Sázková kancelář Fortuna: Recenze, bonusy, registrace online

Fortuna je prestižní sázková kancelář s licencí v České republice. Už více než 30 let patří mezi stabilní společnosti na našem trhu, které nabízí spoustu kurzů na hokejové zápasy. Podívejte se na všechny důležité informace o Fortuně – od registrace přes bonusy, mobilní aplikaci i nabídku sázek a sledování živých přenosů.

  1. Informace
  2. Bonusy
  3. Online registrace
  4. Vklady a výběry
  5. Kurzová nabídka na hokej
  6. Online live streamy
  7. Mobilní aplikace
  8. Kontakt

Fortuna - zaregistrujte se u sázkové kanceláře a získejte bonus zdarma Foto: Fortuna

Hodnocení sázkové kanceláře Fortuna: 9,9/10

  • Kurzy na hokej: České i zahraniční ligy v prematch i live kurzové nabídce.
  • Hokejové live streamy: Fortuna vysílá živě MS v hokeji i některé ligy.
  • Bonus: Noví hráči dostanou 300 Kč za registraci a 200% bonus až 6000 Kč k prvnímu vkladu.
SÁZKOVÁ KANCELÁŘ FORTUNA
✅Webové stránky www.ifortuna.cz
✅Licence v ČR ANO
✅Vstupní bonus - 300 Kč zdarma k registraci
✅Bonus na vklad - 200% do výše až 6000 Kč k 1. vkladu
✅Jak ověřit účet - Online z domova přes banku
- Na kamenné pobočce Fortuny
✅Možnosti vkladu - Platební karta
- Bankovní převod
- Platební brána u celé řady bank
- Na pobočce Fortuny
- PayPal
✅Minimální vklad 1 Kč, kartou 100 Kč
✅Minimální sázka 10 Kč
✅Možnosti výběru - Bankovní převod
- Na pobočce Fortuny
✅Maximální výhra 5 000 000 Kč
✅Mobilní aplikace ANO (Android, iOS)
✅Živé přenosy ANO, na Fortuna TV
✅LIVE podpora ANO
✅Adresa a kontakt FORTUNA GAME a.s.
Na Florenci 2116/15
110 00, Praha 1
+420 267 218 218 (8-22h)

Fortuna CZ: recenze, informace, Fortuna sázky na hokej a sázení přes internet

Fortuna je zavedená sázková kancelář, která vznikla už na začátku 90. let 20. století. Po více než třiceti letech si stále drží velmi silnou pozici na českém trhu, kde patří mezi nejoblíbenější jak v kurzovém sázení, tak v online casinových hrách Fortuna Vegas.

Jakožto operátor s platnou licencí je Fortuna legální sázkovou kanceláří v ČR. Dále nabízí své služby i ve dvou sousedních zemích – na Slovensku (není určena pro české hráče) a v Polsku. Portfolium Fortuna Entertainment Group (FEG) doplňují také produkty v Rumunsku a Chorvatsku.

Čeští sportovní fanoušci si Fortunu dlouhodobě spojují s výraznou aktivitou v nejpopulárnějších sportech v ČR – fotbalu a hokeji. Fortuna se partnersky angažuje v obou největších českých soutěžích, v nichž sponzoruje několik klubů.

Bohaté zkušenosti Fortuny v prostředí kurzových sázek se pozitivně odrážejí v nabídce pro sázkaře. Pokud se zaměříme přímo na hokej, pak můžeme s radostí říci, že Fortuna vypisuje předzápasové i live kurzy na zápasy všech významných hokejových lig – od české Extraligy a slavné zámořské NHL až po soutěže ve Švédsku, Finsku, Švýcarsku, Německu či na Slovensku. Vsadit si navíc můžete i na některé méně sledované ligy.

Důležitou a neopomenutelnou součástí kurzové nabídky jsou také reprezentační hokejové akce v čele s mistrovstvím světa v hokeji, ale desítky kurzů můžete najít i k utkáním MS juniorů, MS žen či turnajům Euro Hockey Tour a dalším přípravným zápasům.

Vynikající je i rozmanitost live sázek během rozehraných utkání. Fortuna se této činnosti věnuje skutečně velmi důkladně a při sledování hokejového zápasu máte vždy spoustu možností, jak reagovat na výsledek. U nejpopulárnějších hokejových zápasů si v live kurzech můžete opět vybírat z několika desítek aktuálních kurzů.

Live sázky můžete podávat díky povedenému online rozhraní, které lze využít po přihlášení na počítači, v internetovém prohlížeči na mobilu (gm.fortuna.cz) i ve vyladěné mobilní aplikaci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Fortuna bonus: registrační bonus, vstupní bonus – Fortuna akční kód zdarma (iFortuna bonus kód)

Mezi velké přednosti Fortuny patří obrovská aktivita směrem k zákazníkům. Už za samotnou registraci u Fortuny získáte bonus 300 Kč zdarma – stačí pouze ověřit plnohodnotný účet, což zvládnete online z pohodlí domova.

K získání bonusu za registraci nemusíte vyplnit akční kód či promo kód.

Velmi příjemné jsou i další bonusy u Fortuny. Zmínit musíme především 200% bonus až do výše 6000 Kč k prvnímu vkladu. Pokud vložíte alespoň 3000 Kč, můžete čerpat maximální bonus tím, že budete sázet cokoliv s minimálním kurzem 2,00. Po uzavření sázek ve výši desetinásobku hodnoty vašeho bonusu dosáhnete na plnou částku vašeho možného bonusu.

A to není vše. Fortuna každý měsíc zařazuje do svého kalendáře spoustu krátkodobých bonusových akcí, kterých mohou využívat její zákazníci. Jde o nejrůznější doprovodné události jako například Fortuna penalty či soutěže Vítr do plachet apod. Aktuální nabídku probíhajících akcí najdete vždy na stránkách Fortuny.

Aktuálně se noví zákazníci Fortuny mohou těšit na:

  • bonus 300 Kč zdarma k registraci (po ověření účtu)
  • a dále vstupní bonus až do výše 6000 Kč k prvnímu vkladu (po vyclearování)

sipka Pokud ještě nemáte účet, klikněte ZDE a zaregistrujte se u Fortuny

Fortuna registrace online – Fortuna přihlášení (ifortuna), registrace bez pobočky: Jak si založit účet?

Dnes už nemusíte na pobočku ani k tomu, abyste si založili účet. Zvládnete to totiž kompletně online přes internet a to během několika minut. Je to velmi snadné, pro založení účtu online stačí následovat kroky, kterými vás provede uživatelsky příjemné rozhraní na webu Fortuny.

Velmi příjemné je i ověření totožnosti, které můžete rovněž udělat online. Tím dokončíte registrační proces a poté už budete mít plnohodnotný účet, který vám umožní naplno využívat všech produktů Fortuny, kompletní nabídku, a především i dosáhnout na řadu bonusů – tím prvním bude 300 Kč zdarma ihned po registraci.

Jak si u Fortuny založit účet? Pomůže vám tento krátký návod.

  1. Nejprve klikněte ZDE a přejděte na stránky Fortuny.
  2. Klikněte na tlačítko „Zaregistruj se“.
  3. Vyplňte jednoduchý registrační formulář se základními informacemi o herním účtu. Pak klikněte na tlačítko "Pokračovat".
  4. V dalším kroku vyberte bonus, souhlaste s pravidly a zvolte váš zdroj příjmů. Znovu klikněte na "Pokračovat".
  5. Třetí krok se týká nastavení herních limitů. Je jen na vás, jaké limity si nastavíte. Fortuna umožňuje celou řadu limitů jako na maximální denní či měsíční prohru, maximální výši sázek či maximální počet přihlášení za měsíc.
  6. Dokončení registrace zvládnete po přihlášení. V kolonce „Můj účet“ vás rozhraní Fortuny provede několika jednoduchými kroky, které zvládnete během několika minut.
  7. Ověříte vaši identitu, což zvládnete online díky funkci Bank iD, pokud ji podporuje vaše banka (Česká spořitelna, ČSOB, KB, AirBank, Raiffeisen Bank, Moneta a další).
  8. Následně projděte kolonku s platební metodou – kde si můžete přidávat či odebírat platební kartu, bankovní účet.
  9. Plnohodnotná registrace je dokončena – ihned získáte 300 Kč a můžete čerpat i další bonusy.

Fortuna CZ registrace online - založení účtu, ověření
Foto: Fortuna

Dokončení iFortuna cz registrace – online ověření totožnosti (Bank iD)

Jak už bylo zmíněno, dokončení včetně ověření identity můžete udělat kompletně online, svou totožnost ověříte přes internet díky bankovní identitě (Bank iD). Na pobočku už nemusíte, ale pokud Bank iD nevyužíváte, stále máte možnost dokončit ověření účtu i klasicky u přepážky kterékoli kamenné Fortuny.

Potvrzení identity je nezbytné pro získání plnohodnotného konta. Tento proces má dva kroky, o jejichž detailech zjistíte více níže:

Fortuna vklady a výběry: minimální vklad, platební metody, jak vložit na sázkařské konto?

Fortuna umožňuje zákazníkům vložit peníze na herní konto několika způsobu. Nejpohodlnější je vklad platební kartou, který proběhne okamžitě. Další klasickou platební metodou je převod z bankovního účtu, který může v závislosti na typu banky trvat jeden den. Alternativou je také vklad prostřednictvím účtu PayPal, který musí být veden na jméno majitele herního konta na Fortuně.

Fortuna platební metody: Vklady na účet, dotace
Platební metoda Doba zpracování Limity (max.)
Platební karta okamžitě 100 Kč / 300 000 Kč
Platební brána přes BÚ okamžitě 1 Kč / 100 000 Kč
Bankovní převod do 1 pracovního dne 1 Kč / bez omezení
Pobočka okamžitě 1 Kč / 5 000 Kč
Fortuna platební metody: Výběry z konta
Platební metoda Doba zpracování Limity (min./max.)
Bankovní převod 1–2 pracovní dny 10 Kč / 5 000 000 Kč
Pobočka okamžitě 100 Kč / 5 000 Kč

iFortuna sázky: Fortuna kurzy dnes, kurzová nabídka, Fortuna live sázky

Hokej patří v ČR mezi nejoblíbenější sporty nejen co do sledovanosti, ale i z hlediska náběrů sázkových kanceláří. Pro Fortunu tak představuje velmi důležitou součást kurzové nabídky.

Už bylo zmíněno, že Fortuna v prematch a live sázení vypisuje kurzy na zápasy všech soutěží nejvyšší úrovně – tedy NHL, Extraligy, 1. ligy i dalších předních evropských lig. Dohromady Fortuna nabízí sázky na několik desítek hokejových soutěží.

V kurzové nabídce Fortuny najdeme před hokejovou sezonou i v jejím průběhu spoustu dlouhodobých sázek na umístění týmů či jednotlivé hráče. Obvykle si sázkaři mohou vybrat i z řady speciálních kurzů.

Velmi zajímavá bývá i nabídka Fortuny před MS v hokeji, které obvykle přináší spoustu doplňkových kurzových příležitostí.

  • Česko: Extraliga, 1. liga
  • Slovensko: Slovenská extraliga
  • Evropa: Finsko, Německo, Švédsko, Švýcarsko a další
  • USA: NHL, AHL
  • Mezinárodní: Liga mistrů v hokeji, Spengler Cup
  • Reprezentační: MS v hokeji, MS juniorů, Euro Hockey Tour

Sleduj průběh zápasu ZDE

Fortuna hokej: zápasy mistrovství světa živě na Fortuna TV

Fortuna má obvykle během MS v hokeji obrovské náběry jak na zápasy českého týmu, tak dalších reprezentací. Hokejový šampionát bývá tradičně jednou z nejdůležitějších akcí pro sázkové kanceláře v ČR.

U Fortuny si navíc můžete mistrovství vychutnat v live streamu zdarma. Zákazníci najdou všechny přímé přenosy na Fortuna TV. Díky tomu si nejsledovanější pravidelnou sportovní akci můžete užít naplno.

Přímo v rozhraní s LIVE přenosem najdete i aktuální kurzy, a tak můžete přímo reagovat na vývoj a v průběhu hry sázet třeba na střelce příštího gólu či počet vyloučení do konce probíhající třetiny.

Fortuna výsledky a kontrola tiketu (Fortuna live výsledky)

Spolu s LIVE nabídkou si v rozhraní Fortuny můžete přehledně prohlédnout i jednotlivé výsledky či zajímavé statistické údaje. Přímo na Fortuně tak budete mít k dispozici rozsáhlý výsledkový servis, který se hodí každému sportovnímu fanouškovi.

Zápasy předních soutěží obvykle doplňuje digitální tracker, který vám usnadní přehled o průběhu zápasu i v případě, že zrovna nevidíte přímý přenos. Rychle tedy zjistíte důležité údaje, které mohou přímo souviset s vašimi sázkami.

Pro samotné vyhodnocení tiketů je nejlepší přejít do hráčského konta a v menu „Můj účet“ najít kategorii Historie sázení, v níž můžete rozkliknout přehled vašich tiketů. Fortuna má v této sekci velmi povedený filtr, kde si můžete nastavit nejrůznější období či typ tiketu a rychle najdete to, co potřebujete.

O vyhodnocení tiketu vás rovněž může Fortuna informovat nejrůznějšími notifikacemi – například v mobilu. Tyto funkce si můžete zapnout či vypnout v nastavení vašeho účtu.

Fortuna TV: sportovní online live streamy na Fortuna TV, přímé přenosy živě

Jak už bylo zmíněno, Fortuna prostřednictvím svého live rozhraní Fortuna TV vysílá celou řadu sportovních akcí. A to napříč sporty. Můžete tak sledovat celou řadu fotbalových lig, různé zámořské soutěže jako NBA či všechny tenisové turnaje z okruhu ATP a WTA včetně grand slamů.

Hokejoví fanoušci si také mohou užít přenosy z řady soutěží v čele s tou nejlepší – zámořskou NHL můžete sledovat živě na Fortuna TV.

Online live streamy na Fortuna TV – výběr
Hokej MS v hokeji a NHL
Fotbal Fortuna liga, Fortuna národní liga, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 a spoustu dalších lig
Tenis Všechny grand slamy, turnaje ATP, turnaje WTA
Basketbal NBA, Liga mistrů a další evropské soutěže
Další sporty cyklistika, házená, volejbal, baseball a řada dalších sportů
Sledujte sportovní live streamy na Fortuna TV ZDE

Fortuna aplikace (iFortuna, gm.Fortuna.cz) – mobilní aplikace Fortuny pro Android, iOS (Apple): Kde stáhnout Fortuna apk?

Nezbytnou součástí kvalitního servisu Fortuny je samozřejmě i povedená mobilní aplikace. Fortuna ji neustále zdokonaluje na základě poznatků od uživatelů, aby co nejvíce zpříjemnila dostupnost jejích služeb.

Dnes už můžete na mobilu sázet jak před zápasem, tak live a stejně tak si můžete právě na telefonu pustit i všechny přenosy, které vysílá Fortuna TV. S mobilem v kapse tak můžete mít plnohodnotnou sportovní zábavu, kterou Fortuna nabízí.

Stačí si stáhnout aplikaci, která je dostupná jak pro systém Android, tak pro iOS (telefony Apple). Aplikaci si můžete stáhnout a nainstalovat zcela zdarma, link do Google Play a App Store najdete v zápatí internetových stránek Fortuny, případně ji můžete vyhledat přímo v těchto distribučních platformách s aplikacemi – zadejte do vyhledávání „Fortuna Sport“, právě tak se totiž appka pro kurzové sázení jmenuje.

Pokud z nějakého důvodu preferujete i na mobilu klasický prohlížeč a nechcete stahovat aplikaci, můžete se přihlásit ke svému účtu na stránce gm.fortuna.cz, což je mobilní web Fortuny. Tuto možnost ocení zejména majitelé telefonů, jejichž systémy nepodporují Android a iOS.

Fortuna pobočky: Praha, Brno, Ostrava a další města – jak a kde najít nejbližší pobočku Fortuny?

Fortuna má stále velmi rozsáhlou síť poboček v ČR. Celkově můžete na našem území navštívit přes 500 poboček Fortuny. Nejvíce jich pochopitelně najdete v největších českých městech.

Pokud chcete navštívit některou z poboček ve vašem okolí, a nevíte její adresu, pak stačí navštívit online web Fortuny a přejít do záložky „pobočky“. Tam najdete aktuální seznam poboček i s otevírací dobou. Díky přibližovací mapě a filtru v podobě krajů a okresů navíc rychle přijdete na to, kde se nachází nejbližší pobočka Fortuny.

V dnešní době už ale všechny produkty Fortuny můžete využít kompletně přes online rozhraní a mobilní aplikaci. I proto postupně poboček Fortuny ubývá – využití služeb přes internet je zkrátka rychlejší a pohodlnější. Díky neustálým pokrokům v oblasti IT a výbornému internetovému pokrytí v Česku se navíc můžete bavit na Fortuně kdekoliv, kde se připojíte na net.

sipka Založte si účet u Fortuny ZDE a získejte bonus zdarma za registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Fortuna Vegas, Fortuna loterie a Fortuna losy

Sportovní sázení není zdaleka jediným produktem, který Fortuna poskytuje. Kromě klasických kurzových příležitostí si můžete zahrát také v online casinu Fortuna Vegas, kde najdete velmi pestrou škálu herních automatů i různých turnajů a dalších her. Mezi nimi jsou i klasické kasinové hry jako ruleta či blackjack.

Dalšími produkty v nabídce Fortuny jsou loterie a losy, jejichž nabídka je opět mimořádně rozmanitá. Vše najdete v přehledném menu a nemusíte si k tomu zakládat speciální účet – jediná registrace u Fortuny vám zpřístupní všechny nabízené hry i kurzové sázky.

Také pro casinové hráče Fortuna pravidelně připravuje nejrůznější bonusy. Přehled a popis aktuálních casinových akcí a bonusů Fortuny najdete na webu casinoarena.cz.

Fortuna kontakt – Fortuna podpora (e-mail, telefon, adresa)

Sázkovou kancelář Fortuna můžete kontaktovat přímo v rozhraní Fortuny při použití funkce live chat. V tomto oknu se spojíte s pracovníkem zákaznické podpory Fortuny, který vám pomůže.

Další možností je vyplnit kontaktní formulář a popsat, co potřebujete vyřešit. Ještě před tím ale můžete také projít nápovědu, kterou najdete v zápatí webu. Tam vás rozhraní provede nejčastějšími dotazy a jejich řešeními.

  • email: helpdesk@ifortuna.cz
  • na telefonu: +420 267 218 218
  • přes live chat: na webu Fortuny
  • přes kontaktní formulář: na webu Fortuny

Pokud zvolíte telefonickou podporu, je potřeba volat od 8:00 do 22:00. Live chat i kontaktní formulář fungují 24 hodin denně.

1️⃣ Proč sázet na Fortuně?

Fortuna je přední česká sázková kancelář s dlouhou tradicí a licencí v ČR. Přečtěte si přehledně vše o výhodách Fortuny.

2️⃣ Jak získat vstupní bonus u Fortuny?

Vstupní bonus u Fortuny můžete získat, pokud projdete snadnou registrací podle tohoto návodu.

3️⃣ Vysílá Fortuna hokej živě v online live streamu?

Ano, Fortuna vysílá na Fortuna TV celou řadu hokejových soutěží. Aktuální přehled najdete ZDE.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.