Pardubice vs. Mountfield HK: 5. čtvrtfinále play off živě dnes

Východočeské derby je ve čtvrtfinále play off neskutečně vyrovnané, zatím všechna 4 utkání skončila rozdílem jediné branky. Třikrát se radovaly Pardubice, které dnes mohou Hradec Králové doma dorazit. Sledujte zápas v online live streamu od 17:00 na TV Tipsport.

VÝSLEDEK: Pardubice vyhrály 3:2, získaly čtvrtý bod a postoupily do semifinále play off extraligy.

Živý přenosInformace, kurzy
Pardubice Mountfield HK
Statistiky Tip

Útočník Pardubic Matej Paulovič se stal hrdinou 4. zápasu proti Hradci Králové. Byl jediným úspěšným střelcem a zařídil výhru svého týmu 1:0. Foto: Profimedia

Play off extraliga 2024 dnes: Kde sledovat HC Dynamo Pardubice vs. Mountfield HK živě - online livestream zdarma?

Pardubice jsou v trháku, z dvojzápasu v Hradci Králové si odvezly bilanci 1-1. Favorizované mužstvo plné hvězd dokazuje, že se nebojí špinavé práce a s Mountfieldem drží krok i co se týče bojovnosti. Jiskřit to bude na ledě, stejně jako v ochozech Enteria Arény – tyhle dva týmy si nemohou přijít na jméno ani normálně, natož v průběhu vypjaté série play off.

Užijte si špičkový duel velkých rivalů, kde půjde Hradci o všechno. Online live stream sledujte dnes zdarma od 17:00 na TV Tipsport.

sipka Sledujte čtvrtfinále Pardubice vs. Mountfield HK živě ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Pardubice - Mountfield Hradec Králové dnes, informace o zápase (čtvrtfinále play-off ELH 2024, 5. utkání)

Ve čtvrtfinále play off ELH 2024 Pardubice naplňují roli favorita. Loňský finalista Mountfield HK ale srdnatě vzdoruje, každé utkání je vyrovnanou bitvou. S větším štěstím to mohlo být klidně 3:1 na zápasy pro něj, leč realita je veselejší pro Dynamo. Teď už si Hradec další zaváhání nesmí dovolit.

  • V prvním čtvrtfinále Dynamo doma vyhrálo 5:4 po prodloužení.
  • Také odveta v Enteria Areně byla dramatická. Pardubice zvítězily 3:2 v základní hrací době a rozhodující gól padl v čase 59:54.
  • Ve třetím klání vítěze neurčilo ani 80 minut hry, Hradec Králové vyhrál 2:1 po nájezdech.
  • Odveta v Hradci dopadla lépe pro Pardubice, které se díky vítězství 1:0 ocitly krok od postupu do semifinále.

Série se vrací do pardubické Enteria Arény, přičemž podle bookmakerů Tipsportu by dnes měli zvítězit domácí – na postup Dynama vypsali kurz 1,01. Postupové šance Hradce Králové vyjadřuje kurz 16,00.

Nejzajímavější kurzy na 5. zápas Pardubice vs. Mountfield HK

  • 1/0/2: Pardubice 1,64 | remíza 4,42 | Hradec Králové 4,77
  • Vítěz do rozhodnutí: Pardubice 1,33 | Hradec Králové 3,32
  • 5 gólů v zápase: méně 1,94 | více 1,86
  • Kurzy na postup: Pardubice 1,01 | Hradec Králové 16,00
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Pardubice - Mountfield HK: informace o zápase
🕒Kdy: 23. 3. 2024 od 17:00 (5. zápas)
🌎Kde: Enteria Aréna, Pardubice
🏆Soutěž: Tipsport ELH play off 2023/24, čtvrtfinále
🏒Stav série: 3:1 pro Pardubice
Kurzy Tipsportu (4. z.): 1,64 - 4,42 - 4,77
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV Sport

Pardubice budou spoléhat na Romana Willa

Po prvním zápase série Pardubice vs. Hradec Králové, který skončil 5:4 pro domácí Dynamo, se zdálo, že nás čeká ofenzivní palba. Jenže s každým dalším utkáním gólů ubývalo, naposledy padl dokonce jen jeden.

Osamoceným střelcem byl slovenský útočník Matej Paulovič, který si tak spravil chuť poté, co byla v zápase č. 3 přezkoumáním videa odvolána jeho potenciální vítězná trefa z 57. minuty. Navíc tehdy neuspěl ani jako jeden z exekutorů v nájezdech, jež rozhodly o triumfu Mountfieldu HK.

sipka Souhrn všech sérií čtvrtfinále najdete zde

Je pikantní, že Paulovič svou extraligovou kariéru začínal roku 2018 právě v Hradci Králové. Už v průběhu druhého ročníku byl ale vyměněn do týmu východočeského rivala, kde nyní tráví již 5. sezónu.

Zatím v této sérii čekáme na pravidelnější bodové příspěvky pardubických hvězd, jako jsou Lukáš Sedlák (1+1), Tomáš Hyka (0+2) či Martin Kaut (1+0). Pokud má letos Dynamo dokráčet k vytouženému titulu, musejí o sobě dotyční začít dávat vědět častěji a ideálně už dnes navázat na Pauloviče.

Matej Paulovič, statistiky za Pardubice, extraliga:

  • Základní část: 218 zápasů, 101 bodů (37+64)
  • Play off: 31 zápasů, 9 bodů (5+4)

Kapitán Sedlák zatím budí emoce hlavně u hradeckých fanoušků, kteří mu vyčítají, že se někdy kácí k ledu až příliš ochotně. Nejlepší hokejista loňské sezóny ELH zůstává nad věcí, nicméně ví, že od bývalého hráče NHL se čeká více bodů.

Ohromnou oporu má Dynamo v brankáři Romanu Willovi. V základní části vychytal nejvíc výher ze všech gólmanů extraligy, měl celkově vynikající statistiky, ale zůstával tak trochu ve stínu řady známých útočníků a obránců z pardubické sestavy.

Nesmírně důležité 3. vítězství v sérii jde přitom za ním – 24 bezchybnými zákroky přispěl k výsledku 1:0, který pro gólmany bývá nejcennější.

Hokejisté Pardubice v play off 2024

  • Tomáš Zohorna (F) – 3 body (2+1), čas na ledě 16:15
  • Jan Košťálek (D) – 3 body (0+3), čas na ledě 21:38
  • Lukáš Radil (F) – 3 body (0+3), čas na ledě 16:14
  • Tomáš Vondráček (F) – 2 body (2+0), čas na ledě 11:44
  • Robert Kousal (F) – 2 body (2+0), čas na ledě 15:55
  • Roman Will (G) – 115 zákroků (94,2 %), GAA 1,60

Mountfield HK se trápí v koncovce, chybí góly Okuliara

V posledních 3 zápasech série proti Pardubicím dal Hradec Králové dohromady pouze 3 góly ze hry. Pokud se v ofenzivě něco nezmění, na zopakování loňského finále mohou svěřenci trenéra Tomáše Martince rovnou zapomenout.

sipka Čtvrtfinále play off: Největší hvězdy všech týmů

Mountfieldu zoufale chybí góly Olivera Okuliara. Slovenský útočník jich dal v základní části 24 a bojoval o pozici top kanonýra ELH. Jenže v play off jako by mu úplně vyschl střelný prach, během 7 duelů neskóroval ani jednou.

Třiadvacetiletý Okuliar má ambice, bývá spojován i s NHL. Jestli se však ukáže, že zvýšené nároky vyřazovací části nezvládá ani v Evropě, napíšou si u něj skauti do poznámek nepřehlédnutelné mínus.

Oliver Okuliar, statistiky za Mountfield HK, extraliga:

  • Základní část: 91 zápasů, 74 bodů (37+37)
  • Play off: 25 zápasů, 14 bodů (3+11)

Okuliar zatím nasbíral 2 asistence, ale třeba takový Giorgio Estephan je bodově úplně na nule. Přitom patřil ještě loni k nejproduktivnějším hráčům Litvínova. Útočným snahám tak šéfuje hlavně duo Kevin Klíma (2+3) a Aleš Jergl (2+2).

Od startu play off se na hradeckého Lukáše Paříka snáší samá chvála, tentokrát si však vybral slabší moment. Poulovičovu napůl střelu, napůl nahození podivným způsobem podcenil, čímž šlo Dynamo do vedení.

Pařík svoji minelu následně odčinil mnoha fantastickými zákroky, jenže inkasovaný gól tím z ukazatele skóre smazat nemohl. Hradec prohrál 0:1 a jeho mladý gólman byl smutným hrdinou duelu.

Hokejisté Hradce Králové v play off 2024

  • Kevin Klíma (F) – 5 bodů (2+3), čas na ledě 16:15
  • Jordan Perret (F) – 4 body (2+2), čas na ledě 16:58
  • Aleš Jergl (F) – 4 body (2+2), čas na ledě 16:23
  • Patrik Miškář (F) – 4 body (0+4), čas na ledě 16:01
  • Radovan Pavlík (F) – 3 body (2+1), čas na ledě 14:41
  • Lukáš Pařík (G) – 172 zákroků (92,4 %), GAA 1,90

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Hokej Pardubice vs. Hradec Králové dnes v playoff: statistiky, přesilové hry, góly

Níže si prohlédněte týmové statistiky Dynama Pardubice a Mountfieldu HK ve vyřazovacích bojích Tipsport extraligy. Čísla pochází z oficiálního webu ELH.

sipka Dnešní zápas Pardubic a Hradce Králové sledujte živě ZDE

PARDUBICE - MOUNTFIELD HK V PLAY OFF 2024: STATISTIKY
Pardubice Mountfield HK
Skóre 10:8 16:14
Střely 122:123 226:186
Bilance 2-1-1-0 3-1-1-2
Přesilové hry 2/18 (11,11 %) 6/28 (21,43 %)
Oslabení 14/16 (87,50 %) 24/29 (82,76 %)
Trestné minuty 46 78

Tip na výsledek: dnešní zápas Dynamo Pardubice vs Mountfield HK online (5. zápas), čtvrtfinále play off Tipsport extraligy 2024

Páté čtvrtfinále může být posledním zápasem celé série. Pokud Pardubice porazí Hradec Králové, postupují do semifinále. Čeká nás velmi důležité utkání, kde se o skvělou atmosféru postará našlapaná Enteria Aréna. Užijte si jeho sledování i vy na TV Tipsport.

  • Datum a čas 5. zápasu: 23. 3. od 17:00

Dnes to bude hodně o psychické odolnosti maskovaných mužů na obou stranách. Puky by jejich směrem měly létat častěji než v předešlém zápasu, a to především z hokejek Hradce Králové, který potřebuje pardubickému Willovi motat hlavu a najít cestu ke skórování. Proto tipujeme, že počet střel Mountfieldu bude větší než 29,5.

TIP (5. z.): Hradec 29,5+ střel na bránu sipka sledovat živě u Tipsportu

Tip na hokej: Play off extraligy 2024 - Pardubice vs. Mountfield HK (čtvrtfinále ELH, 5. zápas)

Online live stream, přímý přenos v TV: Kde dnes sledovat Pardubice vs Hradec Králové hokej živě?

Napínavé 5. čtvrtfinálové klání mezi Pardubicemi a Mountfieldem HK sledujte stejně jako všechny další zápasy play off 2024 živě v online live streamu na TV Tipsport ZDE.

V televizi přímý přenos vysílá placená stanice O2 TV Sport. U Tipsportu oproti tomu můžete vidět veškeré duely vyřazovací části zdarma – je jen na vás, které utkání si zrovna přes web nebo mobilní aplikaci pustíte.

Online live streamy jsou dostupné všem registrovaným uživatelům Tipsportu. Pokud zde ještě nemáte účet, Tipsport vám coby novému klientů dá vstupní bonus 300 Kč k registraci. Následně se můžete bavit také u předzápasových či live sázek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Brankář Minnesoty Wild Marc-Andre Fleury je naší 1. hvězdou týdne v NHL.

Týden v NHL: 3 hvězdy, Češi a nejzajímavější události 23. týdne

V pravidelném seriálu vám přinášíme výběr toho nejzajímavějšího z dění v NHL. Komu se dařilo a jak hráli Češi? Zjistíte v našem článku.

Nástup na led a poslech hymny před zápasem NHL v Praze v O2 Areně

NHL v Praze 2024: vstupenky, cena, týmy, rozpis zápasů

NHL v Praze 2024, to jsou dva zápasy Buffala s New Jersey. Kolik stojí 🎟️ vstupenky, kde je koupit, kdy startuje předprodej?

Hokejisté týmu PSG Berani Zlín s trofejí pro vítěze Chance ligy v sezoně 2022/23

Playoff Chance ligy 2024: program, výsledky, stav sérií

Podívejte se na program zápasů, výsledky a stav sérií playoff Chance ligy 2024. ✔️ Výherce postupuje do extraligové baráže.