Vyhrajte vstupenky na Spartu ve čtvrtfinále play off zdarma

Zaplněná O2 Arena, decibely, emoce – a vy. Pražská Sparta po bodově nejúspěšnější základní části v klubové historii vstupuje do play off, v aktuální soutěži pro vás máme celkem osm vstupenek na její první a druhý domácí zápas ve čtvrtfinále. Cenné lístky věnovala Fortuna, získat je můžete zcela zdarma. Jak na to?

Soutěž o vstupenky do O2 Areny zdarma: Vyhrajte lístky na Spartu ve čtvrtfinále play off ELH 2024 Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na hokej: Sparta Praha ve čtvrtfinále play off extraligy 2024 (15. a 16. března)

Bodově nejúspěšnější základní část v klubové historii vyhnala očekávání na maximum. Pražská Sparta letos míří vysoko, na všechna její utkání v extraligovém play off 2024 lze očekávat plný dům. Chcete si výjimečnou atmosféru klání v O2 Areně užít i vy? Pak jsou tu pro vás naše soutěže o vstupenky na domácí zápasy Sparty ve vyřazovací části – na každý duel jsou pro naše čtenáře rezervována čtyři místa.

Začínáme soutěží o vstupenky na 1. a 2. zápas čtvrtfinále, které největší multifunkční hala v Česku přivítá v pátek 15. a v sobotu 16. března 2024. Lístky, nedostatkovou a žádanou to komoditu, do hry věnovala sázková společnost Fortuny coby generální partner pražského klubu.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet, s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Co můžete vyhrát? Lístky zdarma na Spartu v 1. a 2. čtvrtfinále ELH play off 2024

Pražané v základní části získali 111 bodů a obsadili skvělou druhou příčku. Z té se kvalifikovali přímo do čtvrtfinále play off, čili jejich prvního soupeře ve vyřazovací části určí až výsledky předkola. Sparťané se utkají s druhým tabulkově nejslabším sokem, do série vstoupí jako favorité.

Zatímco jméno soupeře poznáme v nejbližších dnech, o rozdělení cen v naší exkluzivní soutěži je jasno už teď. Celkem čtyři výherci si rozdělí osm lístků, každý úspěšný účastník soutěže se může těšit na dvě vstupenky na konkrétní zápas. Do O2 Areny tak díky štědrosti Fortuny budete moci vyrazit i s někým blízkým.

Startovní časy jednotlivých zápasů ještě čekají na upřesnění. Víme však, že první duel play off Sparta na svém ledě odehraje 15. března, odveta bude následovat hned o den později. Pořadí cen je tedy následující:

  1. dva lístky na 1. čtvrtfinále (15. března 2024)
  2. dva lístky na 1. čtvrtfinále (15. března 2024)
  3. dva lístky na 2. čtvrtfinále (16. března 2024)
  4. dva lístky na 2. čtvrtfinále (16. března 2024)

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Jak soutěžit o lístky na hokejovou Spartu? Pravidla a podmínky soutěže (play-off ELH 2023/2024)

Sami nevíme, kolik Sparta v play off ELH 2023/2024 odehraje utkání. Jisté je, že na každý zápas s pomocí Fortuny vyšleme čtyři čtenáře – dva výherce s doprovodem.

Hned v první soutěži jsou ve hře vstupenky na dva zápasy naráz, program play off je nabitý a my vám chceme dát dostatek prostoru, abyste mohli vyhrát.

A co pro to udělat, jak si o lístky na 1. a 2. čtvrtfinále zahrát? Je to snadné a účastníci našich soutěží ze základní části už dobře vědí, že vše podstatné se odehrává na našich facebookových stránkách.

Vaším úkolem je do komentářů pod soutěžním příspěvkem na Facebooku ZDE odpovědět, kolikrát Sparta v historii samostatné české extraligy postoupila do finále play off.

Počítají se jak tituly, tak neúspěšné finálové účasti. Napovíme vám, že v počtu cenných kovů je tým z hlavního města držitelem suverénního extraligového rekordu.

Z autorů správných odpovědí po uzávěrce soutěže vylosujeme celkem čtyři výherce, každý z nich získá dvě vstupenky na čtvrtfinálové klání. První dva vylosovaní na Spartu vyrazí v pátek, druzí dva se pak na špičkový hokej půjdou podívat v sobotu.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s odpovědí na otázku, kolik má Sparta finálových účastí v samostatné české extralize, to jest v play off mezi roky 1994 až 2023.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do čtvrtka 14. 3. do 18:00.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme čtyři výherce. První a druhý vylosovaný obdrží po dvou vstupenkách na 1. čtvrtfinále (pátek 15. března 2024), třetí a čtvrtý v pořadí získají po dvou lístcích na 2. čtvrtfinále (sobota 16. března 2024).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kancelář Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži. Návod na registraci najdete zde.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny, s bonusem za registraci

Vsaď si na hokej u online sázkové kanceláře Fortuna a proměň svůj rituál ve výhru

HC Sparta Praha si jde pro titul, vy zase můžete soutěžit o lístky na všechna domácí utkání

Pomineme-li předkolo, cesta k extraligovému titulu vede přes tři úspěšné série – čtvrtfinále, semifinále i finále se hrají na čtyři vítězné zápasy.

Nikdo z nás neví, jak daleko HC Sparta Praha na této pouti na jaře 2024 dokráčí. Ať už si ale tým se 120letou tradicí povede jakkoli, my – a díky soutěžím i vy – budeme u toho. Fortuna totiž prostřednictvím webu a Facebooku HokejZpravy.cz rozdává čtyři vstupenky na všechny domácí zápasy HCS v play off 2024.

EXTRALIGOVÉ ZÁPASY PLAY OFF SPARTA
15.3., 19:00 HC Sparta Praha Bílí Tygři Liberec 3:2
16.3., 18:00 HC Sparta Praha Bílí Tygři Liberec 3:2
19.3., 18:00 Bílí Tygři Liberec HC Sparta Praha 3:5
20.3., 17:00 Bílí Tygři Liberec HC Sparta Praha 2:5
2.4., 18:30 HC Sparta Praha HC Oceláři Třinec 3:0
3.4., 18:00 HC Sparta Praha HC Oceláři Třinec 3:2
6.4., 17:00 HC Oceláři Třinec HC Sparta Praha 2:3
7.4., 18:00 HC Oceláři Třinec HC Sparta Praha 4:1
9.4., 18:30 HC Sparta Praha HC Oceláři Třinec 2:3
11.4., 17:00 HC Oceláři Třinec HC Sparta Praha 2:1
13.4., 13:00 HC Sparta Praha HC Oceláři Třinec 2:3

Pokud se na vás tedy neusměje štěstí v aktuálním losování, nevěšte hlavu. Příležitostí vyhrát budete mít jistě ještě dost, sparťanský program by v letošní vyřazovací část měl být zhusta popsaný.

Fortuna vás dostane přímo do O2 Areny, stejně tak si ale díky ní všechny duely můžete užít i z pohodlí domova. Průběh utkání znázorňuje přehledný grafický tracker v live rozhraní, bavit se můžete také díky bohaté nabídce předzápasových i live kurzů.

Pokud si stáhnete vydařenou mobilní aplikaci, pak budete mít vždy po ruce aktuální statistiky a další užitečné informace. Ty přijdou vhod i tehdy, kdy sedíte přímo v hledišti – například díky výhře v naší soutěži. Přejeme vám příjemnou zábavu a hodně štěstí.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gólman Jakub Kovář byl loni oporou Sparťanů. Bude se i v nové sezóně často radovat z vítězství? Sledujte hokejovou Spartu v akci živě na TV Tipsport.

Hokej Sparta Praha - soupiska, posily, přestupy, stadion

Sparta Praha bude v sezóně 2023/24 patřit k hlavním favoritům na titul v TELH. 🏆 Přečtěte si vše o týmu, jeho soupisce, programu i slavné...

Střelec Pardubic Lukáš Sedák z brankář Komety Brno Dominik Furch v utkání Tipsport extraligy ledního hokeje

Bodování hokej extraliga 2023/24: statistiky, střelci, brankáři

Všechny klíčové statistiky hokejové extraligy na jednom místě? To je přehled lídrů bodování i top střelců i brankářů ELH 2023/24.

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...