Rulík, celý ročník zakončí domácí MS v hokeji v Praze a v Ostravě.

Po celý ročník je vám u Betana k dispozici široká kurzová nabídka na všechna důležitá hokejová utkání v ČR i na mezinárodní scéně, bavit se můžete také u live sázek.

Betano v Česku sice neprovozuje kamenné pobočky a veškerá zábava probíhá online – po internetu si můžete také založit účet a dokončit registraci.

Čím dál tím více je ovšem tato původem řecká značka vidět i v reálném světě. Co se hokeje týče, právě se dostala na místa nejvyšší – a z toho, že je Betano novým partnerem české reprezentace, budou těžit i hokejoví fanoušci a příznivci kurzového sázení. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Trenér hokejové reprezentace Radim Rulík oznámil nominaci na Karjala Cup.

Karjala Cup: nominace české hokejové reprezentace, EHT 2023/24

První nominace nového reprezentačního trenéra Radima Rulíka je venku. Kdo se podívá na hokejový Karjala Cup 2023 zjistíte v našem článku.

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...

Finsko vítězí na MS 2022

Rekordy a statistiky MS v hokeji

Vůbec první hokejový šampionát se uskutečnil už před více než 100 lety. 🏒Podívejte se na všechny zajímavé rekordy.