Vyhrajte vstupenky na hokej Sparta Praha vs. Kladno zdarma

Kluby s nesmírně bohatou historií, dlouhodobá rivalita, velké hokejové osobnosti přímo na ledě. Nedělní extraligový zápas mezi Spartou a Kladnem bude mít šťávu – a vy si ho můžete užít přímo v O2 Areně. Připravte se, právě startuje další soutěž o vstupenky zdarma.

Soutěž o vstupenky na hokej: Extraliga 2024 Sparta Praha vs. Rytíři Kladno v O2 Areně Foto: Hokejzpravy.cz

Soutěž o vstupenky na hokej: Sparta Praha - Kladno v extralize

Největší legenda českého hokeje v největší tuzemské hale? Buďte u toho. Už v neděli 4. února 2024 od 16:00 se v O2 Areně utkají Sparta Praha a Kladno, přičemž v dresu hostů by měl na led vyjet i samotný Jaromír Jágr. Atmosféru třaskavého derby si můžete užít přímo na místě, v další z našich soutěží si dva výherci rozdělí čtyři vstupenky na nedělní zápas.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. Rytíři Kladno

Utkání HC Sparta Praha vs. Rytíři Kladno odstartuje program 43. kola hokejové extraligy. Pro oba celky půjde o poslední zápas před týdenní reprezentační pauzou – hráči na ledě bezesporu nechají vše.

Sparťané do zápasu vstoupí v roli velkých favoritů, vždyť v dosavadním průběhu ročníku nasbírali téměř trojnásobek bodů oproti trápícímu se soupeři. Středočeši se ovšem v hlavním městě umí vybičovat ke skvělým výkonům, dvě z posledních pěti vzájemných klání v O2 Areně ovládli právě Rytíři.

To se ovšem nepsala aktuální sezona. Všechna tři dosavadní střetnutí vyhrála Sparta, o to úhrnným skóre 15:6. Na svém vlastním kluzišti na svatého Štěpána zvítězila 5:3, to už za hosty nastupoval i samotný Jaromír Jágr.

Co udělat pro to, abyste se na poslední zápas Sparty s Kladnem v letošní základní části mohli vypravit zdarma? Je to jednoduché. Vaším úkolem je pod soutěžní příspěvek na Facebooku ZDE tipnout přesný výsledek utkání Pardubice vs. Sparta, které startuje v pátek 2. února v 18:00. Tehdy je i je uzávěrka naší soutěže.

Z řad autorů správných odpovědí pak obratem vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dva lístky na nedělní duel Sparty s Rytíři. Užít si ostře sledované hokejové utkání tak můžete i s někým blízkým – a to díky štědrosti Fortuny, která vstupenky do soutěže věnovala.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Pardubice vs. Sparta.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do pátku 2. února 2024 do 18:00.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání Sparta Praha vs. Kladno (4. února 2024 od 16:00).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Sparta proti Kladnu, to je záruka zábavné podívané

V květnu tohoto roku bude O2 Arena hostit MS v ledním hokeji – a už v neděli, pokud se nestane nic nečekaného, se po jejím ledě sklouzne muž, jenž nás reprezentoval na deseti světových šampionátech a přivezl si odtud čtyři medaile. Ba co více, ve sbírce jeho titulů je i ten nejcennější, olympijský z Nagana.

Je k neuvěření, že Jágrova kariéra pokračuje i před jeho blížícími se 52. narozeninami. Duely proti Spartě jsou její nedílnou součástí, vždyť proti rivalovi z hlavního města kladenský patriot nastupoval už v počátcích kariéry, ještě za dob československé soutěže.

Jak to vypadá, když se Sparta a Rytíři střetnou v sezoně 2023/2024? První zápas v září hostilo Kladno, které před vlastním publikem schytalo výprask 1:7. Hned sparťanských hokejistů zapsalo po dvou bodech, nejvíce zářil dvougólový Jan Buchtele.

Listopadová odveta v městě oceli už byla těsnější, Sparta tentokrát zvítězila 3:2. Rytíři dali první i poslední gól utkání, mezi ně se vměstnaly trefy Filipa Chlapíka a dvougólového Romana Horáka.

Na Vánoce, už v O2 Areně, pak Pražané vyhráli 5:3. Do druhé sirény skórovali Vladimír Sobotka, Pavel Kousal, Chlapík a znovu Sobotka. Kladenští sice ve třetím dějství zápas zdramatizovali, gól Jakuba Krejčíka na 5:1 byl ale dostatečnou pojistkou.

A co nedělní závěrečné střetnutí? V kurzové nabídce Fortuny už nyní najdete předzápasové příležitosti, v době psaní článku jsou domácí jednoznačným favoritem na vítězství.

  • Výhra Sparty: kurz 1,36
  • Remíza: kurz 5,60
  • Výhra Kladna: 6,20

sipka Kompletní nabídku si prohlédněte ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Soutěže o lístky zdarma do O2 Areny pokračují i po reprezentační přestávce

Po nedělním 43. kolu si česká extraliga vybere oddychový čas, nadcházející týden bude patřit reprezentační Euro Hockey Tour a Švédským hokejovým hrám. Ještě v první půlce února se ale hokej na domácí stadiony a tedy i do O2 Areny vrátí – a s ním i naše soutěže o vstupenky zdarma.

Těšte se, v dalších týdnech budeme soutěžit o lístky na všechny domácí zápasy Sparty do konce základní části 2023/2024.

To znamená celkem čtyři další možnosti, jak na hokej vyrazit zcela zdarma – Pražané v ikonické hale postupně přivítají Plzeň, brněnskou Kometu, královéhradecký Mountfield a konečně i Mladou Boleslav.

Co utkání, to čtyři vstupenky pro naše čtenáře. Ceny do soutěže věnovala sázková kancelář Fortuna, která je zároveň generálním partnerem hokejové Sparty. Díky Fortuně se tak můžete bavit nejen u předzápasových či live sázek, ale také přímo na tribunách nejslavnější české haly. Přejeme vám hodně štěstí a příjemnou zábavu.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - ÚNOR A BŘEZEN 2024
📅 Termín 🏒Zápas
4. 2. od 16:00 Sparta - Kladno
14. 2. od 18:30 Sparta - Plzeň
18. 2. od 14:00 Sparta - Kometa Brno
27. 2. od 18:30 Sparta - Mountfield HK
3. 3. od 17:00 Sparta - Mladá Boleslav

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...

Gólman Jakub Kovář byl loni oporou Sparťanů. Bude se i v nové sezóně často radovat z vítězství? Sledujte hokejovou Spartu v akci živě na TV Tipsport.

Hokej Sparta Praha - soupiska, posily, přestupy, stadion

Sparta Praha bude v sezóně 2023/24 patřit k hlavním favoritům na titul v TELH. 🏆 Přečtěte si vše o týmu, jeho soupisce, programu i slavné...

Brankář HC Sparta Praha Josef Kořenář v domácím utkání v O2 Areně proti Litvínovu

Soutěžte s Fortunou a HokejZpravy.cz o lístky na Spartu

Zajít si do O2 Areny na Spartu zcela zdarma? Připravte se, díky spolupráci HokejZpravy.cz a Fortuny vás čekají soutěže o parádní ceny.