Vyhrajte lístky na hokej Sparta Praha vs. Karlovy Vary zdarma

Sparta má v úvodu roku 2024 nejlepší formu napříč celou hokejovou extraligou, i na další její domácí utkání můžete vyrazit zcela zdarma. V nové soutěži jsou pro vás k dispozici čtyři vstupenky na zápas s Karlovými Vary, který největší česká hala uvidí v neděli 21. ledna od 16:00. Účast v soutěži je zcela zdarma – avšak uzávěrka se kvapem blíží.

Soutěž o vstupenky na hokej: Extraliga 2024 Sparta Praha vs. Karlovy Vary Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na zápas hokejové extraligy Sparta Praha - Karlovy Vary

Pět utkání, pět výher, plných 15 bodů a skóre 19:11. Tak taková je vizitka hokejové Sparty v kalendářním roce 2024. Pražané tento týden absolvují další tři zápasy, jako poslední je v neděli 21. ledna od 16:00 vyzvou Karlovy Vary. Právě na tento duel se můžete podívat zcela zdarma, právě startuje další z našich soutěží o lístky do O2 Areny.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. HC Karlovy Vary

Samotný zápas HC Sparta Praha vs. HC Energie Karlovy Vary se uskuteční v rámci 39. kola základní části 2023/2024. Dlouhodobá soutěž směřuje k cíli a pražský tým si dělá zálusk na Masarykův pohár. Západočeští hosté naopak chtějí vylepšit pozici před play off, aktuálně figurují až ve spodní polovině tabulky.

Pravdou je, že Energie na Spartu umí – v říjnu totiž v O2 Areně zvítězila vysoko 5:2, a to i díky dvoubodovému příspěvku produktivního Dávida Grígera a 31 zákrokům brankářské jedničky Dominika Frodla. V prosinci ovšem Pražané opláceli stejnou mincí, na hřišti soupeře vyhráli 3:0. Miroslav Forman skóroval dvakrát, Josh Kestner jednou.

Ještě před třetím vzájemným zápasem s Karlovými Vary Sparta doma přivítá Pardubice v odloženém utkání 29. kola. A právě k přímému souboji o první extraligovou příčku se váže naše soutěž, jejímž partnerem je sázková společnost Fortuna.

Vaším úkolem je pod soutěžní příspěvek na Facebooku ZDE tipnout přesný výsledek zápasu s Dynamem, který se hraje ve středu 17. ledna od 18:30 – taková je i uzávěrka naší soutěže.

Z autorů správných odpovědí pak vylosujeme dva vítěze, kteří si rozdělí celkem čtyři vstupenky a rozšíří řady těch, kteří už v soutěžích HokejZpravy.cz a Fortuny uspěli.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Sparta vs. Pardubice.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do středy 17. ledna 2024 do 18:30.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání Sparta vs. Karlovy Vary (21. ledna 2024 od 16:00).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

HC Sparta v O2 Areně? Máme pro vás lístky na zbývající zápasy základní části 2023/2024

V lednu 2024 HC Sparta v O2 Areně hraje celkem šest domácích utkání. S Vítkovicemi si poradila 2:1, Litvínov porazila vysoko 6:3. Následuje odložený hvězdný duel s Pardubicemi, o který jsme soutěžili již v prosinci – a pak už jsou na řadě utkání s Karlovými Vary, Třincem a Libercem.

I na ty se budete moci vypravit zdarma, naše soutěže o čtyři vstupenky na každý domácí zápas Sparty pokračují až do konce základní části 2023/2024.

I v příštích týdnech tak bude mít příležitost rozšířit řady výherců soutěží a užívat si špičkový hokej zcela zdarma. V únoru se v libeňské hale postupně představí Kladno, Plzeň, brněnská Kometa a Hradec Králové, tečku za základní částí pak Sparta v březnu napíše střetnutím s Mladou Boleslaví. Přejeme vám hodně štěstí a dobrou zábavu, nyní i do budoucna.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - LEDEN 2024
📅 Termín 🏒Zápas
3. 1. od 18:30 Sparta - Vítkovice
14. 1. od 16:00 Sparta - Litvínov
17. 1. od 18:30 Sparta - Pardubice
21. 1. od 16:00 Sparta - Karlovy Vary
28. 1. od 16:00 Sparta - Třinec
31. 1. od 18:30 Sparta - Liberec

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gólman Jakub Kovář byl loni oporou Sparťanů. Bude se i v nové sezóně často radovat z vítězství? Sledujte hokejovou Spartu v akci živě na TV Tipsport.

Hokej Sparta Praha - soupiska, posily, přestupy, stadion

Sparta Praha bude v sezóně 2023/24 patřit k hlavním favoritům na titul v TELH. 🏆 Přečtěte si vše o týmu, jeho soupisce, programu i slavné...

Brankář HC Sparta Praha Josef Kořenář v domácím utkání v O2 Areně proti Litvínovu

Soutěžte s Fortunou a HokejZpravy.cz o lístky na Spartu

Zajít si do O2 Areny na Spartu zcela zdarma? Připravte se, díky spolupráci HokejZpravy.cz a Fortuny vás čekají soutěže o parádní ceny.

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...