Sázková kancelář MerkurXtip: recenze, bonusy, registrace online

Značka Merkur v ČR už dlouhá desetiletí provozuje kamenná kasina, nyní se můžete bavit také díky licencované sázkové kanceláři MerkurXtip. Štědrý uvítací bonus ji řadí mezi českou špičku, jak si vede v kurzové nabídce, možnostech registrace a dalších důležitých oblastech? Vše se dozvíte v tomto článku.

  1. Informace
  2. Bonusy
  3. Online registrace
  4. Vklady a výběry
  5. Kurzová nabídka na hokej
  6. Online live streamy
  7. Mobilní aplikace
  8. Kontakt

Sázková kancelář Merkurxtip CZ - registruj se online a získej bonus Foto: MerkurXtip

Hodnocení sázkové kanceláře MerkurXtip: 9,5/10

  • Kurzy na hokej: České i zahraniční ligy v prematch i live kurzové nabídce.
  • Bonus: Noví hráči dostanou 200 Kč za registraci a bonus až 10 000 Kč k prvnímu vkladu.
SÁZKOVÁ KANCELÁŘ MERKURXTIP
✅Webové stránky www.merkurxtip.cz
✅Licence v ČR ANO
✅Vstupní bonus - 200 Kč za dokončení registrace
✅Bonus na vklad - 100% bonus až 10 000 Kč
✅Jak ověřit účet - Online z domova přes banku
✅Možnosti vkladu - Platební karta
- Bankovní převod
- Skrill
- Paysafe
✅Minimální vklad 100 Kč
✅Minimální sázka 10 Kč
✅Možnosti výběru - Platební karta
- Bankovní převod
- Skrill
- Paysafe
✅Maximální výhra 5 000 000 Kč
✅Mobilní aplikace NE
✅Živé přenosy NE
✅LIVE podpora ANO
✅Adresa a kontakt MerkurXtip a.s.
Pláničkova 442/1
162 00, Praha 6 - Veleslavín
+420 221 091 800 (8-22h)

MerkurXtip CZ recenze: informace, Merkur sázky na hokej a sázení přes internet

MerkurXtip CZ je online sázková kancelář, která v roce 2022 u Ministerstva financí ČR získala licenci pro legální provozování kurzového sázení po internetu. Stejně tak MerkurXtip nabzí zábavu i v online casinu.

Historie značky je ovšem mnohem bohatší, než by se na první pohled mohlo zdát. Už od roku 1992 totiž v tehdejším Československu začala vznikat první kamenná kasina Merkur, jejich síť funguje dodnes. Společnost MerkurXtip a.s., provozovatel online sázkové kanceláře i casina, je dnes součástí úspěšné nadnárodní skupiny Gauselmann Group.

Nabídka sázkové kanceláře MerkurXtip se zhusta zaměřuje na ty v Česku nejoblíbenější sporty – prim zde hrají kurzy na hokej i fotbal.

Příznivci nejrychlejší kolektivní hry uvítají bohatý výběr příležitostí na všechny významné hokejové ligy, od české extraligy a zámořské NHL až po skandinávské soutěže nebo hokejovou Ligu mistrů. Dostává se ale i na další, méně sledované ligy. Během sezony jsou každý den v nabídce až stovky jednotlivých zápasů.

Bookmakeři pochopitelně podrobně mapují i další sportovní odvětví, což platí také o oblíbených live sázkách. V nich se počet vypsaných příležitostí pohybuje až ve stovkách na jeden zápas. Vybraná utkání doprovází podrobný grafický live tracker, součástí výsledkového servisu jsou obsáhlé statistiky.

Live sázky můžete podávat díky povedenému online rozhraní, které lze využít po přihlášení na počítači i v internetovém prohlížeči na mobilních zařízeních. Založení účtu i ověření potřebných informací probíhá online.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

MerkurXtip bonus bez vkladu za registraci 2024: kód bonusu, Merkur Xtip promo kód zdarma (merkurxtip.cz bonus)

Obrovskou předností MerkurXtip je bonus zdarma bez vkladu, který je určen všem novým zákazníkům s dokončenou registrací. Stačí si pouze otevřít plnohodnotný účet, což je otázkou několika málo minut.

Uvítací MerkurXtip bonus za registraci je rozdělen do dvou částí:

  • bonus 200 Kč – získáte ihned po dokončení registrace (možnost vybrat si i 200 free spinů do casina)
  • bonus až 10 000 Kč – získáte k prvnímu vkladu

sipka Pokud ještě nemáte účet, klikněte ZDE a zaregistrujte se u MerkurXtip

Pro získání těchto bonusů nemusíte vyplňovat akční promo kód. Ačkoli v registračním formuláři na MerkurXtip najdete políčko „kód bonusu“, můžete ho nechat prázdné.

Uvítací bonusy na vás budou i tak po založení trvalého konta čekat na vašem účtu, pouze je třeba je přijmout a aktivovat.

Štědrá nabídka bonusů na MerkurXtip potěší i zkušené sázkaře. Je na vás, jak s bonusy naložíte – 200 Kč zdarma k registraci si vyžádáte v sekci „Bonus“, není třeba plnit další podmínky. Alternativně si lze zvolit 200 volných otočení do casina na vybrané hry, jedno má hodnotu 1 Kč.

Stejně přívětivý je i vkladový bonus až 10 000 Kč. O ten musíte zažádat ještě před provedením prvního vkladu, bonus aktivujte přímo v sekci „Vklad“. Jakmile pak na své konto vložíte min. 100 Kč, MerkurXtip vám následně naloží 100 % hodnoty tohoto vkladu. Maximálně můžete vložit deset tisíc.

Je čistě na vás, jak s bonusy naložíte. Ani tentokrát není třeba vyplňovat kód bonusu. K vyclearování dojde po uzavření sázek v hodnotě 6násobku bonusu, v případě casina jde o 25násobek. Podrobné podmínky najdete na stránkách MerkurXtip.cz v sekci „Bonusová pravidla“.

MerkurXtip bonus 200 Kč hned za registraci a 10 000 Kč za vklad

MerkurXtip registrace online – Merkur X Tip přihlášení (Merkur Bet), registrace bez pobočky: Jak si založit účet?

Trávit čas cestováním na pobočku? Netřeba. Svůj sázkařský účet na Merkur X Tip si založíte pohodlně odkudkoli s připojením k internetu, online registrace na MerkurXtip je rychlá a uživatelsky přívětivá.

Proces založení účtu na MerkurXtip se dělí do dvou částí. Základní registrací si vytvoříte dočasný účet s platností 30 dnů a limitem 3 000 Kč na vklady. Pro dokončení registrace a vyzvednutí bonusů je třeba ověřit totožnost a platební metodu – i to zvládnete online, trvalé sázkařské konto tu s vámi bude napořád.

Jak si u MerkurXtip založit účet? Pomůže vám tento krátký návod.

  1. Nejprve klikněte ZDE a přejděte na stránky MerkurXtip.
  2. Klikněte na zelené tlačítko „Registrovat“.
  3. Vyplňte jednoduchý registrační formulář se základními informacemi o herním účtu. Pak klikněte na tlačítko „Pokračujte“.
  4. I v druhé části registračního formuláře pravdivě vyplňte všechny údaje. Přečtěte si a odsouhlaste prohlášení, zásady, herní plány a obchodní podmínky, souhlasy udělíte zaškrtnutím políček. Pak opět klikněte na „Registrovat“.
  5. Na vámi uvedený e-mail vám přijde potvrzovací odkaz, který rozklikněte. Od této chvíle budete mít založen dočasný účet, který je dostupný 30 dní. Během nich je třeba dokončit plnohodnotnou registraci.
  6. Dokončení registrace zvládnete po přihlášení. V kolonce „Můj účet/Ověření účtu“ vás rozhraní MerkurXtip provede několika jednoduchými kroky, které zvládnete během několika minut.
  7. Ověřit vaši identitu zvládnete online díky funkci Bank iD, pokud ji podporuje vaše banka (Česká spořitelna, ČSOB, KB, AirBank, Raiffeisen Bank, Moneta, Fio).
  8. Nastavte si limity, zcela podle svého uvážení. Pro dokončení registrace je důležité tento seznam projít.
  9. Ověřte svou platební metodu – musí být vedena na vaše jméno – a také telefonní číslo, které jste vyplnili v registračním formuláři.
  10. Plnohodnotná registrace je dokončena – v sekci „Odměny/Promo akce“ si aktivujte bonusy a ihned získáte 200 Kč, posléze můžete čerpat i další bonus. Dobře se bavte.

Sázková kancelář Merkurxtip CZ - online registrace bez pobočky a bonus zdarma k registraci Foto: MerkurXtip

Dokončení Merkur Xtip online registrace – ověření totožnosti (Bank iD)

Jak jste se dozvěděli výše, dočasné konto budete mít k dispozici 30 dní. Pokud do té doby nedokončíte plnohodnotnou online registraci, dočasný účet zanikne. Verifikace všech potřebných údajů je naštěstí snadná a intuitivní.

Celý proces sestává ze tří kroků, které můžete splnit v libovolném pořadí:

  1. Ověření totožnosti – online přes Bank iD
  2. Ověření platební metody – prvním vkladem na konto
  3. Nastavení herních limitů – dodržujte zásady zodpovědného hraní

Potvrzení totožnosti je nezbytné pro získání trvalého konta. Svou totožnost ověříte přes internet s pomocí bankovní identity (Bank iD).

Vaše banka už vaše nacionále zná a může tak potvrdit vaši identitu. Nemusíte nikam chodit, během dokončování registrace se pouze přihlásíte do internetového bankovnictví. Službu Bank iD poskytuje čím dál tím více bankovních domů, je rychlá a bezpečná.

MerkurXtip výběr a vklad: platební metody, účet, jak vložit na sázkařské konto?

MerkurXtip výběry a vklady probíhají prostřednictvím obvyklých platebních metod. Na své sázkařské konto můžete vložit peníze přes platební kartu, bankovním převodem a také díky online peněženkám Skrill a Paysafe – stejné způsoby fungují také pro výběr prostředků z MerkurXtip účtu. Důležité je, aby daná metoda byla vedena na vaše jméno, jak to vyžaduje zákon.

Minimální výši vkladu i výběru MerkurXtip stanovil na 100 Kč. Nejpohodlnější metodou je bezesporu platební karta, k připsání vkladu dochází okamžitě. Při výběrech je třeba počítat s dobou zpracování do 3 pracovních dnů, v praxi ale transakce bývají odbaveny rychleji. Více vám prozradí následující přehled.

MerkurXtip platební metody: Vklady na účet, dotace
Platební metoda Doba zpracování Limity (max.)
Platební karta okamžitě 100 Kč / 500 000 Kč
Bankovní převod do 3 pracovních dnů 100 Kč / 500 000 Kč
Skrill okamžitě 100 Kč / 500 000 Kč
Paysafe okamžitě 100 Kč / 500 000 Kč
MerkurXtip platební metody: Výběry z konta
Platební metoda Doba zpracování Limity (min./max.)
Platební karta do 3 pracovních dnů 100 Kč / 500 000 Kč
Bankovní převod do 3 pracovních dnů 100 Kč / 500 000 Kč
Skrill do 3 pracovních dnů 100 Kč / 500 000 Kč
Paysafe do 3 pracovních dnů 100 Kč / 500 000 Kč

Merkur X Tip online cz sázky: MerkurXTip kurzy dnes, kurzová nabídka, live sázky na Xtip Merkur sports

Kurzová nabídka MerkurXtip je rozdělena do dvou částí: předzápasových sázek v sekci „Sporty“ a live kurzů v záložce „Live“. V obou těchto sekcích je hokej zastoupen měrou vrchovatou, spolu s fotbalem jde o nejhojněji zastoupený sport.

V nabídce online sázek na MerkurXtip.cz najdete všechny důležité klubové soutěže, tedy NHL, českou extraligu i 1. ligu a další přední evropské ligy. Kromě vrcholových soutěží kurzy pokrývají také nižší výkonnostní úrovně, celkem MerkurXtip vypisuje kurzy na desítky hokejových lig.

Podrobně bookmakeři sledují i reprezentační akce. Nejvíce příležitostí bývá vypsáno během MS v hokeji, vsadit si ale můžete i na juniorský světový šampionát, utkání Euro Hockey Tour nebo mezinárodní přátelské zápasy.

Mezi vypsanými příležitostmi najdete všechny oblíbené druhy sázek, od výsledku přes handicapy až po gólové příležitosti.

Ještě bohatší nabídku ovšem poskytují MerkurXtip live sázky. V průběhu utkání jsou pravidelně aktualizovány až stovky jednotlivých příležitostí.

Díky speciální funkci „Multi příkaz“ můžete mít naráz otevřeno několik utkání, což oceníte při sestavování live AKO tiketů – ty s nejméně čtyřmi příležitostmi s kurzem od 1,35 MerkurXtip kurzově zvýhodňuje až o 200 %.

Vybrané hokejové ligy v kurzové nabídce MerkurXtip

  • Česko: Extraliga, 1. liga
  • Slovensko: Slovenská extraliga, 1. liga
  • Evropa: Finsko, Německo, Švédsko, Švýcarsko a další
  • USA: NHL, AHL
  • Mezinárodní: Liga mistrů v hokeji, Spengler Cup
  • Reprezentační: MS v hokeji, MS juniorů, Euro Hockey Tour

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Merkur Tip dnes: výsledky a kontrola tiketu (MerkurXtip live výsledky), statistiky

V live rozhraní MerkurXtip přehledně najdete aktuální výsledky těch nejdůležitějších rozehraných zápasů. Na jedné obrazovce budete mít přehled o dění v celém sportovním světě.

Oceňujeme i podrobný statistický přehled, který máte v předzápasové sázkařské sekci vždy na dosah – kliknutím na ikonku statistik v záhlavní utkání se dostanete do obsáhlého rozcestníku statistik, který obsahuje nespočet cenných údajů. V archivu najdete statistiky a výsledky až o několik let zpátky.

Kontrola tiketu na MerkurXtip probíhá automaticky, jednotlivé sázenky si můžete po přihlášení k účtu prohlédnout v záložce „Tikety“. Výpis upravujete pomocí několika užitečných filtrů.

sipka Aktuální kurzovou nabídku MerkurXtip najdete ZDE

MerkurXtip live stream: sportovní online live streamy, přímé přenosy živě

MerkurXtip sportovní online live streamy nevysílá. Je možné, že v budoucnosti se sportovní přímé přenosy v nabídce této sázkové kanceláře objeví.

Už nyní nicméně průběh důležitých zápasů můžete sledovat v podrobném grafickém live trackeru. Stejně tak dění na hřišti přibližuje textový komentář, který poskytuje skvělý přehled o dřívějším vývoji utkání.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

MerkurXtip aplikace (Merkur X Tip app download) – mobilní aplikace pro Android, iOS (Apple): Kde stáhnout MerkurXtip apk?

V současnosti MerkurXtip neprovozuje mobilní aplikaci.

Za výrazný zápor to však nepovažujeme, samotné webové stránky MerkurXtip jsou navržené pro hladký chod na všech mobilních zařízeních a přístup ke všem sázkařským funkcím tak máte i bez nutnosti stahovat jakoukoli Merkur X Tip app pro Android nebo iOS.

Bavit se tak zkrátka můžete rovnou z vašeho internetového prohlížeče, přidáním ikony na plochu vašeho mobilu či tabletu si navíc zajistíte přístup do Merkur Xtip na jediné kliknutí – zážitek se od sázení přes mobilní aplikaci nijak neliší.

MerkurXtip CZ online - zábava na vašem mobilu Foto: MerkurXtip

MerkurXtip online casino Vegas na merkurxtip.cz

Po registraci se můžete bavit nejen u kurzových sázek, ale také v online casinu MerkurXtip Vegas. S jedním uživatelským účtem získáváte přístup do obou sekcí.

Už v úvodu jsme zmiňovali, že síť kamenných casin Merkur patří k nejstarším v České republice. Desetiletí zkušeností s kvalitní zábavou v oblasti hazardu dokázal MerkurXtip úspěšně přenést i do internetového prostředí.

Je potěšující, že jediná registraci vám zpřístupní všechny hry.

V online casinu Merkur Xtip se můžete bavit u stovek moderních automatů, od klasik s třemi válci až po nejnovější sloty s pěti válci a stovkami výherních řad. Vybírat si můžete z přístrojů od předních výrobců, nechybí jackpoty, pravidelné turnaje a další promo akce.

Hru v MerkurXtip casinu online si můžete vyzkoušet také zdarma, v demo režimu o virtuální peníze.

  • Přehled aktuálních promo akcí a bonusů MerkurXtip najdete na webu casinoarena.cz.

MerkurXtip podpora a kontakt (e-mail, telefon, adresa, Merkur Xtip Czech Facebook a Instagram, reklama)

Sázkovou kancelář MerkurXtip můžete kontaktovat přímo ve webovém rozhraní, kde je vám k dispozici live chat – operátoři vám rádi pomohou. Zákaznická podpora každý den od 08:00 do 22:00 funguje i na e-mailu nebo telefonu. Seznam kontaktů najdete níže.

Abyste měli přehled o všech aktuálních akcích a bonusech, doporučujeme sledovat sociální sítě MerkurXtipu. České profily najdete:

Na YouTube kanálu MerkurXtip CZ si zase můžete prohlédnout kreativní reklamy této české sázkové kanceláře.

MerkurXtip můžete kontaktovat:

  • přes e-mail: info@merkurxtip.cz
  • na telefonu: +420 221 091 800
  • přes live chat: na webu MerkurXtip.cz
  • na adrese: MerkurXtip a.s., Pláničkova 442/1, 162 00 Praha 6 - Veleslavín

Merkur Xtip recenze a hodnocení – výhody, klady a zápory, názory, diskuze a zkušenosti s www.merkurxtip.cz

Sázkovou kancelář MerkurXtip z vlastní zkušenosti hodnotíme pozitivně.

Základem pro takové hodnocení je platná licence pro provozování online sázek od MFČR. MerkurXtip je legálním poskytovatelem, bavit byste se měli skutečně jen u takových.

Potěšila nás i šíře kurzové nabídky, stovky vypsaných kurzů v live sekci i několik speciálních funkcí. Registrace probíhá online, přes internet ji lze i dokončit – to už je dnes standardem. Kladně hodnotíme i MerkurXtip bonusy, 200 Kč zdarma k registraci a vkladový bonus až 10 000 Kč jsou velmi zajímavé. Oceňujeme, že není třeba vyplňovat promo kód.

V diskuzích se kladného přijetí dočkalo i online casino MerkurXtip Vegas. Například web 24casino.cz ve svém hodnocení píše: „Na výběr máte z více než 160 výherních automatů od tvůrců jako jsou Kajot, e-gaming, Gamomat či Oryx Gaming, což je jistota skvělé zábavy sama o sobě.“

A skvělou zábavu si i přes drobné zápory (absence sportovních live streamů a mobilní aplikace) jistě užijete i vy. Registraci na MerkurXtip můžeme vřele doporučit, dobře se bavte.

Recenze MerkurXtip CZ – klady a zápory
Klady Zápory
✅ Licence pro ČR ❎ Nevysílá live streamy
✅ Online registrace ❎ Nemá mobilní aplikaci
✅ Vstupní bonusy
✅ Kurzová nabídka na hokej
✅ Multi příkaz při sestavování tiketu
✅ Zvýhodnění pro AKO tikety

1️⃣ Co je to MerkurXtip CZ?

MerkurXtip CZ je přední česká sázková kancelář a online casino s licencí v ČR. Přečtěte si přehledně vše o výhodách MerkurXtip.

2️⃣ Nabízí MerkurXtip bonus bez vkladu a další bonus za registraci?

Ano, MerkurXtip novým zákazníkům dává štědrý bonus bez vkladu i další bonusy za registraci. Aktuální přehled bonusů najdete ZDE.

3️⃣ Kde najdu MerkurXtip bonus kód?

Aktuální bonusový promo kód pro registraci na MerkurXtip najdete TADY.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Využij vstupní bonus až do výše 10 000 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 100% bonus k prvnímu vkladu až do výše 10 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...