Vyhrajte vstupenky na hokej Sparta Praha vs. Liberec zdarma

V neděli O2 Arena viděla slavné vítězství domácích nad Třincem, dalším soupeřem Sparty budou Bílí Tygři z Liberce. Soubojem dvou celků z vrchních pater extraligové tabulky bude žít celá Praha, přímo na místě si ho můžete užít i vy – opět pro vás máme soutěž o čtyři vstupenky zcela zdarma.

Soutěž o vstupenky na hokej: Sparta Praha vs. Liberec v O2 Areně zdarma (extraliga 2024) Foto: Hokejzpravy.cz

Soutěž o vstupenky na zápas hokejové extraligy Sparta Praha - Liberec

Leden 2024 byl pro Spartu obzvlášť vydařeným měsícem, tečku za ním napíše domácí utkání proti Liberci. Předehrávka 48. kola hokejové extraligy je v O2 Areně na programu ve středu 31. ledna 2024 od 18:30, dva z našich čtenářů se díky další soutěži o vstupenky na tento našlapaný zápas podívají zcela zdarma – ve hře jsou celkem čtyři vstupenky, každý vítěz obdrží dvě.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. Bílí Tygři Liberec

Utkání HC Sparta Praha vs. Bílí Tygři Liberec zahájí nabitý týden pražského celku, který později čeká ještě páteční výjezd do Pardubic a nedělní domácí střetnutí s Jágrovým Kladnem.

Přesto je to právě duel proti Liberci, který má předpoklady zařadit se k nejlepším zápasům celé sezony 2023/2024.

Hosté se rvou o příčky zaručující přímý postup do čtvrtfinále play off, aktuálně jim v tabulce patří páté místo. Ono rvaní se na sebe bere podobu spousty gólů na obou koncích kluziště, právě v zápasech Bílých Tygrů padá vůbec nejvíc branek v celé soutěži (skóre 140:130).

Gólově bohatá byla i tři vzájemná utkání v tomto ročníku. V říjnu sice svěřenci Filipa Pešána vyloupili O2 Arenu a zvítězili zde 4:1, oba mače na severu Čech ale patřily Spartě – ta v listopadu vyhrála 5:4, v lednu pak 4:3.

Co asi přinese čtvrté střetnutí? Přesvědčte se na vlastní oči, ve hře jsou vstupenky zdarma. Vaším úkolem je do komentáře pod soutěžní příspěvek na Facebooku ZDE napsat, který sparťan dvakrát skóroval v zatím posledním vzájemném zápase. Pospěšte, čas máte do úterý 30. ledna do 18:00, kdy je uzávěrka naší soutěže.

Z autorů správných odpovědí pak vylosujeme dva vítěze, kteří si rozdělí celkem čtyři vstupenky na nedělní zápas s Bílými Tygry. Pro každého výherce tak máme dva lístky, které do soutěže věnovala Fortuna.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s odpovědí na následující otázku: Který hokejista Sparty vstřelil dva góly v posledním vzájemném zápase, který proběhl 12. ledna 2024 v Liberci?
  • Na odeslání odpovědi máte čas do úterý 30. ledna 2024 do 18:00.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání Sparta Praha vs. Liberec (31. ledna 2024 od 18:30).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Ochutnávka play off? Sparta proti Liberci zřejmě představí i hvězdou posilu

Proč se na čtvrtý duel Sparty a Liberce v základní části 2023/2024 těšit?

V dresu domácích by měl podle všeho debutovat Kanaďan Zack Kassian, kterého vedení libeňského celku přivedlo před uzávěrkou přestupů. Řízný útočník za sebou má bohatou kariéru v NHL, jeho angažování je největší extraligovou událostí týdne.

Zdaleka však nejde jen jedno o nové jméno, hvězdný odlesk nadcházejícímu zápasu dávají i stávající hráči obou celků.

Zatímco Spartu táhnou produktivní forvardi jako Filip Chlapík, Michal Řepík či dvougólový hrdina minulého vzájemného střetnutí Roman Horák, v libereckém dresu září Tomáš Filippi, Adam Najman, Oscar Flynn či Jakub Rychlovský. Ti všichni figurují v první třicítce extraligového bodování.

V kurzové nabídce Fortuny už nyní najdete předzápasové příležitosti, v době psaní článku jsou domácí jednoznačným favoritem na vítězství.

  • Výhra Sparty: kurz 1,75
  • Remíza: kurz 4,40
  • Výhra Liberce: 3,95

sipka Kompletní nabídku si prohlédněte ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

HC Sparta a O2 Arena – na našem webu vás čekají další soutěže o lístky

Lednem náš seriál soutěží o vstupenky na Spartu rozhodně nekončí, postupně si zahrajeme o lístky na všechna domácí utkání HCS v O2 Areně do konce základní části ELH 2023/2024.

Ještě před únorovou reprezentační pauzou kvůli Švédským hokejovým hrám do hlavního města dorazí kladenští Rytíři, po restartu soutěže následují duely s Plzní, Kometou i Mountfieldem. Už v březnu se pak Pražané s dlouhodobou soutěží rozloučí střetnutím s Mladou Boleslaví.

Na každé z těchto utkání pro vás máme po čtyřech vstupenkách, a to díky štědrosti Fortuny, generálního partnera HC Sparta Praha. Sledujte tedy náš web a facebookový profil i v dalších dnech, přejeme vám hodně štěstí a příjemnou zábavu.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - ÚNOR A BŘEZEN 2024
📅 Termín 🏒Zápas
4. 2. od 16:00 Sparta - Kladno
14. 2. od 18:30 Sparta - Plzeň
18. 2. od 14:00 Sparta - Kometa Brno
27. 2. od 18:30 Sparta - Mountfield HK
3. 3. od 17:00 Sparta - Mladá Boleslav

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...

Gólman Jakub Kovář byl loni oporou Sparťanů. Bude se i v nové sezóně často radovat z vítězství? Sledujte hokejovou Spartu v akci živě na TV Tipsport.

Hokej Sparta Praha - soupiska, posily, přestupy, stadion

Sparta Praha bude v sezóně 2023/24 patřit k hlavním favoritům na titul v TELH. 🏆 Přečtěte si vše o týmu, jeho soupisce, programu i slavné...

Brankář HC Sparta Praha Josef Kořenář v domácím utkání v O2 Areně proti Litvínovu

Soutěžte s Fortunou a HokejZpravy.cz o lístky na Spartu

Zajít si do O2 Areny na Spartu zcela zdarma? Připravte se, díky spolupráci HokejZpravy.cz a Fortuny vás čekají soutěže o parádní ceny.