Vyhrajte vstupenky: Sparta vs. Třinec (5. zápas, 9. 4. 2024)

Sparta si domů přiváží postupový mečbol – a vy můžete být u toho. Máme pro vás vstupenky na páté semifinále extraligového play off mezi Spartou a Třincem, které v O2 Areně proběhne v úterý 9. dubna 2024. Jak si zápas sezony užít živě a zdarma? Čtěte dále.

Soutěž o vstupenky: HC Sparta Praha vs. HC Oceláři Třinec, 5. semifinále play off ELH 2024 Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na hokej zdarma: HC Sparta Praha vs. HC Oceláři Třinec, 5. zápas semifinále ELH play off 2024 (termín: 9. dubna)

V téhle sérii jsme si zatím užili přes 271 minut naprosto špičkového hokeje. Dalších přinejmenším 60 jich uvidí O2 Arena, kam se semifinále play off ELH 2024 mezi týmy HC Sparta Praha a HC Oceláři Třinec vrací za stavu 3:1 na zápasy.

Pražané mohou v úterý 9. dubna vyhrocenou bitvu ukončit a po dvou letech se vrátit do bitvy o titul. Chcete jim držet palce přímo na místě, ba dokonce na tolik žádaných místech ve spodním prstenci O2 Areny? Pak neváhejte a zapojte se do naší soutěže o čtyři vstupenky na tento zápas. Do hry je věnovala sázková společnost Fortuna, generální partner pražského hokejového velkoklubu.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet, s bonusem k registraci zdarma

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Jak soutěžit o lístky na hokej Sparta - Třinec v semifinále play-off ELH 2024? Pravidla a podmínky soutěže

Zápas sezony. Tak můžeme bez přehánění označit páté semifinále extraligového play off, které už v úterý zaplní naši největší sportovní halu. Sparta se v sérii rychle ujala vedení 3:0 a historie napovídá, že postup by jí uniknout neměl – takový náskok ještě v historii samostatné české nejvyšší soutěže žádný účastník vyřazovacích bojů neztratil.

Otázkou tak je, kdy se svěřencům Pavla Grosse podaří sérii uzavřít. Při prvním pokusu Sparta v neděli poprvé v semifinále okusila hořkost porážky, ještě v Třinci padla 1:4. Klapne to teď, před domácím publikem? V tom případě už v úterý skončí vláda třinecké dynastie, která sérii play off neprohrála už dlouhé roky.

A právě to je předmětem naší bleskové soutěže. Pod soutěžní příspěvek na Facebooku ZDE napište, kolik sérií play off v řadě Oceláři neprohráli. Čas na to máte do pondělních 20:00, kdy je uzávěrka naší soutěže.

Ze správných odpovědí pak vylosujeme dva vítěze, každý z nich získá dvě vstupenky. Proto ve svém soutěžním komentáři nezapomeňte označit toho, s kým byste na ostře sledovaný zápas vyrazili.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s odpovědí na následující otázku: Kolik sérií play off v řadě Třinec neprohrál?
  • Na odeslání odpovědi máte čas do pondělí 8. 4. do 20:00, kdy je uzávěrka soutěže.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce. Každý z nich obdrží po dvou vstupenkách na páté semifinále Sparta vs. Třinec (hraje se v úterý 9. dubna od 18:30).
  • Výherce budeme v pondělí večer kontaktovat přes Facebook.
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kancelář Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži. Návod na registraci najdete zde.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny, s bonusem za registraci

Vsaď si na hokej u online sázkové kanceláře Fortuna a proměň svůj rituál ve výhru

HC Sparta Praha soutěž: Pražané krůček od finále playoff

Hned 38 zápasů Sparta vyhrála v základní části, dalších 7 vítězství přidala ve vyřazovacích bojích. To je samo o sobě slušná řádka úspěchů a už jen jeden další chybí, aby se Pražané vrátili do finále české nejvyšší soutěže.

Podstatné ovšem je, že poslední tři výhry HCS zapsala proti Ocelářům – to je totiž tým, který v posledních letech zahalovala aura neporazitelnosti. Třinec získal čtyři tituly v řadě, počtem po sobě jdoucích vítězných sérií se kvapem přibližuje absolutnímu extraligovému rekordu legendárního Vsetína. Před startem letošního play off jich bylo 13, další sérii Slezané ovládli ve čtvrtfinále proti Českým Budějovicím.

Skončí tato letitá šňůra právě na sparťanských hokejkách? O tom se dost možná rozhodne už toto úterý. O2 Arena by měla být zaplněna do posledního místečka, přednostní právo na nákup lístků mají permanentkáři a ti, kteří si zakoupili lístky na čtvrtfinále a semifinále přes aplikaci HC Sparta+.

Tím spíše vás zveme k účasti v naší soutěži – a tím více musíme ocenit štědrost Fortuny, která lístky do naší soutěže věnovala.

I kdyby se na vás štěstí během losování neusmálo, průběh pátého semifinále stále můžete sledovat prostřednictvím grafického tracker v live rozhraní Fortuny. Zde se můžete bavit také díky pravidelně aktualizovaným live kurzům. Pokud u Fortuny ještě nemáte účet, jeho založení je otázkou několika minut – a za dokončení rychlého online procesu vám Fortuna dá vstupní bonus 300 Kč. Přejeme vám tedy hodně štěstí a dobrou zábavu.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fortuna - zaregistrujte se u sázkové kanceláře a získejte bonus zdarma

Sázková kancelář Fortuna: Recenze, bonusy, registrace online

Sázková kancelář Fortuna má v České republice dlouhou tradici. Podívejte se na vše o této sázkovce: bonusy, rozhraní, aplikace i další...

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...