Soutěžte s Fortunou a HokejZpravy.cz o lístky na Spartu

Zajít si na hokej do O2 Areny, to je zážitek dalece přesahující samotný sport. Také v roce 2024 se mají všichni čtenáři webu HokejZpravy.cz možnost vyrazit na zápasy HC Sparta Praha zcela zdarma, a to díky soutěžím s Fortunou coby hlavním partnerem pražského velkoklubu. Máme pro vás vstupenky na všechna domácí utkání HCS do nejen konce základní části, ale také v play off!

Brankář HC Sparta Praha Josef Kořenář v domácím utkání v O2 Areně proti Litvínovu Foto: Profimedia

Soutěžte zdarma o lístky na HC Sparta Praha v play off extraligy 2024

Fortuna ti přeje – a web HokejZpravy.cz též. Srdečně vás zveme k účasti v soutěžích o vstupenky na hokejovou Spartu, kterou naše stránky připravily ve spolupráci s přední českou sázkovou kanceláří. Výherci se mohou těšit na prvotřídní zážitek, a sice návštěvu hokejových utkání v nejhonosnější aréně v Česku. S sebou samozřejmě můžete vzít i někoho sobě blízkého, co do výher rozhodně nebudeme troškařit.

sipka Založte si účet u Fortuny ZDE, s bonusem za registraci

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Našlapaný kádr Pražanů i letos patří k těm nejsilnějším, předloňští finalisté už od začátku základní části okupovali ty nejvyšší příčky a do play off nakonec postoupili z druhého místa – a díky 111 bodům také s novým klubovým rekordem v kapse.

Přispívá k tomu i podpora sázkové kanceláře Fortuna coby generálního partnera hokejové Sparty. Společný cíl nemůže být přímočařejší, tým z hlavního města si jde pro titul.

Vy můžete být u toho. Web HokejZpravy.cz pro své čtenáře přichystal sérii soutěží o vstupenky na domácí utkání HC Sparta Praha v play off, které navazují na soutěže ze základní části.

Ve hře jsou lístky na sparťanské zápasy v play off ELH 2023/2024, účast v soutěžích je navíc zcela zdarma. Stačí sledovat náš web a Facebook a také mít založený účet u Fortuny (stačí rovněž účet, který jste si vytvořili pro online casino).

Už jste si ho založili? Pak máte splněno. A pokud vás snadná online registrace teprve čeká, pak vězte, že za její dokončení Fortuna novým hráčům dává příjemný bonus do začátku.

Chcete-li se na tuhle zábavnou jízdu připravit, pak:

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Soutěže o vstupenky na hokejovou Spartu: Vyhrajte lístky do O2 Areny

Sparťané ke svým domácím utkání nastupují v pražské O2 Areně a jejich průměrná návštěvnost v tomto ročníku dosáhla 11 586 diváků. Pražanům nedělá problém ikonickou halu zaplnit, už na listopadový zápas s Litvínovem do hlediště dorazilo parádních 16 683 fanoušků.

V play off bude ovšem zájem zcela jistě stoupat, vždyť na soupisce Sparty figurují velká jména nejen českého hokeje. V rudém dresu se po ledě prohánějí například Michal Kempný, Roman Horák, Filip Chlapík, Michal Řepík či Vladimír Sobotka. Jde jen o špičku ledovce.

Jen málokterý klub se navíc pyšní tak bohatou historií. Slavná HCS v prosinci 2023 oslavila 120 let od svého založení. Jít se podívat na Spartu, to není jen otázkou sportovního zážitku – jde o společenský fenomén. Budou-li nejbližší zápasy vyprodané, nikdo se nebude moci divit.

Vás ale fronty u pokladny či rychle mizející místa v online předprodeji nemusejí trápit. Pokud se na vás usměje štěstí, na Spartu vyrazíte zdarma. V každém soutěžním kole totiž budou ve hře 2×2 lístky do O2 Areny.

Zahrát si tak můžete i o vstupenky na zápasy, kde bude dost možná plný dům. Do semifinálové série play off 2024 Sparta vstupuje jako favorit, jednoznačným cílem je proklestit si cestu do finále. O titul z naší nejvyšší soutěže si Pražané naposledy zahráli předloni proti Třinci.

DOMÁCÍ ZÁPASY HC SPARTA PRAHA V O2 ARENĚ – 2024
Datum Soupeř
☑️ ST 3. 1. od 18:30 Vítkovice
☑️ NE 14. 1. od 16:00 Litvínov
☑️ ST 17. 1. od 18:30 Pardubice (soutěž už proběhla)
☑️ NE 21. 1. od 16:00 Karlovy Vary
☑️ NE 28. 1. od 16:00 Třinec
☑️ ST 31. 1. od 18:30 Liberec
☑️ NE 4. 2. od 16:00 Kladno
☑️ ST 14. 2. od 18:30 Plzeň
☑️ NE 18. 2. od 14:00 Kometa Brno
☑️ ÚT 27. 2. od 18:30 Mountfield HK
☑️ NE 3. 3. od 17:00 Mladá Boleslav
☑️ PÁ 15. 3. od 19:00 Liberec (1. čtvrtfinále)
☑️ SO 16. 3. od 18:00 Liberec (2. čtvrtfinále)
☑️ ÚT 2. 4. od 18:30 Třinec (1. semifinále)
☑️ ST 3. 4. od 18:00 Třinec (2. semifinále)
☑️ ÚT 9. 4. od 18:30 Třinec (5. semifinále)
☑️ SO 13. 4. od 13:00 Třinec (7. semifinále)

Pravidla soutěží HokejZpravy.cz na sociálních sítích najdete zde.

Fortuna a HC Sparta, to je zábava u všech zápasů HCS

Spojení Fortuna a HC Sparta Praha funguje už roky, populární kamenná i online sázkovka je hlavním partnerem hokejového velkoklubu od sezony 2021/22. Hned v prvním ročníku si Pražané zahráli o mistrovský titul, spolupráce skvěle funguje dodnes.

Pravidelně z ní těží i návštěvníci domácích zápasů Sparty, soutěže s Fortunou jsou nedílnou součástí doprovodného programu. Bavit se ovšem můžete i tehdy, kdy se do O2 Areny nevypravíte.

  • U Fortuny kolo co kolo najdete širokou předzápasovou kurzovou nabídku na všechna extraligová utkání, od základních příležitostí na výsledek až po speciální kurzy na individuální výkony.
  • Jakmile je vhozen puk, zábava se přesouvá do pravidelně aktualizované live sekce.
  • Každé utkání doprovází podrobný grafický tracker, užitečné statistiky máte vždy po ruce.
  • Bavit se můžete také díky mobilní aplikaci, přehled o dění na ledě máte vždy po ruce.

Uznáváme však, že tu největší zábavu si užijete přímo na stadionu. I tuto šanci vám Fortuna – a také web HokejZpravy.cz – dává. Soutěže o lístky na HC Sparta Praha se blíží, přejeme vám hodně štěstí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...

GTO se stává mediálním partnerem ZodpovedneHrani.cz

GTO Solutions se stává oficiálním mediálním partnerem projektu Zodpovědné hraní

Společnost GTO Solutions se počátkem listopadu 2023 stala oficiálním mediálním partnerem projektu Zodpovědné hraní. Zařadila se tak po bok...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...