Vyhrajte lístky na hokej Sparta Praha vs. Třinec zdarma

Hokejová Sparta se přetahuje o první příčku, již tuto neděli na svém ledě přivítá úřadující šampiony. Utkání proti Třinci bude svou atmosférou připomínat play off – a vy si ho můžete užít zcela zdarma. Přinášíme vám další soutěž o vstupenky do O2 Areny, zahrát si o ně můžete až do pátku 26. ledna.

Soutěž o vstupenky na hokej: Extraliga 2024 Sparta Praha vs. Oceláři Třinec v O2 Areně Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na zápas hokejové extraligy Sparta Praha - Třinec

Pražané sice přišli o svou novoroční neporazitelnost, i nadále ovšem zůstávají postrachem všech soupeřů. Tento týden Spartu čekají dva venkovní výjezdy, zlatým hřebem pak bude nedělní domácí duel s Třincem. Repríza předloňského finále v O2 Areně startuje 28. ledna 2024 v 16:00, dva z našich čtenářů na šlágr 41. kola díky soutěži vyrazí zcela zdarma – a navíc s doprovodem. Budete to právě vy?

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. HC Oceláři Třinec

Samotné utkání HC Sparta Praha vs. HC Oceláři Třinec spadá do programu 41. kola základní části 2023/2024.

Podle rozložení sil v době psaní článku půjde o souboj druhého s třetím – obě družstva mají nakročeno přímo do čtvrtfinále play off, přičemž Sparta nadále usiluje o zisk titulu ze základní části.

O vyrovnanosti obou celků svědčí remízy ve všech třech dosavadních střetnutích v aktuálním ročníku – a kvalitě Sparty pak přitakávají tři body navíc získané po prodloužení či nájezdech. Přímo v O2 Areně domácí nad Oceláři zvítězili v říjnu (3:2 p.p.), hrdinou zápasu byl dvougólový Josh Kestner.

Poslední generálkou před nedělními hvězdnými válkami s Třincem bude pro HCS páteční duel v Českých Budějovicích – a právě tento zápas je pro naši ve spolupráci s Fortunou uspořádanou soutěž klíčový.

Pravidelní čtenáři už tuší. Vaším úkolem je pod soutěžní příspěvek na Facebooku ZDE tipnout přesný výsledek duelu s Motorem, který se v Českých Budějovicích hraje v pátek 26. ledna od 17:30. Právě taková je i uzávěrka naší aktuální soutěže.

Z autorů správných tipů pak vylosujeme dva vítěze, kteří si rozdělí celkem čtyři vstupenky na nedělní zápas s Oceláři. Na každého výherce tedy čekají hned dva lístky zdarma.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu České Budějovice vs. Sparta Praha.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do pátku 26. ledna 2024 do 17:30.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání Sparta Praha vs. Třinec (28. ledna 2024 od 16:00).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

HC Sparta a O2 Arena – o lístky budeme soutěžit i v dalších týdnech, a to až do konce základní části ELH 2023/2024

Náš seriál hokejových soutěží odstartoval v prosinci, pokračovat bude až do konce základní části ELH 2023/2024. Vstupenky na domácí zápasy Sparty v O2 Areně tak budou k mání i v následujících týdnech.

A budou to týdny hokejově skutečně bohaté. Ještě v lednu Pražané kromě Ocelářů přivítají i liberecké Bílé Tygry, další z celků s přímo mistrovskými ambicemi.

Před únorovou reprezentační pauzou do hlavního města zavítá Kladno, Jaromír Jágr v dresu Rytířů vždy fungoval jako divácký magnet a očekávat lze zaplněné ochozy.

Následovat budou domácí starty proti brněnské Kometě, královéhradeckému Mountfieldu a nakonec, již v březnu, i mladoboleslavským Bruslařům. Právě soubojem se zeleno-bílým celkem Sparta uzavře své účinkování v základní části.

To bude podle pohledu na aktuální tabulku úspěšné. Přispívá k tomu i sázková kancelář Fortuna, generální partner libeňského týmu. Klubové vedení může s její podporou cílit na ty nejvyšší mety jak na ledě, tak v zákulisí při shánění posil. Vy se zase díky Fortuně můžete bavit u široké nabídky předzápasových i live sázek na všechny zápasy.

A díky Fortuně probíhají i naše hokejové soutěže, právě nejstarší česká sázkovka do nich pravidelně vkládá čtyři vstupenky na každý domácí zápas Sparty. Musíme tak dát za pravdu sloganu, že Fortuna vám přeje; dobře se bavte, u současné i budoucích soutěží.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - LEDEN 2024
📅 Termín 🏒Zápas
3. 1. od 18:30 Sparta - Vítkovice
14. 1. od 16:00 Sparta - Litvínov
17. 1. od 18:30 Sparta - Pardubice
21. 1. od 16:00 Sparta - Karlovy Vary
28. 1. od 16:00 Sparta - Třinec
31. 1. od 18:30 Sparta - Liberec

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...

Gólman Jakub Kovář byl loni oporou Sparťanů. Bude se i v nové sezóně často radovat z vítězství? Sledujte hokejovou Spartu v akci živě na TV Tipsport.

Hokej Sparta Praha - soupiska, posily, přestupy, stadion

Sparta Praha bude v sezóně 2023/24 patřit k hlavním favoritům na titul v TELH. 🏆 Přečtěte si vše o týmu, jeho soupisce, programu i slavné...

Brankář HC Sparta Praha Josef Kořenář v domácím utkání v O2 Areně proti Litvínovu

Soutěžte s Fortunou a HokejZpravy.cz o lístky na Spartu

Zajít si do O2 Areny na Spartu zcela zdarma? Připravte se, díky spolupráci HokejZpravy.cz a Fortuny vás čekají soutěže o parádní ceny.