Vyhrajte vstupenky na hokej Sparta vs. Mountfield HK zdarma

Na mapě je od sebe dělí dobrých 100 kilometrů – dost na to, aby se cestou na zápas v hráčích začala vařit krev. Tři vzájemná střetnutí Sparty s Hradcem Králové v této sezoně přinesla spoustu šarvátek i krásných gólů. U čtvrtého duelu můžete být i vy. V naší nové soutěži pro vás máme vstupenky na utkání Sparta vs. Mountfield HK, které v O2 Areně proběhne v úterý 27. února. Skvělá zpráva? Soutěž je zdarma, stačí jen dobře tipovat a mít trochu štěstí.

Soutěž o vstupenky zdarma na hokejovou extraligu: Sparta Praha vs. Mountfield HK (27. 2. 2024) Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na hokej: Sparta Praha - Mountfield HK v extralize (27. února 2024)

Tahle dvě družstva si nedarují zhola nic. V letošní sezoně rivalita mezi pražskou Spartou a Hradcem Králové nabrala pořádné obrátky, rozhodčí ve třech vzájemných utkáních udělili celkem 74 trestných minut. Zároveň ale padlo i 12 gólů a na další nálož se můžeme těšit už v úterý 27. února od 18:30, kdy zápas v O2 Areně odstartuje. V aktuální soutěži zdarma hrajeme o celkem čtyři vstupenky, věnovala je Fortuna coby generální partner HCS.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. Mountfield HK

Utkání HC Sparta Praha vs. Mountfield HK je součástí 50. kola hokejové extraligy, pro oba celky tak půjde o jednu z posledních prověrek v rámci základní části.

Pražané už mají jistý postup přímo do čtvrtfinále play off, Východočeši hrají o výhodu domácího ledu pro předkolo. Nelze vyloučit vzájemnou sérii ve vyřazovací fázi, kde na sebe Sparta a Mountfield HK zatím narazili jednou. Čtvrtfinále v roce 2015 si tým z hlavního města podmanil v nejkratším možném čase.

Oba týmy za sebou navíc mají stále ještě čerstvou finálovou zkušenost; Sparta se o titul s Třincem utkala předloni, Hradec Králové do závěrečné série postoupil vloni. Kvalita obou kádrů budiž tou nejlepší pozvánkou k úternímu zápasu. Co udělat pro to, abyste vyhráli jeden z lístků zdarma?

Vaším úkolem je do komentářů pod soutěžním příspěvkem na Facebooku ZDE tipnout přesný výsledek utkání Litvínov vs. Sparta, které startuje v neděli 25. února v 16:30. Taková je i uzávěrka této soutěže.

Jakmile na Zimním stadionu Ivana Hlinky utichne akce, z autorů správných – či nejbližších – tipů obratem vylosujeme dva výherce. Každý z nich pak obdrží dvě vstupenky na úterní duel Sparty s Hradcem Králové.

Účast v soutěži je zcela zdarma, stačí prokázat co nejpřesnější odhad. Vstupenky do hry věnovala Fortuna, generální partner hokejové Sparty.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Litvínov vs. Sparta Praha.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do neděle 25. února 2024 do 16:30.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání Sparta Praha vs. Mountfield HK (27. února 2024 od 18:30).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Tipovací soutěž: Sparta do Litvínova dorazí jako mírný favorit

Klíčem k výhře vstupenek na duel s Mountfieldem je nedělní výjezd Sparty do Litvínova.

S podkrušnohorským celkem se Pražané v sezoně 2023/24 utkali již třikrát, díky dvěma domácím výhrám (3:1 v listopadu a 6:3 v lednu) a říjnové venkovní prohře (2:4) Sparta do tabulky zapsala šest bodů oproti litvínovským třem.

I díky tomu jsou sparťané mírnými favority nadcházejícího zápasu. Na výhru hostů do rozhodnutí je aktuálně vypsán kurz 1,82, u domácích jde o 1,92.

Litvínov přitom dlouhodobě patří k nejsilnějším celkům na vlastním kluziští, kde z úvodních 24 střetnutí uhrál 72 % možných bodů. Právě tolik jich ovšem Pražané ukořistili ve stejném množství venkovních zápasů.

V nabídce Fortuny najdete i řadu doprovodných příležitostí, nechybí ani ty individuální. Ty jsou obzvlášť zajímavé, vždyť na obou stranách uvidíme prvotřídní extraligové hvězdy.

Za Spartu se pravidelně prosazují Filip Chlapík, Roman Horák či Michal Řepík, v litvínovském dresu zase září kanonýr Petr Koblasa či sourozenecké duo David a Ondřej Kašovi. Chcete-li, můžete se bavit i u sázek na jejich bodovou i gólovou produkci.

  • Výhra Litvínova: kurz 2,50
  • Remíza: kurz 4,10
  • Výhra Sparty: 2,35

sipka Kompletní nabídku si prohlédněte ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Do konce základní části 2023/2024 nás čeká ještě jedna soutěž o lístky do O2 Areny

Náš zimní seriál soutěží o vstupenky na Spartu spěje do cíle, stejně jako celá základní část 2023/2024. Stále ještě ale nekončíme, po atraktivním duelu s Mountfieldem Pražané v O2 Areně odehrají ještě jeden domácí zápas – a my na tribuny největší české haly znovu vyšleme rovnou čtyři z vás.

Naposledy před čtvrtfinále se sparťané vydají na led v neděli 3. března, kdy doma přivítají Mladou Boleslav. Soutěž o vstupenky na zápas závěrečného 52. kola základní části očekávejte v příštích dnech.

Lístky do soutěží věnovala sázková společnost Fortuna, generální partner HC Sparta Praha.

Díky bohaté předzápasové nabídce či pravidelně aktualizovaným live kurzům se u extraligových zápasů můžete bavit i tehdy, kdy nesedíte přímo na stadionu. Skrze webové rozhraní či mobilní aplikaci máte navíc vždy po ruce řadu zajímavých statistik i kompletní výsledkový servis.

Potěšující je i bonus zdarma k registraci, kterou vyřídíte pohodlně online a během několika minut – třeba cestou do O2 Areny, se vstupenkami ze soutěže v kapse. Přejeme vám hodně štěstí a dobrou zábavu.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - ÚNOR A BŘEZEN 2024
📅 Termín 🏒Zápas
4. 2. od 16:00 Sparta - Kladno
14. 2. od 18:30 Sparta - Plzeň
18. 2. od 14:00 Sparta - Kometa Brno
27. 2. od 18:30 Sparta - Mountfield HK
3. 3. od 17:00 Sparta - Mladá Boleslav

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...

Brankář HC Sparta Praha Josef Kořenář v domácím utkání v O2 Areně proti Litvínovu

Soutěžte s Fortunou a HokejZpravy.cz o lístky na Spartu

Zajít si do O2 Areny na Spartu zcela zdarma? Připravte se, díky spolupráci HokejZpravy.cz a Fortuny vás čekají soutěže o parádní ceny.

Hokejisté Matej Tomek z Litvínova a Lukáš Sedlák z Pardubic, nejužitečnější hráč minulé sezony ELH, v utkání Tipsport extraligy ledního hokeje 2023-24

Hráč týdne extraligy podle HokejZpravy.cz - seznam, vítězové

Nejlepší hokejisté na jednom místě. Přinášíme vám seznam nejlepších hokejistů týdne v extralize, nechybí ani přehledy 3 hvězd a sestav...