Vyhrajte lístky na výroční zápas Sparta vs. České Budějovice

Nejslavnější hokejový klub v Česku slaví 120. narozeniny – a vy můžete být u toho. V soutěži hrajeme o čtyři vstupenky na výroční zápas Sparty proti Českým Budějovicím, který v neděli 10. prosince hostí O2 Arena. Jak si o lístky na ostře sledované utkání zahrát? Je to jednoduché.

AKTUALIZACE: Soutěž už skončila, jako další je tu vánoční soutěž o lístky proti Pardubicím a Kladnu.

Soutěž o vstupenky na výroční zápas HC Sparta Praha v O2 Areně Foto: HokejZpravy.cz

HC Sparta Praha slaví 120 let, vyhrajte vstupenky na extraligový zápas s Českými Budějovicemi

Všechno nejlepší. Osminásobný mistr HC Sparta Praha slaví 120 let od založení klubu, oslavy vyvrcholí extraligovým zápasem proti Českým Budějovicím. V neděli 10. prosince od 16:00 budou v pražské O2 Areně k vidění speciální dresy, bohatý doprovodný program i řada hokejových legend. Chcete být u toho? Ta možnost tu je, web HokejZpravy.cz a sázková kancelář Fortuna pro vás připravily soutěž o čtyři vstupenky na tento výjimečný večer.

sipka Fortuna ti přeje – registrace s bonusem ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. Banes Motor České Budějovice

V zápase 27. kola hokejové extraligy mezi HC Sparta Praha a Banes Motor se utkají družstva z vrchní poloviny tabulky. Bohatá vzájemná historie je garancí skvělé atmosféry, tu ještě umocní oslaví sparťanského jubilea. V naší soutěži jsou ve hře celkem čtyři vstupenky.

Soutěž probíhá na facebookové stránce Hokej zprávy a je v ní třeba správně zodpovědět na otázku, který trojnásobný vítěz Stanley Cupu přislíbil účast na exhibici Návrat legend, která se uskuteční v sobotu ve Sportovní hale Fortuna na Výstavišti. Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech.

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s odpovědí na následující otázku: Který trojnásobný vítěz Stanley Cupu přislíbil účast na exhibici Návrat legend, která se hraje v sobotu 9. prosince?
  • Na odeslání odpovědi máte čas do čtvrtka 7. prosince do 18:00.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich získá dvě vstupenky na utkání Sparta vs. České Budějovice (10. prosince).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Na Motor bude zřejmě vyprodáno, oslavám HCS ale patří celý víkend

Kapacita O2 Areny pro hokejová utkání činí 17 220 diváků, v okamžiku spuštění naší soutěže jsou na výroční zápas ve volném prodeji poslední stovky vstupenek. Je tedy velmi pravděpodobné, že na Motor bude vyprodáno. O důvod víc, proč si o lístky zasoutěžit.

Nedělní duel je ovšem jen poslední v řadě speciálních událostí, které pražský klub při příležitosti kulatého jubilea pro své fanoušky přichystal.

Už o den dříve se uskuteční exhibice Návrat legend HC Sparta Praha, a to ve Sportovní hale Fortuna na Výstavišti v pražských Holešovicích. Právě zde sparťané působili v letech 1962–2015, právě zde vybojovali celkem šest mistrovských titulů.

Ve speciálních dresech proti sobě nastoupí výběr legend Sparty i československého hokeje, součástí programu je i výstava sparťanských artefaktů nebo autogramiáda mistrů.

Brány ikonické sportovní haly se otevřou už v 16:00, slavnostní buly je na programu o dvě hodiny později. Podaří se slavnou arénu ještě jednou vyprodat? Fortuna, hlavní partner HC Sparta, na exhibici o délce 3×15 minut už nyní vypsala kurzy.

  • Legendy HCS: kurz 3,30
  • Remíza: kurz 2,00
  • Legendy Československa: kurz 3,10

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

HC Sparta v O2 Areně do konce roku hraje čtyři zápasy

Do konce kalendářního roku 2023 odehraje Sparta ve své domovské O2 Areně celkem čtyři zápasy. Každý z nich bude výjimečný – a na každý z nich pro vás máme čtyři vstupenky.

Díky spolupráci s Fortunou vás na našem webu čekají také soutěže o lístky na utkání proti rozjetému vedoucímu celku z Pardubic (pátek 22. prosince), odvěkým rivalům z Kladna (úterý 26. prosince) i černému koni z Olomouce (sobota 30. prosince), který má v současnosti hned po Dynamu a Spartě nejlepší formu v celé soutěži.

Konec roku si tak můžete zpříjemnit návštěvou největší české multifunkční haly, případně můžete někoho blízkého obšťastnit stylovým vánočním dárkem. Přejeme vám příjemnou zábavu a hodně štěstí.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - PROSINEC 2023
📅 Termín 🏒Zápas
10. 12. od 16:00 Sparta - České Budějovice
22. 12. od 18:30 Sparta - Pardubice
26. 12. od 17:00 Sparta - Kladno
30. 12. od 16:00 Sparta - Olomouc

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gólman Jakub Kovář byl loni oporou Sparťanů. Bude se i v nové sezóně často radovat z vítězství? Sledujte hokejovou Spartu v akci živě na TV Tipsport.

Hokej Sparta Praha - soupiska, posily, přestupy, stadion

Sparta Praha bude v sezóně 2023/24 patřit k hlavním favoritům na titul v TELH. 🏆 Přečtěte si vše o týmu, jeho soupisce, programu i slavné...

Brankář HC Sparta Praha Josef Kořenář v domácím utkání v O2 Areně proti Litvínovu

Soutěžte s Fortunou a HokejZpravy.cz o lístky na Spartu

Zajít si do O2 Areny na Spartu zcela zdarma? Připravte se, díky spolupráci HokejZpravy.cz a Fortuny vás čekají soutěže o parádní ceny.

Fortuna - zaregistrujte se u sázkové kanceláře a získejte bonus zdarma

Sázková kancelář Fortuna: Recenze, bonusy, registrace online

Sázková kancelář Fortuna má v České republice dlouhou tradici. Podívejte se na vše o této sázkovce: bonusy, rozhraní, aplikace i další...