Největší přestupy a podpisy před NHL 2023/2024 - hvězdy, Češi

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Diváky zvedali ze sedaček už v minulosti, nyní tak budou činit v nových klubových barvách. Podívejte se na přehled těch nejdůležitějších změn v týmech NHL před startem sezony 2023/24. Připomeňte si zásadní výměny, klíčové podpisy volných agentů i to, kam se stěhovali čeští hokejisté.

ÚvodPřestupyVolní agenti
Češi v nových týmechVšechny podpisy

Hokejista Erik Karlsson v přípravném utkání po přestupu do Pittsburgh Penguins před startem NHL 2023-2024 Foto: Profimedia

Hokejové hvězdy v nových dresech: Nejdůležitější přesuny před startem NHL 2023/2024

Stále se hraje na ledě, stále je cílem vstřelit víc gólů než soupeř. Nadcházející ročník National Hockey League přesto bude jedinečný, výjimečný. Před jeho startem totiž řada hvězd změnila působiště, ať už díky přestupu, nebo v roli volného agenta. Náš průvodce nejdůležitějšími výměnami a podpisy před NHL 2023/24 vám připomene hlavní události hokejového léta a pomůže vám se zorientovat v úvodních dnech nového ročníku.

sipka Klikněte ZDE a sledujte všechny zápasy NHL živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Zatímco základní část NHL 2023/24 startuje v noci z 10. na 11. října, trh s volnými agenty se otevřel již 1. července. Ba co více, již na konci června sportovní veřejnost hltala podrobnosti prvních výměn, které se mezi družstvy nejlepší hokejové ligy světa udály.

Ač v letošní NHL offseason generální manažery svazoval těsný platový strop, kreativní řešení vyústila v mnoho bombastických výměn i podpisů.

Pojďte si je společně s námi připomenout; připravili jsme pro vás sumář 5 nejdůležitějších trejdů, 5 nejpodstatnějších podpisů volných agentů a na závěr si zrekapitulujeme i to, kteří Češi budou nastupovat v nových týmech.

  1. Top 5 přestupů
  2. Top 5 podpisů
  3. Češi v nových týmech
  4. Podpisy všech volných agentů

Vsaď si na hokej u online sázkové kanceláře Fortuna a proměň svůj rituál ve výhru

Přestupy během NHL offseason 2023: Top 5 výměn

Již okolo vstupního draftu začalo být na přestupové scéně rušno, generální manažeři nakonec během NHL offseason upekli na tři desítky výměn.

Někdy se stěhovaly jen volby v draftu, jindy měnily působiště prvotřídní hvězdy. My se zaměříme na druhou kategorii, podívejte se na hlavní aktéry pěti nejdůležitějších trejdů podle redakce serveru HokejZpravy.cz.

  1. Stobodový obránce Tučňákem
  2. Detroit získává vytouženého střelce
  3. Kapitán mistrů světa k Ďáblům
  4. Mentor pro Bedarda
  5. Enfant terrible konečně na velkém trhu

Erik Karlsson (obránce), San Jose Sharks sipka Pittsburgh Penguins

Vítěz Norris Trophy pro nejúspěšnějšího obránce soutěže dres obvykle nemění. O to důležitější událostí Karlssonův přestup z Kalifornie je. Po životním ročníku, ve kterém jako teprve šestý bek v historii (a první od Briana Leetche v sezoně 1991/92) nasbíral sto kanadských bodů, se 33letý Švéd stěhuje na svou třetí zámořskou adresu – v Ottawě hrál v letech 2009–18, posledních pět sezon strávil ve slabém San Jose.

Cena za Karlssonův příchod nebyla nízká, do výměny se zapojil i Montreal a Pittsburgh mimo jiné opustili Jeff Petry, Mikael Granlund i náš dvojnásobný šampion Stanley Cupu Jan Rutta. Tučňáci navíc do San Jose poslali první volbu v draftu 2024, případně 2025. Přesto Penguins v prvních hodnoceních výměny dostali nálepku vítěze.

San Jose si ponechalo 13 % Karlssonova platu, Pittsburgh tak ofenzivně laděný bek vyjde na $ 10 milionů ročně. Není to málo, při zachování loňské formy by ale mělo jít o odpovídající ohodnocení. Nový manažer Kyle Dubas ulovil tu největší rybu v přestupovém rybníku a k fanouškům Pens vyslal jasný signál: tým okolo Crosbyho s Malkinem ještě neřekl poslední slovo. Otazníkem ale zůstává zdraví, King Karl v prvních čtyřech letech v Kalifornii nikdy neodehrál více než 56 zápasů.

Erik Karlsson v NHL – statistiky
Rok Z G A B +/- PIM
✅ 2022/23 82 25 76 101 -26 36
✅ Celkem 920 178 583 761 -103 422

Alex DeBrincat (útočník), Ottawa Senators sipka Detroit Red Wings

V posledních třech sezonách DeBrincat v základní části skóroval přesně stokrát, stačilo mu k tomu 216 zápasů. Jen 11 hokejistů se trefilo víckrát, útočná esa jako Tkachuk, Aho, MacKinnon nebo Stamkos na kulatou metu nedosáhli. Americký forvard navíc svou kariéru načal v Chicagu, aby se vloni přesunul do Ottawy – silnějších týmů bychom v současné lize napočítali hned desítky.

U Senators sice nyní 25letý křídelník střelecky pohasl, 27 gólů je druhým nejslabším výkonem jeho kariéry. Přesto byl nejžádanějším forvardem na přestupovém poli, čemuž odpovídá i cena: Detroit za příchod uznávaného kanonýra obětoval nejlepšího střelce MS v hokeji Dominika Kubalíka, Donovana Sebranga a dvě volby v draftu, včetně jedné v prvním kole.

Red Wings byli vloni směrem dopředu bezzubí, s průměrem 28,2 střely na zápas generovali čtvrté nejnižší množství příležitostí v NHL. To by se s příchodem DeBrincata mělo změnit, jádro okolo kapitána Larkina a nadějných mladíků Seidera s Raymondem by se z kategorie otloukánků mělo posunout minimálně o úroveň výš.

Alex DeBrincat v NHL – statistiky
Rok Z G A B +/- PIM
✅ 2022/23 82 27 39 66 -31 45
✅ Celkem 450 187 186 373 -45 112

Tyler Toffoli (útočník), Calgary Flames sipka New Jersey Devils

Kapitánské céčko na hrudi, šest bodů v desítce zápasů, poslech hymny po posledním utkání turnaje. Tak se Toffoli i českým fanouškům představil na letošním MS v hokeji, na kterém dovedl výběr javorového listu k již 28. titulu. Již 31letý Kanaďan tím završil životní ročník, v jehož průběhu byl jedním z mála světlých bodů v temnotě jménem Calgary Flames.

V ofenzivně skomírajícím týmu, který se nevyrovnal s odchody Tkachuka a Gaudreaua, Toffoli posbíral 73 bodů (34+39), o 24 více než o rok dřív. Jeho akcie tím povážlivě stouply a jakmile zkušený forvard naznačil, že v Albertě neprodlouží smlouvu, nový generální manažer Craig Conroy jednal. Jako protihodnotu od Devils získal talentovaného útočníka Yegora Sharangoviche a volbu v 3. kole draftu.

New Jersey sice přišlo o hráče s velkým potenciálem, takových má ale ve svém kádru stále nespočet. Zdatný střelec Toffoli, jemuž z aktuálního kontraktu zbývá poslední rok s cap hitem $ 4,25 milionu, na stůl kromě ofenzivního umu přináší i bohaté zkušenosti a spolu s Palátem by měl plnit roli mentora mladých superhvězd Hughese a Hischiera. I kvůli tomu Devils patří k největším favoritům nové sezony.

Tyler Toffoli v NHL – statistiky
Rok Z G A B +/- PIM
✅ 2022/23 82 34 39 73 +16 28
✅ Celkem 733 227 239 466 -93 216

Taylor Hall (útočník), Boston Bruins sipka Chicago Blackhawks

Hned dva bývalí vítězové nejcennější individuální trofeje změnili dres – a oba přesídlili do Chicaga, oba navíc prakticky zadarmo. Za práva na Coreyho Perryho Blackhawks obětovali volbu v sedmém kole draftu a ostrému forvardovi rovnou předložili roční kontrakt na $ 4 miliony, Hall pak do větrného města přišel z Bostonu spolu s Nickem Folignem výměnou za práva na Alexe Regulu a Iana Mitchella.

Zbývající dva roky smlouvy s šestimilionovým cap hitem, které byly Bruins trnem v oku, Chicago vskutku nepálí. Naopak, po rozprášení dřívějšího kádru a odchodu klubových ikon Toewse s Kanem management disponoval mnoha bianco šeky pro dosažení platové podlahy. Zadání bylo zřejmé: sehnat ideální sparing partnery pro chvíle, kdy Connor Bedard vlétne do NHL.

Levý křídelník Hall, vítěz Hart Trophy z roku 2018, by si měl s hvězdným nováčkem porozumět na ledě i mimo něj. On sám je jedničkou draftu 2010, on sám do ligy vstupoval s nemalými očekáváními. Jeho ofenzivní čísla z loňské základní části neodpovídají štědrému kontraktu, na druhou stranu se Hall při brzkém vyřazení Bruins z play off blýskl osmi body v sedmi zápasech. S postupem Chicaga do vyřazovací části sice nepočítají ani ty nejodvážnější predikce, rychlou Bedardovu adaptaci na tempo nejlepší ligy světa však očekávají všichni. Hall by k ní měl přispět měrou vrchovatou.

Taylor Hall v NHL – statistiky
Rok Z G A B +/- PIM
✅ 2022/23 61 16 20 36 +11 24
✅ Celkem 822 264 429 693 -26 442

Pierre-Luc Dubois (útočník), Winnipeg Jets sipka Los Angeles Kings

Trojka draftu, Power forward, jehož silová hra vyniká pod tlakem. Ale také enfant terrible zámořské ligy, jenž si v 25 letech vyvzdoroval výměnu z hned dvou menších trhů. Je zkrátka více způsobů, jak na Duboise nahlížet, management Kings nicméně za urostlého útočníka neváhal obětovat balík tří hráčů (Gabriel Vilardi, Alex Iafallo, Rasmus Kupari) i volbu v 2. kole příštího draftu.

Ještě před odchodem do města andělů Dubois s Winnipegem podepsal kontrakt na maximálních možných osm let. Roční cap hit $ 8.500.000 i dobrá hokejová adresa napovídají, že po osobní stránce by účastník tří světových šampionátů měl být v Los Angeles spokojen.

A v tom případě by měl být Dubois na ledě pořádně vidět. Za 154 zápasů v mrazivé Manitobě nastřílel 55 gólů a posbíral 123 bodů. Loňských 63 bodů je jeho osobním maximem, v ideálním případě by ale v novém působišti mohl po boku Kevina Fialy atakovat i stovku. Králové dlouhodobě hledají elitního prvního centra, nástupce kapitána Anžeho Kopitara. Po sérii ne vždy úspěšných voleb v draftu by právě Dubois měl tuto letitou misi ukončit – ofenzivní sílu Los Angeles nebude radno podceňovat.

sipka Nepřehlédněte: Fortuna bonus za registraci a vstupní promo kód

Pierre-Luc Dubois v NHL – statistiky
Rok Z G A B +/- PIM
✅ 2022/23 73 27 36 63 +5 77
✅ Celkem 434 129 173 302 +13 383

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Volní agenti v NHL: Nejdůležitější podpisy smluv před startem NHL 2023/2024

Neomezeným volným agentem (UFA) se v NHL stává hokejista po odehrání sedmi sezon nebo dovršení 27 let. Od určitého termínu – obvykle 1. července – mohou UFA naslouchat nabídkám všech klubů a vybrat si tu, která je jejich srdci nejbližší. Otevření trhu s volnými agenty je každoročně jednou z nejsledovanějších událostí mimo samotné mantinely.

Zároveň jde ovšem o období, kterého kluby později často litují. V honbě za hvězdnými jmény management týmů na vyjednávacím stole kupí miliony dolarů, některé smlouvy s volnými agenty jsou finančně nevýhodné prakticky ode dne svého podpisu. Takových jsme ovšem letos víceméně zůstali ušetřeni.

Platový strop totiž meziročně vzrůstá o jediný milion na $ 83,5 milionu. Do budoucna se počítá s podstatně vyšším růstem, v důsledku čehož řada volných agentů souhlasila s kratšími kontrakty za nižší částky (tzv. bridge deals), aby se v budoucnu přihlásila o podstatně tučnější sumu.

I přes tento dočasný trend jsme se dočkali mnoha velmi zajímavých podpisů. Jakých? Přinášíme vám přehled pěti nejdůležitějších volných agentů, kteří během léta změnili působiště.

1. Vladimir Tarasenko (útočník), Ottawa Senators

  • Cap hit: $ 5.000.000
  • Délka smlouvy: 1 rok

Hned na úvod tu máme ukázkový příklad bridge dealu. Tarasenkovi skončil osmiletý kontrakt s cap hitem $ 7,5 milionu, v posledním ročníku však byla jeho ofenzivní čísla jednoduše neuspokojivá.

Za sezonu rozdělenou mezi Blues a Rangers ruský sniper posbíral jen 50 bodů (18+32) v 69 zápasech, v předchozích kompletních sezonách přitom jeho gólová produkce nikdy neklesla pod 33 přesných zásahů. V Ottawě bude 31letý snajpr největší útočnou hvězdou, možnost podepsat zřejmě poslední velkou smlouvu bude tou nejlepší motivací pro Tarasenkovo ofenzivní znovuzrození.

2. Tyler Bertuzzi (útočník), Toronto Maple Leafs

  • Cap hit: $ 5.500.000
  • Délka smlouvy: 1 rok

Čtveřice útočníků Matthews, Tavares, Marner a Nylander z platového stropu Toronta v tomto ročníku ukrojí 48,5 %. Přesto se nový manažer Brad Treliving nebál ofenzivu ještě posílit a za nezanedbatelných $ 5,5 milionu přivedl Bertuzziho. Jeho drzý, provokativní herní styl Javorové listy potřebují. Syn bývalého olympionika navíc umí kupit i kanadské body.

Předloni Bertuzzi v dresu Detroitu v 68 zápasech bodoval 62krát (30+32). Vloni jeho produktivita za Red Wings poklesla na 14 zápisů v 29 utkáních (4+10), po přestupu do Bostonu ovšem levé křídlo pookřálo a v jinak nevydařeném play off vysloveně excelovalo. Je to 10 bodů (5+5) v pouhých sedmi duelech, které Bertuzzimu vynesly nejštědřejší kontrakt v kariéře. O další takový bude hrát v příštích měsících.

3. Blake Wheeler (útočník), New York Rangers

  • Cap hit: $ 800.000
  • Délka smlouvy: 1 rok

Podobně jako se extraligový Hradec Králové rozešel s Radkem Smoleňákem, také Winnipeg dal sbohem svému bývalému kapitánovi a 37letého Wheelera vyplatil z posledního roku smlouvy s cap hitem $ 8,25 milionu. Zkušený forvard má své jisté a proto mohl při hledání svého třetího zaměstnavatele pořádně slevit z platových nároků.

Ideální to příležitost pro Jezdce, kteří za pouhých $ 800 tisíc získávají jednoho z nejrespektovanějších vůdců současné NHL. Ne, svých 91 bodů z let 207/18 a 2018/19 Wheeler na Broadwayi pravděpodobně nepřekoná. Přesto jeho produktivita z minulých let nebyla marná, vloni i přes desítku absencí zapsal 55 bodů (16+39). Minimální investice se může Rangers bohatě vrátit, Wheeler může zažehnout tápající mladé hvězdy Lafrenièra s Kakkem.

4. Dmitry Orlov (obránce), Carolina Hurricanes

  • Cap hit: $ 7.750.000
  • Délka smlouvy: 2 roky

Těsně před startem ročníku bookmakeři za největšího favorita na Stanley Cup považují Carolinu. A výrazně k tomu přispívá i nová posila jejích zadních řad. Hurikáni na trhu s volnými obránci ulovili nejžádanějšího muže, jemuž nedělá problémy hra v jakémkoli pásmu. A pořádně mu zaplatili, plat $ 7,75 milionu je výrazným přilepšením oproti $ 5,1 milionu, které Orlov pobíral posledních šest let.

Za tu dobu se vypracoval v klíčového beka Capitals, se kterými v roce 2018 oslavil zisk Stanley Cupu. Na ten měl zaútočit i po loňském přestupu do Bostonu, jarní mise Bruins však trvala jen sedm zápasů. Orlov v nich ale stihl zapsat osm asistencí a produktivitou zastínil řadu útočných hvězd v čele s Davidem Pastrňákem. Nyní se v jednom klubu sejde s beky jako Jacob Slavin, Brett Pesce, Brady Skjei nebo Brent Burns. Zdá se, že okolo modré čáry Carolinu bota tlačit skutečně nebude.

5. Joonas Korpisalo (brankář), Ottawa Senators

  • Cap hit: $ 4.000.000
  • Délka smlouvy: 5 let

Po otevření trhu s volnými agenty obvykle ve složení brankářských tandemů nezůstane stát kámen na kameni. Letošek byl v tomto ohledu střídmý, kostky domina odmítly padat – s jednou čestnou výjimkou. Ottawu v minulých letech srážely slabé výkony Matta Murrayho či Cama Talbota. Navázat na Haškovu tradici mezi třemi tyčemi Senators by měl Korpisalo, jenž v kanadském hlavním městě podepsal na dlouhých pět let, celkem za tučných 20 milionů dolarů.

Proč by měl ambicióznímu týmu dát tolik žádanou jistotu právě 29letý Fin? Odpovědí si nejsou jistí ani mnozí fanoušci Sens. Korpisalo, jenž od roku 2015/16 chytal za Columbus, nikdy nebyl plnohodnotnou jedničkou. Tuto roli plnil až po loňském přestupu do Los Angeles a zatímco 11 duelů základní části zakončil s 92,1% úspěšností zákroků, v šesti kláních play off proti Edmontonu nelapil ani 90 % střel.

Zatímco výše popisovaní volní agenti podepsali krátké smlouvy, Korpisalo má na příštích pět let své jisté. Nikoli však Ottawa – vyplatí se jí tato riskantní sázka? I to bude jedním z velkých témat NHL 2023/24.

sipka Přehled: Všechny podpisy volných agentů najdete zde

Sleduj přímé přenosy živě na Fortuna TV

Češi v nových týmech. Kde budou hrát Kubalík, Gudas či Zadina?

Přesuny v rámci jednotlivých organizací se přes léto nevyhnuly ani Čechům v NHL. Připomeňte si všechny přestupy, podpisy volných agentů – a také jedno velké loučení, po kterém už National Hockey League z pohledu tuzemských fanoušků nikdy nebude stejná.

Krejčí pověsil brusle na hřebík – alespoň v NHL

Samostatnou kapitolou je ukončení zámořské kariéry Davida Krejčího. Vítěz Stanley Cupu z roku 2011 se loučí po odehrání 1 032 zápasů základní části (231+555) a dalších 160 duelů play off (43+85), to vše za Boston.

Ze všech českých hokejistů Krejčí nastoupil do devátého nejvyššího počtu zápasů, v historickém bodování krajánků je pátý za Jágrem, Eliášem, Voráčkem a Hejdukem. Uznávaný lídr nicméně nekončí úplně, pravděpodobně ho uvidíme ještě v dresu některého extraligového týmu a následně i na domácím světovém šampionátu.

Češi součástí největších letních trejdů

Dva naši hokejisté dostali informace o nejvýznamnějších letních výměnách z první ruky – byli totiž jejich součástí. Dominik Kubalík se na začátku července stal hlavní součástí balíčku, který Detroit obětoval za příchod DeBrincata. Od nové sezony tak 28letého střelce uvidíme v dresu Ottawy.

Plzeňský rodák a zároveň odchovanec tamní Škodovky zatím nepřekonal čísla z nováčkovské sezony 2019/20, v níž za Chicago vstřelil 30 gólů, posbíral 46 bodů a byl nominován na Calder Trophy. Vloni byl s 20 góly třetím nejlepším střelcem ofenzivně slabého Detroitu, v Kanadě, navzdory tamnímu podnebí, by jeho produktivita mohla pookřát.

To Jan Rutta naopak míří za sluncem, český obránce byl totiž v srpnu spolu s dalšími hráči a draftovými picky z Pittsburghu poslán do San Jose coby protihodnota za Karlssona.

Již 33letý bek si po Chicagu, Tampě Bay a Pittsburghu vyzkouší čtvrté zámořské angažmá. Nejúspěšnější časy Rutta zažil u Lightning, kde si na jaře 2020 a 2021 dvakrát v řadě potěžkal Stanley Cup. V 56 loňských zápasech za Tučňáky na ledě průměrně trávil 17:07 za večer, v ambice postrádajícím San Jose by jeho icetime mohl výrazně vzrůst. Třeba až k času 19:15 z vydařené nováčkovské sezony 2017/18 v Chicagu.

Gudas, Zadina a spol. Nové smlouvy pro kvintet českých volných agentů

Nových kontraktů se dočkali také čeští volní agenti. V barvách Los Angeles nyní budeme vídat Davida Ritticha, pakliže na něj v konkurenci Cama Talbota a Phoenixe Copleyho zbyde místo.

To Radko Gudas má své místo na soupisce Anaheimu jisté, řízný bek podepsal tříletý lukrativní kontrakt s roční gáží čtyři miliony dolarů a po Camu Fowlerovi bude druhým nejlépe placeným obráncem Kačerů. Po štacích v Tampě, Philadelphii, Washingtonu a Floridě bude oblíbenec fanoušků poprvé komplikovat život soupeřům v Západní konferenci.

Českého hokejistu ulovil i třetí z kalifornských celků. Filip Zadina šel s kůží na trh, když rozvázal smlouvu s Detroitem a nechal na stole ležet $ 3,65 milionu, které mu kontrakt v následujících dvou letech garantoval. Namísto toho 23letý forvard kývl na $ 1,1 milionu od San Jose, kde se pokusí oživit uvadající zámořskou kariéru. U Red Wings jeho icetime v posledních dvou letech klesal až na loňských 13:05, Sharks dají bývalé šestce draftu jistě více prostoru.

Nová výzva čeká také na dalšího pardubického odchovance, Tomáše Nosek po dvou letech v Bostonu přijal roční nabídku od našlapaného New Jersey. To Radim Zohorna se vrací do Pittsburghu, kde před třemi roky své zámořské působení začínal. Mezitím stihl i angažmá v Calgary a Pittsburghu, vesměs ovšem balancoval na hraně prvních týmů a farmářské AHL.

  • David Rittich s Los Angeles podepsal na 1 rok za $ 875.000 ročně
  • Radko Gudas s Anaheimem podepsal na 3 roky za $ 4.000.000 ročně
  • Tomáš Nosek s New Jersey podepsal na 1 rok za $ 1.000.000 ročně
  • Filip Zadina se San Jose podepsal na 1 rok za $ 1.100.000 ročně
  • Radim Zohorna s Pittsburghem podepsal na 1 rok za $ 775.000 ročně
Čeští hokejisté – přestupy a podpisy před NHL 2023/24
Hokejista Nový tým Původní tým
PŘESTUPY
Jan Rutta (D) San Jose Pittsburgh
Dominik Kubalík (F) Ottawa Detroit
VOLNÍ AGENTI
David Rittich (G) Los Angeles Winnipeg
Radko Gudas (D) Anaheim Florida
Tomáš Nosek (F) New Jersey Boston
Filip Zadina (F) San Jose Detroit
Radim Zohorna (F) Pittsburgh Toronto
UKONČENÍ KARIÉRY
David Krejčí (F) - Boston

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Nově podepsané smlouvy NHL – volní agenti 2023

Na závěr, aby byl výčet změn v družstvech NHL kompletní, jsme pro vás připravili sumář všech letních podpisů neomezených volných agentů. Tým za týmem, smlouva za smlouvou; i tyto změny přispěly k tomu, že očekávání před startem dalšího ročníku jsou nezměrná. Připomínáme, že základní část 2023/24 startuje již v noci na 11. října, dobře se u jejího sledování bavte.

sipka Klikněte ZDE a sledujte všechny zápasy NHL živě a zdarma

Volní agenti v NHL 2023/24 – podpisy všech týmů
Tým Hráč Pozice Bývalý tým
Anaheim Ducks Alex Stalock Brankář Chicago
Radko Gudas Obránce Florida
Robert Hagg Obránce Detroit
Trevor Carrick Obránce Tampa Bay
Alex Killorn Útočník Tampa Bay
Arizona Coyotes Matt Villalta Brankář Los Angeles
Matt Dumba Obránce Minnesota
Travis Dermott Obránce Vancouver
Troy Stecher Obránce Calgary
Alex Galchenyuk Útočník Colorado
Alexander Kerfoot Útočník Toronto
Jason Zucker Útočník Pittsburgh
John Leonard Útočník Nashville
Justin Kirkland Útočník Anaheim
Nick Bjugstad Útočník Edmonton
Zach Sanford Útočník Nashville
Boston Bruins Kevin Shattenkirk Obránce Anaheim
Parker Wotherspoon Obránce New York
Anthony Richard Útočník Montreal
James van Riemsdyk Útočník Philadelphia
Jayson Megna Útočník Anaheim
Jesper Boqvist Útočník New Jersey
John Farinacci Útočník Arizona
Milan Lucic Útočník Calgary
Morgan Geekie Útočník Seattle
Patrick Brown Útočník Ottawa
Buffalo Sabres Devin Cooley Brankář Nashville
Dustin Tokarski Brankář Pittsburgh
Connor Clifton Obránce Boston
Erik Johnson Obránce Colorado
Justin Richards Útočník Columbus
Calgary Flames Brady Lyle Obránce St. Louis
Jordan Oesterle Obránce Detroit
Carolina Hurricanes Caleb Jones Obránce Chicago
Dmitry Orlov Obránce Boston
Tony DeAngelo Obránce Philadelphia
Brendan Lemieux Útočník Philadelphia
Michael Bunting Útočník Toronto
Colorado Avalanche Arvid Holm Brankář Winnipeg
Corey Schueneman Obránce Montreal
Jack Ahcan Obránce Boston
Chris Wagner Útočník Boston
Jonathan Drouin Útočník Montreal
Miles Wood Útočník New Jersey
Riley Tufte Útočník Dallas
Tomas Tatar Útočník New Jersey
Dallas Stars Derrick Pouliot Obránce San Jose
Gavin Bayreuther Obránce Columbus
Craig Smith Útočník Washington
Matt Duchene Útočník Nashville
Sam Steel Útočník Minnesota
Detroit Red Wings Alex Lyon Brankář Florida
James Reimer Brankář San Jose
Brogan Rafferty Obránce Seattle
Justin Holl Obránce Toronto
Shayne Gostisbehere Obránce Carolina
Daniel Sprong Útočník Seattle
Christian Fischer Útočník Arizona
J.T. Compher Útočník Colorado
Tim Gettinger Útočník NY Rangers
Edmonton Oilers Ben Gleason Obránce Dallas
Connor Brown Útočník Washington
Drake Caggiula Útočník Pittsburgh
Lane Pederson Útočník Columbus
Florida Panthers Anthony Stolarz Brankář Anaheim
Dmitry Kulikov Obránce Pittsburgh
Mike Reilly Obránce Boston
Niko Mikkola Obránce NY Rangers
Oliver Ekman-Larsson Obránce Vancouver
Alexander True Útočník Seattle
Evan Rodrigues Útočník Colorado
Kevin Stenlund Útočník Winnipeg
Rasmus Asplund Útočník Nashville
Will Lockwood Útočník NY Rangers
Chicago Blackhawks Ryan Donato Útočník Seattle
Los Angeles Kings Cam Talbot Brankář Ottawa
David Rittich Brankář Winnipeg
Andreas Englund Obránce Chicago
Joe Hicketts Obránce Minnesota
Steven Santini Obránce St. Louis
Mikhail Maltsev Útočník Colorado
Trevor Lewis Útočník Calgary
Minnesota Wild Jake Lucchini Útočník Ottawa
Jujhar Khaira Útočník Chicago
Vinni Lettieri Útočník Boston
Montreal Canadiens Brady Keeper Obránce Vancouver
Lias Andersson Útočník Los Angeles
Nashville Predators Troy Grosenick Brankář Philadelphia
Luke Schenn Obránce Toronto
Denis Gurianov Útočník Montreal
Gustav Nyquist Útočník Minnesota
Jasper Weatherby Útočník Detroit
Ryan O'Reilly Útočník Toronto
New Jersey Devils Erik Kallgren Brankář Toronto
Cal Foote Obránce Nashville
Chris Tierney Útočník Montreal
Justin Dowling Útočník Vancouver
Kyle Criscuolo Útočník San Jose
Tomas Nosek Útočník Boston
New York Islanders Brian Pinho Útočník New Jersey
Julien Gauthier Útočník Ottawa
Karson Kuhlman Útočník Winnipeg
New York Rangers Jonathan Quick Brankář Vegas
Connor Mackey Obránce Arizona
Erik Gustafsson Obránce Toronto
Mac Hollowell Obránce Toronto
Alex Belzile Útočník Montreal
Blake Wheeler Útočník Winnipeg
Nick Bonino Útočník Pittsburgh
Tyler Pitlick Útočník St. Louis
Ottawa Senators Joonas Korpisalo Brankář Los Angeles
Bokondji Imama Útočník Arizona
Garrett Pilon Útočník Washington
Matthew Highmore Útočník St. Louis
Vladimir Tarasenko Útočník NY Rangers
Zack MacEwen Útočník Los Angeles
Philadelphia Flyers Marc Staal Obránce Florida
Victor Mete Obránce Toronto
Garnet Hathaway Útočník Boston
Rhett Gardner Útočník Dallas
Ryan Poehling Útočník Pittsburgh
Pittsburgh Penguins Alex Nedeljkovic Brankář Detroit
Magnus Hellberg Brankář Detroit
Ryan Graves Obránce New Jersey
Ryan Shea Obránce Dallas
Will Butcher Obránce Dallas
Andreas Johnsson Útočník San Jose
Joona Koppanen Útočník Boston
Lars Eller Útočník Colorado
Matt Nieto Útočník Colorado
Noel Acciari Útočník Toronto
Radim Zohorna Útočník Toronto
Vinnie Hinostroza Útočník Buffalo
San Jose Sharks Kyle Burroughs Obránce Vancouver
Filip Zadina Útočník Detroit
Givani Smith Útočník Florida
Nathan Todd Útočník St. Louis
Ryan Carpenter Útočník NY Rangers
Scott Sabourin Útočník Ottawa
Seattle Kraken Brian Dumoulin Obránce Pittsburgh
Connor Carrick Obránce Boston
Devin Shore Útočník Edmonton
Kailer Yamamoto Útočník Detroit
Marian Studenic Útočník Dallas
Pierre-Edouard Bellemare Útočník Tampa Bay
St. Louis Blues Malcolm Subban Brankář Buffalo
Josh Jacobs Obránce Colorado
Wyatt Kalynuk Obránce NY Rangers
Mackenzie MacEachern Útočník Carolina
Oskar Sundqvist Útočník Minnesota
Tampa Bay Lightning Jonas Johansson Brankář Colorado
Calvin de Haan Obránce Carolina
Emil Martinsen Lilleberg Obránce Arizona
Conor Sheary Útočník Washington
Josh Archibald Útočník Pittsburgh
Logan Brown Útočník St. Louis
Luke Glendening Útočník Dallas
Mitchell Chaffee Útočník Minnesota
Tyler Motte Útočník NY Rangers
Toronto Maple Leafs Martin Jones Brankář Seattle
John Klingberg Obránce Minnesota
Maxime Lajoie Obránce Carolina
Simon Benoit Obránce Anaheim
William Lagesson Obránce Carolina
Dylan Gambrell Útočník Ottawa
Max Domi Útočník Dallas
Ryan Reaves Útočník Minnesota
Tyler Bertuzzi Útočník Boston
Vancouver Canucks Zach Sawchenko Brankář Carolina
Carson Soucy Obránce Seattle
Ian Cole Obránce Tampa Bay
Matt Irwin Obránce Washington
Pius Suter Útočník Detroit
Teddy Blueger Útočník Vegas
Vegas Golden Knights Mason Geertsen Obránce New Jersey
Washington Capitals Chase Priskie Obránce Anaheim
Alex Limoges Útočník Winnipeg
Matthew Phillips Útočník Calgary
Max Pacioretty Útočník Carolina
Winnipeg Jets Collin Delia Brankář Vancouver
Laurent Brossoit Brankář Vegas
Jeffrey Viel Útočník San Jose

Podpisy k 7. říjnu 2023, zdroj nhl.com

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jak cestovat na NHL – zažijte atmosféru nejlepšího hokeje na světě

Jak cestovat na NHL – zájezd na hokej, cena, vstupenky a tipy

Vidět na vlastní oči zápas NHL je snem většiny hokejových fanoušků. Podívejte se na rady a tipy, jak si naplánovat cestu a výlet za...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...

David Pastrňák oslavuje gól

Profil hokejisty: David Pastrňák

V profilu Davida Pastrňáka se dozvíte, kolik si ročně vydělá, jaké měl statistiky v jednotlivých sezonách, nebo na které úspěchy dosáhl. 🏒