Vyhrajte vstupenky na hokej Sparta vs. Mladá Boleslav zdarma

Přijďte se rozloučit se základní částí. V generálce před čtvrtfinále play off Sparta v neděli 3. března přivítá Mladou Boleslav, díky naší soutěži si hokej v O2 areně můžete užít zcela zdarma. Jak na to?

Soutěž o vstupenky na hokej: Sparta Praha vs. Mladá Boleslav, O2 Arena, 52. kolo extraligy 2023/2024 Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na hokej: Sparta Praha - Mladá Boleslav v extralize (3. března 2024)

Jedni útočí na klubový rekord, druzí stále živí naději na postup do play off. Připočtěme k tomu geografickou blízkost – a rázem máme derby jako hrom. V neděli 3. března od 16:30 se v O2 areně utkají Sparta Praha a Mladá Boleslav, už nyní máte možnost zasoutěžit si o vstupenky zdarma. Do hry je věnovala Fortuna, generální partner hokejové Sparty i našich pravidelných soutěží.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. BK Mladá Boleslav

Utkání HC Sparta Praha vs. BK Mladá Boleslav spadá do programu 52. kola hokejové extraligy.

Domácí se po tomto zápase na téměř dva týdny odmlčí, v akci je uvidíme až ve čtvrtfinále play off. To hosté svůj budoucí osud ještě neznají; v době psaní článku, tedy dvě kola před koncem, na nepostupové 13. pozici ztrácejí čtyři body na Karlovy Vary. Pokud Bruslaři toto manko stáhnou, kvalifikují se do předkola.

Náboj by duel nicméně měl i za standardních okolností. Na mapě k sobě oba celky mají velmi blízko, jejich domovské stadiony od sebe dělí jen 55 kilometrů. Sparťané navíc budou chtít Bruslařům oplatit překvapivou porážku z lednového střetnutí – ve městě aut překvapivě prohráli 2:3.

Ještě před čtvrtým derby s Mladou Boleslaví ale Spartu čeká výjezd na západ Čech – a právě páteční zápas v Karlových Varech je pro naši soutěž zásadní.

Vaším úkolem je do komentářů pod soutěžním příspěvkem na Facebooku ZDE tipnout přesný výsledek utkání Karlovy Vary vs. Sparta, které začíná v pátek 1. března v 17:30. Taková je i uzávěrka naší soutěže.

Z autorů přesných – či nejbližších – tipů posléze vylosujeme dva výherce, každý z nich získá dvě vstupenky na nedělní utkání 52. kola v O2 areně.

Vstupenky do hry věnovala Fortuna, generální partner hokejové Sparty. Díky její štědrosti si o lístky na atraktivní utkání můžete zahrát zcela zdarma.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Karlovy Vary vs. Sparta Praha.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do pátku 1. března 2024 do 17:30.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání Sparta Praha vs. BK Mladá Boleslav (3. března 2024 od 16:30).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Tipovací soutěž: Sparta si do Karlových Varů jede pro tři body

Klíčem k výhře je páteční utkání Sparty v Karlových Varech. Jak by tento extraligový duel mohl dopadnout?

Oba celky se spolu v právě končící sezoně utkaly třikrát – a jejich vzájemná série je naprosto výjimečná. Pokaždé totiž zvítězili hosté, a to v základní hrací době.

V říjnu Energetici dobyli O2 arenu, i díky 31 úspěšným zákrokům Dominika Frodla zde zvítězili 5:2. Postupně se prosadilo pět různých karlovarských střelců, dohromady jim k tomu stačilo 13 pokusů.

V prosinci Pražané soupeři oplatili stejnou mincí, v KV aréně vyhráli 3:0. Jakub Kovář pochytal všech 16 střel, dvakrát se do tabulky střelců zapsala sparťanská klubová ikona jménem Miroslav Forman.

Zatím naposledy na sebe oba celky narazily v lednu, Karlovy Vary v hlavním městě zvítězily 4:1. Opět platilo, že pod každou změnu skóre se podepsal jiný střelec – a opět bylo k vidění i Frodlových 31 zákroků.

Odvezou si hosté tři body i tentokrát? Názor bookmakerů tomu nasvědčuje, Sparta do lázeňského města odjíždí v roli velkého favorita.

Například v kurzové nabídce Fortuny je na klasickou sázkařskou dvojku vypsán kurz 1,77. Na jedničku, tedy tříbodovou výhru domácích, si můžete vsadit v kurzu 3,50. Dalších 4,50 připadá na remízu, kterou jsme ve vzájemných zápasech naposledy viděli v říjnu 2022.

Co se odhadu počtu gólů týče, bookmakeři očekávají spíše střídmější průběh – svědčí o tom kurz 1,70 u možnosti méně než 5,5 branky. Na překonání, tedy šest a víc přesných zásahů, je kurz o čtyři desetiny vyšší. V nabídce najdete také kurzy na konkrétní výsledky zápasu. Právě takové v naší soutěži tipujete.

  • Výhra Karlových Varů: kurz 3,50
  • Remíza: kurz 4,50
  • Výhra Sparty: 1,77

sipka Kompletní nabídku si prohlédněte ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Sledujte Spartu na její cestě extraligovým play off 2024

Seriál soutěží o vstupenky na Spartu dospěl do cíle, hokejová mise libeňského celku ale pokračuje. Svěřenci Pavla Grosse se kvalifikovali přímo do čtvrtfinále, do jarní vyřazovací části vstupují v roli druhých největší favoritů – hned za Pardubicemi.

Už v pátek v Karlových Varech může Sparta navíc překonat klubové maximum v počtu bodů ze základní části. Dvě kola před koncem jich má na kontě 108, dosavadním týmovým rekordem je 110 bodů z ročníků 2013/14 a 2015/16.

Závěrečné hodnocení se samozřejmě odvíjí až od výsledků v play off, sezona 2023/24 nicméně patří k nejúspěšnějším v dějinách klubu. Jeho historie přitom sahá až na samý úsvit 20. století, do roku 1903.

K úspěchům na ledě i mimo něj – průměrná návštěvnost přes 8 800 diváků je nejvyšší v celé extralize – Spartě dopomohla i sázková společnost Fortuna. Ta je generálním partnerem pražského hokejového klubu i našeho soutěžního seriálu; přejeme vám hodně štěstí a příjemnou zábavu.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokejista Auston Matthews, jedna z největších hvězd NHL, slaví svůj gól v dresu Toronto Maple Leafs

Týden v NHL podle HokejZpravy.cz: seznam, hvězdy, události

Co přinesl minulý týden v NHL 2023/24? Podívejte se na přehled největších ⭐ hvězd, zásadních událostí i statistik českých hokejistů, pěkně...

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...