Poslední pocta pro Jágra, účastnil se předzápasového rozbruslení

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Velmi stylové zakončení měly oslavy k vyvěšení dresu Jaromíra Jágra v Pittsburghu. Fanoušci si ho mohli naposledy prohlédnout v oficiální zápasové uniformě Penguins, když se zúčastnil rozbruslení před duelem s Los Angeles.

Jaromír Jágr na svém posledním předzápasovém rozbruslení před utkáním NHL v kariéře. Foto: Profimedia

Jágr naposledy jako hráč součástí NHL, nastoupil do předzápasového rozbruslení s Pittsburghem

Nezapomenutelný víkend pro Jaromíra Jágra i jeho příznivce je za námi. Číslo 68 už visí pod stropem PPG Paints Areny, všechny proslovy zazněly a první Evropan, který kdy za Pittsburgh Penguins nastoupil, zamával divákům v ochozech na rozloučenou.

Ale přeci jen to nebyl úplný konec. NHL si pro fanoušky připravila ještě jedno překvapení – český útočník se zúčastnil oficiálního předzápasového rozbruslení před utkáním s Los Angeles Kings.

sipka Sledujte zápasy NHL živě a zdarma s bonusem za registraci

Vsaďte si a sledujte NHL na Tipsport TV

Jágr na předzápasovém rozbruslení: dal gól Jarrymu a vtipkoval s Rittichem

Jaromír Jágr se definitivně rozloučil s NHL. A udělal to tak, jak si ho v zámoří pamatují nejvíc – s širokým úsměvem na rtech. Po ceremoniálu k vyvěšení dresu (více o jeho průběhu se dočtete již brzy v novém dílu našeho seriálu o NHL) zmizela klubová legenda do útrob stadionu. Jak se ukázalo, bylo to jen na chvíli.

Podobně jako za časů hráčské kariéry vyrazil Jágr do šatny, aby si oddychnul a připravil se na to, co bude následovat. Ale zatímco dřív se chystal na závěrečné okamžiky zápasů, tentokrát ho čekalo poslední loučení s fanoušky v Pittsburghu. Přímo na ledě, v roli hokejisty.

sipka Vše o Jágrově kariéře čtěte v článku ZDE

Shodou okolností se Penguins nedávno vrátili k designu dresů, jaké tým nosil v době, kdy Jágr vyhrál svoji první Art Ross Trophy – černým se žlutým nápisem Pittsburgh táhnoucím se šikmo odshora dolů přes celou přední část. Slavnou éru připomínaly ještě mullet paruky, v nichž všichni Tučňáci k rozbruslení nastoupili.

Sidney Crosby, Jevgenij Malkin, Kris Letang, Erik Karlsson a další se spolu s Jágrem skvěle bavili, vtipkovali, dělali si společné fotky. Jágr se zasmál také s krajanem a bývalým parťákem z Calgary Flames Davidem Rittichem, který byl dnes brankářskou dvojkou Los Angeles.

Jágr byl celkově v klidu, elegantně bruslil, trochu si pohrál s pukem, jednou ho poslal i za záda jedničky Pens Tristana Jarryho. A pak už nastal čas na opravdový konec. Český veterán naposledy zakroužil po ledě, zamával fanouškům a pozdravil je gestem připomínajícím jeho slavné salutování. Jen si tentokrát nepřiložil ruku k hlavě, ale k srdci...

sipka Vše o ceremoniálu k vyvěšení Jágrova dresu čtěte ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Brankář Adin Hill vychytal v roce 2023 vítězství v play off NHL pro Vegas Golden Knights.

NHL play off 2024: program, výsledky, zápasy livestream

Play off NHL nabízí fanouškům tu nejlepší hokejovou podívanou. 16 týmů, 1 cíl: Stanley Cup. Vše o play off 2024 se dozvíte v našem článku.

Kapitán Třince Petr Vrána s Masarykovým pohárem pro vítěze play off extraligy ledního hokeje

Hokej play off extraliga 2024: pavouk, program, výsledky

Od předkola po finále, vydejte se s námi na cestu play off hokejové extraligy 2024. Jaký je ✔️ program, výsledky, kde zápasy sledovat živě?

Hokejisté týmu PSG Berani Zlín s trofejí pro vítěze Chance ligy v sezoně 2022/23

Playoff Chance ligy 2024: program, výsledky, stav sérií

Podívejte se na program zápasů, výsledky a stav sérií playoff Chance ligy 2024. ✔️ Výherce postupuje do extraligové baráže.