Vyhrajte vstupenky na hokej Sparta vs. Kometa zdarma

Tyhle dva týmy spolu za dlouhá desetiletí sehrály přes dvě stovky vzájemných zápasů. Tomu nejnovějšímu můžete přímo na místě přihlížet i vy. Právě startuje soutěž o vstupenky na utkání pražské Sparty a brněnské Komety v O2 Areně, celkem pro vás máme čtyři lístky na prvotřídní derby. Co pro jejich získání udělat? Je to snadné.

Soutěž o vstupenky na hokej: Extraliga 2024 Sparta Praha vs. Kometa Brno v O2 Areně Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na hokej: Sparta Praha - Kometa Brno v extralize (únor 2024)

Dvě největší města v Česku, dva slavné hokejové kluby – jedna dlouhá a vyhrocená rivalita. V další ze série našich hokejových soutěží pro vás máme opravdovou lahůdku, a sice vstupenky na extraligové utkání Sparta Praha vs. Kometa Brno, které v O2 Areně odstartuje v neděli 18. února ve 14:00. Pro oba celky z vrchních pater tabulky půjde o jednu z posledních prověrek pro play off, Fortuna do soutěže věnovala celkem čtyři lístky.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. HC Kometa Brno

Zápas HC Sparta Praha vs. HC Kometa Brno patří do programu 46. kola hokejové extraligy. Domácí už mají jistý postup do play off, velmi blízko jsou mu i ve skvělé formě hrající hosté. Ti po vlažném rozjezdu sezony dokonce bojují o místo v elitní čtyřce.

Zápas by svou atmosférou mohl play off skutečně připomínat, vždyť všechna tři vzájemná klání v ročníku 2023/2024 skončila velmi těsnými výsledky. Navrch má zatím Kometa, která vyhrála dva z těchto tří zápasů.

Srovná Sparta účty, prodlouží svou domácí vítěznou sérii o pátý zápis? O tom se rozhodne v neděli, avšak již v pátek Pražany čeká výlet do Olomouce. A právě k tomuto duelu se váže naše soutěžní otázka.

Vaším úkolem je do komentářů pod soutěžním příspvěkem na Facebooku ZDE tipnout přesný výsledek utkání Olomouc vs. Sparta, které startuje v pátek 16. února v 18:00. Taková je i uzávěrka naší soutěže.

Posléze z autorů správných tipů vylosujeme dva výherce, každý z nich získá dvě vstupenky na nedělní derby Sparty s Kometou v O2 Areně.

Účast v soutěži je zcela zdarma, stačí prokázat co nejpřesnější odhad. Vstupenky do hry věnovala Fortuna, generální partner hokejové Sparty. Díky její štědrosti si tak dva výherci užijí atraktivní hokejové utkání i s někým blízkým po svém boku.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Olomouc vs. Sparta Praha.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do pátku 16. února 2024 do 18:00.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání Sparta Praha vs. Kometa Brno (18. února 2024 od 14:00).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Sparta vs. Kometa? Top rivalita i špičkový hokej

Z osmi domácích utkání v kalendářním roce 2024 Sparta nebodovala v jediném, při posledních čtyřech příležitostech potěšila publikum v O2 Areně výhrou v základní hrací době. I díky této sérii Pražané v extraligové tabulce pevně drží druhou příčku a nahánějí Dynamo v souboji o Pohár Jaroslava Pouzara.

Příští soupeř nicméně na pražském ledě zahrát umí, vždyť Kometa už letos v O2 Areně jednou zvítězila. V říjnovém sedmém kole si díky vítězství 2:0 odvážela všechny body, nerozhodný stav ve 41. minutě zlomil Lukáš Cingeľ a Alex Lintuniemi krátce před třetí sirénou přidal pojistku do odkryté klece.

Další dva duely hostila brněnská Winning Group Arena. V listopadovém 20. kole Moravané zvítězili 2:1 po prodloužení. Skóre v 34. minutě otevřel domácí Jakub Kos, za hosty ve 44. minutě srovnával Filip Chlapík. Rozhodnutí v druhé minutě prodloužení přišlo z Cingeľovy hole, forvard Komety tak má na kontě hned dva vítězné góly.

Lednová odveta z 33. kola už konečně vyšla lépe Spartě, rozdíl byl ale opět těsný – 3:2. Na úvodní gól Marka Ďalogy z osmé minuty záhy odpověděl Roman Horák, elitní sparťanský útočník ve 14. minutě vstřelil dva góly v rozmezí 11 sekund. Záhy se k němu přidal i Ondřej Najman, Kometa dokázala pouze snížit zásluhou Martina Zaťoviče.

Z těchto výsledků je patrné, že zápasy Sparty a Komety jsou soubojem o každou píď ledu. Bude tomu tak i při posledním vzájemném střetnutí v základní části, nebo se jeden z týmů nezvykle urve? V nabídce Fortuny už teď najdete spoustu předzápasových příležitostí, během utkání se můžete bavit také u live sázek. Výrazným favoritem jsou domácí hokejisté.

  • Výhra Sparty: kurz 1,83
  • Remíza: kurz 4,40
  • Výhra Komety: 3,60

sipka Kompletní nabídku si prohlédněte ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Soutěže o hokej v O2 Areně zdarma trvají až do konce základní části extraligy 2023/2024

Už od prosince pro vás pravidelně pořádáme soutěže o lístky zdarma. Příjemná tradice, že? Vězte, že v ní budeme pokračovat.

Sezona 2023/2024 je v cílové rovince, čekají vás soutěže o vstupenky na domácí zápasy Sparty až do konce základní části. Pomineme-li aktuální tipovačku o lístky na derby s Kometou, pak půjde ještě o dvě další soutěže.

V úterý 27. února pražský tým na svém ledě přivítá Mountfield HK, uvidíme tak souboj dvou posledních poražených extraligových finalistů. Posledním domácím zápasem základní části je pak pro svěřence Pavla Grosse duel s Mladou Boleslaví, který v O2 Areně proběhne v neděli 3. března.

Vstupenky do soutěží věnovala sázková společnost Fortuna, generální partner HC Sparta Praha.

V nabídce Fortuny najdete řadu předzápasových kurzů, ale také užitečných statistik a H2H srovnání. To vše vám přijde vhod i v průběhu utkání, kdy se můžete bavit u pravidelně aktualizovaných live sázek. Díky mobilní aplikaci máte všechny důležité informace vždy po ruce – a díky štědrosti Fortuny se na hokej dokonce můžete vypravit zdarma. Přejeme vám hodně štěstí a dobrou zábavu.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - ÚNOR A BŘEZEN 2024
📅 Termín 🏒Zápas
4. 2. od 16:00 Sparta - Kladno
14. 2. od 18:30 Sparta - Plzeň
18. 2. od 14:00 Sparta - Kometa Brno
27. 2. od 18:30 Sparta - Mountfield HK
3. 3. od 17:00 Sparta - Mladá Boleslav

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...

Nástup týmu Sparta Praha na led k utkání hokejové extraligy proti Dynamu Pardubice

Týmy hokejové extraligy: seznam, sezony, zkratky, tituly

Přehled současných i bývalých týmů hokejové extraligy na jednom místě? 🔍 Najdete ho zde, včetně zkratek klubů a délky působení v ELH.

Gólman Jakub Kovář byl loni oporou Sparťanů. Bude se i v nové sezóně často radovat z vítězství? Sledujte hokejovou Spartu v akci živě na TV Tipsport.

Hokej Sparta Praha - soupiska, posily, přestupy, stadion

Sparta Praha bude v sezóně 2023/24 patřit k hlavním favoritům na titul v TELH. 🏆 Přečtěte si vše o týmu, jeho soupisce, programu i slavné...