Hráč týdne ELH podle HokejZpravy.cz (26. 2. až 3. 3. 2024)

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Skončil týden – a skončila i základní část hokejové Tipsport extraligy 2023/2024. Čekání na úvodní buly play off si zkraťte přehledem dění v naší nejvyšší hokejové soutěži, jako obvykle si představíme největší hvězdy, ideální sestavu i událostí týdne v extralize, tentokrát za období od 26. února do 3. března 2024.

Týden v ELHTři hvězdySestava týdne
Událost týdnePřešlap týdne

Útočník Liberec Jakub Rychlovský se i díky pěti gólům v posledním týdnu stal nejlepší střelcem extraligy v sezoně 2023/2024 Foto: Profimedia

Týden v Tipsport extralize podle redakce HokejZprávy.cz (#19)

Vydatná porce tří hracích kol dala tabulce základní části její konečnou podobu. Kostky jsou vrženy, už známe složení dvojic předkola i jména týmů, které se na led vrátí ve čtvrtfinále. Kdo ovšem k těmto úspěchům nejvýrazněji přispěl, kdo v klíčových sedmi dnech nejvíc zazářil? Vítáme vás u dalšího, v pořadí již 19. shrnutí dění v Tipsport extralize ledního hokeje, tentokrát za týden od 26. února do 3. března 2024.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Tipsport extraligu živě a zdarma

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Hokejista týdne: 3 hvězdy a nejlepší hráč ELH (26. února až 3. března 2024)

V posledním týdnu před startem extraligového play off jsme sledovali celkem 21 zápasů 50. až 52. kola základní části. Čtyřikrát po 60 minutách platil nerozhodný stav, tři duely dospěly až k samostatným nájezdům.

V minulých sedmi dnech padlo úctyhodných 126 gólů (průměrně rovných 6 na zápas), pod které se bodově podepsalo hned 169 hokejistů. Bez přehánění můžeme prohlásit, že bodovala dobrá polovina extraligových hráčů. Činili se ovšem i brankáři, kteří dohromady předvedli 1163 úspěšných zákroků.

Dost ovšem bylo čísel, je čas na konkrétní jména. Koho jsme zvolili za 3 hvězdy, kdo se stává 19. hokejistou týdne podle HokejZpravy.cz?

Pořadí je následující:

  1. Jakub Rychlovský (Bílí Tygři Liberec)
  2. Jiří Černoch (HC Energie Karlovy Vary)
  3. Jan Růžička (BK Mladá Boleslav)

1. hvězda týdne, nejlepší hokejista ELH: Jakub Rychlovský (Liberec)

Přišel, viděl, zvítězil. První hvězdou týdne se stává liberecký útočník Jakub Rychlovský, jenž si pěti gólům ve třech zápasech zajistil korunu krále extraligových střelců.

Ještě před týdnem se přitom o čelo střelecké tabulky přetahovali Rychlovského spoluhráč Tomáš Filippi s třineckým Martinem Růžičkou. Závěrečný sprint 22letého forvarda ovšem přepsal historii, letošní nejlepší kanonýr se zastavil na 26 gólech.

Vše načal úterní výjezd Bílých Tygrů do Olomouce, kdy Rychlovský k výhře 5:2 přispěl hattrickem – tři góly v jednom zápase v minulém týdnu zaznamenal už jen karlovarský Daniel Kružík. Liberecký rychlík se pak ještě jednou prosadil jak při domácí prohře 4:6 s Kometou, tak při nedělní výhře 6:3 v Plzni.

Díky pěti gólům se Rychlovský s přehledem stává nejúspěšnějším střelcem týdne, dvě asistence mu navrch zajišťují i výhru v produktivitě uplynulých sedmi dní.

Nejlepší střelci ELH od 26. února do 3. března

  • 5 gólů – Jakub Rychlovský (LIB)
  • 3 góly – Daniel Kružík (KVA), Steve Moses (KOM), Jan Ordoš (CEB), Jakub Orsava (OLO), Jakub Pour (PLZ), Lukáš Sedlák (PCE), Radek Smoleňák (KLA)
  • 2 góly – Rihards Bukarts (VIT), Michal Bulíř (LIB), Jiří Černoch (KVA), Marko Daňo (TRI), Oscar Flynn (LIB), Jan Hladonik (KVA), Tomáš Hyka (PCE), Liam Kirk (LIT), Pavel Kousal (SPA), Róbert Lantoši (MBL), Jan Mandát (PCE), Tomáš Marcinko (KOM), Richard Pánik (PCE), Filip Přikryl (CEB), Pavel Pýcha (CEB), Pavol Skalický (MBL)

Ačkoli Severočeši díky prohře s Kometou již kolo před koncem vypadli ze souboje o přímý postup do čtvrtfinále, z individuálního hlediska Bílí Tygři kousali s přehledem nejvíc.

Rychlovského na prvních třech příčkách produktivity minulého týdne doprovodili spoluhráči Oscar Flynn (2+4) a Adam Najman (1+5), Tomáš Filippi navíc díky pěti bodům (1+4) vyhrál těsný souboj s Růžičkou o čelo celkového kanadského bodování.

Výběr tří hvězd by se tentokrát klidně mohl zahalit do libereckých klubových barev, my však dáme prostor i dalším klubům – a vystačíme si s novopečeným králem extraligových střelců.

Je pravdou, že 26 gólů je nejslabším číslem od vítězství plzeňského Dominika Kubalíka v sezoně 2015/16 – současnému hráči NHL tehdy vstřelil o jednu branku méně.

Nezapomeňme však, že Rychlovského kariéra je stále teprve na svém počátku. Liberecký odchovanec během jediného ročníku zdvojnásobil svých 13 tref z předchozích čtyř sezon, svou loňskou pětigólovou produkci vynásobil rovnou pěti. Daří se mu i v reprezentaci, kde se za nominaci do pěti zápasů Euro Hockey Tour odvděčil čtyřmi body (1+3).

Rychlovský zkrátka zažil průlomový ročník, na jehož konci ho čeká cenná individuální trofej. A co úspěch týmový? Na to nám odpoví blízká budoucnost; Liberec se v předkole utká s Olomoucí a první hvězda tohoto týdne bude patřit k hokejistům, které budeme bedlivě sledovat.

sipka Nepřehlédněte: Kde sledovat play off extraligy živě a zdarma?

NEJLEPŠÍ HRÁČ TÝDNE V ELH: JAKUB RYCHLOVSKÝ
Zápas a výsledek G A B TM S TOI
27. 2. 2024: OLO - LIB 2:5 3 0 3 0 5 15:35
1. 3. 2024: LIB - KOM 4:6 1 2 3 2 7 20:18
3. 3. 2024: PLZ - LIB 3:6 1 0 1 6 4 19:41

2. hvězda týdne: Jiří Černoch (Karlovy Vary)

Z týmového i osobního hlediska to dlouho nebylo ono, v pravou chvíli se ale Energie i její kapitán vzepjali. Druhou hvězdou týdne je karlovarský útočník Jiří Černoch, jenž ve svých posledních dvou zápasech základní části posbíral pět kanadských bodů (2+3).

Při úterní prohře 2:6 v Pardubicích účastník posledních dvou mistrovství světa nahrával na oba karlovarské góly. Energetici padli pojedenácté z posledních 12 zápasů a v dalším utkání potřebovali nutně bodovat, aby odvrátili nápor dotírající Mladé Boleslavi a uhájili předkolo.

Že do KV Areny v pátek dorazila rozjetá Sparta? Výhru domácích neočekávala ani veřejnost, ani bookmakeři sázkových kanceláří. Západočeši přesto v klíčovém zápase skolili favorita výsledkem 5:1, čímž víceméně zachránili sezonu. Kapitán se pod tento týmový „statement“ podepsal dvěma góly a jednou asistencí.

Při nedělním výjezdu na Kladno nechal trenér Václav Eismann několik opor odpočívat, do hry nezasáhl ani Černoch. I pouhé dva odehrané zápasy mu ale stačí k tomu, aby v produktivitě minulého týdne obsadil dělenou pátou příčku.

Nejproduktivnější hráči ELH v týdnu od 26. 2. do 3. 3. 2024

  • 1. Jakub Rychlovský (Liberec) – 7 bodů (5+2)
  • 2. Oscar Flynn (Liberec) – 6 bodů (2+4)
  • 3. Adam Najman (Liberec) – 6 bodů (1+5)
  • 4. Lukáš Sedlák (Pardubice) – 5 bodů (3+2)
  • 5. Jiří Černoch (Karlovy Vary) – 5 bodů (2+3)
  • 5. Jan Hladonik (Karlovy Vary) – 5 bodů (2+3)
  • 5. Pavel Kousal (Sparta) – 5 bodů (2+3)
  • 5. Róbert Lantoši (Mladá Boleslav) – 5 bodů (2+3)
  • 5. Jan Mandát (Pardubice) – 5 bodů (2+3)
  • 10. Tomáš Filippi (Liberec) – 5 bodů (1+4)

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Za svůj výkon v duelu se Spartou byl Černoch vyhlášen karlovarským hráčem zápasu, této pocty se mu dostalo popáté v sezoně. Byť vyhlášeným střelcem nebyl 27letý forvard nikdy, je naprosto příhodné, že své jediné dvougólové představení této základní části si schoval až do zlomového utkání.

V rozhovoru pro klubový web posléze přiznal, jak mu střelecké procitnutí v pravou chvíli přišlo k duhu: „Samozřejmě, teď to chvíli v paměti mít budu. Za tři dny ale začíná play off, tam je vše zapomenuté a začíná se od nuly. Jsem za to ale rád, je to dobré jak pro moji psychiku, tak i pro tým.“

Je pravdou, že naprostá koncovka sezony Černochovi vyšla – bodoval ve čtyřech ze svých posledních pěti startů (3+6), čímž dal částečně zapomenout na sérii sedmi utkání s nulou z přelomu ledna a února.

Konečný součet, tedy 25 kanadských bodů za 8 gólů a 17 asistencí, je jeho třetím nejvyšší v kariéře. Za loňským 31bodovým maximem (12+19) Černoch zaostal o šest bodů.

Ta nejdůležitější utkání má ale stále před sebou; vloni ve čtyřech zápasech prohraného předkola s Olomoucí posbíral parádních pět bodů (1+4). Skvělá forma z konce dlouhodobé soutěže naznačuje, že by mohl ofenzivu Energie v úvodní sérii s Českými Budějovicemi táhnout i letos.

2. HVĚZDA TÝDNE V ELH: JIŘÍ ČERNOCH
Zápas a výsledek G A B TM S TOI
27. 2. 2024: PCE - KVA 6:2 0 2 2 2 1 18:11
1. 3. 2024: KVA - SPA 5:1 2 1 3 2 3 18:09

3. hvězda týdne: Jan Růžička (Mladá Boleslav)

Ač Bruslaři v tabulce obsadili předposlední příčku, nedávné výkony jejich jedničky zastiňují mnohé jiné mistry gólmanského řemesla. Třetí hvězdou týdne je mladoboleslavský brankář Jan Růžička, jenž v kleci strávil plných 180 minut a svému týmu byl velkou oporou.

Úterní výhra 5:3 v Plzni Bruslařský klub udržela ve hře o předkolo, Růžička při ní předvedl 34 úspěšných zákroků. V pátek Mladá Boleslav doma porazila Olomouc 2:0 a 27letý brankář toho večera vychytal už páté čisté konto v sezoně – v brankářských statistikách si v tomto ohledu lépe vedl jen vítkovický Lukáš Klimeš.

I přes důležité vítězství naděje Bruslařů na postup v pátek zhasla, Karlovy Vary totiž i s Černochovým obrovským přičiněním přejely Spartu a na úkor Středočechů si pojistily předkolo. Nu a právě proti Pražanům Mladá Boleslav v neděli důstojně zakončila svou sezonu. Na ledě druhého týmu základní části prohrála 1:2, přičemž Růžička pro vítězství nemohl udělat více – třetímu nejproduktivnějšímu týmu ročníku zlikvidoval 42 pokusů.

Uznáváme, že post třetí hvězdy by si zasloužilo více brankářů. Máme tu vydařený sezonní debut karlovarského Petra Hamalčíka v posledním kole, máme tu čistá konta vítkovického Klimeše s kladenským Mareksem Mitensem, Dominik Frodl zazářil v klíčovém duelu Energie se Spartou. Oceňujeme však, že Růžička doslovně neslezl z ledu – a přestože v minulém týdnu čelil druhému největšímu počtu střel, v úspěšnosti zákroků skončil čtvrtý.

Úspěšnost zákroků od 26. února do 3. března

  1. Petr Hamalčík (Karlovy Vary) – 97,73 % (43/44)
  2. Josef Kořenář (Sparta) – 97,37 % (37/38)
  3. Dominik Frodl (Karlovy Vary) – 95,83 % (23/24)
  4. Jan Růžička (Mladá Boleslav) – 95,24 % (100/105)
  5. Milan Klouček (Plzeň) – 95,16 % (59/62)
  6. Lukáš Pařík (Mountfield HK) – 94,87 % (37/39)
  7. Lukáš Klimeš (Vítkovice) – 94,59 % (105/111)
  8. Mareks Mitens (Kladno) – 93,94 % (62/66)
  9. Dominik Furch (Kometa) – 92,13 % (82/89)
  10. Daniel Král (Liberec) – 92,11 % (35/38)

Mladou Boleslav po celou sezonu srážela slabá produktivita, 106 vstřelených gólů je s přehledem nejslabším výkonem ze všech extraligových týmů.

Je to tedy právě a především Růžička, komu Středočeši vděčí za své výsledkové vzepětí v cílové rovince. Ze svých posledních deseti utkání Bruslaři vytěžili 17 bodů, lépe si vedla jen čtyři další družstva.

Růžička v tomto období startoval v sedmi zápasech, přičemž pro svůj tým vychytal 12 bodů – a hned třikrát zavřel krám. Ani jeden ze shutoutů přitom nenakoupil lacino, proti Motoru, Kladnu i Olomouci dohromady zlikvidoval 93 střel.

V minulém ročníku bývalý juniorský reprezentant pendloval mezi extraligou a Chance ligou, do první ligy na dva zápasy v dresu Slavie nakoukl i letos. Silná koncovka sezony ale možná definitivně potvrdila, do které že ze dvou soutěží Růžička patří.

Během 32 utkání v sezoně 2023/24 pochytal 91,8 % střel a průměr inkasovaných gólů srazil na 2,45. Na tým ze spodku tabulky jsou to parádní čísla; dovolenou, která mladoboleslavskému rodákovi i všem jeho spoluhráčům z města aut právě začíná, snad zpříjemní titul třetí hvězdy týdne. Podle nás je zasloužený.

sipka NEPŘEHLÉDNĚTE: Největší hvězdy a události týdne v NHL

3. HVĚZDA TÝDNE V ELH: JAN RŮŽIČKA
Zápas a výsledek Zákroky Góly SV% TOI
27. 2. 2024: PLZ - MBL 3:5 34 3 91,89 % 60:00
1. 3. 2024: MBL - OLO 2:0 25 0 100 % 60:00
3. 3. 2024: SPA - MBL 2:1 41 2 95,35 % 60:00

Sleduj průběh zápasu ZDE

Hokejová extraliga: Sestava týdne (26. února až 3. března 2024)

Příště už si představíme první várku hrdinů play off, tentokrát naše ideální sestava týdne ještě mapuje koncovku základní části. Koho jsme nominovali po bok tří výše představených hvězd?

  • Spolupráce s Růžičkou se osvědčila i na ledě, přenášíme ji tedy také do naší sestavy. Modrou čáru stráží mladoboleslavský Alex Lintuniemi, s bilancí 1+1 pátý nejproduktivnější zadák týdne. Člen prvního obranného páru Bruslařů zavíc zapsal dva kladné body do tabulky pravdy, i jeho přičiněním Středočeši ve třech zápasech inkasovali jen pětkrát.
  • Druhý flek v obraně si nárokuje pardubický David Musil, autor tří asistencí i bilance +7 ve statistice plus/mínus. Trojnásobný extraligový šampion s Třincem si v městě perníku kroutí druhou sezonu, v našlapaném kádru se na led průměrně dostává na 19 minut a 28 sekund za večer. I přes relativně nižší ice time mu statistici napočítal 56 zblokovaných střel, což ve srovnání hokejistů Dynama stačí na skvělou třetí příčku.
  • Ideální útočnou lajnu minulého týdne pak spolu s Rychlovským a Černochem tvoří brněnský Steve Moses. Jeho tři góly samy o sobě stačí na dělenou druhou příčku v tabulce střelců, co do jejich významu ovšem 34letému Američanovi může konkurovat málokdo. Dvougólové představení proti Liberci obsahovalo i vítěznou trefu, duel 52. kolo proti Třinci zase Moses brankou devět minut před třetí sirénou poslal do prodloužení. Jsou to i tyto dva zásahy, kvůli kterým Kometa vyhrála závody o čtvrtou postupovou příčku.
SESTAVA TÝDNE PODLE HOKEJZPRAVY.CZ (26. 2. až 3. 3. 2024)
Brankář: Jan Růžička (BK Mladá Boleslav)
Obránce: Alex Lintuniemi (BK Mladá Boleslav)
Obránce: David Musil  (HC Dynamo Pardubice)
Útočník: Jakub Rychlovský (Bílí Tygři Liberec)
Útočník: Jiří Černoch (HC Energie Karlovy Vary)
Útočník: Steve Moses (HC Kometa Brno)

Událost týdne v hokejové extralize: Martin Zaťovič vstřelil vstoupil do Klubu hokejových střelců

Co se v minulém týdnu povedlo? Brněnský Martin Zaťovič vstoupil do Klubu hokejových střelců. To znamená, že v extraligových a reprezentačních zápasech nasázel 250 gólů. Kulaté mety dosáhl v pátečním duelu v Liberci, kdy při důležitém vítězství Komety 6:4 v sedmé minutě otevíral skóre.

Uznáváme, že na velké události byl minulý týden nesmírně bohatý.

To všechno jsou ovšem události, kterým jsme se na stránkách HokejZpravy.cz věnovali – a věnovat ještě budeme. Milník zkušeného křídelníka by určitě neměl zůstat v jejich stínu.

Zaťovič svou extraligovou kariéru zahájil jedním utkáním v sezoně 2004/05, natrvalo se v ní usadil o dva roky později. Prvních devět sezon své domácí kariéry spojil s Karlovými Vary, se kterými v roce 2009 slavil historický titul. Po dvouletém angažmá v KHL se pak před sezonou 2017/18 pro návrat domů zvolil Kometu – právě včas, aby zásadní měrou přispěl k back-to-back mistrovským titulům.

Během poctivých 17 extraligových sezon Zaťovič nikdy nepatřil k lídrům ofenzivních statistik, výjimkou je pouze ročník 2019/20, kdy se díky 50 bodům (29+21) z 51 zápasů v celkové produktivitě usadil na páté příčce. Mezi kanonýry pak jeho 29 gólů, osobní maximum, stačilo dokonce na třetí místo.

Avšak jméno Zaťovič je synonymem sportovní dlouhověkosti a trvalé výkonnosti. Jak podotýká obsáhlý článek na webu Komety, přerovský rodák je i po lednových 39. narozeninách stále členem elitní brněnské formace – a letošních 14 gólů jej v týmové tabulce řadí na pátou příčku.

Góly Martina Zaťoviče (ELH + národní tým)

  • Karlovy Vary: 88 (72 v základní části + 16 v play off)
  • Kometa Brno: 144 (129 v základní části + 15 v play off)
  • Česká reprezentace: 18 (z toho 7 na MS v hokeji)

„Hokej je týmový sport, takže klukům děkuji, že mi pomohli. Dnes si to užijí hlavně moje děti, ale my jdeme dál,“ odmítl se Zaťovič překonáním milníku nějak obšírněji zaobírat.

A přitom by mohl. Přestože Klub hokejových střelců deníku Sport v tuto chvíli čítá již 73 členů, v posledních letech se jeho řady rozšiřují pouze sporadicky – naposledy do něj vstoupili českobudějovičtí Milan Gulaš a Lukáš Pech na přelomu let 2021 a 2022. Ty největší české hvězdy odcházejí do zahraničí, s domácí nejvyšší soutěží svou kariéru spojí jen hrstka nejvěrnějších.

Zaťovič k nim bezesporu patří. K více než dvěma stovkám extraligových gólů je navíc třeba přičíst i 18 tref za reprezentaci, se kterou si v letech 2014–16 zahrál na třech světových šampionátech.

Uznáváme, že národní tým je nadobro uzavřenou kapitolou. I góly z play off se ale počítají – a vzhledem ke skvělé formě Komety z posledních týdnů by se mohl novic Zaťovič v pořadí Klubu střelců velmi rychle posunout o pěkných pár míst výš.

KLUB LIGOVÝCH KANONÝRŮ: TOP 10 + AKTIVNÍ HRÁČI
# Hokejista Góly
1. Milan Nový 594 (474+120)
2. Vladimír Růžička 543 (431+112)
3. Václav Nedomanský 532 (369+163)
4. Vladimír Martinec 498 (343+155)
5. Ivan Hlinka 479 (347+132)
6. Josef Černý 478 (403+75)
7. Viktor Ujčík 467 (410+57)
8. Vladimír Zábrodský 464 (306+158)
9. Vincent Lukáč 463 (393+70)
10. Vlastimil Bubník 421 (300+121)
24. Martin Růžička 353 (344+9)
38. Milan Gulaš 301 (293+8)
59. Lukáš Pech 271 (269+2)
73. Martin Zaťovič 250 (232+18)

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Přešlap týdne: Děsivé Jeřábkovo zranění

Co se naopak nepovedlo? Třinecký zadák Jakub Jeřábek utrpěl otevřenou zlomeninu holenní a lýtkové kosti na pravé noze. Sezona pro něj tak definitivně skončila ve čtvrté minutě prodloužení 51. kola, kdy k inkriminovanému střetu došlo.

Pojďme si hned na začátku ujasnit, že tentokrát v našem přešlapu týdne nehledáme kontroverzi. Ačkoli se Jeřábek zranil po střetu s pardubickým Richardem Pánikem, který mu zasedl nohu, kolize byla nezaviněná a vyplynula ze hry. Slovenský forvard, před pár týdny paradoxně ještě Jeřábkův spoluhráč, to od fanoušků pořádně schytal.

Pro nás je zranění smutnou připomínkou toho, jakému nebezpečí se aktéři námi tolik milovaného sportu pravidelně vystavují.

Přímo z ledu byl 32letý bek Ocelářů odvezen do nemocnice, kde se ještě v pátek večer podrobil operaci. Ta podle všeho dopadla úspěšně, jak dal ve svém sobotním vyjádření vědět samotný Jeřábek.

I my se přidáváme k dlouhému zástupu těch, kteří elitnímu obránci přejí brzké zotavení a co nejdřívější návrat – pro začátek nikoli na led, ale především do normálního života.

Zároveň ale doufáme, že seznam dlouhodobě zraněných hokejistů už se v play off nebude dále rozšiřovat. Pro samotný Třinec je ztráta produktivního beka (5+30 v 51 zápasech) obrovskou komplikací.

Dokáží se s ní obhájci titulu vyrovnat, přidá ocelářská dynastie pátý titul v řadě? To všechno jsou otázky, na které budeme dostávat odpovědi v příštích týdnech. Dobře se u právě začínající vyřazovací části bavte.

sipka Co přinese tento týden? Všechny zápasy play off sledujte živě ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Martin Růžička z Třince s Masarykovým pohárem po vítězství v play off české hokejové extraligy

Extraliga play off živě: Dnešní hokej v televizi, program

Od úvodního buly po korunovaci šampionů, všechny zápasy play off extraligy můžete sledovat živě. Kde, kdy? Odpoví vám TV program.

Hokejisté týmu PSG Berani Zlín s trofejí pro vítěze Chance ligy v sezoně 2022/23

Playoff Chance ligy 2024: program, výsledky, stav sérií

Podívejte se na program zápasů, výsledky a stav sérií playoff Chance ligy 2024. ✔️ Výherce postupuje do extraligové baráže.

Porada rozhodčích v utkání české hokejové extraligy. Jaká jsou pravidla v play off Tipsport ELH?

Hokej extraliga play off pravidla: délka prodloužení, nájezdy

Kdy se prodlužuje do rozhodnutí a kdy na řadu přijdou nájezdy? Důležitá pravidla play off hokejové extraligy najdete v tomto článku.