Velká posila z NHL: Martin Nečas přijede na mistrovství světa

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Síla českého útoku půjde nahoru, po vyřazení Caroliny z play off sedá na letadlo Martin Nečas! Vše o jeho statistikách v NHL i předchozí účasti na mistrovství světa se dozvíte v našem článku.

Livestream MSÚspěchy
NHL 2023/24Reprezentace

Martin Nečas v dresu Caroliny Hurricanes. Foto: ČTK / AP / Julia Nikhinson

Martin Nečas na MS v hokeji 2024, online livestream: sledujte ho v akci na TV Tipsport

Do dějiště mistrovství světa míří Martin Nečas, po Davidu Pastrňákovi 2. nejlepší český střelec letošní sezóny NHL s 24 góly. Velmi dobrou formu vykazoval i v play off, kde trápil obranu NY Rangers, vítěze Presidents' Trophy pro tým s nejvíce nasbíranými body. Věřme, že podobným způsobem bude hrozit i proti dalším soupeřům české reprezentace! Držte mu palce u online livestreamů na TV Tipsport.

sipka Sledujte MS hokej 2024 živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Martin Nečas: kdy bude hrát, informace, herní styl, úspěchy

Martin Nečas českému týmu nepřinese pouze spoustu gólů vstřelených na té nejvyšší úrovni. Jeho devizou je také obrovská rychlost při hře s pukem i bez něj a bojovnost. Fanoušci si mohou být jistí, že při každém střídání pojede naplno a bude si vědom, že se na něj spoléhá.

Nečasovým plusem je rovněž variabilita. Může nastupovat na centru i na křídle. Centrem byl většinu kariéry, na křídlo ho Hurricanes nasadili v průběhu této sezóny a jeho produktivita se hodně zvědla. Zmíníme ještě působivý výčet úspěchů – Martin Nečas ví, jak vyhrávat, viz tabulka níže.

Stihne už zápas s Velkou Británií (sobota 18. 5. od 20:20), další utkání ho čeká proti Kanadě (úterý 21. 5. od 16:20).

Martin Nečas: informace, úspěchy
📅Věk: 25 let
💪Výška a váha: 188 cm, 90 kg
Draft NHL: 2017, 1. kolo (#12)
🏒Klub NHL: Carolina Hurricanes
🏆Úspěchy: Vítěz Hlinka Gretzky Cupu 2016
Nejlepší nováček ELH 2017
2× mistr extraligy s Kometou Brno (2017, 2018)
Vítěz AHL s Charlotte Checkers (2019)

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Martin Nečas v NHL: statistiky, Carolina Hurricanes

Česká reprezentace sice dala dost gólů Norsku a Dánsku, ale se soupeři těžšího kalibru to byly výsledky jak z mistrovství světa 1933 – 1:0 vs. Finsko, 1:2 vs. Švýcarsko. Tohle by se s příjezdem Martina Nečase mělo změnit, náš forvard je aktuálně zvyklý překonávat defenzivu NY Rangers, nejlepšího týmu NHL.

V 2. kole play off dostal za záda Igora Šesťorkina v 6 zápasech 3 puky. Víc nikdo z jeho spoluhráčů nezvládl, stejně na tom byl jen Jake Guentzel, hvězdná posila Caroliny z trade deadline. Ani Nečasova fazóna ale Hurricanes k postupu do finále konference nestačila.

Odchovanec Komety Brno je díky tomu nyní volný pro národní mužstvo a k radosti fanoušků se rozhodl přicestovat, ačkoliv je jistě potlučený (zlomený prst na noze, pochroumaná žebra) a navíc ani nemá podepsaný kontrakt pro příští sezónu. Toho je potřeba si obzvlášť vážit, zdaleka ne každý hráč by na jeho místě jednal stejně.

sipka O největších událostech sezóny v NHL čtěte ZDE

Nečas prožil v zámoří turbulentní sezónu. Její první polovinu strávil na centru, kde se mu ale příliš nevedlo. V té době tápala celá Carolina. Obrat k lepšímu nastal po novém roce, kdy se přesunul na pravé křídlo. Od té doby začal sázet spoustu gólů, mimo jiné si připsal i nejrychlejší hattrick v základní části ze všech Čechů, kteří kdy v NHL nastoupili – proti Coloradu jej stihnul za 14 minut a 59 vteřin.

V základní části byl Nečas 4. nejproduktivnějším hráčem Caroliny s 53 body (24+29) v 77 zápasech. Stejnou příčku si udržel i během play off s 9 body (4+5) v 11 utkáních. Loni si připsal 71 bodů, přičemž za posledních 5 let zvládl být v rámci jedné sezóny ofenzivně plodnější pouze David Pastrňák. Těšme se tedy, co nám MS předvede a držme palce, ať se co nejrychleji aklimatizuje.

sipka Vsaďte si na MS v hokeji ZDE s bonusem za registraci

Martin Nečas, Carolina: statistiky v NHL 2023/24
Fáze Z G A B +/- TM
Zákl. část 77 24 29 53 -9 42
Play off 11 4 5 9 0 0
ZČ CELKEM 362 97 146 243 +20 138
PO CELKEM 59 11 19 30 -3 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Martin Nečas na mistrovství světa, historie: zatím jedinou účast měl na MS 2018

Martin Nečas nastupuje v dresu silné Caroliny Hurricanes, která za jeho působení vždy postoupila minimálně do 2. kola play off. Proto má na kontě jedinou účast na světovém šampionátu, jíž je nepovedené MS 2018, kde jsme po vyřazení ve čtvrtfinále skončili až 7.

Nečasovi tehdy bylo 19 let. Absolvoval sezónu, kdy patřil k tahounům Komety Brno při cestě za titulem, nasbíral nejvíc bodů na MS juniorů U20 a odehrál i své první minuty v NHL. Ve skvělých výkonech pokračoval také na mistrovství světa dospělých, kde navzdory nízkému věku patřil k našim nejlepším hráčům (7 zápasů, 5 bodů).

V souboji se Slovenskem v základní skupině vyrovnal na 2:2 10 vteřin před koncem. Dominiku Kubalíkovi asistoval u gólů proti Švýcarsku a Rakousku, sám skóroval ještě proti Francii a byl jedním z našich dvou úspěšných střelců ve čtvrtfinále s USA, kde jsme prohráli 2:3. Dopadne to letos lépe?

Martin Nečas na MS v hokeji 2018 - statistiky
Z G A B +/- TM
7 3 2 5 +2 0

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dominik Kubalík byl nejlepším střelcem MS v hokeji 2023

Kanadské bodování MS hokej 2024 - body, střelci, Češi

Kanadské bodování MS v hokeji 2024 – tabulka bodů, nejlepší střelci i brankáři. A k tomu přehledné statistiky českých hokejistů. 🏒

Trojice českých brankářů na hokejovém mistrovství světa 2024. Zleva: Karel Vejmelka, Lukáš Dostál a Petr Mrázek.

Brankáři Česka na MS v hokeji 2024: kdo bude chytat, statistiky

Na MS v hokeji 2024 patří české brankoviště trojici Dostál, Mrázek, Vejmelka. Jak se jim daří a kdo bude chytat? Dozvíte se v článku.

Dvě největší hvězdy Chicaga Blackhawks, které by se měly představit na hokejovém MS 2024: Connor Bedard (Kanada) a Petr Mrázek (Česká republika).

Posily z NHL na mistrovství světa v hokeji: Češi a další týmy

Kdo z NHL posílí reprezentační týmy na MS? V pravidelně aktualizovaném článku se dočtete, kteří hráči dorazí do Prahy a Ostravy.