Soutěžte o 2024 vstupenek na MS v hokeji a další skvělé ceny

Vyprodáno? I tak se na domácí sportovní akci stále můžete vypravit. Tipsport spouští výjimečnou soutěž k MS v ledním hokeji o ceny v celkové hodnotě desítek milionů. Jednoznačným tahákem je 2024 vstupenek na světový šampionát, který v Praze a Ostravě proběhne v květnu. O lístky a další hodnotné odměny si ovšem můžete zahrát už teď. Jak na to?

Soutěž o 2024 vstupenek na MS v hokeji 2024 a další skvělé ceny Foto: Tipsport

Tipsport spouští soutěž o vstupenky na MS 2024 v hokeji, speciální Pasta bundy a další ceny za 15 milionů

Bavit se – a v ideálním případě ještě vyhrát? Jeden z oficiálních partnerů Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 tuto možnost posouvá ještě o úroveň výš. U Tipsportu totiž odstartovala soutěž o 2024 vstupenek na MS v hokeji 2024 a další skvělé odměny. V součtu s dalšími akcemi na výherce čekají ceny v celkové hodnotě neuvěřitelných 33 milionů Kč. Soutěž je v plném proudu a potrvá až do konce turnaje, zúčastnit se mohou všichni registrovaní uživatelé Tipsportu.

sipka Soutěžte o lístky na MS v hokeji ZDE a získejte bonus za registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Do soutěže se můžete zapojit v termínu od 19. dubna do 26. května 2024, tedy až do konce MS v ledním hokeji.

Co jeden kalendářní den, to jeden soutěžní pokus. Pokud se u Tipsportu zapojíte do hry a uzavřete tikety za alespoň 100 Kč, do několika minut zjistíte, zda jste vyhráli některou z lákavých cen. Nevyšlo to? Další den můžete své soutěžní štěstí zkusit znovu.

Na své tikety můžete umístit cokoli z nabídky Tipsportu, nezáleží na tom, zda bude sázenka výherní či proherní. Kvalifikační limit 100 Kč navíc můžete rozmístit i mezi více tiketů. Bavte se zkrátka podle svého uvážení, Tipsport vám k tomu přidá šanci vyhrát svůj podíl z banku.

Ten je skutečně mostrózní, ve hře je:

  • 2024 vstupenek na MS, které jsou rozdělené do 1012 balíčků po dvou
  • 2200 Pasta bund navržených nejen pro Davida Pastrňáka, ale i všechny české fanoušky
  • 15 milionů Netů, s jednotlivými výhrami od 25 Kč do 7 500 Kč

Vsaďte si a sledujte NHL na Tipsport TV

MS hokej 2024 vstupenky soutěž: Jak si zahrát o lístky na mistrovství světa?

Princip soutěže je skutečně jednoduchý. O lístky na mistrovství světa v hokeji si můžete zahrát u Tipsportu i u Chance, stačí si vsadit za 100 Kč. Nemusí jít jen o sázky na hokej, k dispozici je vám kompletní nabídka.

Každý den, kdy uzavřete tikety v této výši, dostanete jednu příležitost vyhrát některou z cen – každý den máte jednu šanci vyhrát.

Využijete ji okamžitě, nebo si ji necháte na později? To už je čistě na vás. Na stránce soutěže ve svém sázkařském účtu máte vždy perfektní přehled o tom, kolik odměn zbývá rozdělit a kolik máte dostupných pokusů. Vše podstatné jsme pro vás shrnuli níže.

Jak se zapojit do soutěže o lístky na MS v hokeji 2024 od Tipsportu?

  • sipka Klikněte ZDE a zaregistrujte se u Tipsportu
  • Pokud zde ještě nemáte účet, Tipsport vám dá bonus 500 Kč zdarma k registraci.
  • Přihlaste se ke svému účtu, přejděte do sekce Soutěže a klikněte na tlačítko CHCI SOUTĚŽIT. Tím se přihlásíte do té akce po celou dobu jejího trvání.
  • Uzavřete libovolné kurzové sázky za 100 Kč. Soutěžní pokus se vám zpřístupní do několika minut po splnění podmínky.
  • Klikněte na tlačítko CHCI HRÁT, pokud svůj pokus chcete využít okamžitě. Můžete si ho nechat i na později.
  • Následně se okamžitě dozvíte, zda a co jste vyhráli. Postupujte pod pokynů na obrazovce.
  • Pokud chcete, můžete stejně postupovat také u Chance.
  • Dobře se bavte.

Hokej MS 2024 lístky – soutěž: Co můžu vyhrát?

V největší soutěži spojené s MS v hokeji 2024 můžete u Tipsportu vyhrát především některý z 1012 balíčků se vstupenkami na světový šampionát. Každý vítěz tedy obdrží dva lístky a do pražské O2 Areny nebo ostravské Ostravar Arény tedy bude moci vyrazit i s někým blízkým.

Tipsport do banku vložil lístky na utkání základní skupiny i zápasy play off. Na jednoho výherce dokonce čekají dokonce i dva lupeny na samotné finále, které v Praze proběhne v neděli 26. května od 20:20.

Na turnaj dorazí zvučné posily z NHL, nejen český tým na led vyjede v nesmírně silném složení. Ať už si tedy z banku uloupnete jakýkoli balíček, čeká vás nezapomenutelný sportovní zážitek. V některých případech ho podpoří dokonce i chutný catering, který je součástí vybraných VIP vstupenek.

Největší štěstí ale pochopitelně čeká na ty, kteří vyhrají vstupenky na zápasy českého týmu – ty jsou beznadějně vyprodané, soutěž od Tipsportu vám dává jedinečnou šanci se na ně podívat.

Rozdělení vstupenek je následující:

  • Základní skupiny: 1826 vstupenek (290× Česko, 256× Slovensko)
  • Čtvrtfinále: 186 vstupenek (38× Česko, 10× Slovensko)
  • Semifinále: 8 vstupenek
  • O bronz: 2 vstupenky
  • Finále: 2 vstupenky

sipka Soutěžte u Tipsportu a získejte bonus 500 Kč zdarma k registraci

Tipsport - bonus 500 Kč jen za registraci

Další ceny v soutěži o vstupenky na hokej MS 2024: Pasta bundy podle Davida Pastrňáka, 15 milionů Netů

Dalšími nesmírně lákavými cenami jsou Pasta bundy. Z vnitřní strany v národních barvách, z vnější zase v barvách Tipsportu; s takovou bundou budete v hledišti i kdekoli jinde nepřehlédnutelní, výjimečných kusů oblečení z dílny designera Martina kafes33 Hirtha bude v soutěži rozdáno hned 2 200.

Vyhrát můžete také podíly z 15 milionů Netů, které jsou rozdělené do 286100 jednotlivých odměn. Distribuci prémií najdete v tabulce níže.

Všechny ceny jsou určené pro registrované uživatele Tipsportu a Chance v Česku a Tipsportu na Slovensku. Chcete si zahrát o lístky na mistrovství světa a ještě nemáte účet u Tipsportu či Chance? U obou sázkových kanceláří se můžete registrovat online, obě svým novým klientům nabízejí štědré bonusy zdarma k registraci.

Tato výjimečná soutěž – stejně jako blížící se MS v hokeji 2024 – nás zkrátka spojuje. Dobře se u ní bavte, přejeme vám hodně štěstí.

MS HOKEJ 2024 SOUTĚŽ: ODMĚNY V NETECH
Počet Netů Počet výher
✅ 7 500 Netů 100
✅ 1 000 Netů 1 000
✅ 500 Netů 2 500
✅ 100 Netů 32 500
✅ 50 Netů 100 000
✅ 25 Netů 150 000
Kompletní pravidla soutěže najdete na webu Tipsportu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...

Brankář Sergei Bobrovsky se rozcvičuje před prvním zápasem finále Východní konference NHL - sledujte NHL živě na TV Tipsport

Sledujte NHL online: NHL live stream na TV Tipsport

Chcete sledovat NHL živě a zdarma? Není nic snazšího. Tipsport vysílá live streamy NHL online, sledovat je můžete na počítači i mobilu....

Česká reprezentace začíná slavit bronz z MS 2022

Česká hokejová reprezentace: program turnajů, soupiska, trenéři

Českou reprezentaci čeká v sezoně 2023/24 domácí šampionát. 🏒 Podívejte se na program turnajů, soupisku, statistiky a přehledy všech...