NHL All-Star Game 2024: informace, hráči, výsledky, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Draft hráčů, dovednostní soutěže o milion dolarů a turnaj 4 týmů plných hvězd, to vše nabídne fanouškům NHL tradiční exhibice All-Star Game. Letos se koná v hokejem poblázněném Torontu, takže divácká kulisa bude bouřlivá. Vše o této události se dozvíte v našem článku.

AKTUALIZACE: Vítězem All-Star Game 2024 se stal Team Matthews, který ve finále porazil Team McDavid (s Čechy Pastrňákem a Hertlem) 7:4. Cenu pro nejlepšího hráče obdržel kapitán šampionů ASG Auston Matthews, autor 2 gólů a 2 asistencí. Sestavy a výsledky se statistikami najdete ZDE.

Živý přenosInformaceTýmy, zápasy
Dovednostní soutěžeNominace

Connor McDavid (vlevo) a Sidney Crosby, dva Kanaďané patřící mezi nejlepší hokejisty všech dob, pózují na společném snímku před NHL All-Star Game. Foto: Profimedia

Hodnocení NHL All Star Game: 9,3/10

  • Datum a místo: 1.–3. února 2024, Scotiabank Arena (Toronto, Kanada)
  • Kurzová nabídka: Na utkání hvězd NHL se dá sázet u českých sázkových kanceláří, vyberte si z kurzů např. ZDE u Betana

All-Star Game živě: kde sledovat hokej utkání hvězd NHL 2024 v livestreamu online?

Fanoušci NHL mají díky All-Star Game výjimečnou příležitost spatřit pohromadě největší esa světového hokeje. Složení 4 týmů hvězd už známe, takže se můžeme těšit na souhru Pastrňáka s McDavidem a Draisaitlem či Crosbyho s MacKinnonem a Makarem.

Ve čtvrtek 1. února došlo k draftu hráčů do jednotlivých mužstev, v pátek 2. února jsou na řadě dovednostní soutěže a událost vyvrcholí v sobotu 3. února večer našeho času, kdy od 21:00 začne první z celkových 3 zápasů NHL All-Star Game 2024. Užijte si hokejový svátek i vy díky online live streamu na Betano TV.

sipka Sledujte NHL All-Star Game živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

NHL All-Star Game 2024: informace o utkání hvězd NHL, týmy, celebrity, formát, pravidla

Po letech stagnace se All-Star Game NHL dočkala velkých změn. 4 týmy tentokrát nejsou složené podle divizí, protože se poprvé od roku 2015 vrátil draft hvězd. To znamená, že předem určení kapitáni si sami vybrali spoluhráče. Pomohli jim s tím rovněž předem daní asistenti, a také speciální kapitáni ze světa celebrit.

2024 All Star Game NHL, týmy a kapitáni:

  • Team Matthews: kapitán Auston Matthews, asistent Morgan Rielly, celebrita Justin Bieber
  • Team McDavid: kapitán Connor McDavid, asistent Leon Draisaitl, celebrita Will Arnett
  • Team MacKinnon: kapitán Nathan MacKinnon, asistent Cale Makar, celebrita Tate McRae
  • Team Hughes: kapitán Quinn Hughes, asistent Elias Pettersson, celebrita Michael Bublé

Popovou star Justina Biebera asi netřeba představovat, zároveň jde o obrovského fanouška Toronta Maple Leafs. Herce Willa Arnetta jste určitě viděli v některém z mnoha úspěšných komediálních filmů či seriálů posledních 20 let; v roce 2016 moderoval předávání cen NHL.

Zpěvačka a tanečnice Tate McRae je vycházející hvězda, u níž také nechybí hokejové spojení – donedávna randila s Colem Sillingerem, útočníkem Columbusu Blue Jackets. A hokejovým nadšencem je i oblíbený zpěvák Michael Bublé, od dětství příznivec Vancouveru Canucks. Aktuálně je navíc spoluvlastníkem Vancouveru Giants působícím v juniorské WHL.

Zmíněné celebrity budou držet palce svým týmům při finálním miniturnaji, z něhož vzejde celkový vítěz All-Star Game 2024. Bude se hrát ve formátu 3 na 3, každý zápas má 20 minut.

NHL All-Star Game 2024: formát, pravidla

  • Účastní se 4 týmy
  • Každý tým se skládá z 11 hráčů (2 brankáři + 9 hráčů v poli)
  • Hraje se 3 na 3, každý zápas je rozdělený na dva desetiminutové poločasy
  • Pokud bude po 20 minutách remíza, rozhodnou o vítězi nájezdy

Oficiálně se letošní All-Star Game dny konají od 1. února, u nás ale vzhledem k časovému posunu začnou přesně o půlnoci z 1. na 2. února. V tabulce níže najdete „české“ časy celého programu ASG.

NHL All-Star Game 2024: informace, datum, časy
🕒Kdy: 1.–3. února 2024
🌎Kde: Scotiabank Arena, Toronto, Kanada
🏒Draft hráčů: 2. února 2024 od 00:01
🥅Dovednostní soutěže: 3. února 2024 od 01:00
Utkání hvězd: 3. února 2024 od 21:00
Team MacKinnon vs. Team McDavid
Team Hughes vs. Team Matthews
Kurzy Betano: Mackinnon 1,95 vs. McDavid 1,85
Hughes 2,42 vs. Matthews 2,10
Všechny kurzy ZDE
📺Živý přenos: Betano TV, Nova Sport 1

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

NHL All-Star Game 2024, utkání hvězd NHL: Draft, týmy, zápasy, výsledky, vítěz, MVP

Do miniturnaje na letošním All-Star Game NHL se zapojí 4 týmy. Začne se dvěma zápasy, úspěšnější mužstva následně nastoupí proti sobě ve finálovém duelu o celkového vítěze. Přesné sestavy po draftu hráčů, včetně trenérů, najdete níže.

Team Matthews: draft, sestava, hráči, brankáři

  • Kapitán, asistent: Auston Matthews, Morgan Rielly (oba TOR)
  • Draftovaní hráči: #1 W. Nylander (TOR), #2 M. Marner (TOR), #3 J. Oettinger (DAL), #4 C. Keller (ARI), #5 M. Barzal (NYI), #6 I. Šesťorkin (NYR), #7 F. Forsberg (NSH), #8 A. DeBrincat (DET), #9 V. Trocheck (NYR)
  • Brankářské duo: Jake Oettinger – Igor Šesťorkin
  • Trenér: Jim Montgomery (BOS)

Toronto zůstalo pohromadě. Matthews s Riellym prvními volbami sáhli po spoluhráčích Williamu Nylanderovi a Mitchi Marnerovi. Celkově zde udává tempo hokejová škola USA, Američan Matthews bude mít v týmu mimo jiné krajany Jakea Oettingera, Claytona Kellera, Alexe DeBrincata a Vincenta Trochecka.

Team McDavid: draft, sestava, hráči, brankáři

  • Kapitán, asistent: Connor McDavid, Leon Draisaitl (oba EDM)
  • Draftovaní hráči: #1 C. Hellebuyck (WPG), #2 D. Pastrňák (BOS), #3 R. Dahlin (BUF), #4 R. Thomas (STL), #5 S. Reinhart (FLA), #6 S. Bobrovskij (FLA), #7 B. Jenner (CBJ), #8 N. Suzuki (MTL), #9 T. Hertl (SJS)
  • Brankářské duo: Connor Hellebuyck – Sergej Bobrovskij
  • Trenér: Peter Laviolette (NYR)

Edmontonští lídři McDavid s Draisaitlem usoudili, že top gólman je základ, proto 1. volbou sáhli po letos nejlepším brankáři Connoru Hellebuyckovi. Hned po něm si vybrali Davida Pastrňáka, z čehož byl nadšený především Draisaitl, jenž s Pastou začínal v NHL ve stejný čas. V týmu skončil i druhý Čech na ASG, Tomáš Hertl, kterému jej přiřadil los mezi posledními 4 nedraftovanými hokejisty.

Team MacKinnon: draft, sestava, hráči, brankáři

  • Kapitán, asistent: Nathan MacKinnon, Cale Makar (oba COL)
  • Draftovaní hráči: #1 Sidney Crosby (PIT), #2 A. Georgiev (COL), #3 K. Kaprizov (MIN), #4 S. Aho (CAR), #5 T. Wilson (WSH), #6 J. Swayman (BOS), #7 T. Konecny (PHI), #8 E. Lindholm (VAN), #9 O. Bjorkstrand (SEA)
  • Brankářské duo: Alexandar Georgiev – Jeremy Swayman
  • Trenér: Rick Bowness (WPG)

Nathan MacKinnon si splnil sen, když zařídil, aby hrál v jednom týmu společně se Sidneym Crosbym. Dokonce se u ostatních kapitánů ujišťoval, že mu ho nikdo nevezme. Sledovat v akci tuhle dvojici rodáků z kanadského městečka Cole Harbour bude jistě zážitek, tím spíš, jestli s nimi v trojici nastoupí např. Cale Makar.

Team Hughes: draft, sestava, hráči, brankáři

  • Kapitán, asistent: Quinn Hughes, Elias Pettersson (oba VAN)
  • Draftovaní hráči: #1 Nikita Kučerov (TBL), #2 T. Demko (VAN), #3 K. Connor (WPG), #4 B. Tkachuk (OTT), #5 J. Bratt (NJD), #6 C. Talbot (LAK), #7 B. Boeser (VAN), #8 J. T. Miller (VAN), #9 F. Vatrano (ANA)
  • Brankářské duo: Thatcher Demko – Cam Talbot
  • Trenér: Rick Tocchet (VAN)

Team Hughes by se možná mohl přejmenovat spíš na Team Vancouver, protože v něm včetně trenéra Ricka Toccheta najdete hned 6 reprezentantů Canucks. Výraznou postavou bude určitě vedoucí muž kanadského bodování Nikita Kučerov z Tampy Bay, přitvrdit muziku by mohl ottawský Brady Tkachuk.

Které z hvězdných mužstev se stane vítězem All-Star Game 2024? To se dozvíme v sobotu večer. V tabulce níže najdete výsledky zápasů, střelce gólů i jméno hráče, který obdrží ocenění MVP.

NHL All Star Game 2024: Program, zápasy, výsledky, MVP
MVP: Auston Matthews, 2+2
Finále: Team McDavid vs. Team Matthews 4:7 (3:3, 1:4)
Góly: 05:08 Jenner (Suzuki), 08:08 Pastrňák (Draisaitl), 08:26 Draisaitl (McDavid, Pastrňák), 18:34 Hertl (Draisaitl, Suzuki) – 02:19 Keller (Matthews, Rielly), 07:11 Marner (Nylander, Trocheck), 08:13 Matthews (Keller), 11:06 Forsberg (Barzal, DeBrincat), 14:59 Matthews (Keller, Barzal), 18:09 DeBrincat (ENG, bez asistence), 18:54 Barzal (DeBrincat, Forsberg)
Zápas 2: Team Hughes vs. Team Matthews 5:6 sn. (2:2, 3:3 – 0:1 náj.)
Góly: 01:19 Kučerov (bez asistence), 03:32 Vatrano (Talbot, Hughes), 14:18 Pettersson (Vatrano, Kučerov), 17:02 Tkachuk (Hughes, Connor), 17:35 Vatrano (Hughes, Connor) – 02:43 DeBrincat (Forsberg, Barzal), 05:07 DeBrincat (bez asistence), 12:17 Marner (Keller, Matthews), 14:45 Forsberg (Trocheck, Barzal), 18:08 Forsberg (DeBrincat, Barzal), rozh. náj. DeBrincat
Zápas 1: Team MacKinnon vs. Team McDavid 3:4 sn. (1:1, 2:2 – 0:2 náj.)
Góly: 03:24 MacKinnon (Makar, Crosby), 15:51 Bjorkstrand (Konecny, Lindholm), 16:45 MacKinnon (Crosby, Makar) – 07:58 Jenner (Suzuki, Hertl), 19:28 Pastrňák (McDavid, Draisaitl), 19:54 McDavid (Pastrňák, Draisaitl), rozh. náj. McDavid

NHL All-Star Game dovednostní soutěže Skills Competition: účastníci, disciplíny, vítězové

Oblíbené dovednostní soutěže se letos dočkaly poměrně revoluční změny. Místo tradičního systému s vícerem vítězů jednotlivých disciplín (nejtvrdší střela, nejrychlejší bruslař, atd.) bude letos jen jeden celkový vítěz, který obdrží šek na 1 milion amerických dolarů.

Možnost získat lákavý finanční bonus dostane 12 šikovných hokejistů, které svými hlasy vybrali fanoušci. České příznivce může těšit, že mezi nimi nechybí hvězda Bostonu Bruins David Pastrňák.

Dovednostní soutěže jsou rozděleny na několik fází. V prvním kole mají hráči na výběr ze 6 disciplín, přičemž zúčastnit se musí 4 z nich. Podle umístění pak získavají body do celkového pořadí. Vítěz bere 5 bodů, 2. v pořadí dostane 4, a tak dále. A co zde na hráče čeká?

NHL All-Star Game dovednostní soutěže, 1. kolo:

  • Fastest Skater, nejrychlejší bruslař: 1. McDavid (5 bodů), 2. Barzal (4), 3. Hughes (3), 4. Makar (2), 5. Nylander (1)
  • Hardest Shot, nejtvrdší střela: 1. Makar (5), 2. Miller (4), 3. Pettersson (3), 4. Matthews (2), 5. Pastrňák (1)
  • Stick Handling, nejlepší technika: 1. McDavid (5), 2. Barzal (4), 3. Nylander (3), 4. MacKinnon (2), 5. Draisaitl (1)
  • One Timers, střely z voleje: 1. MacKinnon (5), 2. Draisaitl a Pastrňák (3,5), 4. Pettersson (2), 5. Kučerov a Miller (0,5)
  • Passing Challenge, nejpřesnější nahrávky: 1. Pettersson (5), 2. Makar (4), 3. Barzal (3), 4. Matthews (2), 5. Nylander (1)
  • Accuracy Shooting, nejpřesnější střelba: 1. McDavid (5), 2. Matthews (4), 3. Miller (3), 4. Nylander (2), 5. Hughes (1)
  • POSTUPUJÍCÍ: Connor McDavid, Cale Makar, William Nylander, Mathew Barzal, Elias Pettersson, J.T. Miller, Nathan MacKinnon, Auston Matthews

8 hráčů, kteří nasbírají nejvíce bodů, postoupí do 2. kola dovednostních soutěží. Tady už si nemůžou vybírat a čekají je nájezdy na brankáře. Nejúspěšnější střelec získá 5 bodů, druhý 4 body, a tak dále. Speciální motivaci mají i gólmani – kdo z nich pochytá nejvíc střel, ten obdrží 100 000 USD!

NHL All-Star Game dovednostní soutěže, 2. kolo:

  • One-on-One, nájezdy na brankáře: 1. Nylander (5 bodů), 2. Matthews (4), 3. Barzal a Miller (2,5), 5. Makar (1)
  • POSTUPUJÍCÍ: William Nylander, Cale Makar, Connor McDavid, Auston Matthews, J.T. Miller, Mathew Barzal

Z 2. kola postoupí do finále dovednostních soutěží 6 hokejistů. Jejich poslední překážkou na cestě k 1 milionu dolarů bude... spoustu překážek! Tzv. překážková dráha v sobě skloubí disciplíny z 1. kola. Tentokrát se ale rozdává dvojnásobek bodů, takže finálový souboj bude napínavý až do konce.

NHL All-Star Game dovednostní soutěže, finále, vítěz:

  • Obstacle Course, překážková dráha: 1. McDavid (10 bodů), 2. Makar (8), 3. Matthews (6), 4. Nylander (4), 5. Miller (2)
  • CELKOVÉ POŘADÍ A VÍTĚZ: 1. Connor McDavid (25 bodů), 2. Cale Makar (20), 3. Auston Matthews (18), 4. William Nylander (16), 5. Matthew Barzal (13,5), 6. J. T. Miller (12), 7. Elias Pettersson (10), 8. Nathan MacKinnon (7), 9. David Pastrňák a Leon Draisaitl (4,5), 11. Quinn Hughes (4), 12. Nikita Kučerov (0,5)

V tabulce níže najdete hráče, kteří byli hlasováním fanoušků nominováni do Skills Competition. Původně mezi nimi byl i Jack Hughes z New Jersey Devils, jehož po zranění nahradil Matthew Barzal, hvězda New Yorku Islanders.

NHL All-Star Game 2024: Skills, nominovaní hráči
Hráč Tým
Matthew Barzal NY Islanders
Leon Draisaitl Edmonton
Quinn Hughes Vancouver
Nikita Kučerov Tampa Bay
Nathan MacKinnon Colorado
Cale Makar Colorado
Auston Matthews Toronto
Connor McDavid Edmonton
J. T. Miller Vancouver
William Nylander Toronto
David Pastrňák Boston
Elias Pettersson Vancouver

Sleduj streamy nejoblíbenějších zápasů živě na Betano TV

NHL All-Star Game 2024, nominace hráčů, hlasování fanoušků

Prvních 32 hráčů letošního ASG vybralo samo vedení NHL tak, aby měl každý tým v utkání hvězd jednoho zástupce. Mezi nominovanými osobnostmi se vyskytli i dva Češi – David Pastrňák a Tomáš Hertl.

Původní nominaci bohužel narušila zranění, takže „spravedlivý“ plán NHL nevyjde. Své zástupce na All Star Game nakonec nebudou mít dva týmy – Chicago a Vegas.

All Star Game NHL, zranění a náhradníci:

  • Connor Bedard (CHI) – náhradou je Vincent Trocheck (NYR)
  • Jack Eichel (VEG) – náhradou je Kyle Connor (WIN)
  • Jack Hughes (NJD) – náhradou je Jesper Bratt (NJD)

Na poslední chvíli se k mužstvům absentujícím na ASG přidalo ještě Calgary, které svého reprezentanta Eliase Lindholma vyměnilo do Vancouveru.

All-Star Game 2024: nominace NHL, hráči, statistiky
Tým Hráč Statistiky 23/24
Anaheim Frank Vatrano 36 bodů (22+14)
Arizona Clayton Keller 45 bodů (20+25)
Boston David Pastrňák 72 bodů (33+39)
Buffalo Rasmus Dahlin 38 bodů (13+25)
Carolina Sebastian Aho 54 bodů (17+37)
Colorado Nathan MacKinnon 84 bodů (31+53)
Columbus Boone Jenner 18 bodů (13+5)
Dallas Jake Oettinger (G) 16 výher, 90,0 %
Detroit Alex DeBrincat 43 bodů (18+25)
Edmonton Connor McDavid 67 bodů (20+47)
Florida Sam Reinhart 62 bodů (37+25)
Los Angeles Cam Talbot (G) 14 výher, 91,1 %
Minnesota Kirill Kaprizov 45 bodů (19+26)
Montreal Nick Suzuki 42 bodů (13+29)
Nashville Filip Forsberg 51 bodů (24+27)
New Jersey Jesper Bratt 50 bodů (19+31)
NY Islanders Matthew Barzal 51 bodů (13+38)
NY Rangers Igor Šesťorkin (G) 19 výher, 89,9 %
NY Rangers Vincent Trocheck 46 bodů (15+31)
Ottawa Brady Tkachuk 41 bodů (22+19)
Philadelphia Travis Konecny 42 bodů (22+20)
Pittsburgh Sidney Crosby 50 bodů (27+23)
San Jose Tomáš Hertl 34 bodů (15+19)
Seattle Oliver Bjorkstrand 40 bodů (13+27)
St. Louis Robert Thomas 52 bodů (17+35)
Tampa Bay Nikita Kučerov 85 bodů (32+53)
Toronto Auston Matthews 58 bodů (40+18)
Vancouver Quinn Hughes 62 bodů (12+50)
Vancouver Elias Lindholm 32 bodů (9+23)
Washington Tom Wilson 21 bodů (12+9)
Winnipeg Connor Hellebuyck (G) 23 výher, 92,4 %
Winnipeg Kyle Connor 29 bodů (18+11)

Původní sestavu doplnilo dalších 12 hokejistů (8 hráčů + 4 brankáři), kteří vzešli z hlasování fanoušků. Spolu se statistikami je najdete v tabulce níže.

All-Star Game 2024: nominace fanoušků, hráči, statistiky
Tým Hráč Statistiky 23/24
Boston Jeremy Swayman (G) 16 výher, 92,4 %
Colorado Alexandar Georgiev (G) 27 výher, 89,8 %
Colorado Cale Makar 58 bodů (12+46)
Edmonton Leon Draisaitl 57 bodů (23+34)
Florida Sergej Bobrovskij (G) 23 výher, 91,0 %
Toronto Mitch Marner 53 bodů (20+33)
Toronto William Nylander 61 bodů (23+38)
Toronto Morgan Rielly 40 bodů (7+33)
Vancouver Brock Boeser 52 bodů (30+22)
Vancouver Thatcher Demko (G) 26 výher, 92,0 %
Vancouver J. T. Miller 67 bodů (21+46)
Vancouver Elias Pettersson 64 bodů (27+37)

Na výběr nejzajímavějších momentů a výkonů z historie NHL All-Star Game se podívejte ve videu níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

NHL live stream Betano - vsaďte si a sledujte NHL živě na TV Betano

Live stream NHL: Vsaďte si a sledujte NHL živě na Betano TV

Zajímá vás, jak si pustit NHL zdarma a přes celou obrazovku? Přinášíme vám návod. Bavte se – vsaďte si a sledujte NHL 2023/24 živě na TV...

Brankář Petr Mrázek je velkou oporou Chicaga Blackhawks.

Pololetní vysvědčení Čechů v NHL: premiant Pastrňák i propadlíci

Všechny týmy NHL odehrály alespoň 41 zápasů, a tak vám přinášíme hodnocení českých hokejistů za první polovinu základní části 2023/24.

Hokejista Auston Matthews, jedna z největších hvězd NHL, slaví svůj gól v dresu Toronto Maple Leafs

Týden v NHL podle HokejZpravy.cz: seznam, hvězdy, události

Co přinesl minulý týden v NHL 2023/24? Podívejte se na přehled největších ⭐ hvězd, zásadních událostí i statistik českých hokejistů, pěkně...