Vítkovice vs. Mountfield HK: Extraliga hokej play off živě dnes

První dvě utkání v královéhradecké ČPP Aréně dopadly lépe pro domácí Mountfield, který tak vede 2:0 na zápasy. Teď se série hraná na tři vítězné duely přesouvá do vítkovického svatostánku. Třetí klání předkola play off mezi Vítkovicemi a Hradcem Králové se uskuteční v sobotu 9. března od 15:00 v Ostravar Aréně.

AKTUALIZACE: Mountfield HK ve Vítkovicích zvítězil 3:1 a v nejktratším možném čase postupuje do čtvrtfinále, pro Ostravany sezona končí. Za vítěze se trefili Freibergs, Blain a Jergl, Ridera se dočkala až snížení s Fridrichovy hole při závěrečné power play. Další zápasy play off sledujte živě ZDE.

Živý přenosInformace, kurzy
Vítkovice Mountfield HKStatistikyTip

Rihards Bukarts z Vítkovic dohrává hradeckého beka Tomáše Pavelku Foto: Profimedia

Play off extraliga 2024 dnes: Kde sledovat HC Vítkovice Ridera vs. Mountfield Hradec Králové živě - online live stream zdarma?

Ostravané mají nůž na krku. Pokud prohrají, sezona pro ně končí. Podaří se jim sérii ještě zvrátit, nebo Východočeši udělají poslední krok k postupu do čtvrtfinále play off Tipsport ELH 2024? Další zápas této série předkola můžete sledovat online v živém přenose na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a sledujte předkolo Vítkovice vs. Mountfield HK živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Vítkovice - Mountfield HK dnes, informace o zápase (osmifinále play-off ELH 2024, 3. a 4. utkání)

Před startem předkola play off hokejové extraligy 2024 byl do role favorita pasován právě hradecký Mountfield, který se v tabulce po odehrání všech 52 kol nacházel o jednu příčku výše. Tuto pozici osmý celek základní části v úvodních dvou duelech také potvrdil.

  • V prvním duelu sice Severomoravané dvakrát vedli, nakonec ale prohráli poměrem 3:4.
  • Taktéž po konci druhého utkání se radovali hokejisté hradeckého Mountfieldu, kteří zvítězili fotbalovým výsldkem 1:0.

Ačkoliv se Východočeši zatím jeví jako lepší tým, ve třetím zápase bookmakeři lehce favorizují Vítkovice, které budou mít výhodu domácího prostředí.

V době tvorby preview byl u sázkové kanceláře Tipsport vypsán kurz 2,45 na výhru Ridery po 60 minutách utkání. Vítězství Hradce Králové v základní hrací době pak bylo ohodnoceno kurzem 2,63.

Nejzajímavější kurzy na 3. zápas Vítkovice vs. Mountfield HK

  • 1/0/2: Vítkovice 2,45 | remíza 3,91 | Mountfield HK 2,63
  • Vítěz do rozhodnutí: Vítkovice 1,84 | Mountfield HK 1,96
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,58 | více 2,39
  • Kurzy na postup: Vítkovice 8,50 | Mountfield HK 1,06
  • Kurzy na titul: Vítkovice 200,00 | Mountfield HK 25,00
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Vítkovice vs. Mountfield HK: informace o zápase
🕒Kdy: 9. 3. 2024 od 15:00 (3. zápas)
10. 3. 2024 (4. zápas)
🌎Kde: Ostravar Aréna, Ostrava
🏆Soutěž: Tipsport ELH play off 2023/24, předkolo
🏒Stav série: 2:0 pro Mountfield HK
Kurzy Tipsportu (3. z.): 2,45 - 3,91 - 2,63
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, ČT Sport

V bráně se mohou Vítkovice spolehnout na Klimeše, hráči v poli ale stagnují

Ostravané byli v obou duelech na královéhradeckém ledě výrazně přestříleni. V tom prvním Mountfield zvítězil na rány směřující mezi tři tyče poměrem 33:20. A přestože Ridera využila rovnou tři přesilovky, výhru urvat nedokázala.

Po druhé dvacetiminutovce druhého utkání dokonce Hradec Králové vedl na střely 33:8! V závěrečném dějství se sice Severomoravané vzmátořili (poměr střel 17:5 pro Vítkovice), ani to ale k vyrovnávací trefě nevedlo. Z celkového počtu 25 ran vyslaných na hradeckého gólmana Lukáše Paříka se však neujala ani jedna.

Nejvíce jej prověřoval lotyšský forvard Rihards Bukarts (4 střely), na zásah ze středečního utkání ale nenavázal.

Ve druhém zápase Vítkovice dlouho žily především díky parádně čapajícímu Lukáši Klimešovi, který si připsal 37 úspěšných zákroků, zatímco ze své sítě lovil pouze jeden puk. Lídr několika brankářských statistik základní části ELH si tak jako jeden z mála hráčů ostravského kádru neměl po zápase co vyčítat.

sipka Předkolo play off: Největší hvězdy všech týmů

Trenér Pavel Trnka se hodně spoléhá na svého beka Stuarta Thomase Percyho, jehož ice-time se v obou zápasech pohyboval okolo 25 minut. Během úvodního duelu pak vykřesal v 52. minutě pro svůj tým naději, když snížil gólem na 3:4.

Z prvních dvou utkání vyšli bodově naprázdno například útočnici Roberts Bukarts, Patrik Zdráhal, Petr Chlán či Marek Kalus. Posledního jmenovaného může omluvit jeho nedávný návrat do hry po zranění.

Hokejisté Vítkovic v prvních dvou zápasech

  • Yohann Auvitu (D) – 2 body (1+1), čas na ledě 19:00
  • Rihards Bukarts (F) – 2 body (1+1), čas na ledě 20:30
  • Stuart Thomas Percy (D) – 1 bod (1+0), čas na ledě 24:50
  • Lukáš Klimeš (G) – 66 zákroků (92,96 %), GAA 2,50

Z Hradce Králové zatím nejvíce vyčnívá Kevin Klíma

Kromě vyššího počtu střel pomohla hradeckému Mountfieldu k prvním dvou výhrám v sérii také lepší úspěšnost na vhazování.

V úvodním zápase vybojovali hradečtí na buly 40 kotoučů, zatímco Vítkovice 32. Svěřenci Tomáše Martince si v této činnosti vedli lépe také v odvetném duelu (31:26).

Z hradeckého mužstva při vhazování nejvíce vynikal Kevin Klíma, který v obou kláních překročil 70% úspěšnost. Pokaždé navíc skóroval. Jeho trefa v druhém zápase pak byla jedinou, takže současně i vítěznou. Potvrdí šestadvacetiletý útočník s americkým pasem slušnou formu i v Ostravar Aréně?

sipkaKevin Klíma s bilancí 1+2 aktuálně patří do TOP 10 bodování play off

Na průměr více než 22 minut strávených na ledě během dvou klání v domácí ČPP Aréně dosáhli obránci Jeremie Blain a Ralfs Freibergs. Bronzový medailista z loňského Mistrovství světa v hokeji Freibergs pak v druhém utkání zablokoval celkem 4 vítkovické střely.

Své první play off v seniorské soutěži chytá dvaadvacetiletý gólman Lukáš Pařík, který v Hradci působí formou hostování z Liberce. A hned na druhý pokus si nadaný maskovaný muž připsal své premiérové čisté konto ve vyřazovací části, když zneškodnil všech 25 ran z holí Ostravanů.

Hokejisté Mountfieldu HK v prvních dvou zápasech

  • Kevin Klíma (F) – 3 body (2+1), čas na ledě 15:05
  • Tomáš Pavelka (D) – 2 body (1+1), čas na ledě 19:34
  • Aleš Jergl (F) – 2 body (0+2), čas na ledě 15:40
  • Lukáš Pařík (G) – 42 zákroků (93,33 %), GAA 1,50

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Hokej Vítkovice vs. Mountfield HK dnes: statistiky, přesilové hry, góly

V přehledné tabulce níže se můžete podívat na vybrané týmové statistiky Vítkovic a hradeckého Mountfieldu v play off ELH 2024. Jako zdroj jsme použili oficiální stránky Českého hokeje

sipka Dnešní zápas Vítkovic a Mountfieldu sledujte živě ZDE

VÍTKOVICE VS. MOUNTFIELD HK V PLAY OFF 2024: STATISTIKY
Vítkovice Mountfield HK
Skóre 3:5 5:3
Střely 45:71 71:45
Bilance 0-0-0-2 2-0-0-0
Přesilové hry 3/9 (33,33 %) 2/6 (33,33 %)
Oslabení 4/6 (66,66 %) 6/9 (66,66 %)
Trestné minuty 16 22
Další zápas Vítkovice vs. Mountfield HK sledujte živě ZDE

Tip na výsledek: dnešní zápas HC Vítkovice Ridera vs. Mountfield Hradec Králové online, předkolo play off Tipsport extraligy 2024

Pět ze šesti letošních vzájemných soubojů mezi Vítkovicemi a hradeckým Mountfieldem skončilo rozdílem jediného gólu, třikrát se prodlužovalo. Dnes nás pravděpodobně čeká další vyrovnaný duel.

  • Datum a čas 3. zápasu: 9. 3. od 15:00

Situace před 3. zápasem předkola vapdá následovně: Hradec může v nejkratším možném čase postoupit do čtvrtfinále a před Vítkovicemi stojí hrozba posledního zápasu v sezoně.

Dá se tedy očekávat taktická bitva, která klidně může po 60 minutách skončit remízou. To by dle pravidel play off znamenalo 20minutové prodloužení a případné nájezdy.

Sázka na remízu v hokeji je vždy velice ošemetná, dnes tuto variantu však vyzkoušíme

TIP: Remíza sipka sledovat živě u Tipsportu

TIP: Remíza

Online live stream, přímý přenos v TV: Kde sledovat Vítkovice vs. Mountfield HK hokej živě?

Utkání mezi Vítkovicemi a hradeckým Mountfieldem v ostravské Ostravar Aréně lze sledovat živě v online live streamu u Tipsportu ZDE.

Třetí zápas série předkola play off bude vysílat v přímém přenose rovněž veřejnoprávní stanice ČT sport. Pokud bude tento duel kolidovat s jiným sportovním programem, tak jak tomu bylo v případě čtvrtečního klání mezi Českými Budějovicemi a Karlovými Vary, pro sledování můžete také využít aplikaci ČT sport Plus.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kapitán Českých Budějovic Milan Gulaš a obránce Karlových Varů Vojtěch Tomeček v zápase předkola play off Tipsport extraligy 2024

Karlovy Vary - České Budějovice: Extraliga play off živě dnes

Prodlouží si Energie sezonu, nebo Motor projde do čtvrtfinále play off? Duel Karlovy Vary vs. České Budějovice sledujte živě od 16:30.

Hokejisté týmu PSG Berani Zlín s trofejí pro vítěze Chance ligy v sezoně 2022/23

Playoff Chance ligy 2024: program, výsledky, stav sérií

Podívejte se na program zápasů, výsledky a stav sérií playoff Chance ligy 2024. ✔️ Výherce postupuje do extraligové baráže.

Vsetínští hokejisté Vít Jonák, Luboš Rob a Pavel Klhůfek se radují z gólu

Play off Chance ligy 2024: Vsetín vs. Přerov dnes živě online

Jeden z favoritů soutěže Vsetín vyzve ve čtvrtfinále Chance ligy Přerov. Každý zápas série hrané na tři vítězná utkání sledujte živě v live...