Live stream NHL: Vsaďte si a sledujte NHL živě na Betano TV

Bavte se u nejlepší hokejové ligy světa – vsaďte si a sledujte všechny zápasy NHL živě. Betano nově vysílá live streamy NHL 2023/2024, souboje hvězd v čele s Pastrňákem, McDavidem či Bedardem si můžete pustit i na celou obrazovku. Jak na to? Čtěte dále, od sledování NHL živě vás může dělit už jen několik minut.

NHL live stream Betano - vsaďte si a sledujte NHL živě na TV Betano Foto: Betano

Live streamy z NHL 2023/2024: Vsaďte si a sledujte NHL živě na TV Betano

Každý hrací den, každý zápas, každé střídání. Nejlepší hokejovou ligu světa si nyní díky online live streamům z NHL 2023/2024 na TV Betano můžete užívat naplno, oblíbená sázková kancelář svým klientům od tohoto ročníku nabízí přímé přenosy kompletní základní části i následného play off o Stanley Cup.

sipka Vsaďte si a sledujte NHL živě ZDE, s bonusem za registraci

Sleduj průběh zápasu ZDE

Zařazení live streamů z NHL do programu živých vysílání na TV Betano je jen logickým vyústěním zájmu, který sázková kancelář Betano k prestižní zámořské soutěži chová.

Už z dřívějška jsme si zvykli na nebývale širokou nabídku předzápasových i live kurzů, Betano udává tempo i v oblasti dlouhodobých sázek. Nyní můžete všechny zápasy sledovat živě – z mobilu, tabletu či počítače, volba je jen na vás.

Přímé přenosy z NHL, žhavá to novinka v nabídce Betana, jsou dostupné všem uživatelům s dokončenou registrací. Celý proces je snadný, intuitivní a na jeho konci navíc Betano novým hráčům dává bonus zdarma k registraci. Pokud chcete sledovat NHL živě už dnes, máte tu možnost.

Sleduj streamy nejoblíbenějších zápasů živě na Betano TV

NHL live stream dnes na Betano TV – všechny zápasy NHL 2023/24 živě u Betana

Connor McDavid se opět pokouší posunout laťku moderních ofenzivních možností, David Pastrňák nahání další korunu krále střelců, nováček Connor Bedard absolvuje první krůčky mezi elitou, Vegas Golden Knights touží po obhajobě Stanley Cupu. I to jsou dějové linky sezony NHL 2023/2024, která začala v říjnu a potrvá až do června.

Buďte u toho, vsaďte si a sledujte NHL živě. Jak jsme již zmínili, základní podmínkou pro spuštění live streamů je založení účtu u Betana ZDE.

Přímé přenosy pak může sledovat kdokoli s kladným zůstatkem na svém hráčském kontě. Budete-li chtít, můžete se pak bavit i u předzápasových či live sázek.

Sledování live streamu vám dá perfektní přehled o dění na ledě, po ruce ale máte i spoustu užitečných statistik i výsledkový servis – to vše Betano fanouškům NHL pravidelně nabízí.

5 důvodů, proč sledovat Betano NHL live streamy

  1. Na výběr máte ze všech utkání NHL, včetně play off.
  2. Online live streamy jsou bez reklam a ve velmi dobré kvalitě.
  3. Sledovat NHL živě můžete i na svém mobilu či tabletu, a to přes celou obrazovku.
  4. Bavit se můžete také u live sázek v průběhu utkání, Betano jich vypisuje stovky.
  5. Za dokončení online registrace Betano dává štědrý bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

NHL fullscreen: Jak sledovat NHL na mobilu přes celou obrazovku?

Skvělou zprávou je, že online live streamy z NHL na TV Betano můžete sledovat v režimu fullscreen přes celou obrazovku. Stačí si do vašeho mobilu či tabletu stáhnout neustále vylepšovanou appku Betana.

Tato mobilní aplikace pro systémy Android a iOS v sobě obsahuje všechny funkce známé z webových stránek Betana.

Její obrovskou výhodou je ale právě možnost pustit si live stream přes celou obrazovku. Uživatelé webového rozhraní na počítači jsou totiž kvůli licenčním ujednáním o fullscreen přenosy ochuzeni. Se svižnou Betano aplikací ovšem máte veškerou akci vždy po ruce, hokejovým fanouškům appka poslouží jako věrný partner pro celou sezonu.

sipka Vsaďte si a sledujte NHL živě ZDE

▶️ Tip, jak si pustit NHL full screen na mobilu

  • Pokud ještě nemáte účet, ZDE se zaregistrujte u Betana.
  • Stáhněte si mobilní aplikaci.
  • Přihlaste se ke svému účtu a zvolte si zápas NHL, který chcete sledovat.
  • Při přehrávání otočte mobil na šířku (zkontrolujte v nastavení telefonu, zda je otáčení zapnuté).
  • Užijte si zápasy NHL přes celou obrazovku.

Návod, jak sledovat NHL 2024 živě u Betana

Od zrození National Hockey League v roce 1917 značně pokročila nejen samotná hra, ale i divácký zážitek. Žijeme v 21. století a vy tak bez problému můžete sledovat NHL 2023/24 živě, kdykoli si vzpomenete.

Následující návod vám prozradí, jak se bavit u NHL online live streamů zdarma. Pozor však, Betano ve svém živém vysílání pokrývá i řadu dalších sportů a lig, zdaleka tak nemusí zůstat jen u pravidelných hokejových klání. Jak na to?

  • Nejprve klikněte ZDE a založte si účet u Betana online.
  • Za dokončení registrace Betano novým hráčům dává příjemný bonus.
  • S registračním procesem vám pomůže tento návod.
  • Přihlaste se ke svému účtu a přejděte do sekce „LIVE SÁZENÍ“.
  • V záložce „Lední hokej“ si vyberte aktuální zápas, který chcete sledovat (utkání s live streamem označuje ikona přehrávání).
  • Dobře se bavte.

Mohlo by vás zajímat: recenze online casina Betano Vegas

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český hokejista David Pastrňák před prvním zápasem Bostonu v NHL 2023-24

Čeští hokejisté v NHL 2023/2024: seznam, statistiky, historie

Jak si vedou Češi v NHL? Přečtěte si vše o českých hokejistech v NHL 2023/24, v jakých týmech hrají, jaké jsou jejich statistiky. Podíváme...

Jak cestovat na NHL – zažijte atmosféru nejlepšího hokeje na světě

Jak cestovat na NHL – zájezd na hokej, cena, vstupenky a tipy

Vidět na vlastní oči zápas NHL je snem většiny hokejových fanoušků. Podívejte se na rady a tipy, jak si naplánovat cestu a výlet za...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...