Extraliga hokej živě dnes: Sparta Praha vs. Kladno livestream

Sparta v pátek vyzrála na první tým extraligy, dnes doma v O2 Areně přivítá poslední mužstvo tabulky. Kladno už osm kol nebodovalo a zdá se, že po roce znovu míří do baráže. Domácí naopak doufají, že ještě zdramatizují boj o Pohár Jaroslava Pouzara.

Kde sledovat živěPreview
VýsledkyFavoritLive stream

Sparta dnes v O2 Areně sehraje extraligový zápas proti poslednímu Kladnu Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej Sparta Praha - Kladno? (4. 2. 2024, O2 Arena)

Díky výhře v Pardubicích stáhla Sparta náskok Dynama na pět bodů, zároveň ale odehrála o dva zápasy víc. Pokud si sparťani chtějí držet alespoň mírnou šanci na první místo v základní části, pak určitě musí s Kladnem bodovat naplno.

Sledujte, zda utkání dopadne podle předpokladů v neděli 4. února od 16:00 na TV O2 Sport. Zápas vám přiblíží i live rozhraní Fortuny, kde najdete zajímavé statistické info i aktualizované kurzy.

sipka Získejte od Fortuny bonus a vsaďte si na zápas Sparta vs. Kladno

Sleduj průběh zápasu ZDE

Fanouškům v O2 Areně se poprvé ukážou i kanadské posily Zack Kassian a Nicolas Beaudin. Bývalí hráči NHL a AHL už nastoupili v Pardubicích, nyní si užijí první domácí start v ELH. Na druhé straně by naopak měl chybět legendární Jaromír Jágr, kterého vyřadila ze hry nemoc.

Ani s Jágrem v sestavě se ale Kladnu v posledních měsících vůbec nedařilo. I proto už propast mezi oběma celky v extraligové tabulce narostla na 62 bodů.

  • Sparta doma: 23 zápasů, 49 bodů (14-3-1-5)
  • Kladno venku: 23 zápasů, 17 bodů (3-2-4-14)

sipka Soutěžte ZDE zdarma o lístky na domácí utkání Sparty

Extraliga 2023/2024: Sparta - Kladno, informace
🕒Datum: 4. 2. 2024, 16:00
🏟️Místo: O2 Arena, Praha
🏆Soutěž: ELH 2023/24, 43. kolo
🏒H2H v této sezoně: KLA - SPA 1:7 | KLA - SPA 2:3 | SPA - KLA 5:3
Favorit Fortuna: info zde
📺Přímý přenos: O2 TV Sport

Sparta měla v Pardubicích stoprocentní přesilovku, Kováře po ráně do hlavy střídal Kořenář

Hráči Sparty ještě nevzdali boj o první místo v extralize. Zvítězili na ledě vedoucího Dynama, které nastoupilo bez hvězdných útočníků Sedláka a Kauta. Sparťanům ale chyběl pro změnu centr Sobotka, a tak určitě výhru 3:1 nelze podceňovat.

Tím spíš, když už ve čtvrté minutě ztráceli Pražané jeden gól. Podrážení Mozíka po minutě potrestal Poulíček. Ve virtuální tabulce se v tu chvíli zvýšil pardubický náskok už na 11 bodů.

Sparta jej ale ještě v první třetině stlačila na pouhých pět. Pomohla si dvěma po sobě jdoucími přesilovkami. Tu první využil Pavel Kousal, druhou ukončil obránce Jakub Krejčík.

V prostřední části se sice skóre neměnilo, přesto Sparta o přestávce vyměnila brankáře. Jakub Kovář totiž na začátku druhé třetiny dostal ránu do hlavy, a přestože chytal dál, na posledních 20 minut raději trenéři preventivně poslali do brány Josefa Kořenáře.

Sparta má ovšem vyrovnanou gólmanskou dvojici, a tak i s Kořenářem držela vedení až do konce. V poslední minutě navíc potrestala i třetí vyloučení Pardubic v zápase, konečnou podobu skóre dodal Buchtele.

Přímo na ledě se z výhry mohli těšit už i Zack Kassian, Nicolas Beaudin a Kryštof Hrabík, tři posily, které Sparta přivedla na konci přestupového období. Ani jeden sice nebodoval, ale Kassian ihned ukázal, že by měl patřit k největším tvrďákům ELH; uvedl se třemi hity.

Pardubice vs. Sparta Praha – 1:3

  • Góly: 04:16 Poulíček (PP, Košťálek, Kousal) – 13:52 Kousal (PP, Buchtele, Najman), 14:38 Krejčík (PP, Najman, Kousal), 59:42 Buchtele (PP, Kousal, Krejčík)
  • Střely: 23:29
  • Trestné minuty: 6:8
  • Využití: 1:3
  • Brankáři: Roman Will (26/29) – Jakub Kovář (15/16), Josef Kořenář (7/7)
  • Hráči zápasu: Roman Will – Ondřej Najman

Vsaď si na hokej u online sázkové kanceláře Fortuna a proměň svůj rituál ve výhru

Produktivita HC Sparta Praha

  1. Filip Chlapík – 41 bodů (17+24)
  2. Roman Horák – 38 bodů (15+23)
  3. Michal Řepík – 32 bodů (13+19)
  4. Michal Kempný – 28 bodů (7+21)
  5. Pavel Kousal – 26 bodů (10+16)

sipka Sledujte HokejZpravy.cz na Facebooku a soutěžte o lístky na Spartu

HC Sparta Praha - sestava proti Pardubicím
Brankáři Kořenář (Kovář)
Obránci Kempný, Mozík – Beaudin, Irving – Němeček, Mikliš – Krejčík
✅ Útočníci Forman, Lajunen, Řepík (C) – Buchtele, Horák, Chlapík – J. Konečný. Najman, P. Kousal – Hrabík, Vitouch, Kassian

Rytíři Kladno prohráli 13krát v řadě. Nejspíš je znovu bude čekat baráž o udržení v extralize

Kladno je v obrovské herní krizi, která pravděpodobně nemá jiné východisko, než další účast Rytířů v baráži o udržení. Za posledních 28 zápasů, což je více než polovina základní části, vyhrál Jágrův tým jen dvakrát!

V roce 2024 se to kladenským hokejistům nepodařilo ještě jednou, od překvapivého vítězství 8:4 v Liberci (28. prosince) opouštěli Středočeši hrací plochu 13krát v řadě jako poražený tým.

Pokud by špatných zpráv nebylo málo, tak stačí ještě připomenout, že během série porážek pouze třikrát podařilo Kladnu uhrát alespoň bod za remízu v základní hrací době. Jenže od 12. ledna zatím Rytíři nepřidali ani jeden bod do tabulky.

Svou roli jistě sehrály i zdravotní potíže, vždyť Kladno poslední utkání v Třinci a Vítkovicích odehrálo jen se třemi kompletními pětkami. Ale realita je neúprosná, Rytíři zkrátka nestačí extraligové konkurenci. A po zranění gólmana Brízgaly už se Kladno potýká spíše s ostudou na ledě i mimo něj.

Snad jen z výkonů Jiřího Ticháčka mohou mít fanoušci pravidelně radost. Jednadvacetiletý bek vsítil i oba góly Kladna při páteční prohře 2:4 ve Vítkovicích a se 37 body je nejproduktivnějším bekem celé extraligy.

Ticháček už herně přerostl nejen Kladno, ale i nejvyšší českou soutěž. Určitě o něj budou mít v létě velký zájem zahraniční kluby a je téměř jisté, že v dresu Rytířů jej budeme naposledy sledovat v jarní baráži. Ticháčka může hnát kupředu i šance probojovat se do národního týmu pro domácí MS.

Vítkovice vs. Kladno – 4:2

  • Góly: 00:41 Fridrich (Barinka), 06:54 Krieger (Bukarts), 21:01 Fridrich (Zdráhal), 35:26 Fridrich (bez asistence) – 18:16 Ticháček (Klepiš), 49:11 Ticháček (Vimmer, Klepiš)
  • Střely: 21:40
  • Trestné minuty: 8:2
  • Využití: 0:0
  • Brankáři: Lukáš Klimeš (38/40) – Mareks Mitens (17/21)
  • Hráči zápasu: Petr Fridrich – Jiří Ticháček

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Produktivita Rytíři Kladno

  1. Jiří Ticháček – 37 bodů (11+26)
  2. Jakub Klepiš – 29 bodů (5+24)
  3. Eduards Tralmaks – 25 bodů (17+8)
  4. Radek Smoleňák – 21 bodů (13+8)
  5. Denis Kusý – 19 bodů (7+12)
Rytíři Kladno - sestava proti Vítkovicím
Brankáři Mitens (Bow)
Obránci Hejda, Ticháček – Slováček, Němčík – Martenet, Veber
✅ Útočníci Sideroff, Klepiš, Tralmaks – Smoleňák (C), Melka, Procházka – Bláha, Jarůšek, Frolík – Babka, Vimmer

Hokej ELH 2023/2024 – HC Sparta Praha vs. Rytíři Kladno: Výsledky, statistiky, časová osa a H2H bilance SPA - KLA

Sparta dnes může dokonat takzvaný „sweep“, tedy porazit Kladno ve všech vzájemných zápasech v této sezoně. Z dosavadních třech utkání získali sparťani plných devět bodů a to při celkovém skóre 15:6.

Do kladenské sítě už se v této sezoně trefilo 10 různých hráčů Sparty, nejčastěji se to podařilo kapitánovi Michalovi Řepíkovi (3 góly). Sobotka, Chlapík a Buchtele mají po dvou brankách.

Sparta vs. Kladno v ELH 2023/2024 – výsledky

  1. Kladno vs. Sparta – 1:7 (24. září, 4. kolo)
  2. Kladno vs. Sparta – 2:3 (3. listopadu, 17. kolo)
  3. Sparta vs. Kladno – 5:3 (26. prosince, 30. kolo)
  4. Sparta vs. Kladno – live zde (4. února, 43. kolo)

Extraliga hokej 2024: Sparta - Kladno dnes, favorit, info a tip na výsledek (43. kolo TELH)

Od dnešního utkání asi hokejoví fanoušci napříč republikou očekávají jasné vítězství Sparty. Nasvědčují tomu i kurzy Fortuny, které dávají domácímu týmu velkou šanci na zisk dalších tří bodů.

Kromě výsledku ale můžete vybírat i z desítek dalších předzápasových sázek a Fortuna bude mít jako generální partner HC Sparta Praha k dispozici i mnoho live kurzů v průběhu hry.

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Přestože mezi Spartou a Kladnem panuje dlouholetá rivalita, ve výkonech obou týmů je v současné době obrovský rozdíl. A tak se dá očekávat, že sparťani doma budou střílet spoustu gólů – proti gólmanské dvojici Mitens-Bow mají střelci určitě vyšší šanci než v pátek proti Willovi.

Proto jsme místo sázky na výsledek vybrali tip na zápis do kanadského bodování. Miroslav Forman hraje v první formaci s Řepíkem a tato spolupráce by se mohla projevit i ve statistikách dnešního utkání.

TIP: Miroslav Forman získá kanadský bod sipka Získat bonus u Fortuny

Tip na Sparta vs. Kladno v extralize 4.2.2024

Jak sledovat hokej Sparta vs Kladno dnes? Přímý přenos v TV, online live stream zdarma

V televizi bude zápas Sparta vs. Kladno vysílat placený sportovní kanál O2 TV Sport. V trackeru v live rozhraní Fortuny ZDE najdete zajímavě zpracovanou akci, díky čemuž budete mít podrobný přehled i o nejrůznějších statistikách.

Pokud ještě u Fortuny nemáte účet, můžete si jej založit a dostanete bonus k registraci. Fortuna navíc vysílá živě všechny zápasy NHL, a tak se můžete pravidelně zdarma koukat na nejlepší hokej a to na počítači i mobilu a tabletu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kapitán Třince Petr Vrána s Masarykovým pohárem pro vítěze play off extraligy ledního hokeje

Hokej play off extraliga 2024: pavouk, program, výsledky

Od předkola po finále, vydejte se s námi na cestu play off hokejové extraligy 2024. Jaký je ✔️ program, výsledky, kde zápasy sledovat živě?

Hokejisté Matej Tomek z Litvínova a Lukáš Sedlák z Pardubic, nejužitečnější hráč minulé sezony ELH, v utkání Tipsport extraligy ledního hokeje 2023-24

Hráč týdne extraligy podle HokejZpravy.cz - seznam, vítězové

Nejlepší hokejisté na jednom místě. Přinášíme vám seznam nejlepších hokejistů týdne v extralize, nechybí ani přehledy 3 hvězd a sestav...

Tomáš Hertl v úniku, stíhá ho David Pastrňák

Kde sledovat hokej živě?

V článku nabízíme jednoduchý přehled o tom, které televizní stanice a sázkové kanceláře poskytují živé přenosy zápasů NHL, MS nebo české...