Vyhrajte vstupenky na hokej Sparta Praha vs. Plzeň zdarma

Tyhle dva celky se utkávají už od vzniku samostatné české extraligy, u dalšího vzájemného zápasu můžete být i vy. V naší soutěži hrajeme o vstupenky na duel Sparty a Plzně v O2 Areně, stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Jakou?

Soutěž o vstupenky na hokej: Extraliga 2024 Sparta Praha vs. Plzeň v O2 Areně Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na hokej: Sparta Praha - Plzeň v extralize

Mnoho tradičnějších rivalit v českém hokeji neexistuje. Sparta Praha a Plzeň se poprvé utkaly již v roce 1951, nejnovější v předlouhé sérii vzájemných klání O2 Arena uvidí ve středu 14. února 2024 od 19:00. Chcete ho vidět i vy? Můžeme vám pomoci. Dva vítězové nové soutěže si mezi sebe rozdělí čtyři vstupenky, které do hry věnovala Fortuna, sparťanský generální partner.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. HC Škoda Plzeň

Utkání HC Sparta Praha vs. HC Škoda Plzeň je ozdobou 44. kola základní části hokejové extraligy. Pražané na led vyjedou poprvé po reprezentační přestávce, Západočeši už za sebou budou mít pondělní domácí předehrávku proti Pardubicím.

Právě Dynamo Sparta nahání na čele tabulky, během pauzy od sebe oba jisté postupující do play off dělily pouze dva body. To Indiáni se mohou pomalu chystat na předkolo, ke kterému mají z desáté příčky velmi blízko.

Středeční utkání završí letošní vzájemnou sérii Sparty s Plzní, ve které jsme viděli už 19 gólů. Všechny body zatím bral tým z hlavního města, když na západě Čech zvítězil 3:2 a 4:2 a doma v listopadu pak 5:3.

Spoustu krásných tref lze očekávat i od čtvrtého klání. Co udělat pro to, abyste se na poslední zápas HCS se Škodovkou v základní části mohli podívat zdarma? Je to snadné. Vaším úkolem je pod soutěžní příspěvek na Facebooku ZDE do komentářů napsat odpověď na otázku, kolik hráčů Sparty a Plzně nás reprezentovalo na letošních Švédských hokejových hrách.

Čas na odpověď máte do úterý 13. února do 18:00.

Z autorů správných odpovědí obratem vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dva lístky na středeční klání. Fortuna tak do soutěže věnovala celkem čtyři vstupenky, atraktivním duelem se můžete bavit i s někým blízkým.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s odpovědí na následující otázku: Kolik hráčů Sparty a Plzně hrálo za Česko na Švédských hokejových hrách 2024?
  • Na odeslání odpovědi máte čas do úterý 13. února 2024 do 18:00.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání Sparta Praha vs. Plzeň (14. února 2024 od 19:00).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Sparta proti Plzni? Spousta gólů i reprezentantů

Základní část je v cílové rovince, Sparta v O2 Areně odehraje už jen čtyři domácí utkání. To s Plzní slibuje špičkovou podívanou, vždyť po ledě se budou prohánět hned tři čeští reprezentanti ze Švédských hokejových her: Michal Kempný a Roman Horák za domácí a Petr Zámorský za hosty. Výčet hvězd na obou stranách je pochopitelně ještě delší.

Jak už jsme zmínili, Sparta vyhrála všechny tři vzájemné zápasy aktuálního ročníku. Ve všech případech šlo ale o vyrovnané přetahované, které byly až do posledních minut otevřené.

O zářijové výhře 3:2 v Plzni rozhodl až vítězný gól Michala Řepíka z 49. minuty. Při listopadovém triumfu 5:3 v O2 Areně platil vyrovnaný stav ještě v půl utkání, zlomil ho až Aaron Irving v přesilovce ve 35. minutě. V prosinci pak Škodovka doma po první třetině vedla 2:1, na konečných 2:4 hosté otočili až v posledních šesti minutách.

Dramatický průběh předchozích mačů budiž nejlepší pozvánkou ke sledování toho nadcházejícího. V nabídce Fortuny už nyní najdete vypsané příležitosti, jednoznačným favoritem zápasu je v době vyhlášení soutěže domácí HCS.

  • Výhra Sparty: kurz 1,45
  • Remíza: kurz 5,10
  • Výhra Kladna: 6,00

sipka Kompletní nabídku si prohlédněte ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Soutěžte o lístky do O2 Areny zdarma až do konce základní části ELH 2023/2024

Drtivá většina z 52 kol základní části je minulostí, vše už směřuje k jarnímu play off – a Sparta patří k jeho největším favoritům. Skvělou zprávou je, že v následujících týdnech budeme soutěžit o lístky na všechny domácí zápasy Sparty. Přední český klub tak můžete podpořit z hlediště i ve zbývajících utkáních.

A jakých utkáních! Po Indiánech do hlavního města v neděli 18. února dorazí brněnská Kometa, po sérii venkovních klání se Sparta do O2 Areny vrátí v úterý 27. února, kdy ji čeká souboj dvou posledních poražených finalistů proti Hradci Králové.

Tečku za dlouhodobou soutěží pak v neděli 3. března napíše derby s Mladou Boleslaví. Co zápas, to jedna soutěž o lístky zdarma.

Vstupenky do soutěží věnovala sázková společnost Fortuna, generální partner HC Sparta Praha. Fortuna na každý extraligový zápas vypisuje nepřeberné množství kurzových příležitostí, bavit se můžete také u live sázek v průběhu utkání – a budete-li mít štěstí, pak budete zápas sledovat přímo z tribuny naší největší haly. Přejeme vám hodně štěstí a příjemnou zábavu.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - ÚNOR A BŘEZEN 2024
📅 Termín 🏒Zápas
4. 2. od 16:00 Sparta - Kladno
14. 2. od 18:30 Sparta - Plzeň
18. 2. od 14:00 Sparta - Kometa Brno
27. 2. od 18:30 Sparta - Mountfield HK
3. 3. od 17:00 Sparta - Mladá Boleslav

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nástup týmu Sparta Praha na led k utkání hokejové extraligy proti Dynamu Pardubice

Týmy hokejové extraligy: seznam, sezony, zkratky, tituly

Přehled současných i bývalých týmů hokejové extraligy na jednom místě? 🔍 Najdete ho zde, včetně zkratek klubů a délky působení v ELH.

České reprezentantky zpívají hymnu po vítězném zápase o 3. místo na MS v hokeji žen 2023

Mistrovství světa v hokeji žen 2024: tabulka, program, výsledky

České hokejistky budou na MS 2024 útočit na třetí medaili v řadě. Podívejte se na program a výsledky hokejového šampionátu žen, který se...

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...