Sazkabet: Mistrovská tipovačka k MS v hokeji o skvělé ceny

Tipovat výsledky, zdarma se skvěle bavit – a v ideálním případě i vyhrát některou ze skvělých cen? To vám během MS v hokeji 2024 umožní Mistrovská tipovačka u Sazkabetu. Kromě denních odměn je ve hře i 100 000 Kč pro celkového vítěze, soutěžící s nejlepším odhadem českých výsledků vyrazí na sportovní zájezd. Jak se do soutěže zapojit?

MS v hokeji 2024 u Sazkabetu: Mistrovská tipovačka i bonus k registraci Foto: Sazkabet

Soutěž k MS v hokeji 2024: Mistrovská tipovačka Sazkabet o 100.000 Kč a sportovní zájezd

Dost bylo čekání, největší domácí sportovní událost roku startuje a spolu s ní také Mistrovská tipovačka u Sazkabetu. Při příležitosti MS v hokeji 2024 v Praze a Ostravě můžete tipovat výsledky všech utkání, stejně tak se můžete podělit i o vámi očekávané pořadí na stupních vítězů.

Proč? Protože v banku leží spousta parádních cen v čele se 100 000 Kč a sportovním zájezdem – a protože účast v soutěži je pro hráče Sazkabetu zcela zdarma. Pokud zde ještě nemáte účet, potěší vás parádní bonus 500 Kč k registraci.

sipka Zahrajte si Sazkabet tipovačku ZDE, s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Sazkabet tipovačka k MS hokej 2024: Odhadnete výsledky mistrovství světa?

Tato parádní soutěž u sázkové společnosti Sazkabet probíhá v termínu od 6. do 26. května 2024, tedy až do konce Mistrovství světa v ledním hokeji 2024.

A právě o tento turnaj v soutěži jde. Vaším úkolem je tipovat přesné výsledky utkání MS v hokeji 2024, které probíhá v Praze a Ostravě. Počítá se pouze skóre po základní hrací době, v tomto případě tedy do tipů můžete zahrnout i remízy.

Co jedno hrací kolo, to várka čtyř až šesti zápasů. Kompletní program MS v hokeji obsahuje 64 utkání, to je spousta příležitostí, jak zapsat body do denního i celkového žebříčku. Své tipy můžete vyplnit až do úvodního buly jednotlivých klání.

Kromě toho si ovšem můžete tipnout také konečné pořadí týmů na prvních třech místech, tedy budoucí majitele zlata, stříbra a bronzu. S touto predikcí nemusíte spěchat, medailové pořadí lze natipovat až do startu prvního utkání play off (čtvrtfinále).

Bodování v Mistrovské tipovačce je následující:

  • 1 bod – správně uhodnutý vítěz zápasu
  • 2 body navrch – správně uhodnuté přesné skóre zápasu
  • 30 bodů – správně uhodnutá tři medailová umístění
  • 15 bodů – správně uhodnutá přesně dvě medailová umístění
  • 5 bodů – správně uhodnuté přesně jedno medailové umístění

Hokej tipovačka k MSLH 2024: Sazkabet výhry, odměny – vyhrát můžete každý den

Systém odměn této Mistrovské tipovačky je skutečně výjimečný. Parádní prémie můžete vyhrát v každém jednotlivém kole – a na rozdíl od jiných podobných soutěží se s nikým nemusíte dělit.

O vaší případné výhře totiž rozhodnou jen a pouze vaše tipovací úspěchy, na nikoho se nemusíte ohlížet. Podle počtu získaných bodů lze denně vyhrát až 500 Kč, to když nastřádáte alespoň 10 bodů u kola se čtyřmi vypsanými zápasy, resp. nejméně 16 bodů u kola se šesti duely.

I když požadovaný limit nesplníte, stále na vašem účtu u Sazkabetu mohou přistát zajímavé částky. Kromě 500 Kč lze v jednotlivých kolech vyhrát i 100 Kč nebo 50 Kč. Více vám prozradí následující tabulka.

sipka Sazkabet – Jak ověřit totožnost a dokončit registraci

SAZKABET MISTROVSKÁ TIPOVAČKA: DENNÍ VÝHRY
Výhra Kolo se 4 zápasy Kolo se 6 zápasy
✅ 500 Kč 10 až 12 bodů 16 až 18 bodů
✅ 100 Kč 7 až 9 bodů 11 až 15 bodů
✅ 50 Kč 4 až 6 bodů 6 až 10 bodů
Zahrajte si Mistrovskou tipovačku ZDARMA ZDE

Sazkabet hokej MS 2024 tipy: Hlavní cena 100 tisíc, zájezd za 50 tisíc pro největšího experta na českou reprezentaci

Jakmile v neděli 26. května večer v O2 Areně dozní hymna na počest letošních světových šampionů, uzavře se i celkové bodování Sazkabet tipovačky.

V banku leží celkem 161 000 Kč, které si mezi sebe rozdělí deset nejúspěšnějších soutěžících. Hlavní cena je obzvlášť lákavá, vítěz získá 100 000 Kč.

I ostatní úspěšní tipéři se ovšem mohou těšit na zajímavé prémie – tím spíše, když je účast v Mistrovské tipovačce zdarma. Stačí se přihlásit ke svému účtu, případně vyzvednout bonus k registraci.

Odměny v celkovém bodování Mistrovské tipovačky

  1. 100 000 Kč
  2. 30 000 Kč
  3. 10 000 Kč
  4. 3 000 Kč
  5. 3 000 Kč
  6. 3 000 Kč
  7. 3 000 Kč
  8. 3 000 Kč
  9. 3 000 Kč
  10. 3 000 Kč

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Další, zcela speciální výhrou je pak sportovní zájezd v hodnotě 50 000 Kč pro soutěžícího s nejvyšším počtem bodů za uhodnutí přesných výsledků českého týmu v základní části. Při rovnosti bodů rozhoduje dřívější odeslání prvního tipu do soutěže, proto doporučujeme start neodkládat.

Motivací může být i to, že svůj odhad porovnáte nejen se širokou hráčskou základnou Sazkabetu, ale také se třemi hokejovými osobnostmi – Radkem Dudou, Jiřím Tlustým a Michalem Vondrkou.

Ti všichni do zápasů mistrovství světa v minulosti nastoupili, Duda s Vondrkou si ze šampionátu dokonce odvezli medaile. Půjde jim to v prognózách stejně dobře jako na ledě? Přesvědčte se sami; přejeme vám hodně štěstí, dobře se u Mistrovské tipovačky od Sazkabetu bavte.

Jak si zahrát hokejovou tipovačku zdarma o 100 000 Kč?

  • Nejprve klikněte ZDE a registrujte se u Sazkabetu.
  • Se založením účtu a vyzvednutím bonusu vám pomůže tento návod na registraci.
  • Přihlaste se k účtu a v sekci „KURZOVÉ SÁZKY“ zvolte záložku „SOUTĚŽE“.
  • Z právě probíhajících akcí si zvolte „Mistrovská tipovačka o 100 000 Kč“.
  • Natipujte výsledky dostupných utkání a klikněte na žluté tlačítko „ULOŽIT TIP“.
  • Vyplňte také konečné pořadí MS v hokeji 2024, čas máte do startu čtvrtfinále.
  • Pro inspiraci můžete navštívit kurzovou nabídku, obsahuje i kurzy na přesné výsledky.
  • Dobře se bavte.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Kompletní pravidla najdete na stránkách Sazkabetu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sazkabet: Sledujte live streamy z NHL online

Sledujte NHL živě a zdarma u Sazkabet: NHL online live stream

Nejlepší hokej světa na vašich obrazovkách. Všechny zápasy NHL můžete sledovat živě a zdarma u sázkové kanceláře Sazkabet. Jak na to?

Momentka z pražského MS 1972. Kapitán československé reprezentace František Pospíšil s poháry pro mistry světa i Evropy. Vedle něj brankář Jiří Holeček.

Hokejové mistrovství světa v Praze: historie, výsledky, vítězové

Praha hostila rekordní 11. mistrovství světa v hokeji a bylo zlaté. Vše o památných domácích šampionátech se dozvíte v našem článku.

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...