Vyhrajte vstupenky na zápasy Sparty proti Pardubicím a Kladnu

Předčasné Vánoce jsou tu. Zahrajte si o vstupenky na domácí zápasy hokejové Sparty v O2 Areně. V soutěži webu HokejZpravy.cz jsou ve hře celkem čtyři lístky na páteční extraligový šlágr proti Pardubicím i další čtyři vstupenky na následné derby s Kladnem. Soutěžit můžete do středy 20. 12. do 17:30, a to zcela zdarma – čtěte dále.

Vánoční soutěž o vstupenky na HC Sparta Praha: Vyhrajte lístky do O2 Areny na zápasy proti Pardubicím a Kladnu Foto: HokejZpravy.cz

Vánoční soutěž o vstupenky na HC Sparta Praha: Vyhrajte lístky na duely s Pardubicemi a Kladnem

Už jen tři domácí utkání sehrají hokejisté HC Sparta Praha v kalendářním roce 2023 – a o lístky na dvě z nich si můžete zahrát ve velké vánoční soutěži webu HokejZpravy.cz.

V pátek 22. prosince do O2 Areny zavítá extraligový lídr z Pardubic, na souboj dvou nejlepších celků aktuální tabulky pak v úterý 26. prosince naváže derby s Kladnem. O vstupenky na ostře sledované zápasy si zasoutěžit zdarma díky spolupráci se sázkovou kanceláří Fortuna, generálním partnerem pražského velkoklubu.

sipka Fortuna ti přeje – založte si účet s bonusem zdarma k registraci ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápasy HC Sparta Praha vs. HC Dynamo Pardubice a Rytíři Kladno

Okolo Vánoc bude pražská O2 Arena praskat ve švech. V zápase 29. kola Sparta v pátek nejprve doma přivítá HC Dynamo Pardubice, vzhledem k aktuálnímu postavení obou celků v tabulce dost možná půjde o ochutnávku budoucího finále. Hned v dalším kole pak do Libně dorazí Rytíři Kladno, na Štěpána tak bude dalším dějstvím pokračovat rivalita trvající přes 70 let.

V naší soutěži jsou ve hře celkem čtyři vstupenky na každé utkání; dva výherci se i s doprovodem podívají na Pardubice, další dva pak čeká sváteční derby s Kladnem.

Soutěž probíhá na facebookové stránce Hokej zprávy a je v ní třeba správně tipnout přesný výsledek zápasu Sparty v Třinci. Repríza předloňského finále na ledě Ocelářů začíná ve středu 20. prosince v 17:00, do té doby máte spoustu času na odeslání své odpovědi. Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech.

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Třinec vs. Sparta.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do středy 20. prosince do 17:00.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme čtyři výherce; dva z nich získají dvě vstupenky na utkání Sparta vs. Pardubice (22. prosince) a další dva pak získají dva lístky na zápas Sparta vs. Kladno (26. prosince).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

Klíčem ke vstupenkám zdarma zápas s Oceláři, Sparta do Třince dorazí jako favorit

Na konci sezony 2021/22 si to Sparta s Oceláři rozdala o extraligový titul, navrch tehdy měla třinecká dynastie. V nejbližším střetnutí, jehož výsledek tipujete v naší vánoční soutěži, by ovšem pražský celek mohl se soupeřem alespoň částečně srovnat účty.

V době psaní tohoto článku totiž bookmakeři Fortuny mírně favorizují hosty. Zatímco na výhru Třince v základní hrací době je vypsán kurz 2,67, na vítězství sparťanů si můžete vsadit v kurz 2,30. Dalších 4,10 pak připadá na remízu po 60 minutách.

Sparta už letos v Třinci jednou uspěla, ve 2. kole v září zvítězila 3:2 po nájezdech. Stejným výsledkem, jen po prodloužení, pražský tým vyhrál i říjnové střetnutí 15. kola.

V kurzové nabídce Fortuny najdete i příležitosti na přesný výsledek. Budete-li chtít, svůj tip do soutěže můžete podpořit i sázkou. To je ale jen jedna z možností, jak se bavit; vypsané kurzy i podrobný statistický servis vám mohou posloužit jako vodítko k určení správného tipu. Aktuální rozložení sil je následující:

  • Výhra Třince: kurz 2,67
  • Remíza: kurz 4,10
  • Výhra Sparty: kurz 2,30
  • Kompletní nabídku si prohlédněte ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

HC Sparta v O2 Areně do konce roku odehraje ještě tři zápasy

V právě probíhajícím extraligovém ročníku 2023/2024 Sparta ve své domovské O2 Areně odehrála celkem 13 zápasů – hned 10krát své fanoušky potěšila vítězstvím. Další tři domácí utkání ji čekají do konce kalendářního roku 2023 – a na každý zápas pro vás máme čtyři vstupenky zcela zdarma.

Díky spolupráci s Fortunou už se čtyři z vás podívali na výroční zápas proti Českým Budějovicím, aktuální vánoční soutěž o lístky hned osm fanoušků dostane na šlágry s Pardubicemi a Kladnem.

V cílové rovince roku si pak společně zahrajeme také o čtyři vstupenky na utkání proti Olomouci, kterým Sparta svůj extraligový program pro rok 2023 v sobotu 30. prosince uzavře.

Tato soutěž má ale svůj čas, na webu HokejZpravy.cz a facebookové stránce Hokej zprávy se rozběhne až po Vánocích. Ty si můžete zpříjemnit právě probíhající tipovačkou, přejeme vám hodně štěstí a dobrou zábavu.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - PROSINEC 2023
📅 Termín 🏒Zápas
10. 12. od 16:00 Sparta - České Budějovice
22. 12. od 18:30 Sparta - Pardubice
26. 12. od 17:00 Sparta - Kladno
30. 12. od 16:00 Sparta - Olomouc

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gólman Jakub Kovář byl loni oporou Sparťanů. Bude se i v nové sezóně často radovat z vítězství? Sledujte hokejovou Spartu v akci živě na TV Tipsport.

Hokej Sparta Praha - soupiska, posily, přestupy, stadion

Sparta Praha bude v sezóně 2023/24 patřit k hlavním favoritům na titul v TELH. 🏆 Přečtěte si vše o týmu, jeho soupisce, programu i slavné...

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy základní části i play off, hokej si...