Sazkabet během MS v hokeji 2024 přináší kalendář plný odměn

Každý den nová výzva, každý den nová odměna. U Sazkabetu si během Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 můžete otevřít Hokejový kalendář. Co se pod jeho políčky ukrývá, jak se do této akce zapojit?

Sazkabet Hokejový kalendář k MS v hokeji 2024 Foto: Sazkabet

Sazkabet Hokejový kalendář: Bavte se během MS v ledním hokeji 2024 u pravidelných výzev

Budoucí mistři světa na nejprestižnějším domácím podniku letošního roku odehrají deset utkání, vy však můžete velkých výzev podstoupit ještě víc. Unikátní Sazkabet Hokejový kalendář k MS v ledním hokeji 2024 v sobě po celé trvání šampionátu ukrývá nálož atraktivních odměn. Cesta k jejich zisku vede přes plnění rozličných úkolů, díky nimž se u šampionátu bude jistě dobře bavit.

sipka Klikněte ZDE a získejte bonus zdarma k registraci u Sazkabetu

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Sazkabet MS hokej 2024: Jak si otevřít kalendář plný odměn?

Hokejový kalendář si u sázkové kanceláře Sazkabet můžete otevřít v termínu od 10. do 26. května 2024, tedy v době konání Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 v Praze a Ostravě.

V každém z těchto 17 dní na vás bude čekat nový soutěžní úkol. Jeho podrobnosti i výši odměny najdete v příslušném okénku kalendáře. Rozhodnete-li se výzvu přijmout, klikněte na tlačítko „ZAPOJIT SE“, jinak na výhru nemáte nárok. Toto tlačítko je třeba stisknout každý den znovu.

Jaké úkoly pro vás Sazkabet připravil? Nechme se překvapit. Jisté je, že většina výzev se bude točit okolo online sázení. Může jít o:

  • uzavření určitého počtu či typu sázek
  • sestavení AKO tiketu
  • sázka přes mobilní aplikaci
  • prosázení stanovené částky
  • uzavření sázky na konkrétní událost
  • vklad na účet

Během mistrovství světa v hokeji se kurzová nabídka Sazkabetu rozrostla o nespočet speciálních příležitostí. Věříme tedy, že při plnění výzev se budete dobře bavit – Hokejový kalendář vám v průběhu šampionátu může být skvělým společníkem.

Zábavu si ovšem můžete užít i tehdy, když vás zrovna aktuální úkol nezaujme – nebo když jste ještě se službami oblíbené české sázkovky neměli tu čest. Novým hráčům totiž Sazkabet dává příjemný bonus 500 Kč za dokončení registrace ZDE.

Sazkabet: MS v hokeji 2024 s bonusem 500 Kč

V hokejovém kalendáři k MSLH 2024 můžete vyhrát až 10 000 Kč

Jaké odměny se ukrývají pod políčky Hokejového kalendáře? Vyhrát lze až 10 000 Kč ve formě bonusu na váš účet.

I ostatní odměny jsou ovšem lákavé a udělají radost nejen příznivcům kurzového sázení – výhry z Hokejového kalendáře vás zavedou do různých zákoutí širokého portfolia služeb Sazky.

Mezi další odměny mimo jiné patří:

  • free spiny do Sazka Her v hodnotě až 100 Kč
  • bonus až 200 Kč s podmínkou přihlášení se k účtu
  • online losy v hodnotě až 100 Kč
  • účast ve slosování o peněžité ceny v hodnotě až 10 000 Kč

Kromě toho u Sazkabetu během světového šampionátu probíhá Mistrovská tipovačka o hlavní cenu 100 000 Kč. Účast v této soutěži je zdarma, stačí tipovat přesné výsledky jednotlivých utkání MS a každý den můžete vyhrát až 500 Kč. Cesta k hlavní odměně pak vede přes vítězství v celkovém žebříčku.

Spousta akcí, spousta úkolů – a především spousta zábavy. Přejeme vám hodně štěstí, dobře se u plnění výzev v hokejovým kalendáři i tipování hokejových výsledků bavte.

sipka Hokejový kalendář u Sazkabetu si otevřete ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Kompletní pravidla najdete na webu Sazkabetu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sazkabet: Sledujte live streamy z NHL online

Sledujte NHL živě a zdarma u Sazkabet: NHL online live stream

Nejlepší hokej světa na vašich obrazovkách. Všechny zápasy NHL můžete sledovat živě a zdarma u sázkové kanceláře Sazkabet. Jak na to?

Trofej pro vítěze MS v ledním hokeji IIHF - MS hokej online program, výsledky, rozpis, tabulka a český tým

Mistrovství světa v hokeji 2024: tabulka, program, výsledky

Zpět v ČR. ⭐ MS v hokeji 2024 hostí 🧨 Praha a Ostrava. Program, výsledky, tabulka, vstupenky i výlet do historie? V článku toho najdete...

Kanadští reprezentanti po zisku titulu na MS v hokeji 2023. Podívejte se na nominace pro hokejové MS 2024 v Praze a Ostravě

Nominace na MS v hokeji 2024: Soupisky všech týmů, sestavy

Všech 16 týmů, až 400 špičkových hokejistů. Prohlédněte si kompletní nominace a soupisky pro MS v hokeji 2024 v Praze a Ostravě.